Ben buna koyup mutfakta vakit geçiyorum kahvaltı yapıyorum yemek falan hazırlıyorum , yemek yerken bi ayağımla sallıyorum duruyor bunda ve kendi kendine uyuyor hatta o yüzden elim ayağım oluyor mutfakta vakit geçirmek için , hatta elektrikli ana kucağı da var bunu artık kullanmam sandım ama o ağır öyle taşıyasım gelmiyor bu kurtarıcı oluyorMadem Anakucağı konusu açıldı bende bir soru sorayımşu bebeğin kendi hareketiyle sallanan anakucağından kullanıp memnun olan var mı yoksa gereksiz mi kararsız kaldım.Eki Görüntüle 3322260
Eşim yaptırmış hangisi bilmiyorum ama özele de götürmüyoruz ne gerek var anlamadım bizim de var biz de gitmiyoruzKızlar aranızda bebeğine tamamlayıcı sigorta yaptıran var mı?
Bizim köpüklü değildi ama mukuslu yapışkan bir kaka vardı. Gaz problemimiz çözülemeyince en son doktorumuz laktoz intoleransı olabilir dedi. Süt alerjisinde kanlı kaka ve deri döküntüsü oluyormuş. Laktoz intoleransında köpüklü yada mukuslu kaka ve emerken karın gurultusu gibi bağırsak hareketleri. Doktorumuz bu iki şeyi sormuştu bize.Arkadaşlar bebişi fışkırarak ve köpüklü kaka yapan var mı? Yani nerdeyse her zaman bezini açtığımda kakasını yapıyor ve bildiğiniz fışkırıyor ardından köpüklü geliyor. Az önce bi videoya denk geldim gürültülü kaka diye laktoz intoleransı diye bişey varmış inek sütü proteinlerine alerji; inşallah böyle bi durum yoktur ya bayağı sıkıntılı bişey
Gece 3 veya 4 saatte 1 kendiliğinden uyanıyorAynen ben de öyle gece uykusuna geçsin diye bekliyorum.Çoğu zaman yanında yatınca uyanıp uyumaya devam ediyor birkaç gündür onu da yapmıyor. Annemlere geldik ondan mı değişti bilemiyorum. Siz de ben gibi yatırıyorsunuz gece uykusu nasıl iyi uyuyor mu? Acaba gece iyi uyuduğu için gündüz uyumuyor mu?
Hpv yi ortaokul lise zamanı gibi bir dönemde vuruyorlar diye okumuştumKızlar özel aşılarda, rotavirüs ve meningokok aşıları var sadece diye biliyordum ama bir kitapta HPV ve erişkin tip boğmaca aşılarınında özel olduğunu gördüm. Bu aşılarla ilgili bilginiz var mı? Ne zaman yapılmalı?
Çocuktan çocuğa değişir ama genelde 1 yaş sonrasıBu bebişler kendini ne zman biraz oyalıcak ya ana kucağına koyarım 10 dk oyun halısına koyarım 10 dk yani hemen ağlıyo kucak istiyo
Her işi koşturarak yapıyorum resmen gündüz uyumasın tamam ama az dursun ya ne zman o bölüme geçerizki
Benimki de öyle ve ben de intoleranstan şüphe ediyorumArkadaşlar bebişi fışkırarak ve köpüklü kaka yapan var mı? Yani nerdeyse her zaman bezini açtığımda kakasını yapıyor ve bildiğiniz fışkırıyor ardından köpüklü geliyor. Az önce bi videoya denk geldim gürültülü kaka diye laktoz intoleransı diye bişey varmış inek sütü proteinlerine alerji; inşallah böyle bi durum yoktur ya bayağı sıkıntılı bişey
En iyisini yapmışsınız.eşim de oğlana takılanları borsaya yatıralım diyor.ama yarın bir gün araba almak için çeker güvenip veremiyorumEşim yaptırmış hangisi bilmiyorum ama özele de götürmüyoruz ne gerek var anlamadım bizim de var biz de gitmiyoruzbi de bi para ödemeye başlamış 18 yaşıma gelince bir miktar parası olacakmış.
Ayrıca kızıma takılan paraları da borsaya da yatırdım uygulamayı sildim sonra onu da 18 yaşına gelince vericez kızıma inşallah bakalım o sürpriz
Çocuktan çocuğa değişir ama genelde 1 yaş sonrası
Benimki de öyle ve ben de intoleranstan şüphe ediyorum
En iyisini yapmışsınız.eşim de oğlana takılanları borsaya yatıralım diyor.ama yarın bir gün araba almak için çeker güvenip veremiyorumkızımın ve benim takılar ev alınırken harcandı
İnşallah yoktur, güzel haberlerinizi bekliyorumBizim köpüklü değildi ama mukuslu yapışkan bir kaka vardı. Gaz problemimiz çözülemeyince en son doktorumuz laktoz intoleransı olabilir dedi. Süt alerjisinde kanlı kaka ve deri döküntüsü oluyormuş. Laktoz intoleransında köpüklü yada mukuslu kaka ve emerken karın gurultusu gibi bağırsak hareketleri. Doktorumuz bu iki şeyi sormuştu bize.
Kesinleşmesi için bende yarın kızımı çocuk gastroentolojisine götüreceğim. Detaylı bilgiyi yarın doktordan sonra aktarırım canım
Bildiğim ve araştırdığım kadarıyla süt alerjisi, emziren annenin tükettiği süt ve süt ürünleri bebekte direkt alerjiye sebep oluyor. Bu nedenle annenin süt ve süt ürünlerini kesmesi gerekiyor, ek gıda dönemindede bebeğin süt ve süt ürünlerini tüketmemesi gerekiyor.İnşallah yoktur, güzel haberlerinizi bekliyorumşimdi süt alerjisi ile laktoz intoleransı farklı öyle mi? Süt alerjisi varsa emzirirken diyet yapılan o zaman; diğeri tam olarak ne oluyor acaba?
Canım benim kızım doğduğumdan beri 5 dakikadan fazla emmiyor. Hatta bazen 3 dakika emdiği oluyorBenim eskiden çok emerdi, şimdi azaldı ama bazen 15 20 dak emiyor bazen 8 10 dakkq doymasa bırakmaz herhalde.. 15 günde 600 gram almış. Ama o tartımdan sonra azalttı emmeyi. Bence süt artık iyice kıvam aldı arttı filan herhalde ondan kısa bırakıyor sanırım
Oğluma gelen altınları bilezik yapıp koluma takan benEşim yaptırmış hangisi bilmiyorum ama özele de götürmüyoruz ne gerek var anlamadım bizim de var biz de gitmiyoruzbi de bi para ödemeye başlamış 18 yaşıma gelince bir miktar parası olacakmış.
Ayrıca kızıma takılan paraları da borsaya da yatırdım uygulamayı sildim sonra onu da 18 yaşına gelince vericez kızıma inşallah bakalım o sürpriz
Onu değil de karnabahar aldım kimyonla yemeyi düşünüyorumKızlar brokoli gaz yapar mı deneyen var mı
Çok açıklayıcı olmuş çok teşekkür ediyorumBildiğim ve araştırdığım kadarıyla süt alerjisi, emziren annenin tükettiği süt ve süt ürünleri bebekte direkt alerjiye sebep oluyor. Bu nedenle annenin süt ve süt ürünlerini kesmesi gerekiyor, ek gıda dönemindede bebeğin süt ve süt ürünlerini tüketmemesi gerekiyor.
Laktoz intoleransı, bağırsaklarda laktozu yani sütü sindiren laktaz enziminin az bulunması yada hiç bulunmaması nedeniyle oluyor. Tedavi olarak annenin herhangi bir diyet yapması gerekmiyor. Laktaz enzimi içeren bir damlayı emzirmeden önce kullanmak gerekiyor. Bu sayede bebek sütü sindireceği enzimi damladan almış oluyor ve sütü sindirebilir hale geliyor. Böylelikle gaz, şişkinlik gibi sıkıntılarda ortadan kalkıyor. Laktoz intoleransı bebek büyüdükçe yok olabilecek birşeymiş.
Biz doktorumuzun tavsiyesiyle relaktaz damlayı kullanmaya başladık. 3 gün oldu, mukuslu kaka gitti, gaz sancılarımız bir nebze azaldı. Gaza bağlı özellikle gündüz uyumama problemimiz de azaldı. Umarım sorunu bu damlayla çözeriz.
Ben de altınlarla kelepçe aldım nasipse büyüdüğünde vericem. Arada ben takabilirimOğluma gelen altınları bilezik yapıp koluma takan ben
Aynen gece verimli geçince gündüz daha uyanık oluyorlar. Bu bizim için daha iyi öyle düşünürsek mutlu oluruzGece 3 veya 4 saatte 1 kendiliğinden uyanıyor
Bende öyle düşünüyorum gece uykusunu alıyor diye ama kucaktan indiğinde ara sıra sakince duruyor fırsat bilip etkinlik yaptırıyorum o anlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?