2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İnşallah sadece öyledir Molfix 1 numara biraz kucuk geldiği halde iki haftaya önceye kadar paketteki bezler bitsin diye kullanmıştım. Acaba o zamandan kalma olabilir mi, ben mi farkrtmedim ki
Bende Molfix kullanıyorum lastikleri bacaklarda iz ve kızarıklık yapınca 2 numaraya geçtim

Mümkün mertebe arabasından çıkarmayın kemerli olunca herkes almaz

Gun icinde bu 3. Kez ateşi cikisi cok canim sıkkın cok tam surubun etkisi geçiyor hemen ateş yükseliyor 37.8 su an yine yukari dogru çıkıyor dogru düzgün uyuyamadi sadece zibinla yatiriyorum su an olmadi dus aldiricam
Ates dusurucu artı ıslak bez uygulaması en etkili taktik diye okumuştum dustan once bir de onu dene istersen, guncelannenin yakın zamanlı instagram postlarında vardı sanki.

En az 4 haftalık diyetle belli oluyormuş galiba. Bi deneyeceğim olmadı. Çok sağ olun

Canım bizde var maalesef. Bugün kontrole gidiyoruz. Kesin tanı alırsak doktor raporlu mama yazacak maalesef .
Yaa çok geçmiş olsun şikayetiniz neydi, nasıl teşhis konuldu acaba

Çok geçmiş olsun nasıl şuan iyi mi

Sonbahardagel Birine bırakma imkanınız yok mu

Salon Kadini
Bir süredir yazmıyorsun sanırım nasıl oldunuz iyi misiniz
Ay yok diger başlıklara dadandim iki gundur. Bebekler iyi, biz esimle kotuyuz. Ben rota atlattim sonra grip oldum, eşim su an rota geciriyor.

Buyuk kiz oksuruyor ama nesesi yerinde o da grip olcak galiba, kucuk dun gece biraz ateslendi ama o da iyi.

Su musibetten bi arinamadik gitti...

En az 4 haftalık diyetle belli oluyormuş galiba. Bi deneyeceğim olmadı. Çok sağ olun

Yaa çok geçmiş olsun şikayetiniz neydi, nasıl teşhis konuldu acaba
Geçmeyen pişik. Huzursuzluk (gaz sanıyordum).

Kakada mukus bazen köpüklü asit gibi.

Sürekli ağlıyordu. Karnı sürekli sesliydi. Doktor 13 günlük diyet verdi. Süt ürünleri diyeti. Diyetin 2. Günü düzelmeye başladı herşey. Bugün gidemedim yarın gidicem. Muhtemelen takviye için mama yazicak. Birde relactaz kullandım laktoz enzimi damla. Oda iyi geldi.

Bdv çekici geliyor bazen
Grip olmasalar bari rotanın peşine
4ünüz arasında dolandı hastalık
Tez vakitte kurtulun artık vallahi

Bdv çekici geliyor bazen
Grip olmasalar bari rotanın peşine
4ünüz arasında dolandı hastalık
Tez vakitte kurtulun artık vallahi

Vallahi yahu 10 gundur evde hastalik var, bunaldik. Bugun kimse yok diye kizlarimi parka goturdum, 45 dk zor durduk bi benim burnum akiyor, bi buyugun. Evin catisindan asagi kursun doktureyim diyorum ama arada 8 kat var cok etkili olmayabilir ajsjjsj, nazar var ustumuzde.

Bugün ilk defa sling ile dışarı çıktık. Hemde uyanıkken koydum. Dışarı çıkınca 5 dakikada uyudu. Tabi emzik sağolsun 45 dakka yürüdük :)
Canım emzik olmasa da uyur hiç merak etme, evde kuduruk olan bebeler kanguruda slingte mışıl mışıl uyuyor ya

Kızlar mama sandalyesi ne alacağız ya ben son maaşımı kızıma yatırıyorum yürüme arkadaşı aldım hoppala diye bir şey aldım mama sandalyesini de alıp işi bitirmek istiyorum

Kızlar mama sandalyesi ne alacağız ya ben son maaşımı kızıma yatırıyorum yürüme arkadaşı aldım hoppala diye bir şey aldım mama sandalyesini de alıp işi bitirmek istiyorum
Valla sen önden gidiyon kuzum biz daha kanguru işini çözemedik dur

Ay bugün yarım saatten fazla uyumadı benim bebiş ya.. gündüz uykumuz neredesin? Atak haftası da değil.. bir kere 2 saat uyurdu qma bugün hep yarım daat

Ya bizim kız bugün 2 kaka yaptı kabız mı oldu acaba yaa, normalde tek çişli bez nadir alırdım ben, hep kakalı olurdu. Gece 12den beri 6 bez olmuş 4ü çiş.. kakalarında biri az.. bu samp simplex yaptı galiba bunu.. bugün 5. Gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…