- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
Bende Molfix kullanıyorum lastikleri bacaklarda iz ve kızarıklık yapınca 2 numaraya geçtimİnşallah sadece öyledirMolfix 1 numara biraz kucuk geldiği halde iki haftaya önceye kadar paketteki bezler bitsin diye kullanmıştım. Acaba o zamandan kalma olabilir mi, ben mi farkrtmedim ki
Mümkün mertebe arabasından çıkarmayın kemerli olunca herkes almazGeçmiş olsun canım benimde 20 gün sonra kız kardeşimin düğünü var gitmesem olmuyor kardeş ama aklım hep bebekte gelen giden bakıcak alıcak kucağına hastalık kapıcak diye şimdiden çok korkuyorum napcam bilmiyorum
Ates dusurucu artı ıslak bez uygulaması en etkili taktik diye okumuştum dustan once bir de onu dene istersen, guncelannenin yakın zamanlı instagram postlarında vardı sanki.Gun icinde bu 3. Kez ateşi cikisi cok canim sıkkın cok tam surubun etkisi geçiyor hemen ateş yükseliyor 37.8 su an yine yukari dogru çıkıyor dogru düzgün uyuyamadi sadece zibinla yatiriyorum su an olmadi dus aldiricam
En az 4 haftalık diyetle belli oluyormuş galiba. Bi deneyeceğim olmadı. Çok sağ olunBirkac gun sut ve sut urunlerini yemeyi durdurun bu durum kesiliyorsa doktora gidebilirsiniz, bebegin kaka orneginden test yapilip hemen bulunaniliyor. Bende var hassasiyet, Kizimda cikmadi ama doktorumuz sadece peynir yemeye devam et dedi ve laktazm diye bir damla verdi baya rahatlatti.
Yaa çok geçmiş olsunCanım bizde var maalesef. Bugün kontrole gidiyoruz. Kesin tanı alırsak doktor raporlu mama yazacak maalesef .
Çok geçmiş olsun nasıl şuan iyi miBenim kızım hasta oldu kizlarateşi 38.3 e kadar yükseldi kan temiz idrar temiz dr grip olmuş salgın var dedi calpol veriyorum düşüyor sonra tekrar çıkıyor bu gece nöbetteyiz kaynimin dugunu vardi eline almayan kalmadı kızımı alma da diyemiyosun hepsi kocamın akrabaları 1 gun icinde hastanelik olduk çok canim sıkkın bebekler ve çocuklar hastalanmasin
Ay yok diger başlıklara dadandim iki gundur. Bebekler iyi, biz esimle kotuyuz. Ben rota atlattim sonra grip oldum, eşim su an rota geciriyor.
Geçmeyen pişik. Huzursuzluk (gaz sanıyordum).En az 4 haftalık diyetle belli oluyormuş galiba. Bi deneyeceğim olmadı. Çok sağ olun
Yaa çok geçmiş olsunşikayetiniz neydi, nasıl teşhis konuldu acaba
Bdv çekici geliyor bazenAy yok diger başlıklara dadandim iki gundur. Bebekler iyi, biz esimle kotuyuz. Ben rota atlattim sonra grip oldum, eşim su an rota geciriyor.
Buyuk kiz oksuruyor ama nesesi yerinde o da grip olcak galiba, kucuk dun gece biraz ateslendi ama o da iyi.
Su musibetten bi arinamadik gitti...
Doğru diyosun canım öyle yapayımMümkün mertebe arabasından çıkarmayın kemerli olunca herkes almaz
Bdv çekici geliyor bazen
Grip olmasalar bari rotanın peşine
4ünüz arasında dolandı hastalık
Tez vakitte kurtulun artık vallahi
Çok küçük kuuzm kime bırakayım aile hepsi düğün yerinde olucak Zaten kardeş düğünü olmasaydı hiç gitmezdim
Canım emzik olmasa da uyur hiç merak etme, evde kuduruk olan bebeler kanguruda slingte mışıl mışıl uyuyor yaBugün ilk defa sling ile dışarı çıktık. Hemde uyanıkken koydum. Dışarı çıkınca 5 dakikada uyudu. Tabi emzik sağolsun45 dakka yürüdük :)
Ama ilk başta emziksik durmuyordu fa emziği gerince bi sustu bende o fırsatla çıktım evden ağlarsa dönerim dedim uyuduCanım emzik olmasa da uyur hiç merak etme, evde kuduruk olan bebeler kanguruda slingte mışıl mışıl uyuyor ya
Valla sen önden gidiyon kuzum biz daha kanguru işini çözemedik durKızlar mama sandalyesi ne alacağız ya ben son maaşımı kızıma yatırıyorumyürüme arkadaşı aldım hoppala diye bir şey aldım mama sandalyesini de alıp işi bitirmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?