2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Demek ki doyuyor seninki kuzum , benimki eskiden daha çok emiyordu azalınca aklım takıldı ama sütler arttı tabi onun etkisi

Kızlar aranızda bebeğine tamamlayıcı sigorta yaptıran var mı?
Ben yaptırdım. Anadolu sigorta. Gebelikte benimde vardı. Bebek doğunca 15 gün içinde yaptırırsan doğumdan gelen hastalıkları da kapsıyor. O nedenle onu yaptırdık.

Beni de etiketler misin doktor sonrası canım, bizim de gaz problemimiz var ve arada mukuslu kaka görüyorum. Bu 2 gündür de bağırsak sesi filan oluyor elimşzle bağırsak hareketini hissediyoruz. Ama ben bu hareketleri sab simplex yüzünden diye düşünmüştüm

Aman daha çok var desene tünelin ucu karanlık
Baya kızım şimdi 2 yaşında. Gün içinde sıkıldıkça gelip tepeme çıkıyor oyuncaklar bile sarmıyor.oyun hamuru aldım şoktan.bir süre oyalar inşallah oğlan doğmadan önce parklardan çıkmıyorduk en iyi oyalayan ve enerji attıran yer Ben biogaiayı 2 hafta bekleyemedim kestim.bir süre vermicem belki ondandır

Tabii etiketlerim canım, sab simplexin yan etkilerine baktın mı?
Bizim bağırsak hareketleri doğduğu günden beri vardı dışardan çok şiddetli hissediliyordu. Sizin 2 gündür varsa sorun olmayabilir bence

Benim kızım hasta oldu kizlar ateşi 38.3 e kadar yükseldi kan temiz idrar temiz dr grip olmuş salgın var dedi calpol veriyorum düşüyor sonra tekrar çıkıyor bu gece nöbetteyiz kaynimin dugunu vardi eline almayan kalmadı kızımı alma da diyemiyosun hepsi kocamın akrabaları 1 gun icinde hastanelik olduk çok canim sıkkın bebekler ve çocuklar hastalanmasin

Canım ya çok geçmiş olsun inşallah hemencik toparlar. Maalesef insanların çocuğu alıp qlıp bu kadar sevmesini ben de anlamıyorum yenidoğan bu çocuk karşıdan sev yani. Bende grip oldum umarım geçmez çocuğa

Cok geçmiş olsun canım sana da gribin tek çaresi anne sutu dedi dr umarım hemen iyilesir kuzum güleç yüzlü cocugum cok keyifsiz inleye inleye uyuyo cocugum

Ay geçmiş olsun iyi farketmişsiniz bağışıklığı güçleniyor olsun Allah’a emanet olsun bütün yavrular

Birkac gun sut ve sut urunlerini yemeyi durdurun bu durum kesiliyorsa doktora gidebilirsiniz, bebegin kaka orneginden test yapilip hemen bulunaniliyor. Bende var hassasiyet, Kizimda cikmadi ama doktorumuz sadece peynir yemeye devam et dedi ve laktazm diye bir damla verdi baya rahatlatti.

Gun icinde bu 3. Kez ateşi cikisi cok canim sıkkın cok tam surubun etkisi geçiyor hemen ateş yükseliyor 37.8 su an yine yukari dogru çıkıyor dogru düzgün uyuyamadi sadece zibinla yatiriyorum su an olmadi dus aldiricam

Gun icinde bu 3. Kez ateşi cikisi cok canim sıkkın cok tam surubun etkisi geçiyor hemen ateş yükseliyor 37.8 su an yine yukari dogru çıkıyor dogru düzgün uyuyamadi sadece zibinla yatiriyorum su an olmadi dus aldiricam
Canım çok geçmiş olsun, şurup vermeden önce ılık suyla banyo yaptır çok etkili oluyor, bizde de 37,7 olduğunda şuruptan önce ılık banyo yaptırdık çok iyi düştü yükselmedi bi daha

Kızlar günaydın, kızımın belinde böyle bir şeye rastladım, sizce egzama falan mı ? Yoksa bezin bitiş yeri mi tahriş etmiş ?

Eki Görüntüle 3322679
Kızlar günaydın, kızımın belinde böyle bir şeye rastladım, sizce egzama falan mı ? Yoksa bezin bitiş yeri mi tahriş etmiş ?
Bez kucuk gelmis ve sıkmış gibi geldi bana cunku tam bez yerinde. Egzama biraz daha deri dokuntulu oluyor.. ilik su ile yikayip pisik kremi surun. Gecmis olsun

Bez kucuk gelmis ve sıkmış gibi geldi bana cunku tam bez yerinde. Egzama biraz daha deri dokuntulu oluyor.. ilik su ile yikayip pisik kremi surun. Gecmis olsun
İnşallah sadece öyledir Molfix 1 numara biraz kucuk geldiği halde iki haftaya önceye kadar paketteki bezler bitsin diye kullanmıştım. Acaba o zamandan kalma olabilir mi, ben mi farkrtmedim ki

Canım bizde var maalesef. Bugün kontrole gidiyoruz. Kesin tanı alırsak doktor raporlu mama yazacak maalesef .

Geçmiş olsun canım benimde 20 gün sonra kız kardeşimin düğünü var gitmesem olmuyor kardeş ama aklım hep bebekte gelen giden bakıcak alıcak kucağına hastalık kapıcak diye şimdiden çok korkuyorum napcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…