Demek ki doyuyor seninki kuzum , benimki eskiden daha çok emiyordu azalınca aklım takıldı ama sütler arttı tabi onun etkisiCanım benim kızım doğduğumdan beri 5 dakikadan fazla emmiyor. Hatta bazen 3 dakika emdiği oluyorsürekli tedirginim bıraktı bırakacak sanıyorum. Ama hep aynı. Kilo alımı cis kaka sayısı gayet iyi demek ki doyuyo kuzu
Ben yaptırdım. Anadolu sigorta. Gebelikte benimde vardı. Bebek doğunca 15 gün içinde yaptırırsan doğumdan gelen hastalıkları da kapsıyor. O nedenle onu yaptırdık.Kızlar aranızda bebeğine tamamlayıcı sigorta yaptıran var mı?
Beni de etiketler misin doktor sonrası canım, bizim de gaz problemimiz var ve arada mukuslu kaka görüyorum. Bu 2 gündür de bağırsak sesi filan oluyor elimşzle bağırsak hareketini hissediyoruz. Ama ben bu hareketleri sab simplex yüzünden diye düşünmüştümBizim köpüklü değildi ama mukuslu yapışkan bir kaka vardı. Gaz problemimiz çözülemeyince en son doktorumuz laktoz intoleransı olabilir dedi. Süt alerjisinde kanlı kaka ve deri döküntüsü oluyormuş. Laktoz intoleransında köpüklü yada mukuslu kaka ve emerken karın gurultusu gibi bağırsak hareketleri. Doktorumuz bu iki şeyi sormuştu bize.
Kesinleşmesi için bende yarın kızımı çocuk gastroentolojisine götüreceğim. Detaylı bilgiyi yarın doktordan sonra aktarırım canım
BayaAman daha çok var desenetünelin ucu karanlık
Ben biogaiayı 2 hafta bekleyemedim kestim.bir süre vermicem belki ondandırBeni de etiketler misin doktor sonrası canım, bizim de gaz problemimiz var ve arada mukuslu kaka görüyorum. Bu 2 gündür de bağırsak sesi filan oluyor elimşzle bağırsak hareketini hissediyoruz. Ama ben bu hareketleri sab simplex yüzünden diye düşünmüştüm
Tabii etiketlerim canım, sab simplexin yan etkilerine baktın mı?Beni de etiketler misin doktor sonrası canım, bizim de gaz problemimiz var ve arada mukuslu kaka görüyorum. Bu 2 gündür de bağırsak sesi filan oluyor elimşzle bağırsak hareketini hissediyoruz. Ama ben bu hareketleri sab simplex yüzünden diye düşünmüştüm
Canım ya çok geçmiş olsun inşallah hemencik toparlar. Maalesef insanların çocuğu alıp qlıp bu kadar sevmesini ben de anlamıyorum yenidoğan bu çocuk karşıdan sev yani. Bende grip oldum umarım geçmez çocuğaBenim kızım hasta oldu kizlarateşi 38.3 e kadar yükseldi kan temiz idrar temiz dr grip olmuş salgın var dedi calpol veriyorum düşüyor sonra tekrar çıkıyor bu gece nöbetteyiz kaynimin dugunu vardi eline almayan kalmadı kızımı alma da diyemiyosun hepsi kocamın akrabaları 1 gun icinde hastanelik olduk çok canim sıkkın bebekler ve çocuklar hastalanmasin
Cok geçmiş olsun canım sana da gribin tek çaresi anne sutu dedi dr umarım hemen iyilesir kuzum güleç yüzlü cocugum cok keyifsiz inleye inleye uyuyo cocugumCanım ya çok geçmiş olsun inşallah hemencik toparlar. Maalesef insanların çocuğu alıp qlıp bu kadar sevmesini ben de anlamıyorum yenidoğan bu çocuk karşıdan sev yani. Bende grip oldum umarım geçmez çocuğa
Ay geçmiş olsun iyi farketmişsiniz bağışıklığı güçleniyor olsun Allah’a emanet olsun bütün yavrularBenim kızım hasta oldu kizlarateşi 38.3 e kadar yükseldi kan temiz idrar temiz dr grip olmuş salgın var dedi calpol veriyorum düşüyor sonra tekrar çıkıyor bu gece nöbetteyiz kaynimin dugunu vardi eline almayan kalmadı kızımı alma da diyemiyosun hepsi kocamın akrabaları 1 gun icinde hastanelik olduk çok canim sıkkın bebekler ve çocuklar hastalanmasin
Emzirirken farkettim kucagim alev alev yandı cok sukur enfeksiyon cikmadiAy geçmiş olsun iyi farketmişsiniz bağışıklığı güçleniyor olsun Allah’a emanet olsun bütün yavrular
Birkac gun sut ve sut urunlerini yemeyi durdurun bu durum kesiliyorsa doktora gidebilirsiniz, bebegin kaka orneginden test yapilip hemen bulunaniliyor. Bende var hassasiyet, Kizimda cikmadi ama doktorumuz sadece peynir yemeye devam et dedi ve laktazm diye bir damla verdi baya rahatlatti.Arkadaşlar bebişi fışkırarak ve köpüklü kaka yapan var mı? Yani nerdeyse her zaman bezini açtığımda kakasını yapıyor ve bildiğiniz fışkırıyor ardından köpüklü geliyor. Az önce bi videoya denk geldim gürültülü kaka diye laktoz intoleransı diye bişey varmış inek sütü proteinlerine alerji; inşallah böyle bi durum yoktur ya bayağı sıkıntılı bişey
Canım çok geçmiş olsun, şurup vermeden önce ılık suyla banyo yaptır çok etkili oluyor, bizde de 37,7 olduğunda şuruptan önce ılık banyo yaptırdık çok iyi düştü yükselmedi bi dahaGun icinde bu 3. Kez ateşi cikisi cok canim sıkkın cok tam surubun etkisi geçiyor hemen ateş yükseliyor 37.8 su an yine yukari dogru çıkıyor dogru düzgün uyuyamadi sadece zibinla yatiriyorum su an olmadi dus aldiricam
Bez kucuk gelmis ve sıkmış gibi geldi bana cunku tam bez yerinde. Egzama biraz daha deri dokuntulu oluyor.. ilik su ile yikayip pisik kremi surun. Gecmis olsunEki Görüntüle 3322679
Kızlar günaydın, kızımın belinde böyle bir şeye rastladım, sizce egzama falan mı ? Yoksa bezin bitiş yeri mi tahriş etmiş ?
İnşallah sadece öyledirBez kucuk gelmis ve sıkmış gibi geldi bana cunku tam bez yerinde. Egzama biraz daha deri dokuntulu oluyor.. ilik su ile yikayip pisik kremi surun. Gecmis olsun
Canım bizde var maalesef. Bugün kontrole gidiyoruz. Kesin tanı alırsak doktor raporlu mama yazacak maalesef .Arkadaşlar bebişi fışkırarak ve köpüklü kaka yapan var mı? Yani nerdeyse her zaman bezini açtığımda kakasını yapıyor ve bildiğiniz fışkırıyor ardından köpüklü geliyor. Az önce bi videoya denk geldim gürültülü kaka diye laktoz intoleransı diye bişey varmış inek sütü proteinlerine alerji; inşallah böyle bi durum yoktur ya bayağı sıkıntılı bişey
Geçmiş olsun canım benimde 20 gün sonra kız kardeşimin düğünü var gitmesem olmuyor kardeş ama aklım hep bebekte gelen giden bakıcak alıcak kucağına hastalık kapıcak diye şimdiden çok korkuyorum napcam bilmiyorumBenim kızım hasta oldu kizlarateşi 38.3 e kadar yükseldi kan temiz idrar temiz dr grip olmuş salgın var dedi calpol veriyorum düşüyor sonra tekrar çıkıyor bu gece nöbetteyiz kaynimin dugunu vardi eline almayan kalmadı kızımı alma da diyemiyosun hepsi kocamın akrabaları 1 gun icinde hastanelik olduk çok canim sıkkın bebekler ve çocuklar hastalanmasin
Bence sıcaktan bezden olmuş banyo edip tekrar bi bakın bakalım geçiyormu artıyormuEki Görüntüle 3322679
Kızlar günaydın, kızımın belinde böyle bir şeye rastladım, sizce egzama falan mı ? Yoksa bezin bitiş yeri mi tahriş etmiş ?
Gece farkettigimde duş aldırdım, pisik kremi sürüp pamuk koyup bez bağladım sabah azalmış ama geçmemişti canımBence sıcaktan bezden olmuş banyo edip tekrar bi bakın bakalım geçiyormu artıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?