- 2 Temmuz 2023
- 12.144
- 36.434
- 528
Evin buyukse joie mimzy snackerKızlar mama sandalyesi ne alacağız ya ben son maaşımı kızıma yatırıyorumyürüme arkadaşı aldım hoppala diye bir şey aldım mama sandalyesini de alıp işi bitirmek istiyorum
Kanguru almayacağım ben ya gideceğim yere bebek arabasına koyarım kış geldi zaten Nazenin de dombili hiç belimi ağrıtamam. Slingi de kaldırdım.Valla sen önden gidiyon kuzum biz daha kanguru işini çözemedik dur
Bugun 37.5 dan yukari cikmadi evde zibinla duruyo sadece giydirsem çıkacak atesi
Evim büyük e bebekte indirime girmiş şuan alayım o zaman. Ablam yeğenimin yazlıkta kullandığını verdi english home markası dandik ayak koyma yeri de yok onu biz de yazlığa koyucaz.Evin buyukse joie mimzy snacker
Dort dortluk bir sandalye, 5 cocuk buyutur. Biz aldik asiri memnunuz.
Tepsi Yikaniyor, koltugu yikaniyor, siliniyor. Agir oldugu icin cok güvenli, tekerlekleri var surebilirsin.
Yok ev kucukse ikea tipi mama sandalyesi. Ayaklarini sok, tepsiyi sok at arabaya yazliga götür. Tek elle evin icinde gezdir dur.
Hatirlatmam gereken iki sey, emniyet kemeri ve ayak basamagini almayi unutma.
Tesekkurler yine çıkarsa onu deneyecegimAtes dusurucu artı ıslak bez uygulaması en etkili taktik diye okumuştum dustan once bir de onu dene istersen, guncelannenin yakın zamanlı instagram postlarında vardı sanki.
Ben dogmadan once joie mimzy lx almıştım indşrimdeydi, cok mutluyum cunku yenidogan için yatıyo ve kahvaltıda falan oraya koyabiliyoruz. Diğer ozellikleri de iyiKızlar mama sandalyesi ne alacağız ya ben son maaşımı kızıma yatırıyorumyürüme arkadaşı aldım hoppala diye bir şey aldım mama sandalyesini de alıp işi bitirmek istiyorum
Canım ben gebeliğimi ogrendigimde mama sandalyesi almıştım, coook erkendenKızlar mama sandalyesi ne alacağız ya ben son maaşımı kızıma yatırıyorumyürüme arkadaşı aldım hoppala diye bir şey aldım mama sandalyesini de alıp işi bitirmek istiyorum
Gebeligi öğrenir öğrenmez mama sandalyesi alan benValla sen önden gidiyon kuzum biz daha kanguru işini çözemedik dur
Aynı sandalyeyi almışız, yenidoğan döneminde yatar pozisyonda kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla, rahat oluyor mu? Ben de deneyeceğimBen dogmadan once joie mimzy lx almıştım indşrimdeydi, cok mutluyum cunku yenidogan için yatıyo ve kahvaltıda falan oraya koyabiliyoruz. Diğer ozellikleri de iyi
Ben bundan aldım canım çok amaçlıKızlar mama sandalyesi ne alacağız ya ben son maaşımı kızıma yatırıyorumyürüme arkadaşı aldım hoppala diye bir şey aldım mama sandalyesini de alıp işi bitirmek istiyorum
5bin olmuş okadar vermem ya yatma özelliği kademe ayarı yıkanabilirilk diğerlerinde de var Xl olandan almışlar memnunlarımla. Pier carden yemek odası takımıma uyuyordu ondan alayım dedimBen bundan aldım canım çok amaçlı
Chicco Turuncu Süslü Tavuk Polly 2 Start Mama Sandalyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ben 2. Adetimi oldum leke şeklinde geliyor. Bana da adet olmadım gibi gelmişti 2. Ayda tekrar kanamam gelince doktora gittim yumurtan çatlamış ama hormonlar yetersiz olduğu için kaliteli bir yumurta değil yeteri kadar büyük de değil çok kanama bekleme dedi. Yani regl oldunuz bence.Kızlar doğum yapalı 46 gün oldu, hiç bir zaman yoğun kanamam olmadı hep hafif hafif geldi. İki üç gündür hemen hemen bitmişti kanama, ama bugün yine hafif hafif geliyor. (Adet olmadığıma eminim.)
Acaba bir sorun mu var ki? En son 1 haftalıkken gittim doktora başka da gitmedim
Ya bizim kız bugün 2 kaka yaptı kabız mı oldu acaba yaa, normalde tek çişli bez nadir alırdım ben, hep kakalı olurdu. Gece 12den beri 6 bez olmuş 4ü çiş.. kakalarında biri az.. bu samp simplex yaptı galiba bunu.. bugün 5. Gün
Nerdeyse bizimkinin aynisi.Evim büyük e bebekte indirime girmiş şuan alayım o zaman. Ablam yeğenimin yazlıkta kullandığını verdi english home markası dandik ayak koyma yeri de yok onu biz de yazlığa koyucaz.
Araştırırken buna tutulmuştum ama
Pierre Cardin Foody Mama Sandalyesi Füme - ebebek
Pierre Cardin Foody Mama Sandalyesi Füme uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Bizimki kakasını öyle sessiz yapmıyor ve çok nadir bez kapalıyken yapıyor. Genellikle ıkınıyor alt değiştirirken bekliyorum o şekilde yapıyor ama mukus görmedim.Geçmeyen pişik. Huzursuzluk (gaz sanıyordum).
Kakada mukus bazen köpüklü asit gibi.
Sürekli ağlıyordu. Karnı sürekli sesliydi. Doktor 13 günlük diyet verdi. Süt ürünleri diyeti. Diyetin 2. Günü düzelmeye başladı herşey. Bugün gidemedim yarın gidicem. Muhtemelen takviye için mama yazicak. Birde relactaz kullandım laktoz enzimi damla. Oda iyi geldi.
Bence rahat cunku ilk gunden beri onda uyuyabiliyor aspiratör sesi eşliğindeAynı sandalyeyi almışız, yenidoğan döneminde yatar pozisyonda kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla, rahat oluyor mu? Ben de deneyeceğim
Ben de kullanıyorum hata olduğunu duşunmedim hiç anne karnındaki seslere benzediği için. Alışabiliyorlar buyuk ywgenim 9 yasında birkac yıl oyle uyudu normale döndü sonraKızlar bebeğimi neredeyse bir haftaliktan beri beyaz gürültü elektrikli süpürge sesi ile uyutuyorum . Hata mi ediyorum ? İleriki aylarda yaşında da bunu ister mi alışkanlık yapar mı . Bu ses kolayıma geliyor sanırım . Bez alırken de çok agladiginda açıyorum genelde susuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?