2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar mama sandalyesi ne alacağız ya ben son maaşımı kızıma yatırıyorum yürüme arkadaşı aldım hoppala diye bir şey aldım mama sandalyesini de alıp işi bitirmek istiyorum
Evin buyukse joie mimzy snacker
Dort dortluk bir sandalye, 5 cocuk buyutur. Biz aldik asiri memnunuz.
Tepsi Yikaniyor, koltugu yikaniyor, siliniyor. Agir oldugu icin cok güvenli, tekerlekleri var surebilirsin.

Yok ev kucukse ikea tipi mama sandalyesi. Ayaklarini sok, tepsiyi sok at arabaya yazliga götür. Tek elle evin icinde gezdir dur.
Hatirlatmam gereken iki sey, emniyet kemeri ve ayak basamagini almayi unutma.

Evim büyük e bebekte indirime girmiş şuan alayım o zaman. Ablam yeğenimin yazlıkta kullandığını verdi english home markası dandik ayak koyma yeri de yok onu biz de yazlığa koyucaz.
Araştırırken buna tutulmuştum ama

Kızlar mama sandalyesi ne alacağız ya ben son maaşımı kızıma yatırıyorum yürüme arkadaşı aldım hoppala diye bir şey aldım mama sandalyesini de alıp işi bitirmek istiyorum
Ben dogmadan once joie mimzy lx almıştım indşrimdeydi, cok mutluyum cunku yenidogan için yatıyo ve kahvaltıda falan oraya koyabiliyoruz. Diğer ozellikleri de iyi

Canım ben gebeliğimi ogrendigimde mama sandalyesi almıştım, coook erkenden
Joie mimzy LX mama sandalyesi aldım baya araştırıp, çok güzeldi kurdum baktım, şimdi kullanılması bekliyor

Ben dogmadan once joie mimzy lx almıştım indşrimdeydi, cok mutluyum cunku yenidogan için yatıyo ve kahvaltıda falan oraya koyabiliyoruz. Diğer ozellikleri de iyi
Aynı sandalyeyi almışız, yenidoğan döneminde yatar pozisyonda kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla, rahat oluyor mu? Ben de deneyeceğim

Kızlar doğum yapalı 46 gün oldu, hiç bir zaman yoğun kanamam olmadı hep hafif hafif geldi. İki üç gündür hemen hemen bitmişti kanama, ama bugün yine hafif hafif geliyor. (Adet olmadığıma eminim.)
Acaba bir sorun mu var ki? En son 1 haftalıkken gittim doktora başka da gitmedim

Benim bebek grip olcak sanırım. Bugün tüm gün huysuzdu, 37.3 çıkıyor ateşi inş. Yükselmez

5bin olmuş okadar vermem ya yatma özelliği kademe ayarı yıkanabilirilk diğerlerinde de var Xl olandan almışlar memnunlarımla. Pier carden yemek odası takımıma uyuyordu ondan alayım dedim ama kızların söylediği bin lira daha uygun onu alıcam sanırım aa Xl da 5binmiş snacker i övdü kumarbaz onu alayım napayım

Ben 2. Adetimi oldum leke şeklinde geliyor. Bana da adet olmadım gibi gelmişti 2. Ayda tekrar kanamam gelince doktora gittim yumurtan çatlamış ama hormonlar yetersiz olduğu için kaliteli bir yumurta değil yeteri kadar büyük de değil çok kanama bekleme dedi. Yani regl oldunuz bence.

Benimde böyle ya normalde her alt almada bez kakalı oluyodu 2 gündür fln hep kaka yok sade çiş aldığımda oldu ve 2 gündr çok huysuz
Büyüdükçe kaka sayısı azalcakmı acaba

Kızlar bebeğimi neredeyse bir haftaliktan beri beyaz gürültü elektrikli süpürge sesi ile uyutuyorum . Hata mi ediyorum ? İleriki aylarda yaşında da bunu ister mi alışkanlık yapar mı . Bu ses kolayıma geliyor sanırım . Bez alırken de çok agladiginda açıyorum genelde susuyor

Nerdeyse bizimkinin aynisi.
Bi cit agirligi fazla sanirim.
Bir de ekstradan bunun ayak yeri kalkiyor iniyormus, bizim ayak yeri sabit. Siyah renk olmasi da guzel bak, ben alirken olsaydi siyahini tercih edebilirdim.

Yalniz su cok onemli bi detay, bizim salon buyuk ama mutfak kucuk, kahvaltilari mutfakta yiyoruz biz, mutfakta yemek yemek buyuk mama sandalyesi ile sorun yasatiyor. Ama ogle ve aksam yemeklerini salonda yedigimiz icin rahatiz. Buyuk mama sandalyesi genis ve rahat hareket edilecek bir alan istiyor, cunku normal sandalye gibi 2 sandalye kadar yer kapliyor.

English home olan ablamda vardi ayaklari metalse sorun degil o da idare eder. Ona ayak aparati al bence ikea'dan.

Bizimki kakasını öyle sessiz yapmıyor ve çok nadir bez kapalıyken yapıyor. Genellikle ıkınıyor alt değiştirirken bekliyorum o şekilde yapıyor ama mukus görmedim.
Ve bir diğeri karından sesler de var özellikle emerken. Bugün dikkat ettim gündüz çok şükür sorun yok ama akşam 19:30 gibi huzursuzluk başladı emmek istemedi sancılı ağladı, karnını okşayınca kucağa alıp hoplatınca falan susuyor.
Bilemedim bizimki de mi acaba bu süt proteini alerjisi mi yoksa laktoz bilmemnesi mi ya da kolik miyiz? Nasıl çözeceğim bunu Size de çok çok geçmiş olsun zor bi süreç bekliyor diyet yapmak hiç kolay değil her şeyde var

Kizlar hiskolikk ddlklc Tweetiy

Laktoz intoleransindan korkmayin.

Ankara'da olanlar Hacettepe cocuk gastroenterolojiye gotursun.

Doktorunuz gaitada seker ariyacak, sizden gaita ornegi istediklerinde bezi ters cevirip giydirin, oyle oldugunda bez kakayi emmedigi icin rahat toplarsiniz.

Şeker pozitif cikarsa, hangi seker olduğunu bulmak icin, seker krematografisi testi yapilacak yine gaitaya.

Bu 2.testi her yer yapmiyor, devlet uni hastanelerinde ucretsiz yapılıyor. (Bu testin yapilmasi icin metabolizma laboratuari gerekli)

Test / tani merkezlerinde baya pahali yanlis bilmiyorsam.

Neyse, korkulacak birsey yok, ben ve buyuk kizim laktoz intoleransliyiz. Bana asla diet onerilmedi, bebegimi de asla sutten kesmediler. Mama raporu cikarildi bebelac lf adinda bir mama tukettik destek olarak.

Rapor cikmasa da hic onemli degil, normal mamalardan uygun fiyatli bu mama.

Daha oncede bunla ilgili uzun bir mesaj yazmistim buraya.

Akliniza takilan birsey olursa cekinmeyin mesaj atin.

Aynı sandalyeyi almışız, yenidoğan döneminde yatar pozisyonda kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla, rahat oluyor mu? Ben de deneyeceğim
Bence rahat cunku ilk gunden beri onda uyuyabiliyor aspiratör sesi eşliğinde
Ben de kullanıyorum hata olduğunu duşunmedim hiç anne karnındaki seslere benzediği için. Alışabiliyorlar buyuk ywgenim 9 yasında birkac yıl oyle uyudu normale döndü sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…