- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
Bir kaç yıl mıBence rahat cunku ilk gunden beri onda uyuyabiliyor aspiratör sesi eşliğinde
Ben de kullanıyorum hata olduğunu duşunmedim hiç anne karnındaki seslere benzediği için. Alışabiliyorlar buyuk ywgenim 9 yasında birkac yıl oyle uyudu normale döndü sonra
Yine çok açıklayıcı olmuş çok teşekkür ederimKizlarhiskolikk @ddlklc Tweetiy
Laktoz intoleransindan korkmayin.
Ankara'da olanlar Hacettepe cocuk gastroenterolojiye gotursun.
Doktorunuz gaitada seker ariyacak, sizden gaita ornegi istediklerinde bezi ters cevirip giydirin, oyle oldugunda bez kakayi emmedigi icin rahat toplarsiniz.
Şeker pozitif cikarsa, hangi seker olduğunu bulmak icin, seker krematografisi testi yapilacak yine gaitaya.
Bu 2.testi her yer yapmiyor, devlet uni hastanelerinde ucretsiz yapılıyor. (Bu testin yapilmasi icin metabolizma laboratuari gerekli)
Test / tani merkezlerinde baya pahali yanlis bilmiyorsam.
Neyse, korkulacak birsey yok, ben ve buyuk kizim laktoz intoleransliyiz. Bana asla diet onerilmedi, bebegimi de asla sutten kesmediler. Mama raporu cikarildi bebelac lf adinda bir mama tukettik destek olarak.
Rapor cikmasa da hic onemli degil, normal mamalardan uygun fiyatli bu mama.
Daha oncede bunla ilgili uzun bir mesaj yazmistim buraya.
Akliniza takilan birsey olursa cekinmeyin mesaj atin.
Yine çok açıklayıcı olmuş çok teşekkür ederimBen şimdilik beklemedeyim, 2. Ay kontrolünde şikayetlerimi doktora söyleyeceğim bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz.
Peki başlarda olmayıp böyle bi sorun, 1 ay sonra ortaya çıkabilir mi? (Belki de vardır ama son bikaç gündür akşamları aynı saatlerde huzursuzlanınca ağrı çekince fark ediyorum)
Benimki de böyleydi canımBizimki kakasını öyle sessiz yapmıyor ve çok nadir bez kapalıyken yapıyor. Genellikle ıkınıyor
Hemen ince Müslin tarzi bise giydir canim giyinik oldukça cikiyo ateş zibin da giydirebilirsin düşene kadar ateş cikmadan önce ayakları buz gibi ve bacakları dalgalı damarları cikiyo ortaya ordan ben artık ateşin yukseldigini anliyorumBenim bebek grip olcak sanırım. Bugün tüm gün huysuzdu, 37.3 çıkıyor ateşi inş. Yükselmez
Mutfak masamı verdim ben buzdolabı hazneye sığmadı litresi büyük çift kapılı öyle olunca salonda yiyoruz hep. Sorun olmaz yani o zaman bunu alıyorum teşekkür ediyorum bazen cevap yazmasam da arkadaşlara verdiğiniz cevapları da okuyorum çok bilgilendirici ve açıklayıcıNerdeyse bizimkinin aynisi.
Bi cit agirligi fazla sanirim.
Bir de ekstradan bunun ayak yeri kalkiyor iniyormus, bizim ayak yeri sabit. Siyah renk olmasi da guzel bak, ben alirken olsaydi siyahini tercih edebilirdim.
Yalniz su cok onemli bi detay, bizim salon buyuk ama mutfak kucuk, kahvaltilari mutfakta yiyoruz biz, mutfakta yemek yemek buyuk mama sandalyesi ile sorun yasatiyor. Ama ogle ve aksam yemeklerini salonda yedigimiz icin rahatiz. Buyuk mama sandalyesi genis ve rahat hareket edilecek bir alan istiyor, cunku normal sandalye gibi 2 sandalye kadar yer kapliyor.
English home olan ablamda vardi ayaklari metalse sorun degil o da idare eder. Ona ayak aparati al bence ikea'dan.
Tesekkur ederim, bende sizden cok faydalandim zaten bugune kadar :) destekleriniz hep aklimdaMutfak masamı verdim ben buzdolabı hazneye sığmadı litresi büyük çift kapılı öyle olunca salonda yiyoruz hep. Sorun olmaz yani o zaman bunu alıyorum teşekkür ediyorum bazen cevap yazmasam da arkadaşlara verdiğiniz cevapları da okuyorum çok bilgilendirici ve açıklayıcı
Benimde oğlum gürültülü kaka yapar ve karnı da guruldar , bu iki belirtinin olması direk laktoz intöleransı olduğunu göstermez bence , sizin bebenin gaz problemi olabilirBizimki kakasını öyle sessiz yapmıyor ve çok nadir bez kapalıyken yapıyor. Genellikle ıkınıyor alt değiştirirken bekliyorum o şekilde yapıyor ama mukus görmedim.
Ve bir diğeri karından sesler de var özellikle emerken. Bugün dikkat ettim gündüz çok şükür sorun yok ama akşam 19:30 gibi huzursuzluk başladı emmek istemedi sancılı ağladı, karnını okşayınca kucağa alıp hoplatınca falan susuyor.
Bilemedim bizimki de mi acaba bu süt proteini alerjisi mi yoksa laktoz bilmemnesi mi ya da kolik miyiz? Nasıl çözeceğim bunuSize de çok çok geçmiş olsun zor bi süreç bekliyor diyet yapmak hiç kolay değil her şeyde var
Şu kanguru tarzı şeyleri Bi ben sevemedim sanıyordum yalnız değilmişimKanguru almayacağım ben ya gideceğim yere bebek arabasına koyarım kış geldi zaten Nazenin de dombili hiç belimi ağrıtamam. Slingi de kaldırdım.
Benim kızım da büyük adam gibi sesli kaka yapar, emerken karnı guruldar. Sadece bu ikisi var sizinkiyle aynı. Laktoz intoleransini gösteriyor mu ki kesinBenimde oğlum gürültülü kaka yapar ve karnı da guruldar , bu iki belirtinin olması direk laktoz intöleransı olduğunu göstermez bence , sizin bebenin gaz problemi olabilir
İlk seferde başarılı oldun mu, hepimizin sallamadan uyutmaya ihtiyacı var, taktiklerin nelerdiKizlar sonunda sallamadan uyutma aliskanligini kızıma edindirdim cok sukur bu zafer karşısında acayip rahatladimyatağına yatiriyorum emzik ağzına bakınıyor biraz sonra uyuyor
En 9nemlisi ilk zamanlar uykuyla uyanıklık arasında yatiriyordum önemli olan kısım o ilk bi kaç seferde ağladı önce geceleri sallamadan uyuyordu gündüz sallıyordum simdi onu da bıraktık bi 10 gunluk süre de alistiİlk seferde başarılı oldun mu, hepimizin sallamadan uyutmaya ihtiyacı var, taktiklerin nelerdi
Yaa ben de aynıyım, gece emzirip gözü dalmaya yakın yatağına bırakıp ışık hızıyla kendi yatağıma giriyorum. Gündüz sallamadan uyumuyor. Pekiii gündüz de gece yattığı yatakta Los ortamdami yatıyor yoksa başka odada başka yatakta aydınlık ve seste miEn 9nemlisi ilk zamanlar uykuyla uyanıklık arasında yatiriyordum önemli olan kısım o ilk bi kaç seferde ağladı önce geceleri sallamadan uyuyordu gündüz sallıyordum simdi onu da bıraktık bi 10 gunluk süre de alisti
Canım ben daha uygunken almıştım5bin olmuş okadar vermem ya yatma özelliği kademe ayarı yıkanabilirilk diğerlerinde de var Xl olandan almışlar memnunlarımla. Pier carden yemek odası takımıma uyuyordu ondan alayım dedimama kızların söylediği bin lira daha uygun onu alıcam sanırım aa Xl da 5binmiş snacker i övdü kumarbaz onu alayım napayım
Kuzum masallah ben senin arkandan geliyorum diye biliyorum kac gunluk nazenin bizimki de elini yumruk yapıp ağzına sokuyoKızlar Nazenin bugün sabah 6buçukta uyandı ve akşam 9 a kadar toplasam bir saat uyumamıştır. Ağlamadı da ama uyumadı değişik bir gündü. 9da uyudu şükür bakalım gece kalkacak mı? Büyüdükçe hazırlanın bu durumlara diye söylüyorum. Ellerini tanımaya başladı bir de kafayı yicem bütün gün ellerine bakıp ellerini yalıyorşaşı oluyor bazen gözü
Voovv chicco'ya bak ucmus, bu hep pahali bi arkadaşımızdi zaten.Ben bundan aldım canım çok amaçlı
Chicco Turuncu Süslü Tavuk Polly 2 Start Mama Sandalyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
11 Ağustos doğumlu işte 2 buçuk olucak. Maşallah sizinkine deKuzum masallah ben senin arkandan geliyorum diye biliyorum kac gunluk nazenin bizimki de elini yumruk yapıp ağzına sokuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?