2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bir kaç yıl mı alışkanlık edinmiş o zaman
Bende onsuz uyuyamasindan korkuyorum .
İlk zaman süpürge sesini açtım hep onu açıyorum diğerlerini bı iki defa açtım o sesleri pek sevmedi sanki

Yine çok açıklayıcı olmuş çok teşekkür ederim Ben şimdilik beklemedeyim, 2. Ay kontrolünde şikayetlerimi doktora söyleyeceğim bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz.
Peki başlarda olmayıp böyle bi sorun, 1 ay sonra ortaya çıkabilir mi? (Belki de vardır ama son bikaç gündür akşamları aynı saatlerde huzursuzlanınca ağrı çekince fark ediyorum)

Eger cok kaka yapiyorsa ve gaz sancisi cok yogunsa 2.ayi beklemesen iyi olur. Bu rahatsizlik ve diger şeker / enzim kaynakli metabolik rahatsizliklar kilo alimini cok yavaslatiyor. Ki bu da gelisimi icin (hem fiziksel hem bilissel) cok zararli.

Bizim 18.gunde supheler bas gostermisti, asagi yukari 40-50 gunluk falandi artik teshisliydik ve damla kullaniyorduk. O 1 ayi ben nasil gecirdim, o test sonuclarini beklerken neler cektim hic unutmam.

En sonunda basit birsey cikti da rahatladik.

Ha bu arada 6.aydan itibaren biz ilac ya da ek mama kullanmadan atlattik bu sureci. Bircok bebek atlatabiliyor.

Benim bebek grip olcak sanırım. Bugün tüm gün huysuzdu, 37.3 çıkıyor ateşi inş. Yükselmez
Hemen ince Müslin tarzi bise giydir canim giyinik oldukça cikiyo ateş zibin da giydirebilirsin düşene kadar ateş cikmadan önce ayakları buz gibi ve bacakları dalgalı damarları cikiyo ortaya ordan ben artık ateşin yukseldigini anliyorum

Mutfak masamı verdim ben buzdolabı hazneye sığmadı litresi büyük çift kapılı öyle olunca salonda yiyoruz hep. Sorun olmaz yani o zaman bunu alıyorum teşekkür ediyorum bazen cevap yazmasam da arkadaşlara verdiğiniz cevapları da okuyorum çok bilgilendirici ve açıklayıcı

Tesekkur ederim, bende sizden cok faydalandim zaten bugune kadar :) destekleriniz hep aklimda
Bebis guzel gunlerde kullansin aldıklarınızi.

Benimde oğlum gürültülü kaka yapar ve karnı da guruldar , bu iki belirtinin olması direk laktoz intöleransı olduğunu göstermez bence , sizin bebenin gaz problemi olabilir

Kanguru almayacağım ben ya gideceğim yere bebek arabasına koyarım kış geldi zaten Nazenin de dombili hiç belimi ağrıtamam. Slingi de kaldırdım.
Şu kanguru tarzı şeyleri Bi ben sevemedim sanıyordum yalnız değilmişim kızımdada almadım şimdide istemiyorum dediğin gibi koş geldi zaten

Benimde oğlum gürültülü kaka yapar ve karnı da guruldar , bu iki belirtinin olması direk laktoz intöleransı olduğunu göstermez bence , sizin bebenin gaz problemi olabilir
Benim kızım da büyük adam gibi sesli kaka yapar, emerken karnı guruldar. Sadece bu ikisi var sizinkiyle aynı. Laktoz intoleransini gösteriyor mu ki kesin

Kizlar sonunda sallamadan uyutma aliskanligini kızıma edindirdim cok sukur bu zafer karşısında acayip rahatladim yatağına yatiriyorum emzik ağzına bakınıyor biraz sonra uyuyor
İlk seferde başarılı oldun mu, hepimizin sallamadan uyutmaya ihtiyacı var, taktiklerin nelerdi

İlk seferde başarılı oldun mu, hepimizin sallamadan uyutmaya ihtiyacı var, taktiklerin nelerdi
En 9nemlisi ilk zamanlar uykuyla uyanıklık arasında yatiriyordum önemli olan kısım o ilk bi kaç seferde ağladı önce geceleri sallamadan uyuyordu gündüz sallıyordum simdi onu da bıraktık bi 10 gunluk süre de alisti

Yaa ben de aynıyım, gece emzirip gözü dalmaya yakın yatağına bırakıp ışık hızıyla kendi yatağıma giriyorum. Gündüz sallamadan uyumuyor. Pekiii gündüz de gece yattığı yatakta Los ortamdami yatıyor yoksa başka odada başka yatakta aydınlık ve seste mi

Gündüz ben doğduğundan beri sesli ve aydınlık odada uyuttum gunduz gece ayrimi yapsin diye sadece benim olmadığım odada uyumuyor orn oturma odasındayim o odasinda uyumuyor illa benle aynı odada olacak uyutmayi denerken emdikten ve gaz çıkardıktan sonra bi süre ayakta gezdiriyorum iyice emdikleri mideye insin diye daha sonra yatağa yatiriyorum emzik ağzına veriyorum o mikirdaniyo etrafa bakınıyor derken uyuyor septembrmom

Kızlar Nazenin bugün sabah 6buçukta uyandı ve akşam 9 a kadar toplasam bir saat uyumamıştır. Ağlamadı da ama uyumadı değişik bir gündü. 9da uyudu şükür bakalım gece kalkacak mı? Büyüdükçe hazırlanın bu durumlara diye söylüyorum. Ellerini tanımaya başladı bir de kafayı yicem bütün gün ellerine bakıp ellerini yalıyor şaşı oluyor bazen gözü

Canım ben daha uygunken almıştım

Kuzum masallah ben senin arkandan geliyorum diye biliyorum kac gunluk nazenin bizimki de elini yumruk yapıp ağzına sokuyo

Voovv chicco'ya bak ucmus, bu hep pahali bi arkadaşımızdi zaten.

Bizdeki bu^^^

E-bebek'i takip edin 2 ayda 1 falan bi illa yuzde 25-30 indirime giriyor.

Ekleme: yanlis link koymusum, benim urun sanirim su an yok. Bulunca ekleyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…