2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bu serum fizyolojik olayını hep görüyorum duyuyorum izledim de ama yapmaya korkuyorum. Bende bugün sadece şu otribebe aspiratörü deneyeyim dedim banyodan sonra uyuduğunda; ben mi beceremedim yoksa bişey mi yoktu gelmedi anlamadım. Bi iki küçük bişey geldi görünen o kadar

Bebişlerinizin tırnaklarını nasıl kesiyorsunuz? Normal tırnak makasıyla mı törpüyle mi? Ben törpüyü bi deneyeyim dedim onu da beceremedim sanırım ya bi pütürlü oldu falan hiç olmadı diğerlerini yapmadım dedim tırnak makası alırım. Bi yolu var mı törpüyle düzgün kesmenin?

Yaa sen de geri dönecen tüh gelmeden her şeyi öğrende el ozaman osman hocadan :)özel aşılara filan ne diyevek bakalım bize de yaz

Ben doğduğundan beri törpüyle yapıyordum. Kenarları oval yapmak zor. Dümdüz yapınca da ertesi güm bilemedin 2 güne uzuyor Tırnak o köşeler hemen yine çiziveriyor çocuğu. Yaparken çok rahattım bebeğe zarar verme korkusu yoktu. Ama 2 günde bir çiziyor kendini hemen uzamış oluyor.. 3 gün önce ilkkez trnak makasıyla denedim yapabildim ve ohh çektim. Rahatla kısaldı tırnakları ve uzamadı hala

Ya onun bana çamaşır deterjanı tester olarak gelmişti ama hiç beğenmedim bende geçirmedi ufak lekeleri bir de göğüs ucu kremi acayip ağır bi yapısı var yapış yapış kalıyor memede onu da beğenmedim

Elektrikli burun aspiratörü kullanan var mı kızlar,? Memnun musunuz,?
Braunun elektrikli aspiratörünü kızımda kullanıyorum.tabi 3 4 aylıkken başlamıştım kullanmaya.evde bulursam oğlana da burnu tıkandıkça kullanıcam.
Memnunum ama diğer burun deliğini elimle kapatınca güzel çekiyor.ilk serum sıkılıyor Az önce kestim makas şeklindeki tırnak makası hem güvenli dibine girmiyor hem kullanımı kolay. Annemle telde konuştuk 40 çıkmadan kesilmez eldiven niye takmıyorsun diyor :) bir de tırnak kesilmeden önce babadan harçlık mı alınırmış ne :)

Takma iste o sapkayi :) yoksa saclarina kiymak zorunda kalirsin :)

Her 2 sini de kullanıyorum, törpü biraz uğraştırıcı evet , başlarda onu kullandım hep tırnaklarını kalınlaşmaya başlayınca tırnak makasına döndüm

Canım aynı sorun bendede var .emerken sanki dövmüşler gibi hem ağlıyor hem emmek istiyor . Sancidan memeyide bırakmıyor cekistiriyor .bunu daha çok mide gazı olunca yapıyor omzuma alıp biraz vuruyorum okşuyorum genirince rahatlıyor ondan sonra emmesi düzeliyor .sanırım hızlı emdikleri için oluyor

Bebeğim bez değişimi sırasında aşırı ağlıyor kabusum oldu resmen bez değişimi. Üstünü çıkarınca ayrı, giydirince ayrı ağlıyor ay bunaldım
Benim stresim ona da yansıyor kısır döngüden kurtulmak istiyorum
Kakası da cisi de iyi, ciste koku falan yok kakası normal. Soyunup giyinmekten nefret ediyor banyo sonrası da aynı krizi yasiyoruz

Kızlar d vit dışında damla kullanmıyorum. Şart mı yoksa bebeğin sorununa göre mi veriliyor?
Zehranın dediği sezaryen sonrası probiyotikli damla olayı kafamı karıştırdı
Biz kullanıyoruz doğduğundan beri .o zamanlar gaz sorunu yoktu doktora kendisi gazını yapıyor demiştim oda bu gaz damlası olarak düşünme probiyotik bunlar gerekli dedi 3 ay kullanicaz

Aynı benim bebek . Diyorum çocuğun b.ku bile kıymetli ama anladım benimki açsa çok ağlıyor sabırsız sanırım .karnı tokken alırsam sıkıntı yok

Aynı benim bebek . Diyorum çocuğun b.ku bile kıymetli ama anladım benimki açsa çok ağlıyor sabırsız sanırım .karnı tokken alırsam sıkıntı yok
Benimki genelde ağlıyor, aç tok farketmiyor. Gerçekten "zor bebek" tanımı vardır ya, benim bebeğim tam olarak öyle. Canı sağolsun ama bazen onla ben de ağlıyorum

Bu şey değil mi ya ben
Bugünde bunu uygulamaya çalışcam kucakta uyutmucam vs vs allah yardımıcımız olsun
Her gece radikal kararlar alıp yarın şu rutini uygulayayım başarayım bu işi diyorum ama her gün bebeğim beni gafil avlıyo hepimize başarılar diliyorum

Eklentiler

• IMG_4066.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 68
O kadar çok bağladımki ben alıştım sanırım
Gündüz daha belirsiz ne zaman yatar kalkar ya

Canım raporlu mama geldi bugün bize

Eklentiler

• IMG-20231025-WA0092.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 65
Yaselii Gündüz uyutma sorunumuz vardı ikimizinde
2 3 saat beslenme aralığı bırakıyor musun? Ağlayınca emziriyor veya mama veriyor musun?
Gündüz ben saat başı emziriyor sayılırım. Karnının doymasından ziyade su ihtiyacı, ten teması ister diye emziriyorum. Toksa canı istemiyorsa kafasını geriye atıyor zaten. Mama kullanmadık.
Bizim bebişlerin doğum tarihi aynı ve bu hafta atak haftasında görünüyoruz. Ağlama ve uykusuzluk ondan olabilir.

Bize de dr artık uyandırmayın dedi 5 saate kadar uyuyabilir dedi

Aynen benımkıde kucakta uyuyo reflü yatagına koydugum an başlıyo ıkınmaya mıkıardanmaya
Teşekkür ederim çocuğu zorlamadan bazı geceler arayı açabiliriz artık
Teşekkür ederim
Maalesef oldu. Nasıl oldu anlamadım ama oldu ve yayıldı. Banyo öncesi zeytinyağı sürüyorum ama tarama kısmında canını acıtmaktan korkuyorum. Azar azar geçsin diye bekliyorum.

Salon Kadini şapka konağı arttırıyor muymuş doğalgazı açtık o zaman şapkayı çıkarabiliriz artık. Üşüyecek diye çoğunlukla takıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…