Yaa sen de geri dönecen tüh gelmeden her şeyi öğrende el ozaman osman hocadan :)özel aşılara filan ne diyevek bakalım bize de yazKatılıyorum, sonuçta bağırsaklar gelişiyor gaz çıkarmayı öğrenecekler zamanla inşallah
Aynen öyle valla, bizde buraya eşimin ailesinin yanına geldik doğum iznindeyken şansa öyle denk geldi. Yoksa bende İstanbul’a dönünce iyi bir doktor arayışına gireceğimHey ay kontrole Sivas a gelin bekleriz gezmiş olursunuz
Ben doğduğundan beri törpüyle yapıyordum. Kenarları oval yapmak zor. Dümdüz yapınca da ertesi güm bilemedin 2 güne uzuyor Tırnak o köşeler hemen yine çiziveriyor çocuğu. Yaparken çok rahattım bebeğe zarar verme korkusu yoktu. Ama 2 günde bir çiziyor kendini hemen uzamış oluyor.. 3 gün önce ilkkez trnak makasıyla denedim yapabildim ve ohh çektim. Rahatla kısaldı tırnakları ve uzamadı halaBebişlerinizin tırnaklarını nasıl kesiyorsunuz? Normal tırnak makasıyla mı törpüyle mi? Ben törpüyü bi deneyeyim dedim onu da beceremedim sanırım yabi pütürlü oldu falan hiç olmadı diğerlerini yapmadım dedim tırnak makası alırım. Bi yolu var mı törpüyle düzgün kesmenin?
Ya onun bana çamaşır deterjanı tester olarak gelmişti ama hiç beğenmedim bende geçirmedi ufak lekeleri bir de göğüs ucu kremi acayip ağır bi yapısı var yapış yapış kalıyor memede onu da beğenmedimIncııa mıdır nedir o losyonu kullanan var mı? Ben kullanıyordum ama artık yeni aldım. Kokusunu hiç beğenmedim onun. Misler gibi kokan yavrum banyo sonrası boya gibi kokuyor. Bende insttadw anne bebek doktoruna danıştım Mustela'nın stelatopia'sını önerdi onu aldım. O diğerini de ben kullanırım artık.
Banyo yaptırdıkça eşim kızıyordu çocuğun kokusu gitmiş yıkama diye
Braunun elektrikli aspiratörünü kızımda kullanıyorum.tabi 3 4 aylıkken başlamıştım kullanmaya.evde bulursam oğlana da burnu tıkandıkça kullanıcam.Elektrikli burun aspiratörü kullanan var mı kızlar,? Memnun musunuz,?
Az önce kestim makas şeklindeki tırnak makası hem güvenli dibine girmiyor hem kullanımı kolay. Annemle telde konuştuk 40 çıkmadan kesilmez eldiven niye takmıyorsun diyor :) bir de tırnak kesilmeden önce babadan harçlık mı alınırmış ne :)Bebişlerinizin tırnaklarını nasıl kesiyorsunuz? Normal tırnak makasıyla mı törpüyle mi? Ben törpüyü bi deneyeyim dedim onu da beceremedim sanırım yabi pütürlü oldu falan hiç olmadı diğerlerini yapmadım dedim tırnak makası alırım. Bi yolu var mı törpüyle düzgün kesmenin?
Takma iste o sapkayi :) yoksa saclarina kiymak zorunda kalirsin :)Saçları normal.yağlıda değil kuruda değil. Ben başta sivilce sandım, yüzündede sivilceler var onlar kafa derisine yayıldı sandım. Doktorda tam konak demedi, konağa dönebilir dedi, konak şampuanı verdi. Bugün konak şampuanı ile yıkadık ve konak tarağıyla taradık pul pul döküldü o sarı sivilcelersanırım konak oldu gerçekten.
Banyo sonrası 15 20 dk şapka takıyoruz kafası üşümesin diye. onun dışında hiç şapka kullanmıyoruz
Saç traşı mı? Saçlarına kıyamamki
Her 2 sini de kullanıyorum, törpü biraz uğraştırıcı evet , başlarda onu kullandım hep tırnaklarını kalınlaşmaya başlayınca tırnak makasına döndümBebişlerinizin tırnaklarını nasıl kesiyorsunuz? Normal tırnak makasıyla mı törpüyle mi? Ben törpüyü bi deneyeyim dedim onu da beceremedim sanırım yabi pütürlü oldu falan hiç olmadı diğerlerini yapmadım dedim tırnak makası alırım. Bi yolu var mı törpüyle düzgün kesmenin?
Canım aynı sorun bendede var .emerken sanki dövmüşler gibi hem ağlıyor hem emmek istiyor . Sancidan memeyide bırakmıyor cekistiriyor .bunu daha çok mide gazı olunca yapıyor omzuma alıp biraz vuruyorum okşuyorum genirince rahatlıyor ondan sonra emmesi düzeliyor .sanırım hızlı emdikleri için oluyoraynılarını yaşıyorum zaman zaman hatta mememi evire çevire emiyor bütün hırsını mememden çıkarıyor ardından çok hafif gaz çıkarıyor tam rahat çıkaramıyor anlıyorum gazdan olduğunu
Biz kullanıyoruz doğduğundan beri .o zamanlar gaz sorunu yoktu doktora kendisi gazını yapıyor demiştim oda bu gaz damlası olarak düşünme probiyotik bunlar gerekli dedi 3 ay kullanicazKızlar d vit dışında damla kullanmıyorum. Şart mı yoksa bebeğin sorununa göre mi veriliyor?
Zehranın dediği sezaryen sonrası probiyotikli damla olayı kafamı karıştırdı
Aynı benim bebek . Diyorum çocuğun b.ku bile kıymetliBebeğim bez değişimi sırasında aşırı ağlıyor kabusum oldu resmen bez değişimi. Üstünü çıkarınca ayrı, giydirince ayrı ağlıyor ay bunaldım
Benim stresim ona da yansıyor kısır döngüden kurtulmak istiyorum
Kakası da cisi de iyi, ciste koku falan yok kakası normal. Soyunup giyinmekten nefret ediyor banyo sonrası da aynı krizi yasiyoruz
Benimki genelde ağlıyor, aç tok farketmiyor. Gerçekten "zor bebek" tanımı vardır ya, benim bebeğim tam olarak öyle. Canı sağolsun ama bazen onla ben de ağlıyorumAynı benim bebek . Diyorum çocuğun b.ku bile kıymetliama anladım benimki açsa çok ağlıyor sabırsız sanırım .karnı tokken alırsam sıkıntı yok
Her gece radikal kararlar alıp yarın şu rutini uygulayayım başarayım bu işi diyorum ama her gün bebeğim beni gafil avlıyo hepimize başarılar diliyorum
Şu slinge bir ben alışamadım. Onu takmak zor gelmiyor mu ya?
Ben akşam uykusuna yakın pijama giydiriyorum. Sonra oyalıyorum oyalıyorum iyice uyku bastırınca emziriyorum ve o uyuyor. Uyuyunca yatrıyorum kundak yapıyorum..
Ama gündüz asla böyle olmuyor. Yatağa yatınca gözler açılıyor
Canım raporlu mama geldi bugün bizeBizimki kakasını öyle sessiz yapmıyor ve çok nadir bez kapalıyken yapıyor. Genellikle ıkınıyor alt değiştirirken bekliyorum o şekilde yapıyor ama mukus görmedim.
Ve bir diğeri karından sesler de var özellikle emerken. Bugün dikkat ettim gündüz çok şükür sorun yok ama akşam 19:30 gibi huzursuzluk başladı emmek istemedi sancılı ağladı, karnını okşayınca kucağa alıp hoplatınca falan susuyor.
Bilemedim bizimki de mi acaba bu süt proteini alerjisi mi yoksa laktoz bilmemnesi mi ya da kolik miyiz? Nasıl çözeceğim bunuSize de çok çok geçmiş olsun zor bi süreç bekliyor diyet yapmak hiç kolay değil her şeyde var
Gündüz ben saat başı emziriyor sayılırım. Karnının doymasından ziyade su ihtiyacı, ten teması ister diye emziriyorum. Toksa canı istemiyorsa kafasını geriye atıyor zaten. Mama kullanmadık.Yaselii Gündüz uyutma sorunumuz vardı ikimizinde
2 3 saat beslenme aralığı bırakıyor musun? Ağlayınca emziriyor veya mama veriyor musun?
Bu veriler kimlerin çocuklarından alınmış ya bir kaç kere okudum anlamsız geldiBu şey değil mi ya ben
Bugünde bunu uygulamaya çalışcam kucakta uyutmucam vs vsallah yardımıcımız olsun
Bu veriler kimlerin çocuklarından alınmış ya bir kaç kere okudum anlamsız geldi
Teşekkür ederimBize de dr artık uyandırmayın dedi 5 saate kadar uyuyabilir dedi
Aynen benımkıde kucakta uyuyo reflü yatagına koydugum an başlıyo ıkınmaya mıkıardanmaya
Teşekkür ederimKolik olduğunu bende düşünmüyorum kesintisiz ağlaması yok çok şükür. O kiraz çekirdeği kemerini hep gördüm de işe yarar mı emin değildim bir bakayım ona
Gaz damlası sormuştum Osman Gönülal’a herhangi bi damlanın gaza iyi geldiğini görmedim dedi vermedi bize mesela. Kolik videosunu izlemiştim çok şükür bizde olduğunu düşünmüyorum.
Osman Gönülal videosunda 5 saat aç kalsa bi sorun olmaz diyordu artık şeker depolamaya başlamışlar
Yaa çok geçmiş olsun, Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah. Umarım hiç biri yoktur da sadece 3 hafta diyet yapar; sonrasında gayet rahat devam edersiniz inşallah
Maalesef oldu. Nasıl oldu anlamadım ama oldu ve yayıldı. Banyo öncesi zeytinyağı sürüyorum ama tarama kısmında canını acıtmaktan korkuyorum. Azar azar geçsin diye bekliyorum.Kızlar aranızda bebeğinde konak oluşan var mı? Kızımın kafa derisinde sarı renkli çok fazla sivilce gibi oluşumlar var. Doktorumuz bunların konağa dönebileceğini söyledi konak şampuanı verdi. Zeytinyağı uygulamasıda yapılabiliyormuş galiba.
Konak başlangıcı bu şekilde mi oluyor?
Ne zaman geçer zeytinyağı nasıl kullanılır işe yarar mı bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?