2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet canım bende öyle yapıyorum alıyorum memeden gazı varsa çıkarıyorum sonra tekrar meme veriyorum

Kızlar ben ücretsiz izin dilekçemi yazdım, inşallah 2 yıl izin kullanacağım. Ama şöyle bir durum var. Ben 8 Eylül'de doğum yaptım. Tam 40+0 da.
32. Haftada izne ayrıldım. Yani doğum öncesi 8, doğum sonrası 8 hafta iznim olması gerekiyor. Doğum sonrası analik iznim 52 gün hesaplanmış ve 2 Kasım'da bitiyor. 56, gün olmasi gerekmiyor mu? Bu hastanenin hatası mı? Doğumdan sonra hiç elime alıp incelemedim bile, eşim halletmisti. Şuan görünce bir yanlışlık olduğunu farkettim

Tek tek hesapla takvim üzerinden sayarak 30 31 çekmeye göre değişebilir belki

Kızlar pişik geçsin diye mavi hametan mıydı? Bepantholle geçmiyor bir türlü

Kızlar bebeği grip olan oldumu. Büyük kızım anaokuluna döndü 3.gun boğazım ağrıyor dedi bugün doktora götürdüm boğazı kızarmış antibiyotik verdi. Küçük kızımda da burun akıntısı hapşırık başladı ateşi yok 2 saatte bir sf sıkıp çekiyorum ne zaman geçer acaba çok üzgünüm

Benimki ucundan atlattı çok şükür. Burnu tıkandı hafiften attş yükseldi ve çok huysuzdu.. bugün daha iyş

Benimki ucundan atlattı çok şükür. Burnu tıkandı hafiften attş yükseldi ve çok huysuzdu.. bugün daha iyş
Çok geçmiş olsun ben çok panik oldum diğer kızımda ben ise dönene kadar hastalık olmamıştı yaz bebegiydi. İkisine ayrı üzgünüm şu an 3 gün anaokuluyla hastamı olunur

Çok geçmiş olsun ben çok panik oldum diğer kızımda ben ise dönene kadar hastalık olmamıştı yaz bebegiydi. İkisine ayrı üzgünüm şu an 3 gün anaokuluyla hastamı olunur
Fanusta mı büyütüyoruz anaokulları mı çok sıkıntılı bilmiyorum çocuklar okul ya da kreşe başladıkları gibi hasta oluyorlar ya size de çok geçmiş olsun sıkmayın canınızı Allah beterinden korusun yavrularımızı

Kısır gaz yapar mı kizlar, dün yedim yemez olaydım. Kızımın karnı nasıl gurulduyor nasıl ağlıyor geceden beri. Uykuya dalacak bir sancı ile uyanıyor

Kısır gaz yapar mı kizlar, dün yedim yemez olaydım. Kızımın karnı nasıl gurulduyor nasıl ağlıyor geceden beri. Uykuya dalacak bir sancı ile uyanıyor
Çok piss yapar.. bulgur zaten kuzum. Benim arkadaş kısır yiyip üstüne su içti diye hastanelik olmuştu koca adama lavman yaptılar

Kızlar tuhaf gelecek ama hani emzirince meme ucu iyice çıkıyor ya göğüs ucu etleri böyle parça parça şeklinde yan yana kanallı oluyor böyle 4-5 parça odacıklı . Benim göğsümun birinin bu eti gitmiş zemini kalmış kopmuş olabilir mi

Uzun uzun laktoz intoleransi için vs yazılmış bir metin vardı kumarbaz hanımın onu bulamıyorum. Köpüklü olmasu mukuslu olmasi falan yazıyordu bulan atabilir mi

Uzun uzun laktoz intoleransi için vs yazılmış bir metin vardı kumarbaz hanımın onu bulamıyorum. Köpüklü olmasu mukuslu olmasi falan yazıyordu bulan atabilir mi
Mesaj atabilirsin canim. Lutfen benle ilgili bisey olunca mesaj atmaktan cekinmeyin.

Mukuslu kaka

Simdi bebekleriniz neredeyse 2 aylik oldugu icin muhtemelen ya uşutme ya da alerji yasiyorsunuz, ya da dikkatsiz bir anneydiniz bugune dek kakayi farketmediniz. Ki ben buradaki annelerin dikkatsiz olmadigina adim gibi eminim.

Mukuslu kaka diyebilmemiz icin, kaka cikisini genelde yakalasaniz iyi olabilir cunku bezlerin icindeki kurumayi saglayan maddeler dışkıyı bozabiliyor. Ama ben eminim bu mukus diyorsaniz cocuk gastroenterelojisinin kapisini caliyorsunuz (sevk olmasi gerekiyor muydu pediatriden, emin olamadim su an, sanirim gerekiyordu)

Maddi durumdan bagimsiz bir universite hastanesi tercih edin, hem ucretsiz olur hem de universite hastaneleri mutlak surette arastirmaya odaklilar, sebebi bulana dek sizi rahat birakmazlar.

Ayrica bircok test / tahlil sadece universite hastanelerinde yapiliyor, bilginiz olsun.

Mukus dedigimiz sey; hastalandigimizda bogazimizdan attigimiz balgamla ayni goruntu. Yapis yapis, salya salya, kakanin jole gibi sündügü bir goruntu olusturuyor.

Sarıyı kullandım 2 güne geçti, Sleppy i de bıraktık tekrarlamadı çok şükür
Ne güzel darısı bize ben de baby turco sipariş ettim inşallah iyi gelir.sleepy son paket.ıslak mendil ne kullanıyorsunuz? O da sleepy natural ama ıslatıp kullanıyorum Yara olduysa olabilir benim de kızımda kopmuştu ama sütümle iyileşmişti.

Bugün 1.ay aşımızı olduk büyüdü oğluşum yakında kızımın 2 yaş aşısı var.ilk kez bu kadar bilinçli halde aşı olcak yandım kıyameti koparmaz inşallah bir de doğum günü yapmak istiyorum evi süslücem ucuz yollu konsept bakıyorum geçen doğumgünümdü benden önce mumu üfledi baya baya öğrenmiş bu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…