Evet canım bende öyle yapıyorum alıyorum memeden gazı varsa çıkarıyorum sonra tekrar meme veriyorumCanım aynı sorun bendede var .emerken sanki dövmüşler gibi hem ağlıyor hem emmek istiyor . Sancidan memeyide bırakmıyor cekistiriyor .bunu daha çok mide gazı olunca yapıyor omzuma alıp biraz vuruyorum okşuyorum genirince rahatlıyor ondan sonra emmesi düzeliyor .sanırım hızlı emdikleri için oluyor
Tek tek hesapla takvim üzerinden sayarak 30 31 çekmeye göre değişebilir belkiKızlar ben ücretsiz izin dilekçemi yazdım, inşallah 2 yıl izin kullanacağım. Ama şöyle bir durum var. Ben 8 Eylül'de doğum yaptım. Tam 40+0 da.
32. Haftada izne ayrıldım. Yani doğum öncesi 8, doğum sonrası 8 hafta iznim olması gerekiyor. Doğum sonrası analik iznim 52 gün hesaplanmış ve 2 Kasım'da bitiyor. 56, gün olmasi gerekmiyor mu? Bu hastanenin hatası mı? Doğumdan sonra hiç elime alıp incelemedim bile, eşim halletmisti. Şuan görünce bir yanlışlık olduğunu farkettim
Evet canım mavi hametan çok iiy bu konuda. Ben ilk kızıma da kullandım. Bepantol ve sudocrem geçirmemiştiKızlar pişik geçsin diye mavi hametan mıydı? Bepantholle geçmiyor bir türlü
Benimki ucundan atlattı çok şükür. Burnu tıkandı hafiften attş yükseldi ve çok huysuzdu.. bugün daha iyşKızlar bebeği grip olan oldumu. Büyük kızım anaokuluna döndü 3.gun boğazım ağrıyor dedi bugün doktora götürdüm boğazı kızarmış antibiyotik verdi. Küçük kızımda da burun akıntısı hapşırık başladı ateşi yok 2 saatte bir sf sıkıp çekiyorum ne zaman geçer acaba çok üzgünüm
Oksizinc çok iyi ama ağır pisikse kullanılırKızlar pişik geçsin diye mavi hametan mıydı? Bepantholle geçmiyor bir türlü
Çok geçmiş olsun ben çok panik oldum diğer kızımda ben ise dönene kadar hastalık olmamıştı yaz bebegiydi. İkisine ayrı üzgünüm şu an 3 gün anaokuluyla hastamı olunurBenimki ucundan atlattı çok şükür. Burnu tıkandı hafiften attş yükseldi ve çok huysuzdu.. bugün daha iyş
Sarıyı kullandım 2 güne geçti, Sleppy i de bıraktık tekrarlamadı çok şükürKızlar pişik geçsin diye mavi hametan mıydı? Bepantholle geçmiyor bir türlü
Fanusta mı büyütüyoruz anaokulları mı çok sıkıntılı bilmiyorum çocuklar okul ya da kreşe başladıkları gibi hasta oluyorlar yaÇok geçmiş olsun ben çok panik oldum diğer kızımda ben ise dönene kadar hastalık olmamıştı yaz bebegiydi. İkisine ayrı üzgünüm şu an 3 gün anaokuluyla hastamı olunur
Bende bıraktım primaya döndüm kızarıklık direk geçti prşma takınca ama taneler var geçmiyor halaSarıyı kullandım 2 güne geçti, Sleppy i de bıraktık tekrarlamadı çok şükür
Çok piss yapar.. bulgur zaten kuzum. Benim arkadaş kısır yiyip üstüne su içti diye hastanelik olmuştu koca adama lavman yaptılarKısır gaz yapar mı kizlar, dün yedim yemez olaydım. Kızımın karnı nasıl gurulduyor nasıl ağlıyor geceden beri. Uykuya dalacak bir sancı ile uyanıyor
Mesaj atabilirsin canim. Lutfen benle ilgili bisey olunca mesaj atmaktan cekinmeyin.Uzun uzun laktoz intoleransi için vs yazılmış bir metin vardı kumarbaz hanımın onu bulamıyorum. Köpüklü olmasu mukuslu olmasi falan yazıyordu bulan atabilir mi
Ne güzel darısı bizeSarıyı kullandım 2 güne geçti, Sleppy i de bıraktık tekrarlamadı çok şükür
Yara olduysa olabilir benim de kızımda kopmuştu ama sütümle iyileşmişti.Kızlar tuhaf gelecek ama hani emzirince meme ucu iyice çıkıyor ya göğüs ucu etleri böyle parça parça şeklinde yan yana kanallı oluyor böyle 4-5 parça odacıklı . Benim göğsümun birinin bu eti gitmiş zemini kalmışkopmuş olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?