2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Tam olarak 5. Hafta videosunda gördüm, sizin hafta geçmiş olabilir tabi de, umarım boyle bişeydir sadece
Ay yine osman gönülal ın alerji videosu vardı nasıl beslenileceğini anlatıyordu. Bi arkadas da yazmıs da paketli ürünlerin de içindekilere bakmak gerekiyormus, hoca da detaylı anlatıyordu. Bem de iyice osman gönülal fan club oldum
Ben emerken uyuyakalınca gogusten cekip omzuma alıyorum gaz cıkarma pozisyonunda ama sabit oturarak patpatla uyutuyorum. Bazen popoya vurmalı pışpışla uyuyor. Bazen kucakta emzik, beyaz gürültü, müslin örtü ve pışpışla uyuyor. Bazen sallanan sandalyede hafifce sallanarak omuzda uyuyor. Bazen slingde bazen anakucagında. Ama yuxde 60 1.si yuzde 30 2.si yuzde 10 diğer yöntemler

Bence çok küçükler.
Hem açlık hem alt temizliği için uzun süre bırakılmamalı diye düşünüyorum.
Yok zaten çok uzun zaman değil. Uyurken bile sesini dinliyorum ama 3 saate alarm kuruyordum. O kadara gerek yok anlamında dedim. Biraz daha onun ses çıkarması beklenebilir.

Başlarda memede dalıyodu şimdi gazdan sanırım 1 haftadır fln memede sakinlemiyo ya hep kavga eder gibi yani emerken bile ağzından çıkarıyo sürekli slingte çok rahat uyuyo benm ama yatağa koyduğumda bi 10 dk ya uyandırıyo kendini hareket edip ıkınmaktan fazla ıkınıyo ya bu ara aşırı taktım buna
Memede emerken uyumuyor mu benimki hep öylr uyur, slinge koyduğumda anında uyuyo ama uykusu çok hafif çıkardığım gibi uyanıyor sıpa

Bize de dr artık uyandırmayın dedi 5 saate kadar uyuyabilir dedi
Aynen benımkıde kucakta uyuyo reflü yatagına koydugum an başlıyo ıkınmaya mıkıardanmaya

Normaldede gaz sorunu var mı peki bizde hep gaz var ya çok sık emiyo ondanda sanırım böyle
Bize de dr artık uyandırmayın dedi 5 saate kadar uyuyabilir dedi

Aynen benımkıde kucakta uyuyo reflü yatagına koydugum an başlıyo ıkınmaya mıkıardanmaya

Kolik olduğunu bende düşünmüyorum kesintisiz ağlaması yok çok şükür. O kiraz çekirdeği kemerini hep gördüm de işe yarar mı emin değildim bir bakayım ona

Gaz damlası sormuştum Osman Gönülal’a herhangi bi damlanın gaza iyi geldiğini görmedim dedi vermedi bize mesela. Kolik videosunu izlemiştim çok şükür bizde olduğunu düşünmüyorum.

Osman Gönülal videosunda 5 saat aç kalsa bi sorun olmaz diyordu artık şeker depolamaya başlamışlar

Yaa çok geçmiş olsun, Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah. Umarım hiç biri yoktur da sadece 3 hafta diyet yapar; sonrasında gayet rahat devam edersiniz inşallah

Merhaba bizde sivastayiz da muayene ücreti ne kadar osman gonulal ın
1000₺, sonraki 10 gün kontrol ücretsiz. Aklınıza birşey takılırsa whatsaptan soruyorsunuz kendisi dönüyor gün içinde. Biz çok memnun kaldık.

Osman hoca videolardaki gibi mükemmele yakın mi ya merak ettim
Ay bi çekinerek gittim videolardan görünce bi tuhaf oluyor insan Ama tıpkı göründüğü gibi insana güven veriyor işini layıkıyla yaptığı çok belli. Baştan tırnağa kadar muayene etti; muayene sırasında soru sorulmasını istemedi ses kaydı yapabilirsiniz dedi. Bayağı detaylı muayene ettiğinden her şeyi söylüyor zaten soru sormuyorsunuz sonrasında oturup sorularınızı cevaplıyor; kafama takılan birşey olursa mesela youtube deki videosunu izlememi söyledi. Allah razı olsun çok sevaba giriyor YouTube sayesinde; her konu hakkında videosu var; rabbim böyle işini seven, özverili doktorların sayısını artırsın inşallah

aynılarını yaşıyorum zaman zaman hatta mememi evire çevire emiyor bütün hırsını mememden çıkarıyor ardından çok hafif gaz çıkarıyor tam rahat çıkaramıyor anlıyorum gazdan olduğunu

Bence de bu damlalar işe yaramıyor bu bir süreç ve çekeceğiz mecbur.. benim doktor bugün telefonla 2 damlayı da kes dedi yeni bir damla söyledi onunda yorumlarına güvenemedim

Vayy ne güzel ya biz istanbulda soru sormaya korktuğumuz doktorlara ne paralar döküyoruz. Her ay Sivasa mı getirsek napsak osman hoca muay. Etmiş olur.. çok şanslısınız sevindim sizin adınıza

Kızlar d vit dışında damla kullanmıyorum. Şart mı yoksa bebeğin sorununa göre mi veriliyor?
Zehranın dediği sezaryen sonrası probiyotikli damla olayı kafamı karıştırdı

Yaselii Gündüz uyutma sorunumuz vardı ikimizinde
2 3 saat beslenme aralığı bırakıyor musun? Ağlayınca emziriyor veya mama veriyor musun?

Kızlar aranızda bebeğinde konak oluşan var mı? Kızımın kafa derisinde sarı renkli çok fazla sivilce gibi oluşumlar var. Doktorumuz bunların konağa dönebileceğini söyledi konak şampuanı verdi. Zeytinyağı uygulamasıda yapılabiliyormuş galiba.

Konak başlangıcı bu şekilde mi oluyor?
Ne zaman geçer zeytinyağı nasıl kullanılır işe yarar mı bilen var mı?

Orta kulak iltihabi demeyelim de bir kulak enfeksiyonu olabilir. Yikarken kulagina su kacirmissinizdir.

Zeytinyağı konağı yumuşatması için banyo öncesinde sürüp bekletip öyle yıkamak öneriliyor.
Banyo esnasında elinde konak tarağı var ise tarayabilirsin.

Konağın ne zaman başlayabileceği, nedeninin ne olduğu veya ne zaman geçeceği konusu belirsiz oluyormuş.
Konağa dönmeden geçer inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…