Her gece radikal kararlar alıp yarın şu rutini uygulayayım başarayım bu işi diyorum ama her gün bebeğim beni gafil avlıyo hepimize başarılar diliyorumŞüküryapıldı hiç bu kadar sevinceğimi düşünmemiştim yani
Bebekleri nasıl uyutuyosunuz ya 0 3 ay düzen olmaz diye benim bir rutinim yok ama en başından beri kucakta gezdirince dalmayı çok seviyo
Ben artk kucakta zorlanıyorum kolum ağrıyo slinge koyuyorum dalıyo orda ayakta hiç sallamadım alışır diye ama geneldede slingte uyutmak en kolayıma gelen yani diğer türlü beşiğe koysam sallasam fln çok uzun sğrede dalıyo bazen dalmıyo hatta
Daha kısa sürede nasıl uyutcaz ya hep böylemi olcak hep kucaktamı yatcak yani
Benim dr tıkalı diye gittiğimde yaptığım şeyi anlattım sf + nazal aspiratör devam et dediBir arkadaşıma Onun doktoru burun aspiratörü kullanmaması gerektiğini söylemiş. Burun içinde ödem yapıyor diye. Burnu tıkalıysa banyo yaptır yada serum fizy. İle yıka demiş. Szilere böyle diyen oldu mu
Şu slinge bir ben alışamadım. Onu takmak zor gelmiyor mu ya?Şüküryapıldı hiç bu kadar sevinceğimi düşünmemiştim yani
Bebekleri nasıl uyutuyosunuz ya 0 3 ay düzen olmaz diye benim bir rutinim yok ama en başından beri kucakta gezdirince dalmayı çok seviyo
Ben artk kucakta zorlanıyorum kolum ağrıyo slinge koyuyorum dalıyo orda ayakta hiç sallamadım alışır diye ama geneldede slingte uyutmak en kolayıma gelen yani diğer türlü beşiğe koysam sallasam fln çok uzun sğrede dalıyo bazen dalmıyo hatta
Daha kısa sürede nasıl uyutcaz ya hep böylemi olcak hep kucaktamı yatcak yani
Bende birkaç bebek bakım kitabında burun aspiratörünğn burun içini tahriş ettiğini okumuştum. Ayrıca osman gönülalda bir videosunda burnu temizlemek için kullanılan aspiratörün burnun arka kısmını tam temizlemediğini sadece giriş kısmını temizlediğini, bu nedenle serum fizyolojik önerdiğini söylüyordu. Bende hep serum fizyolojik kullanıyorum. Aspiratörü birkaç kez kullandım ama çok da faydalı değil gibi geldi bana. Serum fizyolojik daha iyi temizliyor gerçekten. Burdada önemli 2 nokta,Bir arkadaşıma Onun doktoru burun aspiratörü kullanmaması gerektiğini söylemiş. Burun içinde ödem yapıyor diye. Burnu tıkalıysa banyo yaptır yada serum fizy. İle yıka demiş. Szilere böyle diyen oldu mu
Ben full sf yapıp sırta vuruyordum çok ağlıyor. Artık 2 gündür 1er fıs sf yapıyorum sonra aspiratör yaptım bebek daha az ağladı. Ama çokta birşey çıkmıyor nefesim yetmiyor yaBenim dr tıkalı diye gittiğimde yaptığım şeyi anlattım sf + nazal aspiratör devam et dedi
Hırıltıdan duramıyordu, sf tek başına işe yaramıyordu, ememiyordu rahatça, herşeyini bozmuştu o durum iyikide kullandım rahatladı yani ödem yapması için süpürgeyle çekmek lazım herhalde
Memnun musun? İyi geldiğini düşünüyor musun?Kızlar multivitamin olarak ne kullanıyorsunuz?
Ben pregnacare kullanıyorum. Eczaneden 400 küsür gibi bir fiyata almıştım. Hepsiburadada şuanda indirimde. 2 kutusunu 550tlye aldım.
İlgilenenlere duyurulur
Aynen bende bu video ve saydığın nedenlerle öyle yapıyordum ama çok ağlıyor ya.. gerçi hemen susuyor ama ben temizleyeceğim zaman hep erteliyorum kıyamayıpBende birkaç bebek bakım kitabında burun aspiratörünğn burun içini tahriş ettiğini okumuştum. Ayrıca osman gönülalda bir videosunda burnu temizlemek için kullanılan aspiratörün burnun arka kısmını tam temizlemediğini sadece giriş kısmını temizlediğini, bu nedenle serum fizyolojik önerdiğini söylüyordu. Bende hep serum fizyolojik kullanıyorum. Aspiratörü birkaç kez kullandım ama çok da faydalı değil gibi geldi bana. Serum fizyolojik daha iyi temizliyor gerçekten. Burdada önemli 2 nokta,
2cc her bir burun deliği için
Ve şırıngayla verirken biraz hızlı göndermek gerekiyor, basınçlandırmak için.
Eğer bu 2şer cc ye rağmen tam temizlenmediyse bir tur daha 2şer cc yapıyorum. Hatta osman gönülal her emzirmeden önce burnun açılması gerektiğini söylüyor ama bu sıklık bana biraz fazla geldiği için, ben burnu tıkandıkça yapıyorum. Genelde 2 günde bir diyebilirim.
Bazen serum la çıkmadığı oluyor, o durumda mukus öylece kalacak mı, bebeklerde sümkürme olmadığı için oylece kalabilir mukus. O durumda aspiratör işe yarıyor. Benim doktorum önerdi kesinlikleBir arkadaşıma Onun doktoru burun aspiratörü kullanmaması gerektiğini söylemiş. Burun içinde ödem yapıyor diye. Burnu tıkalıysa banyo yaptır yada serum fizy. İle yıka demiş. Szilere böyle diyen oldu mu
Bende onu kullanıyorum hemende bitiyor ve pahalı ama orjinal midir acaba hb daki?Kızlar multivitamin olarak ne kullanıyorsunuz?
Ben pregnacare kullanıyorum. Eczaneden 400 küsür gibi bir fiyata almıştım. Hepsiburadada şuanda indirimde. 2 kutusunu 550tlye aldım.
İlgilenenlere duyurulur
Herşey çok zor bu bebeklerde ne doğrunç ne yanlış düşün durBazen serum la çıkmadığı oluyor, o durumda mukus öylece kalacak mı, bebeklerde sümkürme olmadığı için oylece kalabilir mukus. O durumda aspiratör işe yarıyor. Benim doktorum önerdi kesinlikle
Bir ara temizleyeceğim diye bende baygınlık geçiriyorum sandım abartmıyorum ha gayret bebeğim için diye diye temizledimBen full sf yapıp sırta vuruyordum çok ağlıyor. Artık 2 gündür 1er fıs sf yapıyorum sonra aspiratör yaptım bebek daha az ağladı. Ama çokta birşey çıkmıyor nefesim yetmiyor ya
Aldım bende 2 kutu valla iyi oldu 1 kutu fiyatına aldık nerdeyse. Sağol canım. Yorumalarq bakttım orjinal demişler hepKızlar multivitamin olarak ne kullanıyorsunuz?
İlgilenenlere duyurulur
Bence tahriş olayı uzun dönemde. Mesela bebek çok akıntısı var günde çok kere yapıyorsun çok içine sokuyorsun ancak öyle olur. Dün gece tıkalıydı gece gece ağlatmak istemedim valla.Bir ara temizleyeceğim diye bende baygınlık geçiriyorum sandım abartmıyorum ha gayret bebeğim için diye diye temizledim
Affedersin yapışkan uzayan sümükleri ben sf ile temizleyemedim çıkmadı çocuğumdan bir de garip bir şekilde kızım sf sebebiyle kusuyordu genzine gidiyor diye haliyle nazal aspiratör benim kurtarıcım oldu
Ödem tahriş yapacak diye çok tedirgin oldum ama bence herşeyde olduğu gibi abartmışlar bizi korkutuyorlar
Memnunum canım kendimi daha zinde hissediyorum kullanmaya başladığımdan beriMemnun musun? İyi geldiğini düşünüyor musun?
Benimkiler geldi birebir eczanedekiyle aynı, herhangi bir sorgulama yapmadım var mı öyle bişey bilmiyorum ama.Aldım bende 2 kutu valla iyi oldu 1 kutu fiyatına aldık nerdeyse. Sağol canım. Yorumalarq bakttım orjinal demişler hep
Kızlar aranızda bebeğinde konak oluşan var mı? Kızımın kafa derisinde sarı renkli çok fazla sivilce gibi oluşumlar var. Doktorumuz bunların konağa dönebileceğini söyledi konak şampuanı verdi. Zeytinyağı uygulamasıda yapılabiliyormuş galiba.
Konak başlangıcı bu şekilde mi oluyor?
Ne zaman geçer zeytinyağı nasıl kullanılır işe yarar mı bilen var mı?
Katılıyorum, sonuçta bağırsaklar gelişiyor gaz çıkarmayı öğrenecekler zamanla inşallahBence de bu damlalar işe yaramıyor bu bir süreç ve çekeceğiz mecbur.. benim doktor bugün telefonla 2 damlayı da kes dedi yeni bir damla söyledi onunda yorumlarına güvenemedim
Aynen öyle valla, bizde buraya eşimin ailesinin yanına geldik doğum iznindeyken şansa öyle denk geldi. Yoksa bende İstanbul’a dönünce iyi bir doktor arayışına gireceğimVayy ne güzel ya biz istanbulda soru sormaya korktuğumuz doktorlara ne paralar döküyoruz. Her ay Sivasa mı getirsek napsak osman hoca muay. Etmiş olur.. çok şanslısınız sevindim sizin adınıza
Saçları normal.yağlıda değil kuruda değil. Ben başta sivilce sandım, yüzündede sivilceler var onlar kafa derisine yayıldı sandım. Doktorda tam konak demedi, konağa dönebilir dedi, konak şampuanı verdi. Bugün konak şampuanı ile yıkadık ve konak tarağıyla taradık pul pul döküldü o sarı sivilcelerBebeginizin saclari kuru mu?
Ve bere / bone vs birsey kullaniyor musunuz?
Kuru sacli bebeklerde konak kacinilmaz olabiliyor, net ve kesin cozum sac traşı.
Eger bere / bone kullaniyorsaniz, kafasi hava almadigi icin de olusabiliyor, kullanmayi birakin.
Tamamen sebepsiz yere de konak olabilir.
Zeytinyagi veya nemlendirici bir kremle banyo oncesi sac derisinin konakli bolgesine masaj yapip bekletin, sonra asiri ince uclu konak tarakları var, banyo sonrasi bu taraklarla o putur putur olan alanlari iyice tarayin, cok dikkatli olun o alanin yaraya donusmesi cok kolay olabiliyor.
Baktiniz bas edilecek gibi degil, sac traşı kesin ve net cozum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?