- 2 Temmuz 2023
- 12.151
- 36.487
- 528
Travazol bebege kullanilabiliyormuymus, ben cok sasirdim. O cok agir bir krem diye biliyordum. Doktor mu onerdi? Aklimda bulunsun benimde.NewMamaa Canım buraya yazmıştım benim kız kanamalı pişik oldu her şeyi denedim . Bak benim hasılat
. Önde ki ikisinden gözle görülür fayda gördüm. Dönüşümlü kullanımdim. Ama fazla kullanmak zararmis aklında bulunsun.
Bide sleppy den molfixe geçiyorum. Molfix nasıl kullanan kızlar??
Hipoalerjenik yazan pakette 2 numarasını kullanıyorum guzel. Dun evdeki tum bezleri açıp karşılaştırdım, prima bebeland baby turco mılfix 3 numara. 3 numaralı pakette hipoalerjenik yazmıyo, önde cizgisi yok, dokusu farklı arkada lastik de yok. Hangisi en yenisi anlamadım ama ben mumkunse molfşx hipoalerjenik yazan seriden devam etmeyi dusunuyorum
Ben sadece hametanla geçirdim . Baya pişik oldu derisi kabarık ve dökülmüş başlamıştı .neler denedik geçmedi . Valla koca karı eski usul şeylerde olmadı .Nasıl yaa bir krem yetmiyor muubn hametan sürünce hemen geçecek sandımmmmm
Çizgisiz olan Molfix kadar dandik bir bez görmedim ben yeni sürümü öyle . İşin kötüsü paketler dışardan bakınca aynı ne fark var anlamadım . Bilindik yerden almakta fayda var . Bı kere marketten aldık dandik çıktı en son migrostan aldık eski sürüm çıktıÇizgisiz olan yeni olanmış yorumları çok kötü
Bunu biliyorum elbette :)Canım verdiğin süt karsidaki bebekle senin bebeğini süt kardeş yapar . Ve cinsiyetleri farklı ise dünya hali ilerde karşılaşıp evlenme durumu olma ihtimalini göz önünde bulundurmak gerekiyor . Elbette ki bir bebeğe anne sütü desteği sağlamak güzel bişey ama bunuda unutmamak lazım
Senin için çektim arkası şöyle, ama bu yeni nesilde böyle değil düz bez. Goon da lastikli sanırım internette gördüğüm kadarıyla. Sleepydr bu yok diğer saydıklarımda da yok sanırım. Ya da numaraya göre değişiyor mu onu da bilemedim.Travazol bebege kullanilabiliyormuymus, ben cok sasirdim. O cok agir bir krem diye biliyordum. Doktor mu onerdi? Aklimda bulunsun benimde.
Ben hic molfix kullanmadim, sirt kisminda bel lastigi mi var, butun bezlerde olandan farkli ek bir lastikten mi bahsediyoruz? Yani jean pantolon beli gibi bol durmasını engelleyecek ayri bir eklenti?
Yorumlarda cok fazla sızma ve pişik yaptığı yazılmkş. Ben baya detaylı baktım o hipoalerjenşk yazanlar eski sürüm galiba onu da her yerde bulamıyormuşuz. Ben de migrosta indirim varken 2 ve 3 njmara aldım 2 eski 3 yeni surum cıktı.Çizgisiz olan Molfix kadar dandik bir bez görmedim ben yeni sürümü öyle . İşin kötüsü paketler dışardan bakınca aynı ne fark var anlamadım . Bilindik yerden almakta fayda var . Bı kere marketten aldık dandik çıktı en son migrostan aldık eski sürüm çıktı
Ben şuan günde kaç hametan yapayım? Her alt değiştirmede mi?Ben sadece hametanla geçirdim . Baya pişik oldu derisi kabarık ve dökülmüş başlamıştı .neler denedik geçmedi . Valla koca karı eski usul şeylerde olmadı .Hametan sağolsun şimdi geçti ve günde bir hametan geri kalan bez değişiminde Bepanthol e geri döndüm onu kullanıyorum
Yani simdi bi dkO gün elime fırsat geçmişken evdeki bezleri karşılaştırdkm, buraya da yazayım.
Sleepy natural ve bionatural denemiştim. Bionaturalin dokusu naturalden daha yumuşak, 1 numara fena değildi, lastik izinden dolayı ve evde olduğu için 2 numaraya geçtim. 2 numara sleepy natural dehşet şekilde sızma yaptı. Boyu 1 numaradan uzun ama ağı aynı genişlikteydi ve molfix 2 numaradan daha küçüktü.
Muhendisinoglu listesinde temiz bez olan mavi molfix (2 ve 3 numara), bebeland (şok markası- 3 Numara),baby turcoyu (3 numara) ve o listede olmayan prima aktif bebek 2 numarayı karşılaştırdım.
Molfix hayat kimya tarafından üretiliyor, bebeland de burda üretiliyor. Ama molfixten farklı olarak bebeland, elastik ve tutkal içeriyor, maddelerin sıralaması da farklı. Elastik ve tutkal temiz içeriği bozmuyor olsa gerek ki listede yer almış. Bu maddeler baby turcoda da var ve içerik sıralaması bebeland ile aynı. Turcoda ek olarak zeytinyagı ve pamuk var.
Baby turco 3 numara ile molfix 2 numaranın ölçüleri birebir aynı, bebeland 3 numara ile molfix 2 numaranın ağı aynı ama bebeland daha uzun.
Bebeland molfixin eski serisine kıyasla daha naylonumsu ve ince, içi de biraz daha sert. Yeni seri molfixte ladtik ve çiş göstergesi yok, daha ince ve dış yüzeyi daha sert eski molfixe göre.
2 numara prima ile 3 numara baby Turco aynı. Yani prima 2 ile molfix 2 aynı boy ama kg aralığı primada daha yuksek 4-8 o, molfix 3-6. Fakat prima alkol ve parafin içeriyor. İçinde mavi mavi çizgiler var. Prima da ince, dışı turcoya göre daha naylonumsu.
Islaklık testi de yaptım ama onu pek anlamadım eşit dökemedim galiba.
Eğer yeni molfix sızma ya da pişik yaparsa bu evdekilerden birini seçmeden önce bir de goon sarı paket denerim sanırım
Su an dank etti bana sleepy'de hic lastik yok. Lastik olmasi iyi olurmus.Senin için çektim arkası şöyle, ama bu yeni nesilde böyle değil düz bez. Goon da lastikli sanırım internette gördüğüm kadarıyla. Sleepydr bu yok diğer saydıklarımda da yok sanırım. Ya da numaraya göre değişiyor mu onu da bilemedim.
Yorumlarda cok fazla sızma ve pişik yaptığı yazılmkş. Ben baya detaylı baktım o hipoalerjenşk yazanlar eski sürüm galiba onu da her yerde bulamıyormuşuz. Ben de migrosta indirim varken 2 ve 3 njmara aldım 2 eski 3 yeni surum cıktı.
Bahsettigim molfixLer mavi paket bu arada.
Canim pisik olsun olmasin her alt degistirmede pisik kremi kullanmalisin zaten, kullanmiyor muydun?Ben şuan günde kaç hametan yapayım? Her alt değiştirmede mi?
Travazol steroidli olduğu için çok etkili hemen geçiriyor eşim bazı anneler yalvarıyordu çocuklarına yazayım diye ama zararlı bir hastalık yapıyor demişti de unuttum adını uyudu yarın sorarım. Ben regl oldum bu arada.Travazol bebege kullanilabiliyormuymus, ben cok sasirdim. O cok agir bir krem diye biliyordum. Doktor mu onerdi? Aklimda bulunsun benimde.
Ben hic molfix kullanmadim, sirt kisminda bel lastigi mi var, butun bezlerde olandan farkli ek bir lastikten mi bahsediyoruz? Yani jean pantolon beli gibi bol durmasını engelleyecek ayri bir eklenti?
Daha başlamadım bi kullanayım güncelleyeceğim buraları. O gün bi denemek için baby turco bağladım 5 dk sonra kakalı bi şekilde geri aldımYani simdi bi dk
Turco ve bebeland'i onerir misin? Sleepy ecologic ve bionatural kullaniyoruz. Ecologici bulmak cok zor, bionatural desen, sanki her pakette bi 10 adet bez kotu mu cikiyor nedir, taşma yasiyoruz.
Bu ikisini denerim eger oneriyorum dersen? Pisik ve taşma yoksa buyuk kizda denerim, kucugede aliriz sonra. Bir de bulunabiliyor mu o önemli?
Mesela molfix'i ben cevremdeki marketlerde hic gormedigimden denemedim. Cevremde a101,bim, sok, migros var, 2 tane de grossmarket var hic sevmiyorum. Biraz yukarimizda carrefour var ve biraz daha buyuk migros var, oralara mi baksam?
Ha ek olarak Rossman'in markasını deneyen oldu mu? Gerci hic ucuz degil.
Travazol bebege kullanilabiliyormuymus, ben cok sasirdim. O cok agir bir krem diye biliyordum. Doktor mu onerdi? Aklimda bulunsun benimde.
Canım benim acil cozume gitmeliydim. Çünkü kanamaya başladı pişik. Doktor travozol ve hametani ister karıştır kullan ister dönüşümlü kullan dedi. İki gün de tertemiz oldu bebek.Nasıl yaa bir krem yetmiyor muubn hametan sürünce hemen geçecek sandımmmmm
Travazol steroidli olduğu için çok etkili hemen geçiriyor eşim bazı anneler yalvarıyordu çocuklarına yazayım diye ama zararlı bir hastalık yapıyor demişti de unuttum adını uyudu yarın sorarım. Ben regl oldum bu arada.
Daha başlamadım bi kullanayım güncelleyeceğim buraları. O gün bi denemek için baby turco bağladım 5 dk sonra kakalı bi şekilde geri aldım
Yani şu ana kadar bu karşılaştırma sadece paketteki içerik bilgisi ve ele gelen hisle ilgili. Deneyimleyemedim.
Bebeland şokun kendi markası hem uygun hem de bulması kolay olur şok yakındayaa yorumları da fena değildi, prima gibi diyen bile var o yüzden merak ettim ben. Molfixi migrosta buldum hatta gecen indirim vardı tanesi 1.71 tlye geldi. Ama eski paket yeni paket karmasası var. Turco da a101in uygulamasında var yanlış görmediysem.
Bir de temiz içerikli minnies var migrosun kendi markası ama onu da denemedim yine de migros varsa teminde sıkıntı olmaz. Yorumları genel olarak iyi sadece bazıları bozduğunu yazmış yani ilk aldıklarında iyiymiş sonra taşma vs olmu
Kızlar selamm. Ben bayadır buraya giremedim, biraz vefasızlık oldu özür dilerim öncelikleama artık burdayım gördüm ki bebişler doğduktan sonra da bol bol fikir alışverişi oluyor deneyimlerden.. şimdi size çok önemli bir şey sormam lazım canım çok sıkkın. Ben grip oldum çok fena bebeğime bakamıyordum, maske takarak emzirdim bir gün boyunca kalan vakitlerde annem baktı. Ama sonra çok özledim onu. Sağlık ocağındaki doktor çok çok kötü olursan ibucold c içebilirsin dedi kötüyseN iç çok önermiyorum da dedi. Neyse sonra bir an önce iyileşmek için içmeye karar verdim. Dün 3 tane bugün 2 tane içtim ama, oğlumda böyle öğürme falan oldu. Ona zarar vermiş olabilir mi sizce? Bu noktadan sonra internette bazı araştırmalar yaptım çok kötü şeyler yazıyor. Şimdi başında bekliyorum çok korkuyorum. Daha önce böyle emzirirken soğuk algınlığı ilacı içen var mı aranızda? Ne olur yardımmmm
Ay kanamali pisik falan Allah esirgesin, cok cani yanar bebisin, benim buyuk kiz da bir kez pisik tecrubem oldu o da toplam 3 sivilce anca cikti, cocuk aglamaktan helak oluyordu, kanayacak hale gelmesini dusunemiyorum bile.Evet kanamalı pisikte maalesef öneriyorlar. 3 ayrı doktor tavsiyesiyle aldım. Ama uzun süre kullanmadım. Çok faydasını gördüm hanmetanda çok iyi
İşte toplam 5 tane içmiş oldum. Ama parol gibi sandım çok ama çok pişmanım şu anda. En son bugün öğlen saat 3 te içtim. Evet gerçekten bütün gün uyudu bugün.. her akşam banyo yaptırıyorum emziriyorum uyutuyorum rutine oturttuk. Bu akşam emzirmeden sonra öğürdü ve nefes almakta zorlandı ve bu birkaç kez oldu . Ateş falan yok ama hastalığım mı geçti ilaçtan dolayı mı anlamadım. Gebelik kategorisine prospektüsten mi bakılıyor pekiya benim bildigim stereoid erken ergenlige sebep olacak bir hormon, malum buyume hormonu, degil mi ben yanlis mi biliyorum?
Regl konusu hakkinda birkac unuttugum nokta var da onu soracagim.
Simdi ilk reglden once yumurtlama ve yumurtlama akintisi oldu mu? (Oluyor muydu? Tamamen unuttum, sorum bu)
Saydigim marketlerin hepsiyle ayni caddedeyim ama molfix'i niye bulamıyorum cozemedim, belki de gelir gelmez bitiyordur. Su lastik olayi cok hosuma gitti, prima kullanmistim ilk kizda kaka lekesinden illalah etmistim, lastikli bez olsaydi sorun yasamazdim
bu arada goon'da lastik yok kesin bilgi. Buyuk kiza babasi goon aliyor ara sira (garip bi sekilde seviyor o markayi ben hic sevmiyorum) su an 4 no kulot bez var evde, sevemedim, sevmiyorum ben. Pisik kesinlikle yapmiyor ama taşma yapiyor o kesin net.
gebelik kategorisine bakmalisin canim. Internette gebelik kategorisinin aciklamalari var ben hep karistiriyorum o hangisi iyi kotu. Muhtemelen tadi sutune gecmis ve tadini bozmuştur. Dozaj olarak bebek icin fazla geldiyse de uyku hali vs yapmis olabilir. Ama cok icmeseydin keske.
ben 2021'den bu yana parol disinda ilac icmedim acikcasi.
Ay kanamali pisik falan Allah esirgesin, cok cani yanar bebisin, benim buyuk kiz da bir kez pisik tecrubem oldu o da toplam 3 sivilce anca cikti, cocuk aglamaktan helak oluyordu, kanayacak hale gelmesini dusunemiyorum bile.
Doktor neden bu denli pisik oldugunu acikladi mi size?
Evet prospektus de yazar gebelik kategorisi, emziren kadinlarda kullanim vs .İşte toplam 5 tane içmiş oldum. Ama parol gibi sandım çok ama çok pişmanım şu anda. En son bugün öğlen saat 3 te içtim. Evet gerçekten bütün gün uyudu bugün.. her akşam banyo yaptırıyorum emziriyorum uyutuyorum rutine oturttuk. Bu akşam emzirmeden sonra öğürdü ve nefes almakta zorlandı ve bu birkaç kez oldu . Ateş falan yok ama hastalığım mı geçti ilaçtan dolayı mı anlamadım. Gebelik kategorisine prospektüsten mi bakılıyor peki
Evet prospektus de yazar gebelik kategorisi, emziren kadinlarda kullanim vs .
Ay yavrum nefes almakta zorlanmis kiyamam, bronslarini mi etkiledi acaba cocugun, neyse evham yapmayalim simdi. Normalden fazla uyursa doktora goturmelisiniz diye dusunuyorum malum daha cok kucuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?