2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Osman gönülalın grip videosuna baktın mı? O ilaç grubu muydu bilmiyorum da cok gerekirse içeniliyosum diye hatırlıyorum sadece salgıları azaltma etkisi oldugu için sutu de azaltabilir diyordu. Ama belki onun dediğinin etken maddesi farklıdır

Acaba goonda kulotta yok da cırtlı da var mı, denedin mi cırtlı bezi de? Cunku internette videolarda falan vardı sanki. Molfixte de yeni seride lastik yok. Bence de lastik guzel bi icat cunku daha az kayıyor ve sanki daha sıkı kavrıyor.

Kulot bezlerin zaten tum bel bolgesi lastik seklinde oluyor ama bu lastik sıkı tutan bi lastik degil. Cirtli bezde kullandim ama lastikli degildi o, ha paket degismistir artik lastiklidir bilemem. Ben buyuk de cirtli bezi en son 2022 agustos ayinda kullandim, o gun bugundur kulot bezciyiz.

Lastik kakanin taşmasini yukari firlamasini da onliyordur bence.

Ilk firsatta bir molfix bulup denemeliyim, ne rengini almam gerekli yenidogana? (Lastik icin)

Hayır olmadı normalde ben anlardım ama zaten tam bir yumurta oluşmuyor bence leke şeklinde geldi benim 3 gün sonra.

Hayır olmadı normalde ben anlardım ama zaten tam bir yumurta oluşmuyor bence leke şeklinde geldi benim 3 gün sonra.
Bedenim hakkındaki tum bildiklerimi unuttum su an.

Yumurta olmadan, regl olamiyorduk yahu? Oyle degil miydi sistem ajsnsjsj, bak acaip alık gibi hissediyorum.

Bendeki paket mavi ve uzerinde hipoalerjenik yazıyor, bu yazı diğer pakette yok lastik de yok ustelik çiş göstergesi de yok. Başka fark göremedim paketler arasında

Canım benim acil cozume gitmeliydim. Çünkü kanamaya başladı pişik. Doktor travozol ve hametani ister karıştır kullan ister dönüşümlü kullan dedi. İki gün de tertemiz oldu bebek.
Ayy kıyamam umarım bir daha tekrarlamaz. Hiç birimizinki

Yok izlemedim canım bir bakayım. Bu ilaçla ilgili bir içerik bulamadım çünkü. Sadece bir site var burada konuşuldu mı bilmiyorum. Tú puedes salvar lactancias diye bir site. Buraya ilacın etken maddesini ingilizcesini yazıyorsun, risksiz az riskli çok riskli diye çıkıyor. Belki bu bilgi ileride işinize yarar kaydedin bilmiyorsanız.. ben de bu siteden baktım psödoefedrin diye bir madde az riskli görünüyor içeriğindeki. Anne sütüne geçebilirmiş ama yan etkileri nedir bebekte görülebilen ona ulaşamadım. Çocuğu izliyorum zoru var o kesin ama neden anlayamadım.. emerken ağlıyor falan, reflü gibi de duruyor belirtiler ama sabah doktora götürücem galiba böyle giderse

Sitenin direkt bağlantısını yapıştırdım İspanyolca çıkmış. E-lactancia sitenin ismi

Kızlar ben grip oldum ya doktor (bebişin doktoru) c vitaminli sambucol efervesan tablet kullan dedi. Bir de gün de 1 kere parol al. Başka yapçak bir şey yok dedi efervesan tablet aklıma gelmemişti. Sizlere söyleyeyim dedim.
Canım bende grip oldum. Doktorun dediklerini yazmıştım. Bilgine D dddsss

Öksürükte başladı.. bende öksürük yok ama galiba hastalığım bulaştı. Ondan böyle ateşi falan olmadığı için anlayamadım sanırım

Ben 1 numarayı çok beğendim fakat 2 numara sızdırıyor gibi geldi pek sevemedim

Ya ne güzel maşallah size

Allah'ım aklıma mukayyet ol, gecenin sessizliginde bebeğim o memeyi ağzına aldığı an başlıyor guruldama, ya sütümün midesine inme sesi bağırsaklardaki yolculuğu her şeyi duyuyorum. Bebeğimin benim sütüme alerjisi mi var ne oluyor bugün? Emzirmek istemiyorum mümkünse sabaha kadar o sesleri duymak istemiyorum

Emzirmeden önce sağ memeyi 40 ml sağdim, kızım emerken yine cuk cuk nefessiz kalıp oksurup durdu. Emzirmek korkutucu bir eylem haline geliyor yavaş yavaş. Kakasinin köpüğü mukusu o karın sesi mide sesi hepsi benim yüzümden neyi yanlış yapıyorum

Bedenim hakkındaki tum bildiklerimi unuttum su an.

Yumurta olmadan, regl olamiyorduk yahu? Oyle degil miydi sistem ajsnsjsj, bak acaip alık gibi hissediyorum.
Şöyle ki normalde üç beş tane yumurta olur bir tanesi salınır rahim içine 22 23 mm olana kadar döl bekler çatlar gelem giden olmazsa da vücuttan atılır. Salınan yumurta 22mm i bulmuyor küçük oluyor kanama da az oluyor o yüzden dedi benim doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…