Osman gönülalın grip videosuna baktın mı? O ilaç grubu muydu bilmiyorum da cok gerekirse içeniliyosum diye hatırlıyorum sadece salgıları azaltma etkisi oldugu için sutu de azaltabilir diyordu. Ama belki onun dediğinin etken maddesi farklıdırKızlar selamm. Ben bayadır buraya giremedim, biraz vefasızlık oldu özür dilerim öncelikleama artık burdayım gördüm ki bebişler doğduktan sonra da bol bol fikir alışverişi oluyor deneyimlerden.. şimdi size çok önemli bir şey sormam lazım canım çok sıkkın. Ben grip oldum çok fena bebeğime bakamıyordum, maske takarak emzirdim bir gün boyunca kalan vakitlerde annem baktı. Ama sonra çok özledim onu. Sağlık ocağındaki doktor çok çok kötü olursan ibucold c içebilirsin dedi kötüyseN iç çok önermiyorum da dedi. Neyse sonra bir an önce iyileşmek için içmeye karar verdim. Dün 3 tane bugün 2 tane içtim ama, oğlumda böyle öğürme falan oldu. Ona zarar vermiş olabilir mi sizce? Bu noktadan sonra internette bazı araştırmalar yaptım çok kötü şeyler yazıyor. Şimdi başında bekliyorum çok korkuyorum. Daha önce böyle emzirirken soğuk algınlığı ilacı içen var mı aranızda? Ne olur yardımmmm
Acaba goonda kulotta yok da cırtlı da var mı, denedin mi cırtlı bezi de? Cunku internette videolarda falan vardı sanki. Molfixte de yeni seride lastik yok. Bence de lastik guzel bi icat cunku daha az kayıyor ve sanki daha sıkı kavrıyor.ya benim bildigim stereoid erken ergenlige sebep olacak bir hormon, malum buyume hormonu, degil mi ben yanlis mi biliyorum?
Regl konusu hakkinda birkac unuttugum nokta var da onu soracagim.
Simdi ilk reglden once yumurtlama ve yumurtlama akintisi oldu mu? (Oluyor muydu? Tamamen unuttum, sorum bu)
Saydigim marketlerin hepsiyle ayni caddedeyim ama molfix'i niye bulamıyorum cozemedim, belki de gelir gelmez bitiyordur. Su lastik olayi cok hosuma gitti, prima kullanmistim ilk kizda kaka lekesinden illalah etmistim, lastikli bez olsaydi sorun yasamazdim
bu arada goon'da lastik yok kesin bilgi. Buyuk kiza babasi goon aliyor ara sira (garip bi sekilde seviyor o markayi ben hic sevmiyorum) su an 4 no kulot bez var evde, sevemedim, sevmiyorum ben. Pisik kesinlikle yapmiyor ama taşma yapiyor o kesin net.
gebelik kategorisine bakmalisin canim. Internette gebelik kategorisinin aciklamalari var ben hep karistiriyorum o hangisi iyi kotu. Muhtemelen tadi sutune gecmis ve tadini bozmuştur. Dozaj olarak bebek icin fazla geldiyse de uyku hali vs yapmis olabilir. Ama cok icmeseydin keske.
ben 2021'den bu yana parol disinda ilac icmedim acikcasi.
Ay kanamali pisik falan Allah esirgesin, cok cani yanar bebisin, benim buyuk kiz da bir kez pisik tecrubem oldu o da toplam 3 sivilce anca cikti, cocuk aglamaktan helak oluyordu, kanayacak hale gelmesini dusunemiyorum bile.
Doktor neden bu denli pisik oldugunu acikladi mi size?
Kulot bezlerin zaten tum bel bolgesi lastik seklinde oluyor ama bu lastik sıkı tutan bi lastik degil. Cirtli bezde kullandim ama lastikli degildi o, ha paket degismistir artik lastiklidir bilemem. Ben buyuk de cirtli bezi en son 2022 agustos ayinda kullandim, o gun bugundur kulot bezciyiz.Acaba goonda kulotta yok da cırtlı da var mı, denedin mi cırtlı bezi de? Cunku internette videolarda falan vardı sanki. Molfixte de yeni seride lastik yok. Bence de lastik guzel bi icat cunku daha az kayıyor ve sanki daha sıkı kavrıyor.
Hayır olmadı normalde ben anlardım ama zaten tam bir yumurta oluşmuyor bence leke şeklinde geldi benim 3 gün sonra.ya benim bildigim stereoid erken ergenlige sebep olacak bir hormon, malum buyume hormonu, degil mi ben yanlis mi biliyorum?
Regl konusu hakkinda birkac unuttugum nokta var da onu soracagim.
Simdi ilk reglden once yumurtlama ve yumurtlama akintisi oldu mu? (Oluyor muydu? Tamamen unuttum, sorum bu)
Saydigim marketlerin hepsiyle ayni caddedeyim ama molfix'i niye bulamıyorum cozemedim, belki de gelir gelmez bitiyordur. Su lastik olayi cok hosuma gitti, prima kullanmistim ilk kizda kaka lekesinden illalah etmistim, lastikli bez olsaydi sorun yasamazdim
bu arada goon'da lastik yok kesin bilgi. Buyuk kiza babasi goon aliyor ara sira (garip bi sekilde seviyor o markayi ben hic sevmiyorum) su an 4 no kulot bez var evde, sevemedim, sevmiyorum ben. Pisik kesinlikle yapmiyor ama taşma yapiyor o kesin net.
gebelik kategorisine bakmalisin canim. Internette gebelik kategorisinin aciklamalari var ben hep karistiriyorum o hangisi iyi kotu. Muhtemelen tadi sutune gecmis ve tadini bozmuştur. Dozaj olarak bebek icin fazla geldiyse de uyku hali vs yapmis olabilir. Ama cok icmeseydin keske.
ben 2021'den bu yana parol disinda ilac icmedim acikcasi.
Ay kanamali pisik falan Allah esirgesin, cok cani yanar bebisin, benim buyuk kiz da bir kez pisik tecrubem oldu o da toplam 3 sivilce anca cikti, cocuk aglamaktan helak oluyordu, kanayacak hale gelmesini dusunemiyorum bile.
Doktor neden bu denli pisik oldugunu acikladi mi size?
Bedenim hakkındaki tum bildiklerimi unuttum su an.Hayır olmadı normalde ben anlardım ama zaten tam bir yumurta oluşmuyor bence leke şeklinde geldi benim 3 gün sonra.
Cis gostergesi yok diye primayi birakmistim ben.Bendeki paket mavi ve uzerinde hipoalerjenik yazıyor, bu yazı diğer pakette yok lastik de yok ustelik çiş göstergesi de yok. Başka fark göremedim paketler arasında
Bepanthol kullanıyorum hep. Ama geçmeyince hametol aldım onu da mı hep sürcem emin olamadımCanim pisik olsun olmasin her alt degistirmede pisik kremi kullanmalisin zaten, kullanmiyor muydun?
Ayy kıyamam umarım bir daha tekrarlamaz. Hiç birimizinkiCanım benim acil cozume gitmeliydim. Çünkü kanamaya başladı pişik. Doktor travozol ve hametani ister karıştır kullan ister dönüşümlü kullan dedi. İki gün de tertemiz oldu bebek.
Yok izlemedim canım bir bakayım. Bu ilaçla ilgili bir içerik bulamadım çünkü. Sadece bir site var burada konuşuldu mı bilmiyorum. Tú puedes salvar lactancias diye bir site. Buraya ilacın etken maddesini ingilizcesini yazıyorsun, risksiz az riskli çok riskli diye çıkıyor. Belki bu bilgi ileride işinize yarar kaydedin bilmiyorsanız.. ben de bu siteden baktım psödoefedrin diye bir madde az riskli görünüyor içeriğindeki. Anne sütüne geçebilirmiş ama yan etkileri nedir bebekte görülebilen ona ulaşamadım. Çocuğu izliyorum zoru var o kesin ama neden anlayamadım.. emerken ağlıyor falan, reflü gibi de duruyor belirtiler ama sabah doktora götürücem galiba böyle giderseOsman gönülalın grip videosuna baktın mı? O ilaç grubu muydu bilmiyorum da cok gerekirse içeniliyosum diye hatırlıyorum sadece salgıları azaltma etkisi oldugu için sutu de azaltabilir diyordu. Ama belki onun dediğinin etken maddesi farklıdır
Sitenin direkt bağlantısını yapıştırdım İspanyolca çıkmış. E-lactancia sitenin ismiYok izlemedim canım bir bakayım. Bu ilaçla ilgili bir içerik bulamadım çünkü. Sadece bir site var burada konuşuldu mı bilmiyorum. Tú puedes salvar lactancias diye bir site. Buraya ilacın etken maddesini ingilizcesini yazıyorsun, risksiz az riskli çok riskli diye çıkıyor. Belki bu bilgi ileride işinize yarar kaydedin bilmiyorsanız.. ben de bu siteden baktım psödoefedrin diye bir madde az riskli görünüyor içeriğindeki. Anne sütüne geçebilirmiş ama yan etkileri nedir bebekte görülebilen ona ulaşamadım. Çocuğu izliyorum zoru var o kesin ama neden anlayamadım.. emerken ağlıyor falan, reflü gibi de duruyor belirtiler ama sabah doktora götürücem galiba böyle giderse
Aa tamam canım bakayım yazdıklarına hemen
Ben 1 numarayı çok beğendim fakat 2 numara sızdırıyor gibi geldi pek sevemedimNewMamaa Canım buraya yazmıştım benim kız kanamalı pişik oldu her şeyi denedim . Bak benim hasılat
. Önde ki ikisinden gözle görülür fayda gördüm. Dönüşümlü kullanımdim. Ama fazla kullanmak zararmis aklında bulunsun.
Bide sleppy den molfixe geçiyorum. Molfix nasıl kullanan kızlar??
Ya ne güzel maşallah sizeBunu biliyorum elbette :)
Ama yine de sacma buluyorum, zira kucuk bir not alma islemiyle cozulecek bir sorunu neden dert edip bir bebecigi mutlu etmekten mahrum edelim ki?
Sut bankasi gibi bir olusuma bagista bulunmak bu anlamda risk iceriyor, ama tanıdık bildik, adini sanini ogrenebilecegim insanlara sut annesi olmayi seviyorum ben. Ornegin annesi meme kanseri geçirdigi icin sut annesi oldugum bir bebecik var ve bu bana kendimi muhtesem hissettiriyor.
Deprem zamani gidip hastanede bebek emzirmeyi cok istemistim mesela ama hem hamileydim, hem buyugu emziriyordum. Hala daha derttir, yaradir icime o bebecikler.
Hep sureceksin.Bepanthol kullanıyorum hep. Ama geçmeyince hametol aldım onu da mı hep sürcem emin olamadım
Şöyle ki normalde üç beş tane yumurta olur bir tanesi salınır rahim içine 22 23 mm olana kadar döl bekler çatlar gelem giden olmazsa da vücuttan atılır. Salınan yumurta 22mm i bulmuyor küçük oluyor kanama da az oluyor o yüzden dedi benim doktorumBedenim hakkındaki tum bildiklerimi unuttum su an.
Yumurta olmadan, regl olamiyorduk yahu? Oyle degil miydi sistem ajsnsjsj, bak acaip alık gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?