- 2 Temmuz 2023
- 12.151
- 36.487
- 528
En buyuk yanlışın su an kendini suclamak hepsi bu.Emzirmeden önce sağ memeyi 40 ml sağdim, kızım emerken yine cuk cuk nefessiz kalıp oksurup durdu. Emzirmek korkutucu bir eylem haline geliyor yavaş yavaş. Kakasinin köpüğü mukusu o karın sesi mide sesi hepsi benim yüzümden neyi yanlış yapıyorum
Ilk regl icin mi gecerli bunlar sadece?Şöyle ki normalde üç beş tane yumurta olur bir tanesi salınır rahim içine 22 23 mm olana kadar döl bekler çatlar gelem giden olmazsa da vücuttan atılır. Salınan yumurta 22mm i bulmuyor küçük oluyor kanama da az oluyor o yüzden dedi benim doktorum
Benim ilkinde de az geldi ikincide de. Doktor 6 ay olmayadabilirsin emzirdiğin süre boyunca böyle az az gelebilir hormonal dedi. Üçüncüyü bekliyoruz bakalım miktarda artış olacak mı?Ilk regl icin mi gecerli bunlar sadece?
Şuan pisikse geçene kadar hametan kullan her bezde .pişik geçince eski kreme dönersin . Zira uzun süre hametan kullanmak etkisini kaymediyormus . Ben birde artık ıslak mendilleri yıkayıp kullanıyorum bir paket yıkıyorum toplu bı kutuda bekliyor .Ben şuan günde kaç hametan yapayım? Her alt değiştirmede mi?
Canım haram değil ki dinimize uygun , peygamber efendimizin bile süt annesi varSütun başka çocuğa verilmesini ben hiç doğru bulmuyorum .sonuçta müslüman bir ulkedeyiz
Tabiki haram değil kızlarCanım haram değil ki dinimize uygun , peygamber efendimizin bile süt annesi var
Ee napcaz biz bende molfix alacaktım bundan sonraÇizgisiz olan Molfix kadar dandik bir bez görmedim ben yeni sürümü öyle . İşin kötüsü paketler dışardan bakınca aynı ne fark var anlamadım . Bilindik yerden almakta fayda var . Bı kere marketten aldık dandik çıktı en son migrostan aldık eski sürüm çıktı
Ss aldım harika bilgiler teşekkürlerO gün elime fırsat geçmişken evdeki bezleri karşılaştırdkm, buraya da yazayım.
Sleepy natural ve bionatural denemiştim. Bionaturalin dokusu naturalden daha yumuşak, 1 numara fena değildi, lastik izinden dolayı ve evde olduğu için 2 numaraya geçtim. 2 numara sleepy natural dehşet şekilde sızma yaptı. Boyu 1 numaradan uzun ama ağı aynı genişlikteydi ve molfix 2 numaradan daha küçüktü.
Muhendisinoglu listesinde temiz bez olan mavi molfix (2 ve 3 numara), bebeland (şok markası- 3 Numara),baby turcoyu (3 numara) ve o listede olmayan prima aktif bebek 2 numarayı karşılaştırdım.
Molfix hayat kimya tarafından üretiliyor, bebeland de burda üretiliyor. Ama molfixten farklı olarak bebeland, elastik ve tutkal içeriyor, maddelerin sıralaması da farklı. Elastik ve tutkal temiz içeriği bozmuyor olsa gerek ki listede yer almış. Bu maddeler baby turcoda da var ve içerik sıralaması bebeland ile aynı. Turcoda ek olarak zeytinyagı ve pamuk var.
Baby turco 3 numara ile molfix 2 numaranın ölçüleri birebir aynı, bebeland 3 numara ile molfix 2 numaranın ağı aynı ama bebeland daha uzun.
Bebeland molfixin eski serisine kıyasla daha naylonumsu ve ince, içi de biraz daha sert. Yeni seri molfixte ladtik ve çiş göstergesi yok, daha ince ve dış yüzeyi daha sert eski molfixe göre.
2 numara prima ile 3 numara baby Turco aynı. Yani prima 2 ile molfix 2 aynı boy ama kg aralığı primada daha yuksek 4-8 o, molfix 3-6. Fakat prima alkol ve parafin içeriyor. İçinde mavi mavi çizgiler var. Prima da ince, dışı turcoya göre daha naylonumsu.
Islaklık testi de yaptım ama onu pek anlamadım eşit dökemedim galiba.
Eğer yeni molfix sızma ya da pişik yaparsa bu evdekilerden birini seçmeden önce bir de goon sarı paket denerim sanırım
ya benim bildigim stereoid erken ergenlige sebep olacak bir hormon, malum buyume hormonu, degil mi ben yanlis mi biliyorum?
Regl konusu hakkinda birkac unuttugum nokta var da onu soracagim.
Simdi ilk reglden once yumurtlama ve yumurtlama akintisi oldu mu? (Oluyor muydu? Tamamen unuttum, sorum bu)
Saydigim marketlerin hepsiyle ayni caddedeyim ama molfix'i niye bulamıyorum cozemedim, belki de gelir gelmez bitiyordur. Su lastik olayi cok hosuma gitti, prima kullanmistim ilk kizda kaka lekesinden illalah etmistim, lastikli bez olsaydi sorun yasamazdim
bu arada goon'da lastik yok kesin bilgi. Buyuk kiza babasi goon aliyor ara sira (garip bi sekilde seviyor o markayi ben hic sevmiyorum) su an 4 no kulot bez var evde, sevemedim, sevmiyorum ben. Pisik kesinlikle yapmiyor ama taşma yapiyor o kesin net.
gebelik kategorisine bakmalisin canim. Internette gebelik kategorisinin aciklamalari var ben hep karistiriyorum o hangisi iyi kotu. Muhtemelen tadi sutune gecmis ve tadini bozmuştur. Dozaj olarak bebek icin fazla geldiyse de uyku hali vs yapmis olabilir. Ama cok icmeseydin keske.
ben 2021'den bu yana parol disinda ilac icmedim acikcasi.
Ay kanamali pisik falan Allah esirgesin, cok cani yanar bebisin, benim buyuk kiz da bir kez pisik tecrubem oldu o da toplam 3 sivilce anca cikti, cocuk aglamaktan helak oluyordu, kanayacak hale gelmesini dusunemiyorum bile.
Doktor neden bu denli pisik oldugunu acikladi mi size?
Canım hatta benim iki üç gün önce bebeğimin belinde tahriş oldu, bezden olduğunu düşünüyorumEe napcaz biz bende molfix alacaktım bundan sonra
Akması normal, ben sürekli ped kullanıyorum. Bebeğimin sesini duyunca bile akıyorGüzel anneler; emzirirken diğer göğsünüzden de süt akıyor mu? Özellikle onu uzun süre emzirmediyseniz. Hiperlaktasyon diye bi durum varmış ondan korkuyorum da.
Ay cok saçma resmen zaten olmaması.Cis gostergesi yok diye primayi birakmistim ben
Kızcımlar ben bunu aldım hamileyken indirimden. Aslında travel sistem bir arabamız var ve ana kucagını oto koltugu olarak kullanırım demiştim, bir akrabamdan da römer oto koltugu gelmişti ona gececektim. Fakat oto koltuklarında kaza olmasa da bir son kullanım tarihi var, bir de yıkarken köpüklerin bazı yerlerde koptuğunu gördüm ve içime sinmedi böylelikle oto koltugu arayısına girdim. 9 36 bir şey alırım diye düşünüyordum ama sonra bu model indirime girdi.https://www.hepsiburada.com/joie-i-spin-360-0-18-kg-oto-koltugu-p-HBCV00000YONU7
Kızlar oto koltuğu almayan varsa f/p ürünü.sepette 7200e düşüyor.
Septembrmom galiba senin sütün de tazyikli bir iki sayfa önce sen ve kumarbaz konuşuyordunuz sanırım. Parça parça okuyorum. Tam yazacağım bir şey çıkıyor yazamadım. Benim sütüm de tazyikli bazen bir memeyi bitirmiyor 1 saat sonra yine aynı memeyi veriyorum. Meme yumuşamış olmasına rağmen Süt kaç kanaldan tazyikli geliyor.Allah'ım aklıma mukayyet ol, gecenin sessizliginde bebeğim o memeyi ağzına aldığı an başlıyor guruldama, ya sütümün midesine inme sesi bağırsaklardaki yolculuğu her şeyi duyuyorum. Bebeğimin benim sütüme alerjisi mi var ne oluyor bugün? Emzirmek istemiyorum mümkünse sabaha kadar o sesleri duymak istemiyorum
Ben pişik olunca pamuğa geçtim pamuk ıslatıp onla siliyorum şuanda.Şuan pisikse geçene kadar hametan kullan her bezde .pişik geçince eski kreme dönersin . Zira uzun süre hametan kullanmak etkisini kaymediyormus . Ben birde artık ıslak mendilleri yıkayıp kullanıyorum bir paket yıkıyorum toplu bı kutuda bekliyor .
Nasıl yaa çok erken değil mi? Hani aylarca yıllarca olmayanlar oluyordu?Şöyle ki normalde üç beş tane yumurta olur bir tanesi salınır rahim içine 22 23 mm olana kadar döl bekler çatlar gelem giden olmazsa da vücuttan atılır. Salınan yumurta 22mm i bulmuyor küçük oluyor kanama da az oluyor o yüzden dedi benim doktorum
Doğum sonrası akıntıdır bence. Kan azaldığı içinnsızıntı leklinde oluyor o da arada geliyorBir de size soru şimdi ben 34. Gündeyimç birkaç gün önce akıntı baya azaldı ve birkaç gündür kırmızı renk de görmüyordum. 2 gundur cok cok az ama akıntıdan daha fazla, kırmızı renk akıntı var. Bu gecen hafta da oluyordu ara ara ama azalarak bitti sanmıştım. Şimdi sizce bu regl mi yoksa p dogum sonrası akıntının devamı mı, nasıl anlayacagım ya da
Oncesinde regl agrısı vs olmadı. Ben normalde kanaması cok olan biriyim ona gore az ama sızıntı gibi değilç 1 2 tatlı kasıgı kadsr mı diyim nası tarif edilir onu da bilmşyorumDoğum sonrası akıntıdır bence. Kan azaldığı içinnsızıntı leklinde oluyor o da arada geliyor
Hiç bilmiyorum caım benim daha olmadı. Bu kadar erken olacağımızı da düşünmüyordum yıkıldımOncesinde regl agrısı vs olmadı. Ben normalde kanaması cok olan biriyim ona gore az ama sızıntı gibi değilç 1 2 tatlı kasıgı kadsr mı diyim nası tarif edilir onu da bilmşyorumilk reglde agrı asırı kanama vs mi oluyo nası oluyo az oldu diyen arkadaslar da vardı help
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?