2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
En buyuk yanlışın su an kendini suclamak hepsi bu.

Negatif dusuncelerin hep bebege geciyor.

Sutten sadece besinler degil, duygular da bebege gecer bu yuzden yapma boyle şeyler dusunme.

Bebeni emzirmekten asla vazgecme, o cok kiymetli bir içecek/sivi/mama adina ne dersen de. Senle bebeginin bag kurmasi icin, gelismesi icin, ogrenmesi icin gerekli olan tek sey anne sutu, yavruyu bundan mahrum edemezsin.

Cocugunu tez vakitte bir pediatri & cocuk gasstroenterelojiye gotur, hatta bir de emzirme danismaniyla konus.

Sorunlar olabilir, guclu bir anne olup cozum arayacaksin elinden gelenin en iyisini yapmadan pes edemezsin.

Ilk regl icin mi gecerli bunlar sadece?

Ben şuan günde kaç hametan yapayım? Her alt değiştirmede mi?
Şuan pisikse geçene kadar hametan kullan her bezde .pişik geçince eski kreme dönersin . Zira uzun süre hametan kullanmak etkisini kaymediyormus . Ben birde artık ıslak mendilleri yıkayıp kullanıyorum bir paket yıkıyorum toplu bı kutuda bekliyor .

Canım haram değil ki dinimize uygun , peygamber efendimizin bile süt annesi var
Tabiki haram değil kızlar
Sadece her önümuze gelen çocuğu emzirmemeliyiz . Tanıdık bir bebek olmalı ve bebeğinizin cinsiyeti olsa iyi olur .erkek bebeğiniz varsa erkek bebek emzirmek gibi . Ne kadar tanıdık bir bebek olsada gönül bu ilerisini bilemeyiz. Süt kardeşte olsa evlenilmiyor

Ee napcaz biz bende molfix alacaktım bundan sonra

Ss aldım harika bilgiler teşekkürler

İşte süt alerjisi tanısı verdi. Ve ek takviye olarak evolvia rp1 maması yazdı. Raporlu olarak. Ayrıca bana da süt diyeti verdi. Ara ara diyeti bozup deneyecegiz .

Ee napcaz biz bende molfix alacaktım bundan sonra
Canım hatta benim iki üç gün önce bebeğimin belinde tahriş oldu, bezden olduğunu düşünüyorum
Pişik değil ama bezin bitiş yerinde tahriş olmusti. Oraya pamuk koyunca geçti. Bir daha Molfix almayabilirim ben

Cis gostergesi yok diye primayi birakmistim ben
Ay cok saçma resmen zaten olmaması.
https://www.hepsiburada.com/joie-i-spin-360-0-18-kg-oto-koltugu-p-HBCV00000YONU7

Kızlar oto koltuğu almayan varsa f/p ürünü.sepette 7200e düşüyor.
Kızcımlar ben bunu aldım hamileyken indirimden. Aslında travel sistem bir arabamız var ve ana kucagını oto koltugu olarak kullanırım demiştim, bir akrabamdan da römer oto koltugu gelmişti ona gececektim. Fakat oto koltuklarında kaza olmasa da bir son kullanım tarihi var, bir de yıkarken köpüklerin bazı yerlerde koptuğunu gördüm ve içime sinmedi böylelikle oto koltugu arayısına girdim. 9 36 bir şey alırım diye düşünüyordum ama sonra bu model indirime girdi.

Modelin en önemli özelliği adac testi puanı 1.8. Bu test obur e ile baslayan teste gore daha guvenli. Ben bu test sonucundan, sabitlenmesinden ve eger bir sure sonra buyuyup ana kucagına oturmak istemezse yine bu aralıkta bir şey alacagımızdan bunu sectim. 0-18 bir koltuk, uyarlanarak buyuyor. 360 derece dönmesi harika kemeri takmak koltuga bebegi koymak asırı kolay. 6 yatıs kademesi var, ama en son kademede bile biraz dik görünğyor. Yenidogan bel destegi var. İsofix bağlantılı ve sabitleyici ayagı var. Kenarlarında ekstra guvenlik aparatları var dısa dogru cıkıntı ve cam tarafındakini kapatamıyorsunuz, bu her arabaya sıgmayabiliyor aklınızda olsun. Bir de hafif sallantı var maalesef ama bebek içindeyken daha az. Yine de cukura girdiniz mesela bu koltukta sallantı olsa da (az miktar elbette, ana kucagı duruyo sallanmadan)

Şimdi biz evden cıkarken uyuyorsa ve gittgimiz yerde bebek arabası kullanacaksak ana kucagına koyup onu bağlıyoruz arabaya. Ama uyanıksa ya da araba kullanmayacaksak oto koltuguna oturtuyoruz. Ana kucagını baglamak o kadar mesakkatli değilmiş ama bıktırır mıydı her seferinde bilmiyorum. Bazen ana kucagının golgeliğinin olması daha iyi oluyor. Oto koltugunu ise ben araba kullanırken saglamca duracagından emin oldugum için ve tak cıkar yapmamak için tercih ettim niye aldık tüh demedim henüz. Hatta hastaneden cıktıgı ilk gun de oto koltuguna oturttum cok derbederdi kucucul bebek kafası kemere geliyodu falan, simdi topladı biraz bari

Özet: önerilen be safe, cybex gibi koltuklarda bulunan ozelliklerin bulundupu, 360 derecr dondugu için asırı pratik olan, o koltuklardan cok daha ucuz, ingiliz markası ve guvenlik testi puanı yuksek olan ama 4 yasa kadar kullananilecrginiz ve hafif sallanabilen bir koltuk kendisi.

Septembrmom galiba senin sütün de tazyikli bir iki sayfa önce sen ve kumarbaz konuşuyordunuz sanırım. Parça parça okuyorum. Tam yazacağım bir şey çıkıyor yazamadım. Benim sütüm de tazyikli bazen bir memeyi bitirmiyor 1 saat sonra yine aynı memeyi veriyorum. Meme yumuşamış olmasına rağmen Süt kaç kanaldan tazyikli geliyor. Salon Kadini hiperlaktasyon mu oluyor bu? Benimkinin de midesi gurul gurul elimin altında hissediyorum ama biz çoğu gün bir problem yaşamıyoruz. Ya da akşam vakti yaşadığı huysuzluklar bundan mı oluyor ki?

Bir de size soru şimdi ben 34. Gündeyimç birkaç gün önce akıntı baya azaldı ve birkaç gündür kırmızı renk de görmüyordum. 2 gundur cok cok az ama akıntıdan daha fazla, kırmızı renk akıntı var. Bu gecen hafta da oluyordu ara ara ama azalarak bitti sanmıştım. Şimdi sizce bu regl mi yoksa p dogum sonrası akıntının devamı mı, nasıl anlayacagım ya da

Ben pişik olunca pamuğa geçtim pamuk ıslatıp onla siliyorum şuanda.

Nasıl yaa çok erken değil mi? Hani aylarca yıllarca olmayanlar oluyordu?

Doğum sonrası akıntıdır bence. Kan azaldığı içinnsızıntı leklinde oluyor o da arada geliyor

Doğum sonrası akıntıdır bence. Kan azaldığı içinnsızıntı leklinde oluyor o da arada geliyor
Oncesinde regl agrısı vs olmadı. Ben normalde kanaması cok olan biriyim ona gore az ama sızıntı gibi değilç 1 2 tatlı kasıgı kadsr mı diyim nası tarif edilir onu da bilmşyorum ilk reglde agrı asırı kanama vs mi oluyo nası oluyo az oldu diyen arkadaslar da vardı help

Hiç bilmiyorum caım benim daha olmadı. Bu kadar erken olacağımızı da düşünmüyordum yıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…