2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Tazyikli olduğunu nasıl anlıyorsun canım . göğsü açınca direk mi fiskiriyor bilmediğimden soruyorum

Ben pişik olunca pamuğa geçtim pamuk ıslatıp onla siliyorum şuanda.
Pamuk çok gidiyor diye ben ıslak mendilleri yıkıyorum . Önce arıtma suyunu kaynatiyorum . Ilıklasinca yıkıyorum bir kaba aliyorum içinde su ile bekliyor kurumasın diye . İçinden alıp alıp kullanıyorum . Pisik geçtiği halde böyle devam ediyorum

Canım 0 36 kg kapasiteli yoyko marka var 4.000 liraya bununla onun farkı ne acaba
Yoykonun adac testi yok mesela. Adac testli diger koltuklarda da 0 36 aralık olanların puanı daha dusuk. Elbette yoyko da bi testten geciyo ama mesela birş 30 km hızla carpma testi diğeri 60 oyle dusun o yuzden adac puanı onemli.
Bir diğer faktör içindeki yalıtım malzemesi. Biraz da marka adı falandır.

Kızlar bebişlerinizin göz rengi netleştimi ben renklimi değilmi ayırt edemiyorum değişir falan diyorlar ama

Çok iyi özellikleri bende tam kaç yaşa kadar kullabiliriz diye soracaktım 4 yaşmış , ideal mi sizce yoksa 0-36 kg düşünülebilir mi ? Bir de şu an pusetin ana kucağını kullanıyoruz şimdi bunu alırsak kullanabilir miyiz ya da biraz bekleyip mi almalıyız

Evet tazyikli, ben de düne kadar öyle yapıyordum bir memeyi bitiremeden doğuyordu, sonra yine aynı memeyi veriyordum aynj şekilde nefes nefese kalarak içiyordu. Bu sırada diğer meme taş gibi oluyordu falan değişik bir sarmalin içindeydim. Dün gece vermeden önce 50 cc ye yakın süt sağdim sağ memeden yine aynı. Anlamadım ne kadar sağım yapmam gerekiyor ne yapmam gerekiyor

Benim de 40. Gün kanama bitmişti 46.gun yine az az başladı doktora gittim. Rahimde kalan çok az bir kanama dökülüyor dedi ultrason ile bakıp. Durup duruo tekrar başlayabiliyor Muş. Bunu anlamanın tek yolu regl ağrısı vs olup olmadığı ve ultrason bence

Benim ilkinde de az geldi ikincide de. Doktor 6 ay olmayadabilirsin emzirdiğin süre boyunca böyle az az gelebilir hormonal dedi. Üçüncüyü bekliyoruz bakalım miktarda artış olacak mı?
2.oldu bir de yok artik. Ahshshhs benim yumurtalar işi bıraktı herhalde, yani insallah birakmislardir.
İşte süt alerjisi tanısı verdi. Ve ek takviye olarak evolvia rp1 maması yazdı. Raporlu olarak. Ayrıca bana da süt diyeti verdi. Ara ara diyeti bozup deneyecegiz .

Test yaparak mi verdi bu sut alerjisi tanisini? Inek sutu alerjisi mi, anne sutune karsi alerji mi? Tam teshis nedir merak ettim.
Bebek.com'da tam olarak hiperlaktasyonu anlatmis, ben yaniltmayim simdi yaseli.
Misal bendeki soyle bir memeyi emerken digeri once agriyor, (her meme emmede bu arada) sonra sakır şakir sut akiyor, altina bardak koy dolsun yani o sekilde.
Löşi'n tam bitmemis esdia. Regl olunca anliyorsun merak etme.
Kızlar bebişlerinizin göz rengi netleştimi ben renklimi değilmi ayırt edemiyorum değişir falan diyorlar ama
68.gunden bildiriyorum bence bizim netlesti ama 1 yaşa kadar degisir derler hep.

Kızlar bebişlerin 1 günde kaka sayısı nasıl sizin bu hafta bizm azalmaya başladı normalde her açtığımda kaka oluyodu gece hiç yok mesela sadece çişli oluyo bezi
Dün sabah bi yaptı bide akşmüstü bidaha yok dünden beri sadece çiş
İnternette kakanın azalması sindirimin geliştiğini gösterir diyo ama bir tuhaflıkmı var bilemedimde

Kızlar felaket baş ağrım var ve giderek artıyor midemde bulanıyor aşırı da uykum var , ilaçsz nasıl geçirebilirim bebem uyusa bende uyuyacam uyuyup 5 dk sonra uyanıyor sanırım gene gaz sancısı var gece de saat başı uyandı hep

Bu her bezi kakalı diyorsunuz ya nasıl oluyor o miktar olarak bizim günde 2 3 defa oluyor oda bana göre normal gibi miktar olarak nasıl anlatsam avuş içi kadar mesela

1 gun boyle baya doluyken her memeden kac cc / ml sağdigina bir bak.

Hani maksimumunu bir gor.
Ona gore önsutu tahmin edersin. (Ipucu on sut raki beyazi olur)
Ornegin benim manuel makinayla goguslerim dolu doluyken (hani boyle bezeler falan olusuyor meme cok sert oluyor ya o doluluktan bahsediyorum) 3 dkda 180 ml sagabiliyorum. Ki makinam 2 yillik emiş kapasitesi cok azalmistir muhtemelen. Standart 1 su bardagi 200 ml sivi aliyor, coklugunu hesap edin artik. Iste bende hiperlaktasyon var ama bunun varligi sizi kahretmesin lutfen. Memenizi terbiye etmeyi ogreneceksiniz zamanla, bebeginizde bu cokluga alisacak.

Benim kizim 50 gunluk olana dek her emzirmede boguluyordu, bana eziyet olmustu emzirmek, korkuyodum bigun kurtaramayacagim diye ama size bikac sefer anlattigim her seferinde tek meme kuraliyla aştik bu tazyik & bogulma stresini.

Bu arada bende bebeğin nefes nefese kalma durumu haricinde, bir memeyi emiyorken diğer memede çok rahatsız edici bir his, akabinde damla damla süt akması olayı var. Aynı zamanda bebeği 1 saat 1.5 saat emzirmediysem iki memede ağrı ve damlama olayı yaşıyorum. Cumartesi günü annemler ile kahvaltı yaparken goguslerimde ağrı hissettim, bir baktım pijama üstüm baştan aşağı süt. Hemen değiştirmek durumunda kaldım. Sevimli veya iyi gozukuyor olabilir ama bebek icemedikten veya içerken nefes nefese kaldıktan sonra bana pek avantajlı gelmiyor bu durum

Benimde öyle günde bir yada iki

Bebek huzursuz mu normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…