Canım 0 36 kg kapasiteli yoyko marka var 4.000 liraya bununla onun farkı ne acabahttps://www.hepsiburada.com/joie-i-spin-360-0-18-kg-oto-koltugu-p-HBCV00000YONU7
Kızlar oto koltuğu almayan varsa f/p ürünü.sepette 7200e düşüyor.
Eski sürüm almaya dikkat edicez bende Molfix kullanıyorum .yeniler gerçekten çok kötüEe napcaz biz bende molfix alacaktım bundan sonra
Tazyikli olduğunu nasıl anlıyorsun canım . göğsü açınca direk mi fiskiriyor bilmediğimden soruyorumSeptembrmom galiba senin sütün de tazyikli bir iki sayfa önce sen ve kumarbaz konuşuyordunuz sanırım. Parça parça okuyorum. Tam yazacağım bir şey çıkıyor yazamadım. Benim sütüm de tazyikli bazen bir memeyi bitirmiyor 1 saat sonra yine aynı memeyi veriyorum. Meme yumuşamış olmasına rağmen Süt kaç kanaldan tazyikli geliyor.Salon Kadini hiperlaktasyon mu oluyor bu? Benimkinin de midesi gurul gurul elimin altında hissediyorum ama biz çoğu gün bir problem yaşamıyoruz. Ya da akşam vakti yaşadığı huysuzluklar bundan mı oluyor ki?
Pamuk çok gidiyor diye ben ıslak mendilleri yıkıyorum . Önce arıtma suyunu kaynatiyorum . Ilıklasinca yıkıyorum bir kaba aliyorum içinde su ile bekliyor kurumasın diye . İçinden alıp alıp kullanıyorum . Pisik geçtiği halde böyle devam ediyorumBen pişik olunca pamuğa geçtim pamuk ıslatıp onla siliyorum şuanda.
Yoykonun adac testi yok mesela. Adac testli diger koltuklarda da 0 36 aralık olanların puanı daha dusuk. Elbette yoyko da bi testten geciyo ama mesela birş 30 km hızla carpma testi diğeri 60 oyle dusun o yuzden adac puanı onemli.Canım 0 36 kg kapasiteli yoyko marka var 4.000 liraya bununla onun farkı ne acaba
Çok iyi özellikleri bende tam kaç yaşa kadar kullabiliriz diye soracaktım 4 yaşmış , ideal mi sizce yoksa 0-36 kg düşünülebilir mi ? Bir de şu an pusetin ana kucağını kullanıyoruz şimdi bunu alırsak kullanabilir miyiz ya da biraz bekleyip mi almalıyızAy cok saçma resmen zaten olmaması.
Kızcımlar ben bunu aldım hamileyken indirimden. Aslında travel sistem bir arabamız var ve ana kucagını oto koltugu olarak kullanırım demiştim, bir akrabamdan da römer oto koltugu gelmişti ona gececektim. Fakat oto koltuklarında kaza olmasa da bir son kullanım tarihi var, bir de yıkarken köpüklerin bazı yerlerde koptuğunu gördüm ve içime sinmedi böylelikle oto koltugu arayısına girdim. 9 36 bir şey alırım diye düşünüyordum ama sonra bu model indirime girdi.
Modelin en önemli özelliği adac testi puanı 1.8. Bu test obur e ile baslayan teste gore daha guvenli. Ben bu test sonucundan, sabitlenmesinden ve eger bir sure sonra buyuyup ana kucagına oturmak istemezse yine bu aralıkta bir şey alacagımızdan bunu sectim. 0-18 bir koltuk, uyarlanarak buyuyor. 360 derece dönmesi harika kemeri takmak koltuga bebegi koymak asırı kolay. 6 yatıs kademesi var, ama en son kademede bile biraz dik görünğyor. Yenidogan bel destegi var. İsofix bağlantılı ve sabitleyici ayagı var. Kenarlarında ekstra guvenlik aparatları var dısa dogru cıkıntı ve cam tarafındakini kapatamıyorsunuz, bu her arabaya sıgmayabiliyor aklınızda olsun. Bir de hafif sallantı var maalesef ama bebek içindeyken daha az. Yine de cukura girdiniz mesela bu koltukta sallantı olsa da (az miktar elbette, ana kucagı duruyo sallanmadan)
Şimdi biz evden cıkarken uyuyorsa ve gittgimiz yerde bebek arabası kullanacaksak ana kucagına koyup onu bağlıyoruz arabaya. Ama uyanıksa ya da araba kullanmayacaksak oto koltuguna oturtuyoruz. Ana kucagını baglamak o kadar mesakkatli değilmiş ama bıktırır mıydı her seferinde bilmiyorum. Bazen ana kucagının golgeliğinin olması daha iyi oluyor. Oto koltugunu ise ben araba kullanırken saglamca duracagından emin oldugum için ve tak cıkar yapmamak için tercih ettim niye aldık tüh demedim henüz. Hatta hastaneden cıktıgı ilk gun de oto koltuguna oturttum cok derbederdi kucucul bebek kafası kemere geliyodu falan, simdi topladı biraz bari
Özet: önerilen be safe, cybex gibi koltuklarda bulunan ozelliklerin bulundupu, 360 derecr dondugu için asırı pratik olan, o koltuklardan cok daha ucuz, ingiliz markası ve guvenlik testi puanı yuksek olan ama 4 yasa kadar kullananilecrginiz ve hafif sallanabilen bir koltuk kendisi.
Evet tazyikli, ben de düne kadar öyle yapıyordum bir memeyi bitiremeden doğuyordu, sonra yine aynı memeyi veriyordum aynj şekilde nefes nefese kalarak içiyordu. Bu sırada diğer meme taş gibi oluyordu falan değişik bir sarmalin içindeydim. Dün gece vermeden önce 50 cc ye yakın süt sağdim sağ memeden yine aynı. Anlamadım ne kadar sağım yapmam gerekiyor ne yapmam gerekiyorSeptembrmom galiba senin sütün de tazyikli bir iki sayfa önce sen ve kumarbaz konuşuyordunuz sanırım. Parça parça okuyorum. Tam yazacağım bir şey çıkıyor yazamadım. Benim sütüm de tazyikli bazen bir memeyi bitirmiyor 1 saat sonra yine aynı memeyi veriyorum. Meme yumuşamış olmasına rağmen Süt kaç kanaldan tazyikli geliyor.Salon Kadini hiperlaktasyon mu oluyor bu? Benimkinin de midesi gurul gurul elimin altında hissediyorum ama biz çoğu gün bir problem yaşamıyoruz. Ya da akşam vakti yaşadığı huysuzluklar bundan mı oluyor ki?
Benim de 40. Gün kanama bitmişti 46.gun yine az az başladı doktora gittim. Rahimde kalan çok az bir kanama dökülüyor dedi ultrason ile bakıp. Durup duruo tekrar başlayabiliyor Muş. Bunu anlamanın tek yolu regl ağrısı vs olup olmadığı ve ultrason benceBir de size soru şimdi ben 34. Gündeyimç birkaç gün önce akıntı baya azaldı ve birkaç gündür kırmızı renk de görmüyordum. 2 gundur cok cok az ama akıntıdan daha fazla, kırmızı renk akıntı var. Bu gecen hafta da oluyordu ara ara ama azalarak bitti sanmıştım. Şimdi sizce bu regl mi yoksa p dogum sonrası akıntının devamı mı, nasıl anlayacagım ya da
2.oldu bir de yok artik. Ahshshhs benim yumurtalar işi bıraktı herhalde, yani insallah birakmislardir.Benim ilkinde de az geldi ikincide de. Doktor 6 ay olmayadabilirsin emzirdiğin süre boyunca böyle az az gelebilir hormonal dedi. Üçüncüyü bekliyoruz bakalım miktarda artış olacak mı?
İşte süt alerjisi tanısı verdi. Ve ek takviye olarak evolvia rp1 maması yazdı. Raporlu olarak. Ayrıca bana da süt diyeti verdi. Ara ara diyeti bozup deneyecegiz .
Bebek.com'da tam olarak hiperlaktasyonu anlatmis, ben yaniltmayim simdi yaseli.Septembrmom galiba senin sütün de tazyikli bir iki sayfa önce sen ve kumarbaz konuşuyordunuz sanırım. Parça parça okuyorum. Tam yazacağım bir şey çıkıyor yazamadım. Benim sütüm de tazyikli bazen bir memeyi bitirmiyor 1 saat sonra yine aynı memeyi veriyorum. Meme yumuşamış olmasına rağmen Süt kaç kanaldan tazyikli geliyor.Salon Kadini hiperlaktasyon mu oluyor bu? Benimkinin de midesi gurul gurul elimin altında hissediyorum ama biz çoğu gün bir problem yaşamıyoruz. Ya da akşam vakti yaşadığı huysuzluklar bundan mı oluyor ki?
Löşi'n tam bitmemis esdia. Regl olunca anliyorsun merak etme.Bir de size soru şimdi ben 34. Gündeyimç birkaç gün önce akıntı baya azaldı ve birkaç gündür kırmızı renk de görmüyordum. 2 gundur cok cok az ama akıntıdan daha fazla, kırmızı renk akıntı var. Bu gecen hafta da oluyordu ara ara ama azalarak bitti sanmıştım. Şimdi sizce bu regl mi yoksa p dogum sonrası akıntının devamı mı, nasıl anlayacagım ya da
68.gunden bildiriyorum bence bizim netlesti ama 1 yaşa kadar degisir derler hep.Kızlar bebişlerinizin göz rengi netleştimi ben renklimi değilmi ayırt edemiyorum değişir falan diyorlar ama
Bu her bezi kakalı diyorsunuz ya nasıl oluyor o miktar olarakKızlar bebişlerin 1 günde kaka sayısı nasıl sizin bu hafta bizm azalmaya başladı normalde her açtığımda kaka oluyodu gece hiç yok mesela sadece çişli oluyo bezi
Dün sabah bi yaptı bide akşmüstü bidaha yok dünden beri sadece çiş
İnternette kakanın azalması sindirimin geliştiğini gösterir diyo ama bir tuhaflıkmı var bilemedimde
1 gun boyle baya doluyken her memeden kac cc / ml sağdigina bir bak.Evet tazyikli, ben de düne kadar öyle yapıyordum bir memeyi bitiremeden doğuyordu, sonra yine aynı memeyi veriyordum aynj şekilde nefes nefese kalarak içiyordu. Bu sırada diğer meme taş gibi oluyordu falan değişik bir sarmalin içindeydim. Dün gece vermeden önce 50 cc ye yakın süt sağdim sağ memeden yine aynı. Anlamadım ne kadar sağım yapmam gerekiyor ne yapmam gerekiyor
Bu arada bende bebeğin nefes nefese kalma durumu haricinde, bir memeyi emiyorken diğer memede çok rahatsız edici bir his, akabinde damla damla süt akması olayı var. Aynı zamanda bebeği 1 saat 1.5 saat emzirmediysem iki memede ağrı ve damlama olayı yaşıyorum. Cumartesi günü annemler ile kahvaltı yaparken goguslerimde ağrı hissettim, bir baktım pijama üstüm baştan aşağı süt. Hemen değiştirmek durumunda kaldım. Sevimli veya iyi gozukuyor olabilir ama bebek icemedikten veya içerken nefes nefese kaldıktan sonra bana pek avantajlı gelmiyor bu durumSeptembrmom galiba senin sütün de tazyikli bir iki sayfa önce sen ve kumarbaz konuşuyordunuz sanırım. Parça parça okuyorum. Tam yazacağım bir şey çıkıyor yazamadım. Benim sütüm de tazyikli bazen bir memeyi bitirmiyor 1 saat sonra yine aynı memeyi veriyorum. Meme yumuşamış olmasına rağmen Süt kaç kanaldan tazyikli geliyor.Salon Kadini hiperlaktasyon mu oluyor bu? Benimkinin de midesi gurul gurul elimin altında hissediyorum ama biz çoğu gün bir problem yaşamıyoruz. Ya da akşam vakti yaşadığı huysuzluklar bundan mı oluyor ki?
Bilmiyorum ben 40ım çıktı birkaç gün sonra oldum bir ay sonra tekrar oldum. Hormon desen var anacım napayımNasıl yaa çok erken değil mi? Hani aylarca yıllarca olmayanlar oluyordu?
Benimde öyle günde bir yada ikiKızlar bebişlerin 1 günde kaka sayısı nasıl sizin bu hafta bizm azalmaya başladı normalde her açtığımda kaka oluyodu gece hiç yok mesela sadece çişli oluyo bezi
İnternette kakanın azalması sindirimin geliştiğini gösterir diyo ama bir tuhaflıkmı var bilemedimde
Ben araştırmadım bir arkadaşım ilgili ona sordum bunu atmış dün indirimde bunu al f/p ürünü diye. Bi arkadaş özelliklerini yazmış yukarıdaCanım 0 36 kg kapasiteli yoyko marka var 4.000 liraya bununla onun farkı ne acaba
Aynen günde 7 8 kakalı bez alırdım 3 e düştü ve sabah memeye kalkıtıgımda ağlıyor ıkınıyor zor yapıyor kakasınıBenimde öyle günde bir yada iki
Bebek huzursuz mu normal miKızlar bebişlerin 1 günde kaka sayısı nasıl sizin bu hafta bizm azalmaya başladı normalde her açtığımda kaka oluyodu gece hiç yok mesela sadece çişli oluyo bezi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?