Çok muhtemelen 3 numara sleepy 2 numara molfixle aynı boy olcak hatta ağı bi tık dar bile olabilirBenim minnoş gündüz uyumadığı için uyuma saatleri geldiğinde fon perdeleri çekip daha loş olmasını sağlıyorum 3 gündür 5 dk bile beşikte uyumazken gündüz 30 dkya çıkardım deneye deneye öğreniyoruz
Mustela stelatopia öneririm yatıştırıcı özelliğide var kızımda atopik egzama oluştuğunda dr önerdi ve çok memnun kaldım kulağı özellikle çok kuruydu hemen etkisini gördük
Molfixin eski paketleri gerçekten güzel ama bel lastiği olsada gazla beraber kaka yapınca nolursa olsun sırtına çıkıyo
Hem 1 hem 2 numara stoklamıştım eski paketinden yenilerininde kötü olduğunu belirtmişler
3 numarada sleepy ye geçiyorum son paketteyiz
Yok canım hala aynı
Kantaron yağı önerebilirim sanada bebişinede
Canım bende 3 de molfixe geçmiştim. Kafam karıştı şimdiBenim minnoş gündüz uyumadığı için uyuma saatleri geldiğinde fon perdeleri çekip daha loş olmasını sağlıyorum 3 gündür 5 dk bile beşikte uyumazken gündüz 30 dkya çıkardım deneye deneye öğreniyoruz
Mustela stelatopia öneririm yatıştırıcı özelliğide var kızımda atopik egzama oluştuğunda dr önerdi ve çok memnun kaldım kulağı özellikle çok kuruydu hemen etkisini gördük
Molfixin eski paketleri gerçekten güzel ama bel lastiği olsada gazla beraber kaka yapınca nolursa olsun sırtına çıkıyo
Hem 1 hem 2 numara stoklamıştım eski paketinden yenilerininde kötü olduğunu belirtmişler
3 numarada sleepy ye geçiyorum son paketteyiz
Yok canım hala aynı
Kantaron yağı önerebilirim sanada bebişinede
Akşam yaklaşık beş saat yatmıyor ve gazdan ememiyor bende bari gece beslim diyorum duruma göre üç saatte birde kalkıyorum sen hiç kalkmıyon mu yoksaCanım bebişler büyüdü artık neden hala 2 saatte bir kaldırıyorsun? Kendi acıkınca kalkar?
Yaaa ciddi misin minicikmiş dahaBu kadar anksiyete hem sana hem bebegine iyi degil ama bak. Çook haklisin dertlenmekte, uzulmekte ama bu size iyi gelmez biraz sal kendini. Bogulmayi önlemenin yolunu yazdim size, bi dene bakalim muhtemelen sizde de ise yarayacaktir.
Jahshsh
Hic dertlenme benim kizim 2 kez covid gecirdi hem de en atakli, en oldurucu oldugu donemde.
Ekim 2021 (daha 10 gunluk yoktu)
nisan 2022 (6-7 aylik anca)
2 gun atesli yatti toparladi ben surunurken.
Test yapmadan rapor cikarabiliyorlar miymis ben ona sasirdim.
Geçmiş olsun cozum olduysa cok sevindim.
Doktor şimdi bize de verdi ishal olduğu için bitene kadar kullan dedi siz ne için kullanıyordunuz canım? Bir de eczacı sabah akşam 5 er damla dedi hastanedeki hemşire günde 5 damla dedi. Üzerinde en fazla 6 damla kullanılır yazıyor ben de günde 5 damla olarak kullanacağım böyle değil mi dozuKızlar probiyotik damlayı kaç ay kullanıcaz ben iki şişe bitirdim devam edeyim mi forbiome kullanıyorum
Benim probiyotik damla nurse adı sabah akşam 10 ar damla dedi doktor . 3 ay boyuncaDoktor şimdi bize de verdi ishal olduğu için bitene kadar kullan dedi siz ne için kullanıyordunuz canım? Bir de eczacı sabah akşam 5 er damla dedi hastanedeki hemşire günde 5 damla dedi. Üzerinde en fazla 6 damla kullanılır yazıyor ben de günde 5 damla olarak kullanacağım böyle değil mi dozu
Kendi acıkınca kalktığı döneme ne zaman geçiyoruz ben de hala 2 saatte bir kaldırıyorum. 1 aylık kızım.Canım bebişler büyüdü artık neden hala 2 saatte bir kaldırıyorsun? Kendi acıkınca kalkar?
Öncesinde 30lu aldım baktım dediğin gibi az fark var ama benim bebişe uygun geldiÇok muhtemelen 3 numara sleepy 2 numara molfixle aynı boy olcak hatta ağı bi tık dar bile olabilir
Memnunsan bebeğine sıkıntı yapmadıysa sorun yoktur canımCanım bende 3 de molfixe geçmiştim. Kafam karıştı şimdi
Bizim dr neden damla vermedi bize yaKızlar probiyotik damlayı kaç ay kullanıcaz ben iki şişe bitirdim devam edeyim mi forbiome kullanıyorum
Gelişimine göre dr kontrolünde danışıp süreci belirleyebilirsinizKendi acıkınca kalktığı döneme ne zaman geçiyoruz ben de hala 2 saatte bir kaldırıyorum. 1 aylık kızım.
1 aylık kontrolünde sormayı unutmuşum ya aklımdaydı normaldeGelişimine göre dr kontrolünde danışıp süreci belirleyebilirsiniz
Yaaa ciddi misin minicikmiş dahainşallah oğlum da Çabucak atlatır öyle damar yolu açtılar, sıvı kaybı oluyor diye boş bir serum taktılar o ağladı ben ağladım canı yandı diye.. sonra bana da serum taktılar. Dediğin gibi bakmaya halim yok o en kötü tarafı. Ve işin kötüsü kayınpederim kanser onunla ilgili bir operasyon geçirdi ondan gelemiyorlar, annem ananeme bakıyor o ondan gelemiyor eşim olmasa bitmiştim ama o da ne kadar yardım edebilir biliyorsunuz yani erkekleri
Yok canım Allah var benim eşim de ne gerekirse yapar çok şükür çocuk bakımı konusunda da destek oluyor. Kastettiğim çok verimli olmuyor yani bir annenin bakması kadar.. yönlendirmek gerekiyor biraz.Aa bi dk.
Bu erkolara "aman o da erkek elinden ne geliri" aşılamayin.
Isteyin yapsin.
Benim esim de is bileceği/ogrenecegi bi ailede buyumemis, ama bizim evimizin kurallari var, o cocuklari ben annemin evinden getirmedim, birlikte yaptiysak ihtiyac dahilinde yardim edecek, etmeli.
Kac senelik evliyiz, daha bir gun bana destek olmadigini gormedim, burda cok yazdim benim annem babam disinda kimsem yok, yani ihtiyac halinde gelin diyemem onlarda yasli insanlar sonucta. Ama esim sagolsun, elimden gelir ya da gelmez demeden ihtiyacim varsa yapmasi gerektiğini bilir, hic de gocunmaz. Talep etmezseniz destek olmalari gerektigini dusunmezler, isteyin.
Isteyenin bi yuzu, vermeyenin iki yuzu kara demisler.
Ayrica cok gecmis olsun, bize covid'ken serum takilmamisti, ona sasirdim demek yeni varyant baya sorunlu.
Canım hiç korkma. Stres senin de bildiğin üzere daha çok tetikliyor.. bol bol emzir hiç usanmadan. Ben doğum yaptığımda çok az geliyordu sütüm, bebeğim sarılık olmuştu hatta zayıfladığı için. Her fırsatta emzirdim, emzirmediğim anlarda sağdım. Çok acıdı göğüslerim ama yoluna girdi. Ek olarak mutlaka bol bol su iç en az 3 litre içiyorum ben. Bir de üzüm hoşafı yapmıştı annem o çok iyi geldi. Kuru üzüm ve elma koyuluyor içine, şeker konmuyor asla. Böyle bile çok tatlı oluyor zaten. Ve bol bol yeşillik. Dereotu yemiştim ben çok mesela..Kızlar selam ailemizde üzücü bir kayıp yaşadık sanırım ondan etkilendim ve sütüm azaldı maalesefNormalde anne sütüne ek mama kullanıyorduk bırakmıştık neredeyse sütüm yeterli geliyordu, şu an arttırarak tekrar başladım. Sütüm git gide kesilir diye korkuyorum eski haline getirmek için ne yapabilirim tavsiyeniz var mı kendimi çok çaresiz hissediyorum
Belki markadan markaya değişiyordur canım. Sen deyince tekrar baktım kutuya, günlük tavsiye edilen porsiyon 6 damla yazıyor. Ama yine de içim rahat etmedi doktora soracağım yarın whatsapptan. Cevap gelince yazarım buraya da.Benim probiyotik damla nurse adı sabah akşam 10 ar damla dedi doktor . 3 ay boyunca
Dut kurusu yiyorum suyunu içiyorum. Bol Su içmeye dikkat ediyorum. İnşallah düzelir. Dereotu ve üzüm hoşafını da deneyeyim teşekkürlerCanım hiç korkma. Stres senin de bildiğin üzere daha çok tetikliyor.. bol bol emzir hiç usanmadan. Ben doğum yaptığımda çok az geliyordu sütüm, bebeğim sarılık olmuştu hatta zayıfladığı için. Her fırsatta emzirdim, emzirmediğim anlarda sağdım. Çok acıdı göğüslerim ama yoluna girdi. Ek olarak mutlaka bol bol su iç en az 3 litre içiyorum ben. Bir de üzüm hoşafı yapmıştı annem o çok iyi geldi. Kuru üzüm ve elma koyuluyor içine, şeker konmuyor asla. Böyle bile çok tatlı oluyor zaten. Ve bol bol yeşillik. Dereotu yemiştim ben çok mesela..
Hiperlaktasyon belirtisine yazmışlar bunu ama hemen hemen her anne bunu yaşıyor demek ki normalAkması normal, ben sürekli ped kullanıyorum. Bebeğimin sesini duyunca bile akıyor
Akşam vakti yaşadığı huysuzluklar demişsiniz de her akşam mı yaşıyor ve aynı saatlerde miSeptembrmom galiba senin sütün de tazyikli bir iki sayfa önce sen ve kumarbaz konuşuyordunuz sanırım. Parça parça okuyorum. Tam yazacağım bir şey çıkıyor yazamadım. Benim sütüm de tazyikli bazen bir memeyi bitirmiyor 1 saat sonra yine aynı memeyi veriyorum. Meme yumuşamış olmasına rağmen Süt kaç kanaldan tazyikli geliyor.Salon Kadini hiperlaktasyon mu oluyor bu? Benimkinin de midesi gurul gurul elimin altında hissediyorum ama biz çoğu gün bir problem yaşamıyoruz. Ya da akşam vakti yaşadığı huysuzluklar bundan mı oluyor ki?
Ben göğüs pedi kullanıyorum ama gümüş kapak var onun dışında ped var akarsa ona doluyor. Bu şekilde sorun olmaz di mi? Direkt kullanmayı 1 kere denedim meme ucunda minik minik toz gibi şeyler gördüm daha da kullanmadımHayir canim aslinda dogru olan her seansta iki memeyi de emzirmek, sonraki seansta son emilen memeden baslamak
ama sut cok olunca bebeklerin bogulmamasi icin emzirme danismanim olan doktorum boyle bir yöntem onerdi bana, ki 3 haftadir uyguluyorum her emzirmede bogulan bebegim bu hafta 2 kere falan boguldu.
Nacizane tavsiyem gogus pedi kullanmamanizdir, goguste mantar olusumuna sebep oluyor, bu da anne ve bebege zararli. Eger imkanlar dahilindeyse gogus kalkani kullanmak en hijyenik olani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?