2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok muhtemelen 3 numara sleepy 2 numara molfixle aynı boy olcak hatta ağı bi tık dar bile olabilir

Canım bende 3 de molfixe geçmiştim. Kafam karıştı şimdi

Canım bebişler büyüdü artık neden hala 2 saatte bir kaldırıyorsun? Kendi acıkınca kalkar?
Akşam yaklaşık beş saat yatmıyor ve gazdan ememiyor bende bari gece beslim diyorum duruma göre üç saatte birde kalkıyorum sen hiç kalkmıyon mu yoksa

Kızlar probiyotik damlayı kaç ay kullanıcaz ben iki şişe bitirdim devam edeyim mi forbiome kullanıyorum

Yaaa ciddi misin minicikmiş daha inşallah oğlum da Çabucak atlatır öyle damar yolu açtılar, sıvı kaybı oluyor diye boş bir serum taktılar o ağladı ben ağladım canı yandı diye.. sonra bana da serum taktılar. Dediğin gibi bakmaya halim yok o en kötü tarafı. Ve işin kötüsü kayınpederim kanser onunla ilgili bir operasyon geçirdi ondan gelemiyorlar, annem ananeme bakıyor o ondan gelemiyor eşim olmasa bitmiştim ama o da ne kadar yardım edebilir biliyorsunuz yani erkekleri

Kızlar probiyotik damlayı kaç ay kullanıcaz ben iki şişe bitirdim devam edeyim mi forbiome kullanıyorum
Doktor şimdi bize de verdi ishal olduğu için bitene kadar kullan dedi siz ne için kullanıyordunuz canım? Bir de eczacı sabah akşam 5 er damla dedi hastanedeki hemşire günde 5 damla dedi. Üzerinde en fazla 6 damla kullanılır yazıyor ben de günde 5 damla olarak kullanacağım böyle değil mi dozu

Benim probiyotik damla nurse adı sabah akşam 10 ar damla dedi doktor . 3 ay boyunca

Çok muhtemelen 3 numara sleepy 2 numara molfixle aynı boy olcak hatta ağı bi tık dar bile olabilir
Öncesinde 30lu aldım baktım dediğin gibi az fark var ama benim bebişe uygun geldi
Molfix değişmese devam edecektim şimdi 112 tane 3 no sleepy bitsin 4e direk geçicem

Kızlar selam ailemizde üzücü bir kayıp yaşadık sanırım ondan etkilendim ve sütüm azaldı maalesef Normalde anne sütüne ek mama kullanıyorduk bırakmıştık neredeyse sütüm yeterli geliyordu, şu an arttırarak tekrar başladım. Sütüm git gide kesilir diye korkuyorum eski haline getirmek için ne yapabilirim tavsiyeniz var mı kendimi çok çaresiz hissediyorum

Aa bi dk.

Bu erkolara "aman o da erkek elinden ne geliri" aşılamayin.
Isteyin yapsin.

Benim esim de is bileceği/ogrenecegi bi ailede buyumemis, ama bizim evimizin kurallari var, o cocuklari ben annemin evinden getirmedim, birlikte yaptiysak ihtiyac dahilinde yardim edecek, etmeli.

Kac senelik evliyiz, daha bir gun bana destek olmadigini gormedim, burda cok yazdim benim annem babam disinda kimsem yok, yani ihtiyac halinde gelin diyemem onlarda yasli insanlar sonucta. Ama esim sagolsun, elimden gelir ya da gelmez demeden ihtiyacim varsa yapmasi gerektiğini bilir, hic de gocunmaz. Talep etmezseniz destek olmalari gerektigini dusunmezler, isteyin.
Isteyenin bi yuzu, vermeyenin iki yuzu kara demisler.

Ayrica cok gecmis olsun, bize covid'ken serum takilmamisti, ona sasirdim demek yeni varyant baya sorunlu.

Yok canım Allah var benim eşim de ne gerekirse yapar çok şükür çocuk bakımı konusunda da destek oluyor. Kastettiğim çok verimli olmuyor yani bir annenin bakması kadar.. yönlendirmek gerekiyor biraz.

Serum boş serumdu bu arada ishal olduğu için sıvı kaybı olmaması için takıldı sonradan içine ateş düşürücü eklediler sadece

Canım hiç korkma. Stres senin de bildiğin üzere daha çok tetikliyor.. bol bol emzir hiç usanmadan. Ben doğum yaptığımda çok az geliyordu sütüm, bebeğim sarılık olmuştu hatta zayıfladığı için. Her fırsatta emzirdim, emzirmediğim anlarda sağdım. Çok acıdı göğüslerim ama yoluna girdi. Ek olarak mutlaka bol bol su iç en az 3 litre içiyorum ben. Bir de üzüm hoşafı yapmıştı annem o çok iyi geldi. Kuru üzüm ve elma koyuluyor içine, şeker konmuyor asla. Böyle bile çok tatlı oluyor zaten. Ve bol bol yeşillik. Dereotu yemiştim ben çok mesela..

Benim probiyotik damla nurse adı sabah akşam 10 ar damla dedi doktor . 3 ay boyunca
Belki markadan markaya değişiyordur canım. Sen deyince tekrar baktım kutuya, günlük tavsiye edilen porsiyon 6 damla yazıyor. Ama yine de içim rahat etmedi doktora soracağım yarın whatsapptan. Cevap gelince yazarım buraya da.

Dut kurusu yiyorum suyunu içiyorum. Bol Su içmeye dikkat ediyorum. İnşallah düzelir. Dereotu ve üzüm hoşafını da deneyeyim teşekkürler

Akması normal, ben sürekli ped kullanıyorum. Bebeğimin sesini duyunca bile akıyor
Hiperlaktasyon belirtisine yazmışlar bunu ama hemen hemen her anne bunu yaşıyor demek ki normal ama sizinki çok duygusal
Akşam vakti yaşadığı huysuzluklar demişsiniz de her akşam mı yaşıyor ve aynı saatlerde mi
Ben göğüs pedi kullanıyorum ama gümüş kapak var onun dışında ped var akarsa ona doluyor. Bu şekilde sorun olmaz di mi? Direkt kullanmayı 1 kere denedim meme ucunda minik minik toz gibi şeyler gördüm daha da kullanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…