Kuzu en son 6da uyandı 9 a kadar laylaylom, artık uyuması lazımdı. Gözlerinin altı kızardı morardı şiştş bir şeyler oldu tam uyudu diyoruz bir çığlık.. eşim bir ara tamm uyuma kızım beraber takılalım sabaha kadar dedi aldı bn o ara uyumuşum yarım saat kalktım ses yok oh dedim uyudu bir gittim babasının kucağında cin gibi bakıyoBen uyumadığı zaman uyutmaya çalışmadım çocuk bu her gün aynı değil ki sağı solu belli olmuyor. Nazenin 2 gün üst üste gündüz uyumamıştı heralde bundan sonra böyle olacak deyip kabullendim sonra düzeldi şükür
Uyutmaya çalışıp uyumayınca sinirleniyor da insan. Bir de her çocukta atak haftası farklıdır. İlle uygulamadaki ile birebir olacak diye bir şey yok. Burada benim gibi nazeninden bir ay küçük olan iki arkadaş da iki gün boyunca gece huzursuzlu tuvalet yapamama yaşamış mesela.
Nazenin iki gün üst üste sabah 6 buçukta kalktı akşam 9 da uyudu gün içerisinde toplasan 1 saat uyumamıştır. Uyuduğunda da kendi kendine uyudu kendi kendine uyandı ellemedim salladım baktım uyumuyor uyumazsan uyuma dedim.Kuzu en son 6da uyandı 9 a kadar laylaylom, artık uyuması lazımdı. Gözlerinin altı kızardı morardı şiştş bir şeyler oldu tam uyudu diyoruz bir çığlık.. eşim bir ara tamm uyuma kızım beraber takılalım sabaha kadar dedi aldı bn o ara uyumuşum yarım saat kalktım ses yok oh dedim uyudu bir gittim babasının kucağında cin gibi bakıyobir daha ben aldım zarla zorls uyudu.
Sonra uyudu 5 saat uyanmadı şükür:) keyiften uyumasa sorun yokta gqzdan kıvrandığını görmek üzüyorNazenin iki gün üst üste sabah 6 buçukta kalktı akşam 9 da uyudu gün içerisinde toplasan 1 saat uyumamıştır. Uyuduğunda da kendi kendine uyudu kendi kendine uyandı ellemedim salladım baktım uyumuyor uyumazsan uyuma dedim.geçici bir durum bence kafana takma ki normalde nazenin 1 saat uyur iki saat uyanık kalır gündüz ortalama.
Ben daha o kadar soğuk değil diye (istanbul) 2 kat giydirmiyorum. Alt üst takım aldım lcw. Link atıyorum.. çıtçıtlı olmadığı için bacak açılmıyor. Dün giydirdim kalın bile geldi. 3 6 ay aldım biraz büyük ama olsun giydikKızlarcım günaydın
Havalar soğudu bebelere alt içlik olarak ne giydirelim , tulumları hep çıt çıtlı bacağı görünüyor külotlu çorap mı alayım tayt mı alayım ? Üzerime linkleri salabilirsiniz, teşekkürler şimdiden
İnternete yazınca cıkıyo sanırım uygulamalarda görmedim ama 40 haftaya göre hesaplaman lazım mesela 5. Hafta atak haftası ama bebegin 38de dogduysa 7. Hafta oluyor.Bu atak haftalarına nerden bakılıyor ve kaç gün sürüyor
Günaydın canım külotlu çorap önermiyor pediatristler, ben dışarı çıkarken ince ayaklı pijama üstüne eşofman altı giydirdim bir kere öyle güzel derli toplu oldu hem eşofman altı büyüktü biraz güzel durdu ahahahhaKızlarcım günaydın
Havalar soğudu bebelere alt içlik olarak ne giydirelim , tulumları hep çıt çıtlı bacağı görünüyor külotlu çorap mı alayım tayt mı alayım ? Üzerime linkleri salabilirsiniz, teşekkürler şimdiden
Ay çok şirinmişBen daha o kadar soğuk değil diye (istanbul) 2 kat giydirmiyorum. Alt üst takım aldım lcw. Link atıyorum.. çıtçıtlı olmadığı için bacak açılmıyor. Dün giydirdim kalın bile geldi. 3 6 ay aldım biraz büyük ama olsun giydik
Takım - LC WAIKIKI - 449,99 TL
LCW baby Pembe Bisiklet Yaka Uzun Kollu Kız Bebek Sweatshirt ve Eşofman Alt 2'li Takım size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W33710Z1-RTLwww.lcwaikiki.com
Başınız sağ olsun. Rezene ve kuru dut çayı kesinlikle öneririm. Dut çayı bağırsakları çok çalıştırıyor yalnız. İnşallah en kısa zamanda eski haline dönerKızlar selam ailemizde üzücü bir kayıp yaşadık sanırım ondan etkilendim ve sütüm azaldı maalesefNormalde anne sütüne ek mama kullanıyorduk bırakmıştık neredeyse sütüm yeterli geliyordu, şu an arttırarak tekrar başladım. Sütüm git gide kesilir diye korkuyorum eski haline getirmek için ne yapabilirim tavsiyeniz var mı kendimi çok çaresiz hissediyorum
13 günlük diyetinde tam ne zaman rahatlama ve düzelme oldu canım?İnek sütü dedi canım. Valla test falan yapmadi. 13 günlük diyet yaptım süt ürünleri diyeti..
Bebekte gözle görülür rahatlama ve düzelme oldu.
Yok balım bozma lütfen biz bebişler için nelere katlandık 9 ay. 2 hafta kaldı dayan. Bozarsan her şey başa döner. Bir dene bakalım düzelmezse13 günlük diyetinde tam ne zaman rahatlama ve düzelme oldu canım?
Bende nerdeyse 7-8 gündür diyet yapıyorum ama bir fark olmadı bizde.
Son gittiğim gastroentolog 3 hafta diyet yap dedi. Bama çok uzun geldi 3 hafta. Süt ürünleri tüketirkenki haliyle şimdi hali aynı. Napsam diyeti bozsam mı?
NewMamaa Salon Kadini kızlar sizde bi fikir verin nolur diyet motivasyonumu çok düşürdü
Anladımm. 40 haftalık doğdu ama 6. Haftada sıkıntı yaşıyoruz dedim atak mı acabaİnternete yazınca cıkıyo sanırım uygulamalarda görmedim ama 40 haftaya göre hesaplaman lazım mesela 5. Hafta atak haftası ama bebegin 38de dogduysa 7. Hafta oluyor.
Ayy çok tatlıymış ne yakışmıştır minnoşaBen daha o kadar soğuk değil diye (istanbul) 2 kat giydirmiyorum. Alt üst takım aldım lcw. Link atıyorum.. çıtçıtlı olmadığı için bacak açılmıyor. Dün giydirdim kalın bile geldi. 3 6 ay aldım biraz büyük ama olsun giydik
Takım - LC WAIKIKI - 449,99 TL
LCW baby Pembe Bisiklet Yaka Uzun Kollu Kız Bebek Sweatshirt ve Eşofman Alt 2'li Takım size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W33710Z1-RTLwww.lcwaikiki.com
Biz hala yakmadık yakarsak öyle olur sanırım, burası az soğuk ya ben bile üşüyorum evde o yüzden almam da fayda var
Ya bizim ev merkezi ısınma, 25 derece oluyor gece, gündüz daha da sıcak o yüzden ben giydirmiyorum. Atlet artı tulum hala.
Tamamdır canım onu eledim o zaman tayt benzeri pantolonlardan alayım bende
Günaydın canım külotlu çorap önermiyor pediatristler, ben dışarı çıkarken ince ayaklı pijama üstüne eşofman altı giydirdim bir kere öyle güzel derli toplu oldu hem eşofman altı büyüktü biraz güzel durdu ahahahha
Bende aldım kuru dut bugün başlayacağımBaşınız sağ olsun. Rezene ve kuru dut çayı kesinlikle öneririm. Dut çayı bağırsakları çok çalıştırıyor yalnız. İnşallah en kısa zamanda eski haline döner
Harika haftalar uygulaması var ücretli bir uygulama ama çok güzel ordan bakabilirsinBu atak haftalarına nerden bakılıyor ve kaç gün sürüyor
Canım 5. Hafta 8. Hafta ve 12. Hafta var atak haftası olarak. Devamını ilerde öğrenirizBu atak haftalarına nerden bakılıyor ve kaç gün sürüyor
Kızlar süt ve süt ürünü derken süt ile yapılan her şey mi, mesela kek poğaça falanda mi dahil? Yoksa sadece peynir yoğurt kefir süt falan mıYok balım bozma lütfen biz bebişler için nelere katlandık 9 ay. 2 hafta kaldı dayan. Bozarsan her şey başa döner. Bir dene bakalım düzelmezse
Sütten değildir demekki ama bozarsan bunu bilemeyeceksin. Bebeğe tahliller kanlar vs yapılması seni daha çok üzer emin ol. O yüzden dayan. Ben de bebek gazlı diye sütlerden uzağım. Süt yoğurt ayran kefir içmiyorum.. süt ürünü yiyorum senin gibi değil tabi ama bir şekilde atlatacağız bu süreci. Almayın eve hiç birşey süt ürünü içeren
Bu gece berbat bir gece geçirdik. 9da beri uyutmaya çalışıyoruz daha yeni uyudu. 2de... atak haftası da değil daha 1 hafta var ama hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?