2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bu atak haftalarına nerden bakılıyor ve kaç gün sürüyor

Kuzu en son 6da uyandı 9 a kadar laylaylom, artık uyuması lazımdı. Gözlerinin altı kızardı morardı şiştş bir şeyler oldu tam uyudu diyoruz bir çığlık.. eşim bir ara tamm uyuma kızım beraber takılalım sabaha kadar dedi aldı bn o ara uyumuşum yarım saat kalktım ses yok oh dedim uyudu bir gittim babasının kucağında cin gibi bakıyobir daha ben aldım zarla zorls uyudu.

Nazenin iki gün üst üste sabah 6 buçukta kalktı akşam 9 da uyudu gün içerisinde toplasan 1 saat uyumamıştır. Uyuduğunda da kendi kendine uyudu kendi kendine uyandı ellemedim salladım baktım uyumuyor uyumazsan uyuma dedim. geçici bir durum bence kafana takma ki normalde nazenin 1 saat uyur iki saat uyanık kalır gündüz ortalama.

Sonra uyudu 5 saat uyanmadı şükür:) keyiften uyumasa sorun yokta gqzdan kıvrandığını görmek üzüyor

Ben daha o kadar soğuk değil diye (istanbul) 2 kat giydirmiyorum. Alt üst takım aldım lcw. Link atıyorum.. çıtçıtlı olmadığı için bacak açılmıyor. Dün giydirdim kalın bile geldi. 3 6 ay aldım biraz büyük ama olsun giydik

Günaydın canım külotlu çorap önermiyor pediatristler, ben dışarı çıkarken ince ayaklı pijama üstüne eşofman altı giydirdim bir kere öyle güzel derli toplu oldu hem eşofman altı büyüktü biraz güzel durdu ahahahha

Ay çok şirinmiş

Başınız sağ olsun. Rezene ve kuru dut çayı kesinlikle öneririm. Dut çayı bağırsakları çok çalıştırıyor yalnız. İnşallah en kısa zamanda eski haline döner

İnek sütü dedi canım. Valla test falan yapmadi. 13 günlük diyet yaptım süt ürünleri diyeti..
Bebekte gözle görülür rahatlama ve düzelme oldu.
13 günlük diyetinde tam ne zaman rahatlama ve düzelme oldu canım?
Bende nerdeyse 7-8 gündür diyet yapıyorum ama bir fark olmadı bizde.

Son gittiğim gastroentolog 3 hafta diyet yap dedi. Bama çok uzun geldi 3 hafta. Süt ürünleri tüketirkenki haliyle şimdi hali aynı. Napsam diyeti bozsam mı?

NewMamaa Salon Kadini kızlar sizde bi fikir verin nolur diyet motivasyonumu çok düşürdü

Yok balım bozma lütfen biz bebişler için nelere katlandık 9 ay. 2 hafta kaldı dayan. Bozarsan her şey başa döner. Bir dene bakalım düzelmezse
Sütten değildir demekki ama bozarsan bunu bilemeyeceksin. Bebeğe tahliller kanlar vs yapılması seni daha çok üzer emin ol. O yüzden dayan. Ben de bebek gazlı diye sütlerden uzağım. Süt yoğurt ayran kefir içmiyorum.. süt ürünü yiyorum senin gibi değil tabi ama bir şekilde atlatacağız bu süreci. Almayın eve hiç birşey süt ürünü içeren

İnternete yazınca cıkıyo sanırım uygulamalarda görmedim ama 40 haftaya göre hesaplaman lazım mesela 5. Hafta atak haftası ama bebegin 38de dogduysa 7. Hafta oluyor.
Anladımm. 40 haftalık doğdu ama 6. Haftada sıkıntı yaşıyoruz dedim atak mı acaba

Ayy çok tatlıymış ne yakışmıştır minnoşa canım benim oğlanın kıyafeti çok ve tulumları çıt çıtlı alttan bacağı görünüyor, bana kalsa bencede erken gece en kötü 21° oluyor ama aşırı baskı altındayım annem babam yedi beni altına bişey giydir diye sanırım bende tayt benzeri pantolonları alacağım
Biz hala yakmadık yakarsak öyle olur sanırım, burası az soğuk ya ben bile üşüyorum evde o yüzden almam da fayda var
Tamamdır canım onu eledim o zaman tayt benzeri pantolonlardan alayım bende

Ya bende mi regl oluyorum acaba ya? Bitmiş gibiydi dün bugün hafiften geliyor inşallah değildir ya

Bu atak haftalarına nerden bakılıyor ve kaç gün sürüyor
Canım 5. Hafta 8. Hafta ve 12. Hafta var atak haftası olarak. Devamını ilerde öğreniriz bebeğin Tahmini doğum tarihine göre hesaplanıyor ama yani 40 haftasına göre.. bir kaç gün önce ve sonra olabilir çocuğa göre

Kızlar süt ve süt ürünü derken süt ile yapılan her şey mi, mesela kek poğaça falanda mi dahil? Yoksa sadece peynir yoğurt kefir süt falan mı

Atak haftasını hesaplarken 40.haftada doğacağı tarihi baz alıyosun demi cnm
Bu hesaba göre bzm bu hafta atak haftası mesela ve 2 gündğr gündüz asla yatmıyo uyutuyorum gözleri dalıyo birden kendini uyandırıyo
Algısı açıldı sanırım herşeye bakınmak istiyo uyumak istemiyo ama uyumadığı içinde ağlıyo
Bu gece berbat bir gece geçirdik. 9da beri uyutmaya çalışıyoruz daha yeni uyudu. 2de... atak haftası da değil daha 1 hafta var ama hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…