2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Başınız sagolsun canım, lütfen kuru borulceyi haşlayıp salatasını yap
Burda bir kaç arkadaşa daha söyledim inşallah randıman almışlardır. Benim sütumu inanılmaz arttırdı şuan sagiyorum bebek biberonu reddettiği için atmak durumunda kalıyorum sütümü. Çok etkisini gördüm.

Akşam yaklaşık beş saat yatmıyor ve gazdan ememiyor bende bari gece beslim diyorum duruma göre üç saatte birde kalkıyorum sen hiç kalkmıyon mu yoksa

Kendi acıkınca kalktığı döneme ne zaman geçiyoruz ben de hala 2 saatte bir kaldırıyorum. 1 aylık kızım.
Kızlar osman gönülalın videosu vardı sarılık yoksa, kilo alımı iyiyse, bez sayısı beklenen gibiyse 5 saate kadsr uyur diye. Ben epeydir uyanmıyorum bu nedenle. Kızım kendi acıkmasına susamasına göre bazen 5 saatte bazen 3 saatte bazen 1 saatte uyanıyor

Benim eşim çocuk istemiyordu tüm sorumluluğu alarak yaptım o yüzdem pek sesimi çıkartamıyorum. Çocuk yokken de bir şey yapmaz içtiği suyu benden isterdi. Ayda 11 nöbet tutuyor 24 saat gelince uyuyor zaten akşam bakıyor kıza e ben de yemek falan yapıyorum o ara yine dinlenemiyorum. Temizliğe kadın almasam evi afedersiniz bir şey götürücek.
Siz çok şanslısınız. Ama şikayet etmiyorum yine de Allah şükür çok uslu çok akıllı kızım

Ben de kaldırmıyorum dua ediyorum 4 5 aaat uyusun diye gece gündüz ne zaman isterse veriyorum. 2buçuk aylık olduk biz. 1. Aydan sonra iki saat olayını bıraktım.

Kendi acıkınca kalktığı döneme ne zaman geçiyoruz ben de hala 2 saatte bir kaldırıyorum. 1 aylık kızım.
1 aylıık olmalı en az. 1 aylık kontrolde kilo alımı iyiyse doktorunuza sorun..
Akşam yaklaşık beş saat yatmıyor ve gazdan ememiyor bende bari gece beslim diyorum duruma göre üç saatte birde kalkıyorum sen hiç kalkmıyon mu yoksa
Ben kalkmıyorum. Yani zaten kendi 4 satte kalkıyor.. ama kalkmadığı da oluyor nir kere 6 saate yaklaştı ben kıyamadım kaldırdım. Osman gönülal videosunda 6. Haftadan sonra 5 6 saat aç durabileceklerini söyledi ve tam 6 . Haftada çok uyudu kızım

Ay bu gece çocuğum çıldırdı memeye koyduğum an ağlıyor bağırıyor memeyi yumrukluyor sinirli hareketler sonrasında bir ses pırt bekliyorum daha yapsındiye yok. Sonrq altını alıyorum azıcık bir şey yapmış.. uykusuzluktan mahvoldu. Uyuturum uyanıyor meme veriyorum yine aynısı. 3 kere aynısı oldu... bitsin şu gaz derdi bee ne çekti bu çocuklqr

Artık biz neredeyse her gün duş aldırıyoruz rahatlıyor öyle uyuyor gazı olmadığı zaman nasıl mutlu gülücükler atıyor yavrum yine pişik oldu bir de havalandırmayı azalttığım an pişik oluyor hangi bez olursa olsun doktora alerji olabilir mi dedim sadece pişik belirtisi yeterli değil diyor bir ara da meme reddi yaşadık onu ayrıca yazacağım atlattık çok şükür Allah tüm yavrularımıza sağlık sıhhat versin

Duş aldırmak gazda işe yarıyor mu? Bana da o kadar zor geliyor ki. Banyo müsait değil hep salona taşıyoruz filan

Duş aldırmak gazda işe yarıyor mu? Bana da o kadar zor geliyor ki. Banyo müsait değil hep salona taşıyoruz filan
Evet canım biz de yarıyor açıkçası ev sıcaksa belden aşağısını kovaya da daldırabilirsin ben yapmadım ama yapanları duydum sıcak su ve debelenmeleri işe yarıyor muhtemelen

Öyle hemen bakteri tutar mı ki sonuçta bı paket 4-5 güne bitiyor . Hiç öyle bişey aklıma gelmedi açıkçası
Bilmiyorum aklıma geldiği için böyle kullanıyorum.ama arkadaşım da sizin gibi toplu yıkıyor bir şey olsa derdi sanırım Çok çok geçmiş olsun rabbim şifa versin
Evet canım biz de yarıyor açıkçası ev sıcaksa belden aşağısını kovaya da daldırabilirsin ben yapmadım ama yapanları duydum sıcak su ve debelenmeleri işe yarıyor muhtemelen
Güzel fikirmiş petekleri açınca deniyim kovaya sokmayı baya gazı çıkar herhalde balon oğlumun

Ben de kaldırmıyorum dua ediyorum 4 5 aaat uyusun diye gece gündüz ne zaman isterse veriyorum. 2buçuk aylık olduk biz. 1. Aydan sonra iki saat olayını bıraktım.
Ben de kaldırmıyorum 6-7 saate kadar kaldırma dedi doktor. Ama kilosu iyi olduğu için. Zaten artık acıkınca kendisi kalkıyor ağlıyor falan.. geçen çok güldüm ellerini emiyor ağlamıyor da yavrum:) cuk cuk sesine uyandım:) ama bu gece sürekli kaldırıp emzireceğim hasta olduğu için

Kızlar size bir şey sorucam. Şimdi benim bebiş ateşli olduğu için yarım kollu bir zıbınla durduk hep bu saate kadar. Şimdi aynı zıbınla yatırdım üstünü hafifçe örttüm. Uyumamaya çalışıyorum ama uyursam diye saat başı alarm kurdum ateşini ölçmek için. Giydirdiğim an yükseliyor o yüzden böyle yatırdım bu arada.. giydirsemiydim yatırırken bi akıl verin bana Napçağımı bilemedim

Bana iki ayrı doktor 6 damla dedi üzerinde de 6 yazıyor benim bebişte gaz sancısı vardı o yüzden vermişti

Teşekkür ederim. Duymamıştım hiç deneyeceğim mutlaka
Sarılık yok 1 ayda 700 gr almıştı aylık muayenesinde. bu gece bir deneyeceğim alarmı 3 saate kurdum yine de
3 kilo doğdu aylık muayenede 3700 ölçüldü yarın Dr a mesaj atayım teşekkürler

Bu gece berbat bir gece geçirdik. 9da beri uyutmaya çalışıyoruz daha yeni uyudu. 2de... atak haftası da değil daha 1 hafta var ama hayırlısı..

Bu gece berbat bir gece geçirdik. 9da beri uyutmaya çalışıyoruz daha yeni uyudu. 2de... atak haftası da değil daha 1 hafta var ama hayırlısı..
Ben uyumadığı zaman uyutmaya çalışmadım çocuk bu her gün aynı değil ki sağı solu belli olmuyor. Nazenin 2 gün üst üste gündüz uyumamıştı heralde bundan sonra böyle olacak deyip kabullendim sonra düzeldi şükür
Uyutmaya çalışıp uyumayınca sinirleniyor da insan. Bir de her çocukta atak haftası farklıdır. İlle uygulamadaki ile birebir olacak diye bir şey yok. Burada benim gibi nazeninden bir ay küçük olan iki arkadaş da iki gün boyunca gece huzursuzlu tuvalet yapamama yaşamış mesela.

Kızlarcım günaydın

Havalar soğudu bebelere alt içlik olarak ne giydirelim , tulumları hep çıt çıtlı bacağı görünüyor külotlu çorap mı alayım tayt mı alayım ? Üzerime linkleri salabilirsiniz, teşekkürler şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…