- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 53
- 30
Başınız sagolsun canım, lütfen kuru borulceyi haşlayıp salatasını yapKızlar selam ailemizde üzücü bir kayıp yaşadık sanırım ondan etkilendim ve sütüm azaldı maalesefNormalde anne sütüne ek mama kullanıyorduk bırakmıştık neredeyse sütüm yeterli geliyordu, şu an arttırarak tekrar başladım. Sütüm git gide kesilir diye korkuyorum eski haline getirmek için ne yapabilirim tavsiyeniz var mı kendimi çok çaresiz hissediyorum
Akşam yaklaşık beş saat yatmıyor ve gazdan ememiyor bende bari gece beslim diyorum duruma göre üç saatte birde kalkıyorum sen hiç kalkmıyon mu yoksa
Kızlar osman gönülalın videosu vardı sarılık yoksa, kilo alımı iyiyse, bez sayısı beklenen gibiyse 5 saate kadsr uyur diye. Ben epeydir uyanmıyorum bu nedenle. Kızım kendi acıkmasına susamasına göre bazen 5 saatte bazen 3 saatte bazen 1 saatte uyanıyorKendi acıkınca kalktığı döneme ne zaman geçiyoruz ben de hala 2 saatte bir kaldırıyorum. 1 aylık kızım.
Benim eşim çocuk istemiyordu tüm sorumluluğu alarak yaptım o yüzdem pek sesimi çıkartamıyorum. Çocuk yokken de bir şey yapmaz içtiği suyu benden isterdi. Ayda 11 nöbet tutuyor 24 saat gelince uyuyor zaten akşam bakıyor kıza e ben de yemek falan yapıyorum o ara yine dinlenemiyorum. Temizliğe kadın almasam evi afedersiniz bir şey götürücek.Aa bi dk.
Bu erkolara "aman o da erkek elinden ne geliri" aşılamayin.
Isteyin yapsin.
Benim esim de is bileceği/ogrenecegi bi ailede buyumemis, ama bizim evimizin kurallari var, o cocuklari ben annemin evinden getirmedim, birlikte yaptiysak ihtiyac dahilinde yardim edecek, etmeli.
Kac senelik evliyiz, daha bir gun bana destek olmadigini gormedim, burda cok yazdim benim annem babam disinda kimsem yok, yani ihtiyac halinde gelin diyemem onlarda yasli insanlar sonucta. Ama esim sagolsun, elimden gelir ya da gelmez demeden ihtiyacim varsa yapmasi gerektiğini bilir, hic de gocunmaz. Talep etmezseniz destek olmalari gerektigini dusunmezler, isteyin.
Isteyenin bi yuzu, vermeyenin iki yuzu kara demisler.
Ayrica cok gecmis olsun, bize covid'ken serum takilmamisti, ona sasirdim demek yeni varyant baya sorunlu.
Ben de kaldırmıyorum dua ediyorum 4 5 aaat uyusun diye geceKızlar osman gönülalın videosu vardı sarılık yoksa, kilo alımı iyiyse, bez sayısı beklenen gibiyse 5 saate kadsr uyur diye. Ben epeydir uyanmıyorum bu nedenle. Kızım kendi acıkmasına susamasına göre bazen 5 saatte bazen 3 saatte bazen 1 saatte uyanıyor
Damla falan vermedi benim doktorum napcaz arayayım yarın. Ne ile yarıyormuş?Kızlar probiyotik damlayı kaç ay kullanıcaz ben iki şişe bitirdim devam edeyim mi forbiome kullanıyorum
1 aylıık olmalı en az. 1 aylık kontrolde kilo alımı iyiyse doktorunuza sorun..Kendi acıkınca kalktığı döneme ne zaman geçiyoruz ben de hala 2 saatte bir kaldırıyorum. 1 aylık kızım.
Ben kalkmıyorum. Yani zaten kendi 4 satte kalkıyor.. ama kalkmadığı da oluyor nir kere 6 saate yaklaştı ben kıyamadım kaldırdım. Osman gönülal videosunda 6. Haftadan sonra 5 6 saat aç durabileceklerini söyledi ve tam 6 . Haftada çok uyudu kızımAkşam yaklaşık beş saat yatmıyor ve gazdan ememiyor bende bari gece beslim diyorum duruma göre üç saatte birde kalkıyorum sen hiç kalkmıyon mu yoksa
O ne kııızzzz bize vermediler ya tel verdiği d vitKızlar probiyotik damlayı kaç ay kullanıcaz ben iki şişe bitirdim devam edeyim mi forbiome kullanıyorum
Artık biz neredeyse her gün duş aldırıyoruz rahatlıyor öyle uyuyor gazı olmadığı zaman nasıl mutlu gülücükler atıyor yavrum yine pişik oldu bir de havalandırmayı azalttığım an pişik oluyor hangi bez olursa olsun doktora alerji olabilir mi dedim sadece pişik belirtisi yeterli değil diyor bir ara da meme reddi yaşadık onu ayrıca yazacağım atlattık çok şükürAy bu gece çocuğum çıldırdı memeye koyduğum an ağlıyor bağırıyor memeyi yumrukluyor sinirli hareketler sonrasında bir ses pırt bekliyorum daha yapsındiye yok. Sonrq altını alıyorum azıcık bir şey yapmış.. uykusuzluktan mahvoldu. Uyuturum uyanıyor meme veriyorum yine aynısı. 3 kere aynısı oldu... bitsin şu gaz derdi bee ne çekti bu çocuklqr
Duş aldırmak gazda işe yarıyor mu? Bana da o kadar zor geliyor ki. Banyo müsait değil hep salona taşıyoruz filanArtık biz neredeyse her gün duş aldırıyoruz rahatlıyor öyle uyuyor gazı olmadığı zaman nasıl mutlu gülücükler atıyor yavrum yine pişik oldu bir de havalandırmayı azalttığım an pişik oluyor hangi bez olursa olsun doktora alerji olabilir mi dedim sadece pişik belirtisi yeterli değil diyor bir ara da meme reddi yaşadık onu ayrıca yazacağım atlattık çok şükürAllah tüm yavrularımıza sağlık sıhhat versin
Evet canım biz de yarıyor açıkçası ev sıcaksa belden aşağısını kovaya da daldırabilirsin ben yapmadım ama yapanları duydum sıcak su ve debelenmeleri işe yarıyor muhtemelenDuş aldırmak gazda işe yarıyor mu? Bana da o kadar zor geliyor ki. Banyo müsait değil hep salona taşıyoruz filan
Bilmiyorum aklıma geldiği için böyle kullanıyorum.ama arkadaşım da sizin gibi toplu yıkıyor bir şey olsa derdi sanırımÖyle hemen bakteri tutar mı ki sonuçta bı paket 4-5 güne bitiyor . Hiç öyle bişey aklıma gelmedi açıkçası
Çok çok geçmiş olsun rabbim şifa versinYaaa ciddi misin minicikmiş dahainşallah oğlum da Çabucak atlatır öyle damar yolu açtılar, sıvı kaybı oluyor diye boş bir serum taktılar o ağladı ben ağladım canı yandı diye.. sonra bana da serum taktılar. Dediğin gibi bakmaya halim yok o en kötü tarafı. Ve işin kötüsü kayınpederim kanser onunla ilgili bir operasyon geçirdi ondan gelemiyorlar, annem ananeme bakıyor o ondan gelemiyor eşim olmasa bitmiştim ama o da ne kadar yardım edebilir biliyorsunuz yani erkekleri
Güzel fikirmiş petekleri açınca deniyim kovaya sokmayıEvet canım biz de yarıyor açıkçası ev sıcaksa belden aşağısını kovaya da daldırabilirsin ben yapmadım ama yapanları duydum sıcak su ve debelenmeleri işe yarıyor muhtemelen
Ben de kaldırmıyorum dua ediyorum 4 5 aaat uyusun diye gecegündüz ne zaman isterse veriyorum. 2buçuk aylık olduk biz. 1. Aydan sonra iki saat olayını bıraktım.
Ben de kaldırmıyorum 6-7 saate kadar kaldırma dedi doktor. Ama kilosu iyi olduğu için. Zaten artık acıkınca kendisi kalkıyor ağlıyor falan.. geçen çok güldüm ellerini emiyor ağlamıyor da yavrum:) cuk cuk sesine uyandım:) ama bu gece sürekli kaldırıp emzireceğim hasta olduğu için1 aylıık olmalı en az. 1 aylık kontrolde kilo alımı iyiyse doktorunuza sorun..
Ben kalkmıyorum. Yani zaten kendi 4 satte kalkıyor.. ama kalkmadığı da oluyor nir kere 6 saate yaklaştı ben kıyamadım kaldırdım. Osman gönülal videosunda 6. Haftadan sonra 5 6 saat aç durabileceklerini söyledi ve tam 6 . Haftada çok uyudu kızım
Bana iki ayrı doktor 6 damla dedi üzerinde de 6 yazıyor benim bebişte gaz sancısı vardı o yüzden vermiştiDoktor şimdi bize de verdi ishal olduğu için bitene kadar kullan dedi siz ne için kullanıyordunuz canım? Bir de eczacı sabah akşam 5 er damla dedi hastanedeki hemşire günde 5 damla dedi. Üzerinde en fazla 6 damla kullanılır yazıyor ben de günde 5 damla olarak kullanacağım böyle değil mi dozu
Gaz için verdi ama kaç ay kullanıcaz bilmiyorumDamla falan vermedi benim doktorum napcaz arayayım yarın. Ne ile yarıyormuş?
Teşekkür ederim. Duymamıştım hiç deneyeceğim mutlakaBaşınız sagolsun canım, lütfen kuru borulceyi haşlayıp salatasını yap
Burda bir kaç arkadaşa daha söyledim inşallah randıman almışlardır. Benim sütumu inanılmaz arttırdı şuan sagiyorum bebek biberonu reddettiği için atmak durumunda kalıyorum sütümü. Çok etkisini gördüm.
Sarılık yok 1 ayda 700 gr almıştı aylık muayenesinde. bu gece bir deneyeceğim alarmı 3 saate kurdum yine deKızlar osman gönülalın videosu vardı sarılık yoksa, kilo alımı iyiyse, bez sayısı beklenen gibiyse 5 saate kadsr uyur diye. Ben epeydir uyanmıyorum bu nedenle. Kızım kendi acıkmasına susamasına göre bazen 5 saatte bazen 3 saatte bazen 1 saatte uyanıyor
3 kilo doğdu aylık muayenede 3700 ölçüldü yarın Dr a mesaj atayım teşekkürler1 aylıık olmalı en az. 1 aylık kontrolde kilo alımı iyiyse doktorunuza sorun..
Ben kalkmıyorum. Yani zaten kendi 4 satte kalkıyor.. ama kalkmadığı da oluyor nir kere 6 saate yaklaştı ben kıyamadım kaldırdım. Osman gönülal videosunda 6. Haftadan sonra 5 6 saat aç durabileceklerini söyledi ve tam 6 . Haftada çok uyudu kızım
Ben uyumadığı zaman uyutmaya çalışmadım çocuk bu her gün aynı değil ki sağı solu belli olmuyor. Nazenin 2 gün üst üste gündüz uyumamıştı heralde bundan sonra böyle olacak deyip kabullendim sonra düzeldi şükürBu gece berbat bir gece geçirdik. 9da beri uyutmaya çalışıyoruz daha yeni uyudu. 2de... atak haftası da değil daha 1 hafta var ama hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?