İçinde süt ve süt ürünü olan herşey bana yasak canım. Mesela bazı ürünlerde süt değilde kazein yazıyor. Kazein de yasakmış o da süt türeviymişKızlar süt ve süt ürünü derken süt ile yapılan her şey mi, mesela kek poğaça falanda mi dahil? Yoksa sadece peynir yoğurt kefir süt falan mı
İçinde süt ve süt ürünü olan herşey bana yasak canım. Mesela bazı ürünlerde süt değilde kazein yazıyor. Kazein de yasakmış o da süt türeviymiş
Valla bizde pek bi değişiklik yok. Keser kesmez hemen etki ediyor mu bilmiyorum amaAnladim canım ben de dikkat etmeye çalışıyorum doktora gidene kadar kendim deneme yapacağım ondan sordum, Allah yardımcımız olsun, bebeklerimiz için değer
Kuru dutu doğumdan bu yana kullanıyorum rezeneye de bakayım teşekkürlerBaşınız sağ olsun. Rezene ve kuru dut çayı kesinlikle öneririm. Dut çayı bağırsakları çok çalıştırıyor yalnız. İnşallah en kısa zamanda eski haline döner
Bana doktor gaz prob. Olduğu için sadece süt yoğurt ayran ve kefir içme dedi. Ama süt alerjisi araltırılırken içine süt giren herşeyi yasaklıyorlar.Kızlar süt ve süt ürünü derken süt ile yapılan her şey mi, mesela kek poğaça falanda mi dahil? Yoksa sadece peynir yoğurt kefir süt falan mı
Canım benim zaten 4 gün önce doğdu 40tan. 40a göre 6 gün var atağa. Belki 6 gün önden giriyordur bilemiyorum. 5. Haftada anlayamadım çünkü.. gazdan da olabilir ama gazla uğraşıyoruz biz çünkü ;( çok tatlılar ya ellerinğ göğsünde birleştirip bir şeyler yapıyor bayılıyorum :) o gülüşler heleAtak haftasını hesaplarken 40.haftada doğacağı tarihi baz alıyosun demi cnm
Bu hesaba göre bzm bu hafta atak haftası mesela ve 2 gündğr gündüz asla yatmıyo uyutuyorum gözleri dalıyo birden kendini uyandırıyo
Algısı açıldı sanırım herşeye bakınmak istiyo uyumak istemiyo ama uyumadığı içinde ağlıyo
Merak ediyorum deneyimini hemen işe yarar inşallahBende aldım kuru dut bugün başlayacağım
Allah razı olsun valla bugün alacaktım eczanedenKızlar bepanthol pişik kremini eczaneden 30 Gr ini 190 liraya almıştım. İnternetten almak istedim bu sefer, 100 gr ini 150 liraya aldım kırmızı beyaz eczaneden. Ve orjinal. Almak isteyenler en uygun orada. Ben 3 tane alıp koydum bir kenara
Canım ben dün sipariş verdim bugün geldi. Çok da güzel paketlenmesi vs. Allah senden de yazı olsun canımAllah razı olsun valla bugün alacaktım eczaneden
Kızlar owlinin uyku tulumuyla rahat edemeyince lcwdan aldım. Yıkadım giydirdim. Gece kalkıp çıkarana kadar mızıldandı uykusundaçıkarırken üşüdü sanırım kıyafet giydirirken çişini yaptı ve tekrar üşüdüm diye ağladı babannesi yün yorgan yapmıştı onla uyuyor. 3 aylık olunca tekrar deneyeceğim artık. Siz giydirince nasıl oluyor?
Yok canım rahat edemeyince tulumu çıkardım zıbınla kaldı o ara üşüdü. Isparta soğuk olduğu için 2.5 tog aldım.Anlamadım canım, tulumla mi usudu. Kaç tog almıştın. Bende kullaniyorum
Ben 1.6 ve 2.5 tog aldım. Evet çok rahat değil kesinlikle ama yorgan falan kullanmamak için mecbur kullanıyorum canım. Bence biraz daha dene zamanla alışır. Onun güvenliği için daha iyiYok canım rahat edemeyince tulumu çıkardım zıbınla kaldı o ara üşüdü. Isparta soğuk olduğu için 2.5 tog aldım.
Benimkide aynı ya çok tatlılarKızlar benim kızım yumruğunu yalamayı öğrendi boş kaldığı vakitte habire yalayıp duruyor çok tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?