2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Lcw tulum cok rahat aslında fermuarı indirip bacak kısmını yana kaydırıyorum uyuklar halde oluyor zaten hemen alt değişip emzirmeye geçiyorum
Burasıda cok soguk 2.5 tog tulumu
Petekleri veya sobayı gece yaksan biraz üşümemesi icin ben öyle yapıyorum
Ayrıca içim rahat etmiyo karnina kadar nohut battaniye ile elyaf yorganını çekiyorum

Kızlar ben sabahın 5inde Şiramın çığlığına uyandım
Bir baktım ağzından kusmuklar burnundan sümükler çıkıyor yan çevirdim hemen uyku sersemi dehşete düştüm ya o sırada 2 kere daha öksürür gibi bir şeyler yaptı ama nasıl cıbılıyo nefes alamadı çok korktu bende çok korktum ama o dahada korkar diye soğukkanlı kalıp sakinleştirmeye çalıştım
Sf genzine gidince çok kusuyordu diye sf + nazal aspiratör ile burun temizliyordum meğer yavrumun genzi dolmuş kendimi çok suçlu hissettim sabahtandır her beslenme öncesi şırınga ile temizliğini yapıyorum çok kötü ağlıyor ama o sabahki halini göreceğime ağlasın diyorum
Lütfen benim yaptığımı yapmayın burnu açık olsa bile günde 1 kere temizlik yapın nazal aspiratör sadece burun girişini temizliyormuş genzi dolunca çok kötü bi sahne yaşandı Allah kimseye yaşatmasın korusun kollasın yavrularımızı bize bağışlasın

Ben 1.6 ve 2.5 tog aldım. Evet çok rahat değil kesinlikle ama yorgan falan kullanmamak için mecbur kullanıyorum canım. Bence biraz daha dene zamanla alışır. Onun güvenliği için daha iyi
Owliyi baya denemiştim o 0.5 togdu. Güvenliği için iyi ama çok huzursuz oluyor ya

Yakıyoruz canım doğalgazı da tulumda sıcacık olmuş. Normal tulumunu giydirmiştim rahat edemiyor diye

Bana alt değiştirmek ve gazını cikarmak zor geliyor tulumla ya. Alt değişmek için iki bacağı da çıkarıyorum, zaten uyanıyor hemen. Gazını da o kalın kumaştan yeterince pat pat yapamadığım için zor çıkarıyorum

Kızlar diyet yapacak mısınız, ne zaman başlamak uygun olur? Hayatımda ilk kez diyetisyen desteğiyle kilo vereceğim. Ama şuan sütümü etkilemesinden xekindigim için biraz daha müsade ediyorum kendime. Tabi yememe de hiç dikkat etmeden, abur cubur çok tüketiyorum emzirirken acikiyorum. Siz ne planliyorsunuz

Biz 38 de doğduk o yüzden bu hafta tam atak haftası
Evet ya baya anlamlı bakıyo artık ama baknmaktan uyumak istemiyo resmen gündüz

3.gunden sonra farkettim canım. Ama ben ek olarak relactaz damla kullandım. Oda çok fayda etmiş olabilir. Laktaz enzimi

Canim benim, bizim gastrocumuz bana hic diyet yaptirmamisti. Anlatmistim daha once yaptirilmasini da dogru bulmamisti cunku annenin ciddi anlamda kalsiyuma ihtiyacı var bu donemde. (Kemik erimesi riski)

Ama doktorunuz diet yap dediyse yapmalısın demek ki onun gordugu baska bisey var ki dietsiz olmaz demistir. 9 ay dayandin, 2 hafta daha dayan
İçinde süt ve süt ürünü olan herşey bana yasak canım. Mesela bazı ürünlerde süt değilde kazein yazıyor. Kazein de yasakmış o da süt türeviymiş

sut proteinine alerjisi olan cocuklar zaten direkt kazein alerjisi sahibidir. Kazein sut proteinin adi, o yuzden kazein gordugunuz yerden kacin.
Mastit olmus olabilirsin tweetiy, bebegini emzirirken o kizarik olan memenin oldugu taraftaki kolunun altina alarak emzir. Bebisin emzirme yonunden oturu boşaltamadigi sut kanallari olabilir muhtemelen.

ornek: sag gogsun kizariksa bebegini sag gogse koy ayaklari sag kolunun altina gelsin, yani onune dogru degilde yanina dogru yatirmis olacaksin.⁹
Ben 3 haftadir emziren anne dieti yapıyorum, dietisyenimle birlikte. Ilk bebekte de ayni kadinla calismistik.

3.gunden sonra farkettim canım. Ama ben ek olarak relactaz damla kullandım. Oda çok fayda etmiş olabilir. Laktaz enzimi
Bende relaktaz kullanıyorum canım. benim kızımda eskiye göre daha iyi damla kullanmaya başladığımızdan beri ama benim diyetimin pek bi etkisi olmadı açıkçası.

Sizde kesin süt alerjisi mi varmış?

Bende relaktaz kullanıyorum canım. benim kızımda eskiye göre daha iyi damla kullanmaya başladığımızdan beri ama benim diyetimin pek bi etkisi olmadı açıkçası.

Sizde kesin süt alerjisi mi varmış?
Evet canım vücudunda da isilik gibi geçmeyen pisikte vardı. Diyetin 3.gunu geçti. Sonra diyeti açtık 2 gün. Tekrar oldu aynı şeyler. Ama 6. Aydan sonra düzelme ihtimali çok yüksekmiş

Çok geçmiş olsun inşallah birdaha yaşamazsınız

Kızlar bu pişik ne zaman geçmezse doktora gitmeliyim sizce? Bez değiştirince olmuştu. Eski beze geri döndük.5 gün oldu. 2 gündür de hametan kullanıyorum geçmiyor artıyor mübarek

Canım onu sabaha kadar çıkarmayacağız diye biliyorum ben gece neden çıkardın ki

Kızlar ben gece oda sıcaklığını ayarlayamiyorum, kombiye bağlı termostat var evde onu koyuyorim odaya. 23.0 iken bile bana soğuk geliyor oda. 22-21 düşünemiyorum bile. Bebeğime uyku tulumu giydiriyorum ama o yeterli gelmiyor üşüyor diye düşünüyorum. Hassas termometre tam sıcaklığı ölçüyor yani bi hata da yok ama bana 24 altı soğuk geliyor hep

Tulumdan çıkarınca ayağı bacağı falan sıcacık oluyor ama, bana soğuk gelince ona da geliyordur diye dusunuyroum

Tulumdan çıkarınca ayağı bacağı falan sıcacık oluyor ama, bana soğuk gelince ona da geliyordur diye dusunuyroum
Canım bir ara bende öyleydim ama üşümediğine ikna oldum 20-22 diyor doktorlar sağlıklı uyku için tulum varsa zaten hiç düşünme bence

Kızlar bu pişik ne zaman geçmezse doktora gitmeliyim sizce? Bez değiştirince olmuştu. Eski beze geri döndük.5 gün oldu. 2 gündür de hametan kullanıyorum geçmiyor artıyor mübarek
Canım ben doktora gittim pişik için günde 2 kere sabah akşam travazol sür dedi bir de havalandır her değişimde bir iki kere iş için kv bıraktım havalandırmamış uzun tutmuş tekrarladı ama hemen yine havalandırmaya devam ettim düzeliyor yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…