Sitesine baktım da tükenmiş şansıma yaCanım ben dün sipariş verdim bugün geldi. Çok da güzel paketlenmesi vs. Allah senden de yazı olsun canım
Lcw tulum cok rahat aslında fermuarı indirip bacak kısmını yana kaydırıyorum uyuklar halde oluyor zaten hemen alt değişip emzirmeye geçiyorumKızlar owlinin uyku tulumuyla rahat edemeyince lcwdan aldım. Yıkadım giydirdim. Gece kalkıp çıkarana kadar mızıldandı uykusundaçıkarırken üşüdü sanırım kıyafet giydirirken çişini yaptı ve tekrar üşüdüm diye ağladı babannesi yün yorgan yapmıştı onla uyuyor. 3 aylık olunca tekrar deneyeceğim artık. Siz giydirince nasıl oluyor?
Canım baktım şimdi 100 gr var tukenmemisSitesine baktım da tükenmiş şansıma ya
Owliyi baya denemiştim o 0.5 togdu. Güvenliği için iyi ama çok huzursuz oluyor yaBen 1.6 ve 2.5 tog aldım. Evet çok rahat değil kesinlikle ama yorgan falan kullanmamak için mecbur kullanıyorum canım. Bence biraz daha dene zamanla alışır. Onun güvenliği için daha iyi
Yakıyoruz canım doğalgazı da tulumda sıcacık olmuş. Normal tulumunu giydirmiştim rahat edemiyor diyeLcw tulum cok rahat aslında fermuarı indirip bacak kısmını yana kaydırıyorum uyuklar halde oluyor zaten hemen alt değişip emzirmeye geçiyorum
Burasıda cok soguk 2.5 tog tulumu
Petekleri veya sobayı gece yaksan biraz üşümemesi icin ben öyle yapıyorum
Ayrıca içim rahat etmiyo karnina kadar nohut battaniye ile elyaf yorganını çekiyorum
Bana alt değiştirmek ve gazını cikarmak zor geliyor tulumla ya. Alt değişmek için iki bacağı da çıkarıyorum, zaten uyanıyor hemen. Gazını da o kalın kumaştan yeterince pat pat yapamadığım için zor çıkarıyorumLcw tulum cok rahat aslında fermuarı indirip bacak kısmını yana kaydırıyorum uyuklar halde oluyor zaten hemen alt değişip emzirmeye geçiyorum
Burasıda cok soguk 2.5 tog tulumu
Petekleri veya sobayı gece yaksan biraz üşümemesi icin ben öyle yapıyorum
Ayrıca içim rahat etmiyo karnina kadar nohut battaniye ile elyaf yorganını çekiyorum
Canım benim zaten 4 gün önce doğdu 40tan. 40a göre 6 gün var atağa. Belki 6 gün önden giriyordur bilemiyorum. 5. Haftada anlayamadım çünkü.. gazdan da olabilir ama gazla uğraşıyoruz biz çünkü ;( çok tatlılar ya ellerinğ göğsünde birleştirip bir şeyler yapıyor bayılıyorum :) o gülüşler hele
3.gunden sonra farkettim canım. Ama ben ek olarak relactaz damla kullandım. Oda çok fayda etmiş olabilir. Laktaz enzimi13 günlük diyetinde tam ne zaman rahatlama ve düzelme oldu canım?
Bende nerdeyse 7-8 gündür diyet yapıyorum ama bir fark olmadı bizde.
Son gittiğim gastroentolog 3 hafta diyet yap dedi. Bama çok uzun geldi 3 hafta. Süt ürünleri tüketirkenki haliyle şimdi hali aynı. Napsam diyeti bozsam mı?
NewMamaa Salon Kadini kızlar sizde bi fikir verin nolur diyet motivasyonumu çok düşürdü
Canim benim, bizim gastrocumuz bana hic diyet yaptirmamisti. Anlatmistim daha once yaptirilmasini da dogru bulmamisti cunku annenin ciddi anlamda kalsiyuma ihtiyacı var bu donemde. (Kemik erimesi riski)13 günlük diyetinde tam ne zaman rahatlama ve düzelme oldu canım?
Bende nerdeyse 7-8 gündür diyet yapıyorum ama bir fark olmadı bizde.
Son gittiğim gastroentolog 3 hafta diyet yap dedi. Bama çok uzun geldi 3 hafta. Süt ürünleri tüketirkenki haliyle şimdi hali aynı. Napsam diyeti bozsam mı?
NewMamaa Salon Kadini kızlar sizde bi fikir verin nolur diyet motivasyonumu çok düşürdü
İçinde süt ve süt ürünü olan herşey bana yasak canım. Mesela bazı ürünlerde süt değilde kazein yazıyor. Kazein de yasakmış o da süt türeviymiş
Mastit olmus olabilirsin tweetiy, bebegini emzirirken o kizarik olan memenin oldugu taraftaki kolunun altina alarak emzir. Bebisin emzirme yonunden oturu boşaltamadigi sut kanallari olabilir muhtemelen.Arkadaşlar, ya benim sağ göğüsümün alt kısmı kızardı bi iki gün önce acaip acıyordu sertlikler oluşmuştu bende göğüs pedine sıcak su koyup orada tuttum geceboyu. Masaj yaptım iyi geldi ama kızarıklık geçmedi nasıl geçer acaba
Ben 3 haftadir emziren anne dieti yapıyorum, dietisyenimle birlikte. Ilk bebekte de ayni kadinla calismistik.Kızlar diyet yapacak mısınız, ne zaman başlamak uygun olur? Hayatımda ilk kez diyetisyen desteğiyle kilo vereceğim. Ama şuan sütümü etkilemesinden xekindigim için biraz daha müsade ediyorum kendime. Tabi yememe de hiç dikkat etmeden, abur cubur çok tüketiyorum emzirirken acikiyorum. Siz ne planliyorsunuz
Bende relaktaz kullanıyorum canım. benim kızımda eskiye göre daha iyi damla kullanmaya başladığımızdan beri ama benim diyetimin pek bi etkisi olmadı açıkçası.3.gunden sonra farkettim canım. Ama ben ek olarak relactaz damla kullandım. Oda çok fayda etmiş olabilir. Laktaz enzimi
Evet canım vücudunda da isilik gibi geçmeyen pisikte vardı. Diyetin 3.gunu geçti. Sonra diyeti açtık 2 gün. Tekrar oldu aynı şeyler. Ama 6. Aydan sonra düzelme ihtimali çok yüksekmişBende relaktaz kullanıyorum canım. benim kızımda eskiye göre daha iyi damla kullanmaya başladığımızdan beri ama benim diyetimin pek bi etkisi olmadı açıkçası.
Sizde kesin süt alerjisi mi varmış?
Çok geçmiş olsun inşallah birdaha yaşamazsınızKızlar ben sabahın 5inde Şiramın çığlığına uyandım
Bir baktım ağzından kusmuklar burnundan sümükler çıkıyor yan çevirdim hemen uyku sersemi dehşete düştüm ya o sırada 2 kere daha öksürür gibi bir şeyler yaptı ama nasıl cıbılıyo nefes alamadı çok korktu bende çok korktum ama o dahada korkar diye soğukkanlı kalıp sakinleştirmeye çalıştım
Sf genzine gidince çok kusuyordu diye sf + nazal aspiratör ile burun temizliyordum meğer yavrumun genzi dolmuş kendimi çok suçlu hissettim sabahtandır her beslenme öncesi şırınga ile temizliğini yapıyorum çok kötü ağlıyor ama o sabahki halini göreceğime ağlasın diyorum
Lütfen benim yaptığımı yapmayın burnu açık olsa bile günde 1 kere temizlik yapın nazal aspiratör sadece burun girişini temizliyormuş genzi dolunca çok kötü bi sahne yaşandı Allah kimseye yaşatmasın korusun kollasın yavrularımızı bize bağışlasın
Canım onu sabaha kadar çıkarmayacağız diye biliyorum ben gece neden çıkardın kiKızlar owlinin uyku tulumuyla rahat edemeyince lcwdan aldım. Yıkadım giydirdim. Gece kalkıp çıkarana kadar mızıldandı uykusundaçıkarırken üşüdü sanırım kıyafet giydirirken çişini yaptı ve tekrar üşüdüm diye ağladı babannesi yün yorgan yapmıştı onla uyuyor. 3 aylık olunca tekrar deneyeceğim artık. Siz giydirince nasıl oluyor?
Canım bir ara bende öyleydim ama üşümediğine ikna oldum 20-22 diyor doktorlar sağlıklı uyku için tulum varsa zaten hiç düşünme benceTulumdan çıkarınca ayağı bacağı falan sıcacık oluyor ama, bana soğuk gelince ona da geliyordur diye dusunuyroum
Canım ben doktora gittim pişik için günde 2 kere sabah akşam travazol sür dedi bir de havalandır her değişimde bir iki kere iş için kv bıraktım havalandırmamış uzun tutmuş tekrarladı ama hemen yine havalandırmaya devam ettim düzeliyor yineKızlar bu pişik ne zaman geçmezse doktora gitmeliyim sizce? Bez değiştirince olmuştu. Eski beze geri döndük.5 gün oldu. 2 gündür de hametan kullanıyorum geçmiyor artıyor mübarek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?