2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evi 26 dereceye ayarladım ben elektrik sobasıyla da yatmadan ısıtıyorum şimdilik 0.3 tog uyku tulumu giydiriyorum. Daha soğuklarda 1tog giydiricem. 24 derece yapınca bile yüzü biraz soğuk oluyor kıyamıyorum.

Kızlar travazol içindeki steroid yüzünden cushing yapabiliyor diye eşim ben bebeklere çocuklara yazmıyorum dedi haberiniz olsun. Çok zorda kalmadıkça kullanmayın.

Kızlar bebeklerinizin burnu tıkalı olunca doktorunuz ilaç sprey bişey verdimi .
Şuan 40 günlük olduk ama bebeğim burun tıkanıklığından geceleri doğru dürüst uyuyamiyor . Açıyoruz serum la ama tam açılmıyor kısa süre sonra yine aynı . Bu iş can sıkıcı oldu .en son 15-20 günlükken doktor ilaç vermiyoruz serum ve aspiratör ile temizleyin demişti artık verirler mi

Canım onu sabaha kadar çıkarmayacağız diye biliyorum ben gece neden çıkardın ki
mesajı çok kötü yazmışım hep kafa karışıklığı oldu kusura bakmayın tulumun içinde rahat edemedi uyumadı neredeyse ben de uyusun diye çıkarıp normal kıyafet giydirdim.

Yorgan mi kullaniyorsunuz
Ben 26 derece odada penye battaniye örtüyorum üstüne sadece

Çok fazla olmuyor mu öyle ya bizim gece 22° oluyor normal penye batanmiyesini örtüyorum onun da üstüne yarıdan yün örgü batanniyesini örtüyorum, tabi bunu her zaman örtmüyorum bile

Çok fazla olmuyor mu öyle ya bizim gece 22° oluyor normal penye batanmiyesini örtüyorum onun da üstüne yarıdan yün örgü batanniyesini örtüyorum, tabi bunu her zaman örtmüyorum bile
20-21 oluyor bizim ancak doğalgaz yok elektrikli soba ile
Üşütmekten korkuyorum

31 günlüktü gittiğimde okyanus suyu vermişti tıkalı diye ama tabii şuan bizi paklamadığını gördük genzi doldu yavrumun

Benim bu ara acayip iştahım arttı , diyet yapamasam bile evde leslie ye başlamayı düşünüyorum

Kızlar bu pişik ne zaman geçmezse doktora gitmeliyim sizce? Bez değiştirince olmuştu. Eski beze geri döndük.5 gün oldu. 2 gündür de hametan kullanıyorum geçmiyor artıyor mübarek
Bizim pişik 10 günde geçti .doktora ilk olduğunda gittim verdiği kremler işe yaramadı vaktimi aldı bir hafta kullandım baktım değişmiyor bıraktım hametana geçmiştim

Ben travazol almadım ya hametan işe yarar sandım bekleyeyim yarında bakalım havalandırıyorum ben de ama işe yaramadı henüz uğraşmaya devaö

Kızlar travazol içindeki steroid yüzünden cushing yapabiliyor diye eşim ben bebeklere çocuklara yazmıyorum dedi haberiniz olsun. Çok zorda kalmadıkça kullanmayın.
Kuzum hametan mavi pişiği kaç günde geçirirmiş? Geçirmezse travazol yerine ne önerir eşin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…