2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben travazol almadım ya hametan işe yarar sandım bekleyeyim yarında bakalım havalandırıyorum ben de ama işe yaramadı henüz uğraşmaya devaö
Canım kullanmaya devam et geçirecektir, bu sırada ıslak mendil kullanma istersen daha hızlı sonuç alırsın

Canım ben daha önce çalıştığım diyetisyene sordum 4.ayınız bitince öneriyoruz dedi. O yüzden bekleyeceğim.
Benim bu ara acayip iştahım arttı , diyet yapamasam bile evde leslie ye başlamayı düşünüyorum
Ben de abur cubur tüketiyorum mecburen yaa, emzirmekten acıkıyorum. Eskiden böyle değildim. Yemeklerde bile zor duyuyorum.. ara öğün de genelde abur cubur ;((

Ne yapıyorum peki sizce? Bebek kucağımdayken squat

Doğurduk diye squat girl olmayı bırakacak değiliiz dimi lidyadgn

Canım kullanmaya devam et geçirecektir, bu sırada ıslak mendil kullanma istersen daha hızlı sonuç alırsın
Kullanmıyorum canım pamuk yapıyorum.. kaynamış suyla pamuğu ıslıyorum. Onu da az miktarda ıslıyorum bakteri üremesin diye bitince bşr daha yapıyorum.. havalandırıyorum ıslak bırakmıyorum.. sivilce gibilerin üstü kurumuş gibi bazılarında geçiyordur inş. Sabretmeye devaö

Yorgan mi kullaniyorsunuz
Ben 26 derece odada penye battaniye örtüyorum üstüne sadece
Evet kendimizde yorgan kullanıyoruz. Oda sıcaklığı 23 derece. Yorganı bebek yorganı şeklinde ve kundak yaptığım için bir sorun yaşamıyorum. Omuzlarının altından itibaren koyuyorum.

Haha harikasın ya onu bende düşündüm ama şu an anca 3 5 squat çekebilirim zira dizlerimde derman yok

Ha bir de sabah kahvaltıda tahin pekmez, nutella, fındık ezmesi vişne ve çilek reçeli ile tatlı son yapmayı bırakmam lazım ( evet hepsini yiyor yiyor doymuyorum

Kızlar tulum konuşulmuş ben çok aradım bu tulum işini biliyorsunuz. İlla kundaklı olsun torba olsun diye. Şöyle bir tulum aldım link ekledim.. instada biri paylaşmıştı. 1 tog. (Ev şuan 26 derece çünkü bu bir süre yeterli bize) fiyatı çok uygun çünkü kumaş hatalı ürünleri satıyorlarmış. Bana gelen üründe ne hatası var bulamadım bile hiç nir sorunu yok bilginiz olsun. Hatta 2 tane aldım hangisinde az sorun varsa diğerini iade ederim dedim 2sinde de bulamadım.. alt almak için de bölümü var kullanışlı geldi bana.

Eklentiler

• Screenshot_20231028-205255_Trendyol.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 40
Kız bende henüz 5 filan yapıyorumdur yeni başladım bebeklerin gaz çıkarmasına yarıyormuş onu duyunca başladım yine kendimi düşündüğüme değil

Tahin pekmez bu kadar mı güzel olur ya yıllardır yememişim sanki öyle güzel geliyor ki hep onla kapanış yapıyorum

Aa iyi o zaman bebişimle squata da başlayalım napalım

Ayy sorma bugün kardeşime tahin pekmezi pazarlıyorum al ye bak tadı nutelladan daha güzel dedim , yemedi Allahtan bana kaldı ajajkakak

Aa iyi o zaman bebişimle squata da başlayalım napalım

Ayy sorma bugün kardeşime tahin pekmezi pazarlıyorum al ye bak tadı nutelladan daha güzel dedim , yemedi Allahtan bana kaldı ajajkakak
Ahahah eşimle bugün yaşadık bu diyaloğu o da yemedi

Kızlar doğumdan sonra çok sık mantar oluyorum ben böyle bir durum yaşayan var mı

Evet canım vücudunda da isilik gibi geçmeyen pisikte vardı. Diyetin 3.gunu geçti. Sonra diyeti açtık 2 gün. Tekrar oldu aynı şeyler. Ama 6. Aydan sonra düzelme ihtimali çok yüksekmiş
Vücudunun heryerinde mi vardı? İsilik gibimiydi fotoğrafı var mı?

Canım ben kundak kullanmıyorum, bunu almak istiyorum fiyatı çok iyimis. Kundaksiz kullanılabilir mi, yani sormak istediğim şu; bebeğin tüm bedeni rahatça hareket edebiliyor mu içinde

Kizlaaaar benim bebeğim uykuyu pek sevmez ama akşam 20.00 da bir uyuyasi tutar 3 saat uyur. Hatta çoğu akşam banyo bile yaptırmamam kaldiramam. Gece de kuş tüyü gibi uykusu.
Ben bu akşam uykularını iptal etmek ya da azaltmak istiyorum ki gece rahat uyusun. Zorla uyandırmak istemiyorum burnuna dokunuyorum konuşuyorum ışığı açıyorum tık yok. Bu saat düzenlemesini nasıl yapabilirim ya, bu uykusunu gece uyusun istiyorum

39+5 te doğum yaptım hiç yazamadım buraya.bebeğim 1aylık oldu.benim bebeğimde memede kıvranıyor aglıyor bazen tutmuyor. Kendini perişan ediyor. Gazını da çıkartıyorum anlayamaıypruö nesi var acaba

Canım ben kundak kullanmıyorum, bunu almak istiyorum fiyatı çok iyimis. Kundaksiz kullanılabilir mi, yani sormak istediğim şu; bebeğin tüm bedeni rahatça hareket edebiliyor mu içinde
Bu kundaksız kolları çıkıyor yandan. Ama ben kundaklı istiyorum diye kolları içerde kapattım oldu.. ekstrq çıtçıt var kolunda onu kapattım kollar içinde kalabildi. C almışım ben bu gökkuşağı olanı.. beğenir ve rahat kullanırsak ilerde 2.5 tog da alcam

Yok o kadar küçük bebeğe burun spreyi verilmez. Sf ile temizlemek onerilir. Burun açıcı spreyler erişkinlere bile zararlı. Recete edildiginde 10 günden fazla kullanma denir.

Bende SF ile yıkıyorum da kaldırıp sırtına pat pat yapınca bütün SF çıkmış oluyor neredeyse
Çıkıyor ama yeterli olmuyor mukus çıkmayınca bir delikten sıkınca diğer delikten çıkarsa açılır diyorlar burun . Ben beceremedim ama çevremden birine götürdüm akşam çoksa güzel açtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…