- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
Sf ile mecbur temizliğe devam edicez bu aylarda yapacak bir şey yokmuş sanırımSF ile de dolar genzi o zaman . Zaten bazen genzi mi burnumu emin olmak için dinliyorum
Ne yapicaz bilmiyorum
Evet ya elleri buz gibi oluyor minnoşumun bi de aynen benimki de kolunu hep yukarı kaldırıyor , çorap mantıklıymış bende giydireyimSadece geceleri ellerine çorap geçiriyorum açıkta kalıyor diye çünkü kolunu yukarı atıp uyuyor ortulmuyor
Canım kullanmaya devam et geçirecektir, bu sırada ıslak mendil kullanma istersen daha hızlı sonuç alırsınBen travazol almadım ya hametan işe yarar sandım bekleyeyim yarında bakalım havalandırıyorum ben de ama işe yaramadı henüz uğraşmaya devaö
Canım ben daha önce çalıştığım diyetisyene sordum 4.ayınız bitince öneriyoruz dedi. O yüzden bekleyeceğim.Kızlar diyet yapacak mısınız, ne zaman başlamak uygun olur? Hayatımda ilk kez diyetisyen desteğiyle kilo vereceğim. Ama şuan sütümü etkilemesinden xekindigim için biraz daha müsade ediyorum kendime. Tabi yememe de hiç dikkat etmeden, abur cubur çok tüketiyorum emzirirken acikiyorum. Siz ne planliyorsunuz
Ben de abur cubur tüketiyorum mecburen yaa, emzirmekten acıkıyorum. Eskiden böyle değildim. Yemeklerde bile zor duyuyorum.. ara öğün de genelde abur cubur ;((Benim bu ara acayip iştahım arttı , diyet yapamasam bile evde leslie ye başlamayı düşünüyorum
Bende SF ile yıkıyorum da kaldırıp sırtına pat pat yapınca bütün SF çıkmış oluyor neredeyseSF ile de dolar genzi o zaman . Zaten bazen genzi mi burnumu emin olmak için dinliyorum
Ne yapicaz bilmiyorum
Kullanmıyorum canım pamuk yapıyorum.. kaynamış suyla pamuğu ıslıyorum. Onu da az miktarda ıslıyorum bakteri üremesin diye bitince bşr daha yapıyorum.. havalandırıyorum ıslak bırakmıyorum.. sivilce gibilerin üstü kurumuş gibi bazılarında geçiyordur inş. Sabretmeye devaöCanım kullanmaya devam et geçirecektir, bu sırada ıslak mendil kullanma istersen daha hızlı sonuç alırsın
Evet kendimizde yorgan kullanıyoruz. Oda sıcaklığı 23 derece. Yorganı bebek yorganı şeklinde ve kundak yaptığım için bir sorun yaşamıyorum. Omuzlarının altından itibaren koyuyorum.Yorgan mi kullaniyorsunuz
Ben 26 derece odada penye battaniye örtüyorum üstüne sadece
Haha harikasın ya onu bende düşündüm ama şu an anca 3 5 squat çekebilirim zira dizlerimde derman yokCanım ben daha önce çalıştığım diyetisyene sordum 4.ayınız bitince öneriyoruz dedi. O yüzden bekleyeceğim.
Ben de abur cubur tüketiyorum mecburen yaa, emzirmekten acıkıyorum. Eskiden böyle değildim. Yemeklerde bile zor duyuyorum.. ara öğün de genelde abur cubur ;((
Ne yapıyorum peki sizce? Bebek kucağımdayken squat
Doğurduk diye squat girl olmayı bırakacak değiliiz dimilidyadgn
Kız bende henüz 5 filan yapıyorumdurHaha harikasın ya onu bende düşündüm ama şu an anca 3 5 squat çekebilirim zira dizlerimde derman yok
Ha bir de sabah kahvaltıda tahin pekmez, nutella, fındık ezmesi vişne ve çilek reçeli ile tatlı son yapmayı bırakmam lazım( evet hepsini yiyor yiyor doymuyorum
Aa iyi o zaman bebişimle squata da başlayalım napalımKız bende henüz 5 filan yapıyorumduryeni başladım bebeklerin gaz çıkarmasına yarıyormuş onu duyunca başladım yine kendimi düşündüğüme değil
Tahin pekmez bu kadar mı güzel olur yayıllardır yememişim sanki öyle güzel geliyor ki hep onla kapanış yapıyorum
Ahahah eşimle bugün yaşadık bu diyaloğuAa iyi o zaman bebişimle squata da başlayalım napalım
Ayy sorma bugün kardeşime tahin pekmezi pazarlıyorum al ye bak tadı nutelladan daha güzel dedim , yemedi Allahtan bana kaldı ajajkakak
Vücudunun heryerinde mi vardı? İsilik gibimiydi fotoğrafı var mı?Evet canım vücudunda da isilik gibi geçmeyen pisikte vardı. Diyetin 3.gunu geçti. Sonra diyeti açtık 2 gün. Tekrar oldu aynı şeyler. Ama 6. Aydan sonra düzelme ihtimali çok yüksekmiş
Canım ben kundak kullanmıyorum, bunu almak istiyorum fiyatı çok iyimis. Kundaksiz kullanılabilir mi, yani sormak istediğim şu; bebeğin tüm bedeni rahatça hareket edebiliyor mu içindeKızlar tulum konuşulmuş ben çok aradım bu tulum işini biliyorsunuz. İlla kundaklı olsun torba olsun diye. Şöyle bir tulum aldım link ekledim.. instada biri paylaşmıştı. 1 tog. (Ev şuan 26 derece çünkü bu bir süre yeterli bize) fiyatı çok uygun çünkü kumaş hatalı ürünleri satıyorlarmış. Bana gelen üründe ne hatası var bulamadım bile hiç nir sorunu yok bilginiz olsun. Hatta 2 tane aldım hangisinde az sorun varsa diğerini iade ederim dedim 2sinde de bulamadım.. alt almak için de bölümü var kullanışlı geldi bana.
Green Touch Bebek Uyku Tulumu-C- Renkli Gökkuşağı (1.0 TOG) - Fiyatı, Yorumları
Green Touch Bebek Uyku Tulumu-C- Renkli Gökkuşağı (1.0 TOG) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu kundaksız kolları çıkıyor yandan. Ama ben kundaklı istiyorum diye kolları içerde kapattım oldu.. ekstrq çıtçıt var kolunda onu kapattım kollar içinde kalabildi. C almışım ben bu gökkuşağı olanı.. beğenir ve rahat kullanırsak ilerde 2.5 tog da alcamCanım ben kundak kullanmıyorum, bunu almak istiyorum fiyatı çok iyimis. Kundaksiz kullanılabilir mi, yani sormak istediğim şu; bebeğin tüm bedeni rahatça hareket edebiliyor mu içinde
Yok o kadar küçük bebeğe burun spreyi verilmez. Sf ile temizlemek onerilir. Burun açıcı spreyler erişkinlere bile zararlı. Recete edildiginde 10 günden fazla kullanma denir.Kızlar bebeklerinizin burnu tıkalı olunca doktorunuz ilaç sprey bişey verdimi .
Şuan 40 günlük olduk ama bebeğim burun tıkanıklığından geceleri doğru dürüst uyuyamiyor . Açıyoruz serum la ama tam açılmıyor kısa süre sonra yine aynı . Bu iş can sıkıcı oldu .en son 15-20 günlükken doktor ilaç vermiyoruz serum ve aspiratör ile temizleyin demişti artık verirler mi
Çıkıyor ama yeterli olmuyor mukus çıkmayıncaBende SF ile yıkıyorum da kaldırıp sırtına pat pat yapınca bütün SF çıkmış oluyor neredeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?