162 ile ortama girişim ama göremezsiniz tabiEvet kesinlikle edelim yahadi senin boyun iyi kilo belli olmaz pek, 1.68 ben napim
Teşekkür ederiz bu güzel bilgiler içinSon doktor kontrolumuzdeki bilgileri hepiniz ile paylasmak istedim.. takipte oldugumuz doktor izmirdeki en iyi doktorlardan biri, sadece kakadan bile teshis koyabiliyor.. Maya 1 hafta icinde almasi gereken kilodan biraz az almis, reflusu kusmasi var ve ben biraz yediklerime dikkat ediyordum, kotu beslenmemin sonuclari malesef sute yansimis sutun fazla olmasi degil kaliteli olmasi gerekiyormus, bunun icin de beslenmeye dikkat etmek.. yapmami istedigi seyler;
1) gunluk sivi alimi 2-3 litre olacak ama bunun 1 litresi su olacak tamami su olmayacak cunku cok su icmek sutu sulandiriyor ve sut yagli olmuyormus besin degeri azaliyormus, tazyik de sulu sutlerde daha fazla olurmus. Balli ihlamur, elma suyu, meyve suyu, komposto tuketmeliymisim.
2) sutun kalitesini arttiran ikinci sey protein, her ogunde mutlaka protein almali, ara ogunlerde hic birsey yapamiyorsam kasar ve lor peyniri tuketmeliymisim
3) bol yesillik dereotu marul
4) bebek gazli degilse borulce
5) aci, baharat, cikolata, kahve, paketli gida tuketmemeliymisim
6) tahin helvasi, sutlu tatli ozellikle sutlac ve son olarak regl donemlerinde daha fazla sekerli seyler tuketip, kahvaltida tahin pekmez yemeliymisim, regl olunca sutun kimyasi bozuluyormus..
Bebek ile ilgili soyledikleri;
1) bebegi sicak hasta yapar o yuzden sicaga alistirma terletme, hergun banyo yapsin usutmez
2) bebek bezini ilk 3 ay degistirme ayni marka ile devam et, mumkunse poposunu her bez degistermede yika, kurula ve poposunun deligine pisik kremi sur
3) dolunay ruzgarli kapali havalarda bebek sinirli olabilir, bol kucak ten tene temas
4) 45-60 gunler arasi makatlarini sikmayi ogreniyorlar kaka yapmada zorluk cekebilir bebek sirti senin gobeginde olacak sekilde tuvalet pozisyonunda tut (ben tuvalet iletisimine basladigim icin yavastan gaz yada kaka sorunu yasamiyorum)
5) her gun 15 dk temiz havada dolastir
6) kronik hickirik icin 1 damla limon
7) kronik gaz icin 1 cay kasigi maden suyu
8) gunduz uykusu bol sesli ve isikli odada gece uykusu sessiz ve karanlik odada olsun
1.60 + lar birbirinin dostudur162 ile ortama girişim ama göremezsiniz tabi
Yazmıştım kuzum, prima premium care kullanıyordum sleepy ecologic aldım o Pişik yaptıEstafurullahbaktim herkes ayni seyden dertli, şekersiz birkac gunu denemekten bi zarar gelmez diye hatirlatayim dedim.
Bu arada karbonhidrat sutunuzun besleyiciligini dusuruyor bilginiz olsun, yani bebeginizin aldigi kilo iyi beslenmekten degil, bos siskinlik oluyor karbonhidratla beslenince. Dietisyenle calisiyorum 3 haftadir, emziren anne dietimde karbonhidrat sadece baklagil ve ekmekten geliyor.
Hangi bez pisik yapti??? Hemen iceriklerine bak, bebene ne zarar veriyor ogren, o icerikli islak mendillerden de uzak dur. Hatta mutlaka bizle de paylas, olur mu?
Bahattin OzenKimdi doktorunuz? İzmirde olsam hayim baruh a gidecektim yeğenimin doktoru aydından her ne kadar yakın da olsa zor olur dedim hastalığı var vs. Diye. Ama yemek listesi falan ondan alacağım. Aşıları da onun önerdiği gibi yaptırıyorum. Güzel bilgiler için teşekkürler
Aa sleepy ecologicYazmıştım kuzum, prima premium care kullanıyordum sleepy ecologic aldım o Pişik yaptı ( içeriklerine nasıl bakçam ya hiç anlamam.. aynı serinin ıslak mendili de var hatta ama pişik olunca direk pamuk kullanmaya geçtim
Ben doğmadan önce premium ve ecologic almıştım.. ilk doğduğunda 2sinide kullandım.. baktık eco daha küçük ilk onun paketini bitirdik. Sonra premiumu kullandık. Onlar bitince 2 no eco aldık ve patladıkAa sleepy ecologicbiz. Islak mendili de cok seviyoruz halbuki. Sasirdim.
Ama şey derler piremiyum keyr'e alisan bebek ayar tutmazmis. Sana 2 ay once demistim o cocugun totosunu lukse alistirma diye.
Primanın içeriği temiz değil cilt dengesini bozuyor diyorlar. İçinde alkol ve petrol kaynaklı losyon daha bulunuyor bezlerde bunlar olmasın isteniyor. Kuruluğu da bu kimyasala baglıyorlar devamını aşağıya yazıyorum.Prima kullanıyorum çoğu zaman pişik kremi kullanmaya bile ihtiyaç duymuyorum o derece iyi geliyor bebeme kupkuru tutuyor
O esnada bes bin bez deneyip hangisiyle devam edeceğimi bulmaya calışan benSon doktor kontrolumuzdeki bilgileri hepiniz ile paylasmak istedim.. takipte oldugumuz doktor izmirdeki en iyi doktorlardan biri, sadece kakadan bile teshis koyabiliyor.. Maya 1 hafta icinde almasi gereken kilodan biraz az almis, reflusu kusmasi var ve ben biraz yediklerime dikkat ediyordum, kotu beslenmemin sonuclari malesef sute yansimis sutun fazla olmasi degil kaliteli olmasi gerekiyormus, bunun icin de beslenmeye dikkat etmek.. yapmami istedigi seyler;
1) gunluk sivi alimi 2-3 litre olacak ama bunun 1 litresi su olacak tamami su olmayacak cunku cok su icmek sutu sulandiriyor ve sut yagli olmuyormus besin degeri azaliyormus, tazyik de sulu sutlerde daha fazla olurmus. Balli ihlamur, elma suyu, meyve suyu, komposto tuketmeliymisim.
2) sutun kalitesini arttiran ikinci sey protein, her ogunde mutlaka protein almali, ara ogunlerde hic birsey yapamiyorsam kasar ve lor peyniri tuketmeliymisim
6) tahin helvasi, sutlu tatli ozellikle sutlac ve son olarak regl donemlerinde daha fazla sekerli seyler tuketip, kahvaltida tahin pekmez yemeliymisim, regl olunca sutun kimyasi bozuluyormus..
1) bebegi sicak hasta yapar o yuzden sicaga alistirma terletme, hergun banyo yapsin usutmez
2) bebek bezini ilk 3 ay degistirme ayni marka ile devam et, mumkunse poposunu her bez degistermede yika, kurula ve poposunun deligine pisik kremi sur
3) dolunay ruzgarli kapali havalarda bebek sinirli olabilir, bol kucak ten tene temas
4) 45-60 gunler arasi makatlarini sikmayi ogreniyorlar kaka yapmada zorluk cekebilir bebek sirti senin gobeginde olacak sekilde tuvalet pozisyonunda tut (ben tuvalet iletisimine basladigim icin yavastan gaz yada kaka sorunu yasamiyorum)
8) gunduz uykusu bol sesli ve isikli odada gece uykusu sessiz ve karanlik odada olsun
O kimyasallardan somra bunların olmadıgı bir beze gecişte cilt dengesini tekrar kurmaya calıştığı için pişik oluyor diyorlar. Diyen muhendisinoglu. Bu paylaşımlar bez postlarından derlediklerim.Yazmıştım kuzum, prima premium care kullanıyordum sleepy ecologic aldım o Pişik yaptı( içeriklerine nasıl bakçam ya hiç anlamam.. aynı serinin ıslak mendili de var hatta ama pişik olunca direk pamuk kullanmaya geçtim
Islak mendilde annem yegeniminneskiden kullandıgı unibaby almış temiz listede değil dedim, sleepy listedeydi de ne oldu dediPrimanın içeriği temiz değil cilt dengesini bozuyor diyorlar. İçinde alkol ve petrol kaynaklı losyon daha bulunuyor bezlerde bunlar olmasın isteniyor. Kuruluğu da bu kimyasala baglıyorlar devamını aşağıya yazıyorum.
O esnada bes bin bez deneyip hangisiyle devam edeceğimi bulmaya calışan ben
O kimyasallardan somra bunların olmadıgı bir beze gecişte cilt dengesini tekrar kurmaya calıştığı için pişik oluyor diyorlar. Diyen muhendisinoglu. Bu paylaşımlar bez postlarından derlediklerim.
Sleepy natural ıslak mendil kızımın poposunu cok kızarttı. İçerikler soyle sls, paraben alkol, sles içermiyor yazacak ıslak mendilde. Ayrıca sodium benzioate içerenler var genelde dogal içeriklerden üretiliyor qma firma kimyasaldan uretse nasıl bileceğiz. Phenoxyethanol ya da türkçe yazılışı olan fenoksietanol, parfüm, chloride ile biten 2 madde, polysorbate 20 ve tek seferde soyleyemediğimiz kimyasallar içermeyecek. Bunlar da aynı hesapta ıslak mendillerden derlediklerim. Zaten hesap temiz içerikli olanları da yıldızlar listesi adıyla paylaşıyor.
Tek kullanımlık bezler zaten belli kimyasallar içeriyor. Ekstra losyon, krem, parfum olmasın deniyor. Prima premium caredeki alkol iyi fakat losyonlar petrolden üretilen maddeler. Bu losyonlar cildin gözeneklerini tıkayabiliyor, nefes alamayabiliyor o nedenle losyonsuz bezlere geçince pişik oluyor. Bu yuzden yeni beze gecerken bir yeni bir eski bez seklinde birkaç gunde gecmek gerekiyor diyor. Bu paylaşımlar 2019daki bebek bezi meselrsi ve pişik kremlerinw hızlıca bir bakış ve pampers incelemesinden.
Ben hesaba güvendim incelemeye calısıyorum paylasımlarını. Onun soylediği bezleri ve ıslak mendilleri almakla başladım. Sleepy ıslak mendşl kızartınca bezden mi acaba dedim aonra ondan değilmiş ama bez sızdırınca sleepy elendi hangisini almalıyım derken yıldızlar listesindeki bezleri aldık en kötü olmayanı veririz diyerek zaten bez maceramı biliyorsunuz.
Canım valla süpersin bu hesabı bilmiyordum. İnstada bir doktor da premium care için petrol olayını demişti. O nedenle değiştirme kararı alıp sleepy almıştım da olmadı iştePrimanın içeriği temiz değil cilt dengesini bozuyor diyorlar. İçinde alkol ve petrol kaynaklı losyon daha bulunuyor bezlerde bunlar olmasın isteniyor. Kuruluğu da bu kimyasala baglıyorlar devamını aşağıya yazıyorum.
O esnada bes bin bez deneyip hangisiyle devam edeceğimi bulmaya calışan ben
O kimyasallardan somra bunların olmadıgı bir beze gecişte cilt dengesini tekrar kurmaya calıştığı için pişik oluyor diyorlar. Diyen muhendisinoglu. Bu paylaşımlar bez postlarından derlediklerim.
Sleepy natural ıslak mendil kızımın poposunu cok kızarttı. İçerikler soyle sls, paraben alkol, sles içermiyor yazacak ıslak mendilde. Ayrıca sodium benzioate içerenler var genelde dogal içeriklerden üretiliyor qma firma kimyasaldan uretse nasıl bileceğiz. Phenoxyethanol ya da türkçe yazılışı olan fenoksietanol, parfüm, chloride ile biten 2 madde, polysorbate 20 ve tek seferde soyleyemediğimiz kimyasallar içermeyecek. Bunlar da aynı hesapta ıslak mendillerden derlediklerim. Zaten hesap temiz içerikli olanları da yıldızlar listesi adıyla paylaşıyor.
Tek kullanımlık bezler zaten belli kimyasallar içeriyor. Ekstra losyon, krem, parfum olmasın deniyor. Prima premium caredeki alkol iyi fakat losyonlar petrolden üretilen maddeler. Bu losyonlar cildin gözeneklerini tıkayabiliyor, nefes alamayabiliyor o nedenle losyonsuz bezlere geçince pişik oluyor. Bu yuzden yeni beze gecerken bir yeni bir eski bez seklinde birkaç gunde gecmek gerekiyor diyor. Bu paylaşımlar 2019daki bebek bezi meselrsi ve pişik kremlerinw hızlıca bir bakış ve pampers incelemesinden.
Ben hesaba güvendim incelemeye calısıyorum paylasımlarını. Onun soylediği bezleri ve ıslak mendilleri almakla başladım. Sleepy ıslak mendşl kızartınca bezden mi acaba dedim aonra ondan değilmiş ama bez sızdırınca sleepy elendi hangisini almalıyım derken yıldızlar listesindeki bezleri aldık en kötü olmayanı veririz diyerek zaten bez maceramı biliyorsunuz.
Canım bi firsat bulduğunda beni etiketliyerek baby turco islak mendilin paket icinden mendilini cikartip mendilin dokusu, kalinligi vs belli olacak şekilde fotosunu cekip paylasabilir misin?Islak mendilde annem yegeniminneskiden kullandıgı unibaby almış temiz listede değil dedim, sleepy listedeydi de ne oldu dedisarı paket almış eski tarihli içinde fenoksietanol var. Bir şey yapmadı hızlıca bitirdim ben de tekrar almayız diye. Mavi unibaby almış bir de onun içeriği biraz daha temiz sodium benzionate var ama yuzde 99.5 organik bileşen yazıyor. O da bir şey yapmadı yani bugun tüm gün onla temizledim pişik baslangıcında (birkaç kırmzıı benek ve popo arasında kırmızılık) artma olmadı. Ama favorim baby turco ıslak mendil. İçeriği temiz fiyatı uygun ve kısa sürede normale döndü popo naturalden sonra.
Bionatural denedim 1 numarada natural ve bionatural kullandım, naturale kıyasla acayip yumuşak. 1 numarada sızma sorunu da cok yoktu. Kalıpları biraz küçük sadece sleepylerin 1 ile 2 nin ağ genişliği aynı.Canım valla süpersin bu hesabı bilmiyordum. İnstada bir doktor da premium care için petrol olayını demişti. O nedenle değiştirme kararı alıp sleepy almıştım da olmadı işteşu pişiktem bir kurtulayım.biraz zaman geçsin başka bez denemeye çalışırım. şuan kötü durumda çünkü.. peki sleepy bionatural yada ecologic denedin mi?
Unutmazsam sabah ilk işCanım bi firsat bulduğunda beni etiketliyerek baby turco islak mendilin paket icinden mendilini cikartip mendilin dokusu, kalinligi vs belli olacak şekilde fotosunu cekip paylasabilir misin?
Bir de annene sorar misin sari unibaby'i nerden bulmus?
Aynen cnm katılıyorum benimkide hiç durmuyor uykusu bile çok hafif hemen açıyor gözleriBu bebişler kendini ne zman biraz oyalıcak ya ana kucağına koyarım 10 dk oyun halısına koyarım 10 dk yani hemen ağlıyo kucak istiyo
Her işi koşturarak yapıyorum resmen gündüz uyumasın tamam ama az dursun ya ne zman o bölüme geçerizki
Canım 6. Ve 7. Madde çocuk için miSon doktor kontrolumuzdeki bilgileri hepiniz ile paylasmak istedim.. takipte oldugumuz doktor izmirdeki en iyi doktorlardan biri, sadece kakadan bile teshis koyabiliyor.. Maya 1 hafta icinde almasi gereken kilodan biraz az almis, reflusu kusmasi var ve ben biraz yediklerime dikkat ediyordum, kotu beslenmemin sonuclari malesef sute yansimis sutun fazla olmasi degil kaliteli olmasi gerekiyormus, bunun icin de beslenmeye dikkat etmek.. yapmami istedigi seyler;
Ankara golbasi mi? O sari unibaby piyasadan kalktiginda benim ilk kizim yeni dogmustu. Piyasada kalanlari da ilk 6 ay falan bulabildik sonra bir daha hic karsilasmadik. Su an piyasada olan mavi unibaby'den daha kalin daha havlumsuydu o.Bionatural denedim 1 numarada natural ve bionatural kullandım, naturale kıyasla acayip yumuşak. 1 numarada sızma sorunu da cok yoktu. Kalıpları biraz küçük sadece sleepylerin 1 ile 2 nin ağ genişliği aynı.
Unutmazsam sabah ilk işbiz gölbaşındayız burada temizlik ürünleri datan bir dükkan var orada bulmuş ama tarihi eskiydi annem fark etmemiş.
Ben uzaktaki hol ışığını açık bırakıyorum belirli belirsiz oluyor kapıyı da kapatınca gece gözümü açınca en azından görebileyim memeyi gözüne sokmayayım diye çocuğunCanım 6. Ve 7. Madde çocuk için mi
Ben geceleri ışıkta uyutuyorum yani abajur hep açık . Çünkü küstüm kusuyor mu uyuyor mu uyanık mi göremiyorum .
Evet evet sen de ankaradaydın. Ya içeriğinde bazı maddeler var belki hala vardır o dukkanda da. Ben arada bariz bi fark hissetmedim ama sen daha deneyimlisin elin daha hassas olabilir, turco da aklımdaAnkara golbasi mi? O sari unibaby piyasadan kalktiginda benim ilk kizim yeni dogmustu. Piyasada kalanlari da ilk 6 ay falan bulabildik sonra bir daha hic karsilasmadik. Su an piyasada olan mavi unibaby'den daha kalin daha havlumsuydu o.
Ne kadar erken yapılırsa okadar iyi dedi benim doktorum ama 2. Ayda zaten 3 aşı oluyor o yüzden 3. Ayımızda 10 gün sonra yani menenjit ile birlikte yaptıracağım.Merhaba rota virüs aşısını hangi aylarda yaptırmayı düşünüyorsunuz
Canım 6. Ve 7. Madde çocuk için mi
Ben geceleri ışıkta uyutuyorum yani abajur hep açık . Çünkü küstüm kusuyor mu uyuyor mu uyanık mi göremiyorum .
Bende lambaderi loş bi şekilde kullanıyorum, karanlıkta bırakmak içime sinmiyor gece çok sık uyanıp kontrol ediyorum zatenBen uzaktaki hol ışığını açık bırakıyorum belirli belirsiz oluyor kapıyı da kapatınca gece gözümü açınca en azından görebileyim memeyi gözüne sokmayayım diye çocuğun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?