2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Teşekkür ederiz bu güzel bilgiler için

Yazmıştım kuzum, prima premium care kullanıyordum sleepy ecologic aldım o Pişik yaptı ( içeriklerine nasıl bakçam ya hiç anlamam.. aynı serinin ıslak mendili de var hatta ama pişik olunca direk pamuk kullanmaya geçtim

Bahattin Ozen

Aa sleepy ecologic biz. Islak mendili de cok seviyoruz halbuki. Sasirdim.

Ama şey derler piremiyum keyr'e alisan bebek ayar tutmazmis. Sana 2 ay once demistim o cocugun totosunu lukse alistirma diye.

Aa sleepy ecologic biz. Islak mendili de cok seviyoruz halbuki. Sasirdim.

Ama şey derler piremiyum keyr'e alisan bebek ayar tutmazmis. Sana 2 ay once demistim o cocugun totosunu lukse alistirma diye.
Ben doğmadan önce premium ve ecologic almıştım.. ilk doğduğunda 2sinide kullandım.. baktık eco daha küçük ilk onun paketini bitirdik. Sonra premiumu kullandık. Onlar bitince 2 no eco aldık ve patladık ıslak mendili de var. Onu da kullandım premiumla kullanırmken ona böyle olmadı

Prima kullanıyorum çoğu zaman pişik kremi kullanmaya bile ihtiyaç duymuyorum o derece iyi geliyor bebeme kupkuru tutuyor
Primanın içeriği temiz değil cilt dengesini bozuyor diyorlar. İçinde alkol ve petrol kaynaklı losyon daha bulunuyor bezlerde bunlar olmasın isteniyor. Kuruluğu da bu kimyasala baglıyorlar devamını aşağıya yazıyorum.
O esnada bes bin bez deneyip hangisiyle devam edeceğimi bulmaya calışan ben
O kimyasallardan somra bunların olmadıgı bir beze gecişte cilt dengesini tekrar kurmaya calıştığı için pişik oluyor diyorlar. Diyen muhendisinoglu. Bu paylaşımlar bez postlarından derlediklerim.

Sleepy natural ıslak mendil kızımın poposunu cok kızarttı. İçerikler soyle sls, paraben alkol, sles içermiyor yazacak ıslak mendilde. Ayrıca sodium benzioate içerenler var genelde dogal içeriklerden üretiliyor qma firma kimyasaldan uretse nasıl bileceğiz. Phenoxyethanol ya da türkçe yazılışı olan fenoksietanol, parfüm, chloride ile biten 2 madde, polysorbate 20 ve tek seferde soyleyemediğimiz kimyasallar içermeyecek. Bunlar da aynı hesapta ıslak mendillerden derlediklerim. Zaten hesap temiz içerikli olanları da yıldızlar listesi adıyla paylaşıyor.

Tek kullanımlık bezler zaten belli kimyasallar içeriyor. Ekstra losyon, krem, parfum olmasın deniyor. Prima premium caredeki alkol iyi fakat losyonlar petrolden üretilen maddeler. Bu losyonlar cildin gözeneklerini tıkayabiliyor, nefes alamayabiliyor o nedenle losyonsuz bezlere geçince pişik oluyor. Bu yuzden yeni beze gecerken bir yeni bir eski bez seklinde birkaç gunde gecmek gerekiyor diyor. Bu paylaşımlar 2019daki bebek bezi meselrsi ve pişik kremlerinw hızlıca bir bakış ve pampers incelemesinden.

Ben hesaba güvendim incelemeye calısıyorum paylasımlarını. Onun soylediği bezleri ve ıslak mendilleri almakla başladım. Sleepy ıslak mendşl kızartınca bezden mi acaba dedim aonra ondan değilmiş ama bez sızdırınca sleepy elendi hangisini almalıyım derken yıldızlar listesindeki bezleri aldık en kötü olmayanı veririz diyerek zaten bez maceramı biliyorsunuz.

Islak mendilde annem yegeniminneskiden kullandıgı unibaby almış temiz listede değil dedim, sleepy listedeydi de ne oldu dedi sarı paket almış eski tarihli içinde fenoksietanol var. Bir şey yapmadı hızlıca bitirdim ben de tekrar almayız diye. Mavi unibaby almış bir de onun içeriği biraz daha temiz sodium benzionate var ama yuzde 99.5 organik bileşen yazıyor. O da bir şey yapmadı yani bugun tüm gün onla temizledim pişik baslangıcında (birkaç kırmzıı benek ve popo arasında kırmızılık) artma olmadı. Ama favorim baby turco ıslak mendil. İçeriği temiz fiyatı uygun ve kısa sürede normale döndü popo naturalden sonra.

Canım valla süpersin bu hesabı bilmiyordum. İnstada bir doktor da premium care için petrol olayını demişti. O nedenle değiştirme kararı alıp sleepy almıştım da olmadı işte şu pişiktem bir kurtulayım.biraz zaman geçsin başka bez denemeye çalışırım. şuan kötü durumda çünkü.. peki sleepy bionatural yada ecologic denedin mi?

Canım bi firsat bulduğunda beni etiketliyerek baby turco islak mendilin paket icinden mendilini cikartip mendilin dokusu, kalinligi vs belli olacak şekilde fotosunu cekip paylasabilir misin?

Bir de annene sorar misin sari unibaby'i nerden bulmus?

Bionatural denedim 1 numarada natural ve bionatural kullandım, naturale kıyasla acayip yumuşak. 1 numarada sızma sorunu da cok yoktu. Kalıpları biraz küçük sadece sleepylerin 1 ile 2 nin ağ genişliği aynı.
Unutmazsam sabah ilk iş biz gölbaşındayız burada temizlik ürünleri datan bir dükkan var orada bulmuş ama tarihi eskiydi annem fark etmemiş.

Aynen cnm katılıyorum benimkide hiç durmuyor uykusu bile çok hafif hemen açıyor gözleri bende bekliyorum o sakince duracağı günleri

Canım 6. Ve 7. Madde çocuk için mi
Ben geceleri ışıkta uyutuyorum yani abajur hep açık . Çünkü küstüm kusuyor mu uyuyor mu uyanık mi göremiyorum .

Ankara golbasi mi? O sari unibaby piyasadan kalktiginda benim ilk kizim yeni dogmustu. Piyasada kalanlari da ilk 6 ay falan bulabildik sonra bir daha hic karsilasmadik. Su an piyasada olan mavi unibaby'den daha kalin daha havlumsuydu o.

Ben geceleri ışıkta uyutuyorum yani abajur hep açık . Çünkü küstüm kusuyor mu uyuyor mu uyanık mi göremiyorum .
Ben uzaktaki hol ışığını açık bırakıyorum belirli belirsiz oluyor kapıyı da kapatınca gece gözümü açınca en azından görebileyim memeyi gözüne sokmayayım diye çocuğun

Ankara golbasi mi? O sari unibaby piyasadan kalktiginda benim ilk kizim yeni dogmustu. Piyasada kalanlari da ilk 6 ay falan bulabildik sonra bir daha hic karsilasmadik. Su an piyasada olan mavi unibaby'den daha kalin daha havlumsuydu o.
Evet evet sen de ankaradaydın. Ya içeriğinde bazı maddeler var belki hala vardır o dukkanda da. Ben arada bariz bi fark hissetmedim ama sen daha deneyimlisin elin daha hassas olabilir, turco da aklımda

Ben uzaktaki hol ışığını açık bırakıyorum belirli belirsiz oluyor kapıyı da kapatınca gece gözümü açınca en azından görebileyim memeyi gözüne sokmayayım diye çocuğun
Bende lambaderi loş bi şekilde kullanıyorum, karanlıkta bırakmak içime sinmiyor gece çok sık uyanıp kontrol ediyorum zaten

Ama Melike’nin dediğinde mantıklı uzaktaki ışığı açık bırakayım bakayım oğluşumu görebilecem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…