2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet evet sen de ankaradaydın. Ya içeriğinde bazı maddeler var belki hala vardır o dukkanda da. Ben arada bariz bi fark hissetmedim ama sen daha deneyimlisin elin daha hassas olabilir, turco da aklımda
Yok simdiki mavi unibaby ilk ciktiginda resmen temizlemiyordu ve cok kotu kokuyordu. Bunu da duzelttiler sikayet edile edile.

Ben de elimden geldigince temiz icerik kullanmaya çalışıyorum ama cocuklarimizi fanusta buyutmek de iyi degil, bazi kotu seylerle bizim kontrolumuz altinda temas etmeleri de önemli diye düşünüyorum. Bir de etko cosmos sertifikasi var unibaby'nin duymussunuzdur, o sertifika dogal olmayan urunlere verilmiyor. Sanirim sari unide bu sertifika yoktu degil mi?

Bilgiler için çok teşekkür ederim
birkaç gündür düşündüğüm şeyi sen söyledin şu an çok üzgünüm. Bebeğim ilk 1 ay 1kg aldı. Burada da yazmıştım sütüm iyi diye ama bende çok ciddi iştahsızlık var. Yıllardır böyle bu ve bebeğim bu ay tartıdan kendi ölçtüğüm kadarıyla 600-700 gr gibi bir şey aldı. Bunun sorumlusu benim neredeyse hiç yemek yememem ve gittikçe zayıflıyorum. Burada şunu yedim bunu yedim dendiği zaman kendime bakıyorum hiçbir şey yememişim. Bu da tabiki sütün kalitesini etkiledi

Hanımlar iyi günler birkaç gündür kimyon rezene karıştırıp içiyorum bebeğim günde 1kere kek yapardı 3 ecıktı ama sıvı bi şekilde içtiğim onu ishal yapmamıştır değil mi

Canım harika bilgiler çok teşekkürler
Biz doğduğundan beri sleepy bionatural kullanıyoruz. Daha bu hafta 2 numaraya geçtik. Bir ara bir kez pişik oldu ama o dönem aşırı kaka yapıyordu bence pişik olması normaldi. O pişik geçtikten sonra bi daha hiç pişik yapmadı. Elimde prima aktif bebek var birkaç kere onu kullandım ama dokusu çok naylonumsu geldi bana ve petrol türevleri olduğunuda okumuştum. Bionatural gerçekten yumuşacık. Birkaç kere sırttan taşma yaptı ama o da gece uyku sersemi biz düzgün bez bağlayamadığımız için oldu
Canım 6. Ve 7. Madde çocuk için mi
Ben geceleri ışıkta uyutuyorum yani abajur hep açık . Çünkü küstüm kusuyor mu uyuyor mu uyanık mi göremiyorum .

Ben uzaktaki hol ışığını açık bırakıyorum belirli belirsiz oluyor kapıyı da kapatınca gece gözümü açınca en azından görebileyim memeyi gözüne sokmayayım diye çocuğun

Gecenin zifiri karanlığında uyuyan, bebeğe ne yapıyor diye bir kere bakmayan ben zaten bişey olsa ağlar ya da ses çıkarır diye düşündüğüm için hiç bir ışığı yakmiyorum

Kızlar ben osramın uzaktan kumandalı rgb ampulünü kullanıyorum. Işık şiddeti ve renkleri istediğimiz gibi ayarlanabiliyor. Oturduğum yerden kumandayla ayarlıyorum çok pratik oluyor. Bebekler için gece kırmızı ışıkta uyumanın melatonin salınımını arttırdığını ve uyku kalitesini arttırdığını söylüyorlar bu nedenle ben kızım uyurken en kısık şiddette kırmızı ışık açıyorum. Eğer ağlarsa uyanırsa emzirme ve bez değişimi için kısık sarı ışığa geçiyorum. Kısık olduğu için uykusuda bölünmüyor. İşlemler bittikten sonra tekrar kırmızıyı açıyorum. Ben bu ampulden çok memnunum, hatta annemlerin yanına geldim ilk yanıma aldığım şey buydu. Kesinlikle tavsiye ederim.

Ben de salondaki avizeyi değiştirdim kızlar kumandalı gece lambası modu var. Akşam uykularında kısıyorum hemen gözünü almıyor ışık çok şık bir şey değil ama kullanışlı.

Kızlar ibb yardıma ihtiyacı olan ailelere çok güzel yardım paketi veriyor bilginiz olsun. Bebek 8 haftalık olana kadar başvurmak gerekiyor. İçinde Park yatak reflu yatağı bile var.. bir tanıdık başvurmuş ve geldi içinde yok yok. Bilginşz olsun

Ben onca şeyi yememe rağmen üstüne bir de mama desteğiyle anca 600 700 gr aldırdım 2.ay da , anne beslenmesi önemli tabiki de kilit nokta o değil , boşuna üzmeyin kendinizi

İştah konusu da bebeğim şu an 68 günlük son 10 gündür acayip arttı iştahım öncesinde benim de yoktu öğleden sonra ilk öğünü yiyordum düşünün , oda iştahsız bi şekilde , sizinde artar belki zamanla

Gecenin zifiri karanlığında uyuyan, bebeğe ne yapıyor diye bir kere bakmayan ben zaten bişey olsa ağlar ya da ses çıkarır diye düşündüğüm için hiç bir ışığı yakmiyorum
Aa senden bu performansı hiç beklemezdim saat başı alarm kuran anne vibe ı almıştım oysaki

Benim baby turco 2 no geldi ama baya küçük gözüküyor yarın başlıcam kullanmaya inşallah 3 hafta için küçük gelmez ve pişik yapmaz

Onda yoktu bencr de

Kızlar bebişler gündüz kaç saat yatıyo ya sizin bi seferde ne kdr uyuyo en fazla
Gündüzleri uyutmak gittikçe zorlaştı ya sanırsın 1 yaşında bebek

Desteğiniz için teşekkür ederim. İlk ay alıp bu ay az alınca kendimde buldum suçu. Ben de kahvaltı yapmıyorum. Öğlen apar topar yiyorum. En azından kuruyemişe yükleneceğim. Eşim evde oldukça da daha çok yapıp yemeye çalışacağım. Süt ihtiyacı arttıkça belki iştah yapar dediğiniz gibi ikimizin de bundan sonrası iyi olur umarım

Kızlar bebişler gündüz kaç saat yatıyo ya sizin bi seferde ne kdr uyuyo en fazla
Gündüzleri uyutmak gittikçe zorlaştı ya sanırsın 1 yaşında bebek
Az once 3 s 42 dk uyudu
Uyandirmasam devam ederdi. Bu surenin 42 dksi memedeydi o yuzden iki emme arasi 3 s oldu yine de. Ama ondan once yaklasik 2 bucuk saat uykusuz kaldi, simdi 1.5 saat sonra yine uyutacagim tabi uyursa.

Kızlar,
Bugün 2 aylık kontrolümüz vardı.
Köpüklü ve turuncu, yeşil renk kaka için gaita verdik temiz çıktı içim rahat etti.
Doktora son günlerde ağlama şiddet arttığı ve gözlemlediğim bazı hallerini ilettim SAB SIMPLEX verdi. Bu damlayı kullanıp memnun kalan var mı?

Harika bilgiler çook ihtiyacım olan teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…