Inanki bende ilk duyduğumda inanmamistim ama o kadar çok yorum varki kremin altında bütün herkes pisikbkremi niyetine kullanmis cidden dedikleri kadar varCanım o sadece nemlendirici değil mi nasıl iyi geldi şaşırdım. Ben de salıya aldım randevu geçme düzelme olmazsa gideceğim bakalım..
Okyanus suyu burun spreyinden çok farklı bir şey içeriği tuzlu okyanus veya deniz suyu bilginiz olsunYok o kadar küçük bebeğe burun spreyi verilmez. Sf ile temizlemek onerilir. Burun açıcı spreyler erişkinlere bile zararlı. Recete edildiginde 10 günden fazla kullanma denir.
Gazını çıkartıyor olsanızda gaz mideden aşağı yinede inmiş olabilir39+5 te doğum yaptım hiç yazamadım buraya.bebeğim 1aylık oldu.benim bebeğimde memede kıvranıyor aglıyor bazen tutmuyor. Kendini perişan ediyor. Gazını da çıkartıyorum anlayamaıypruö nesi var acaba
Kendince iyilik yapan bir kv yinee...Canım biz geçen hafta cumartesi pazar pazartesi yaşadık emziği yok ettim çünkü kv gizli gizli veriyordu arkamdan yakarım bu emziği dedim en sonunda sakladım, ve meme kazandı şu anda emzik bizzat benim napalım ben yorulayım da yeter ki o sütümü içsin, baştan gaz sancısından dedim sütümü sıktım sağ göğüsten bazı deliklerden fışkıyor çünkü bazen ona mı sinir oluyor dedim yok pazartesi işe gittim 4 saat geldim normalde saldıran çocuk memeyi 2 çekiyor bırakıyor basıyor yaygarayı, direndi ağladı tabi biraz yorulduk ama mecbura kaldı şimdi yine memeye düştü çok şüküremiyor üstüne kafasını yaslıyor gülüyor sevinçten ağladım ilk düzgün emdiğinde pes etme azcık aç kalsın dönecek emziği de sakla, meraklanma düzelecek yarım gün sürmedi emziği atınca
4 no bez hangi markayı almayı düşünüyorsunuzTek tek eleyeceğim şimdi biraz molfix artı baby turco ıslak mendil takılırım sonra difer ıslak mendili eklerim falan. Zaten baby turco 3 numara bezin boyu molfix 2 ile aynı olsa da cırtlar cok ust uste biniyor ve sızma yapma ihtimali var. Primada alkol ve parafin oldugu için surekli onu takmak onerilmiyor losyonsuz bezle karısık kullan deniyor ben biraz fazla karıstırdom
Bende sarı hametan kullandım 2 güne geçirdiBu arada bizim de geçmeyen geçiyormuş gibi olup tekrarlayan pisigimiz var pzrtssi dr randevusu var soracağım kullanmadığım kalmadı
Ilk mustela ile başladım ( hiç bi ise yaramadı)
Sonra fito+mustela yaptım ( geçer gibi oldu gecmedi)
Hametan mavi +sudocrem kullandim yine ayni sadece yangisini aldı
Su an int okuduğum ve sasirdigim arko krem tüplü olanı kullaniyorum 2 gündür duzeldi ilginç bi sekilde
Ha birde kardesimin söylediği antibiyotikli bi krem vardi 2 kerede geciriyormus ama ben onu son cAre bıraktım inatla kullanmıyorum
Altını surekli değiştiren ve ıslak mendil kullanmayan biri olarak söylüyorum arko krem gerçekten iyi geldi yeşil tüplü krem
Baby turco 3 numara molfix 2 ile aynı boy demiştim ya, prima baby turco ve molfix karısık kullandım 2 gün. Bunlardan biri veya ıslak mendil pişik yaptı onu bulucam öncelikle. Prima kullanmayı düşünmüyorum çünkü içeriği içime sinmiyor. Baby turco 3 numaranın da lastikleri uzunmuş cırtlar ust uste bindi ve gece sızdırma yaptı (diğer bagladıklarımda sorun yoktu belki ben baglayamadım). Henüz yeni molfixi denemedim ve digerlerini goon da alıp içlerinden birini seçeceğim. Becerebilirsem molfixin eski paketini bulmak istiyorum şimdilik.4 no bez hangi markayı almayı düşünüyorsunuz
Ben yeni molfix aldım. Aldığımdan beri sürekli kıyafet değiştiriyorum. Her şeyi sızdırıyor.Ben de acaba bağlayamıyor muyum diye düşünüyorum.Baby turco 3 numara molfix 2 ile aynı boy demiştim ya, prima baby turco ve molfix karısık kullandım 2 gün. Bunlardan biri veya ıslak mendil pişik yaptı onu bulucam öncelikle. Prima kullanmayı düşünmüyorum çünkü içeriği içime sinmiyor. Baby turco 3 numaranın da lastikleri uzunmuş cırtlar ust uste bindi ve gece sızdırma yaptı (diğer bagladıklarımda sorun yoktu belki ben baglayamadım). Henüz yeni molfixi denemedim ve digerlerini goon da alıp içlerinden birini seçeceğim. Becerebilirsem molfixin eski paketini bulmak istiyorum şimdilik.
Şimdi buna bir kıyaslama daha ekliyorum, dayanamadım gittim goon 2 numara aldım sarı paket olandsn, goon premium soft yani. İçi eski molfixten daha yumuşak, arkada molfix kadsr buyuk ve belirgin olmasa da lastiği var, molfixin lg aralığı 4-8 2 numarada, prima gibi yani ama ağ boyutu bu ikisinden yarım cm daha geniş. Ben boyutundan emin olamayıp şimdş yine 2 numara eski molfix aldım paket bitince ya da iyice sıkmaya başladığında goona geçerim denemek için.O gün elime fırsat geçmişken evdeki bezleri karşılaştırdkm, buraya da yazayım.
Sleepy natural ve bionatural denemiştim. Bionaturalin dokusu naturalden daha yumuşak, 1 numara fena değildi, lastik izinden dolayı ve evde olduğu için 2 numaraya geçtim. 2 numara sleepy natural dehşet şekilde sızma yaptı. Boyu 1 numaradan uzun ama ağı aynı genişlikteydi ve molfix 2 numaradan daha küçüktü.
Muhendisinoglu listesinde temiz bez olan mavi molfix (2 ve 3 numara), bebeland (şok markası- 3 Numara),baby turcoyu (3 numara) ve o listede olmayan prima aktif bebek 2 numarayı karşılaştırdım.
Molfix hayat kimya tarafından üretiliyor, bebeland de burda üretiliyor. Ama molfixten farklı olarak bebeland, elastik ve tutkal içeriyor, maddelerin sıralaması da farklı. Elastik ve tutkal temiz içeriği bozmuyor olsa gerek ki listede yer almış. Bu maddeler baby turcoda da var ve içerik sıralaması bebeland ile aynı. Turcoda ek olarak zeytinyagı ve pamuk var.
Baby turco 3 numara ile molfix 2 numaranın ölçüleri birebir aynı, bebeland 3 numara ile molfix 2 numaranın ağı aynı ama bebeland daha uzun.
Bebeland molfixin eski serisine kıyasla daha naylonumsu ve ince, içi de biraz daha sert. Yeni seri molfixte ladtik ve çiş göstergesi yok, daha ince ve dış yüzeyi daha sert eski molfixe göre.
2 numara prima ile 3 numara baby Turco aynı. Yani prima 2 ile molfix 2 aynı boy ama kg aralığı primada daha yuksek 4-8 o, molfix 3-6. Fakat prima alkol ve parafin içeriyor. İçinde mavi mavi çizgiler var. Prima da ince, dışı turcoya göre daha naylonumsu.
Islaklık testi de yaptım ama onu pek anlamadım eşit dökemedim galiba.
Eğer yeni molfix sızma ya da pişik yaparsa bu evdekilerden birini seçmeden önce bir de goon sarı paket denerim sanırım
Yeni molfix için hep bu yorum var. Pişik ve sızma diyorlar hatta molfixin kendi instagram hesabının altı bu yorumla dolu. Ben dün karışık denedim turco prima ve molfixi biri hafif pişik yaptı bunlar ya da ıslak mendil, hangisi olduğunu bulayım bir de goon deneyeyim tekrar yazacağım.Ben yeni molfix aldım. Aldığımdan beri sürekli kıyafet değiştiriyorum. Her şeyi sızdırıyor.Ben de acaba bağlayamıyor muyum diye düşünüyorum.
baby turcodan da 3 numara var umarım boşa gitmez.Boyutunun küçük olması üzüyor. Bitsin bir daha almayacağım.
Ay evet bezde bir gariplik var. Çişi bile sızdırıyor. Bez de çok ince geldi bana bilmiyorum. Kilo aralığı geniş olmadı bir iki haftaya bunu tekrar kullanırım artık. Bez konusunda deneyimlerinizi dikkate alacağımŞimdi buna bir kıyaslama daha ekliyorum, dayanamadım gittim goon 2 numara aldım sarı paket olandsn, goon premium soft yani. İçi eski molfixten daha yumuşak, arkada molfix kadsr buyuk ve belirgin olmasa da lastiği var, molfixin lg aralığı 4-8 2 numarada, prima gibi yani ama ağ boyutu bu ikisinden yarım cm daha geniş. Ben boyutundan emin olamayıp şimdş yine 2 numara eski molfix aldım paket bitince ya da iyice sıkmaya başladığında goona geçerim denemek için.
Ebebek ve migrosta molfixin tanesi 2.38 ama goon ebebekte 3.80e geliyor 46lı pakette ama tyde 2.40a gelen paketleri falan var. Ebebek için kıyaslarsak fiyat olarak prima, goon, molfix, baby turco, bebeland şeklindr sıralanıyorlar sanırım.
Yeni molfix için hep bu yorum var. Pişik ve sızma diyorlar hatta molfixin kendi instagram hesabının altı bu yorumla dolu. Ben dün karışık denedim turco prima ve molfixi biri hafif pişik yaptı bunlar ya da ıslak mendil, hangisi olduğunu bulayım bir de goon deneyeyim tekrar yazacağım.
Ayy benim salaklığım losyon diye şampuanı alıp r de çocuğa sürmüşümmmmmKızlar mustela stelatopia vücut losyonu kullanan var mı? Bu durulanıyormuş ya ben durulamadım yavrumu ya bir şey olmaz inş. Üstünü okumak aklıma geç geldi ☹☹
Beklemedeyim memnun kalırsan goon alırım bendeŞimdi buna bir kıyaslama daha ekliyorum, dayanamadım gittim goon 2 numara aldım sarı paket olandsn, goon premium soft yani. İçi eski molfixten daha yumuşak, arkada molfix kadsr buyuk ve belirgin olmasa da lastiği var, molfixin lg aralığı 4-8 2 numarada, prima gibi yani ama ağ boyutu bu ikisinden yarım cm daha geniş. Ben boyutundan emin olamayıp şimdş yine 2 numara eski molfix aldım paket bitince ya da iyice sıkmaya başladığında goona geçerim denemek için.
Ebebek ve migrosta molfixin tanesi 2.38 ama goon ebebekte 3.80e geliyor 46lı pakette ama tyde 2.40a gelen paketleri falan var. Ebebek için kıyaslarsak fiyat olarak prima, goon, molfix, baby turco, bebeland şeklindr sıralanıyorlar sanırım.
Yeni molfix için hep bu yorum var. Pişik ve sızma diyorlar hatta molfixin kendi instagram hesabının altı bu yorumla dolu. Ben dün karışık denedim turco prima ve molfixi biri hafif pişik yaptı bunlar ya da ıslak mendil, hangisi olduğunu bulayım bir de goon deneyeyim tekrar yazacağım.
Hepimiz için deneyeceğimBeklemedeyim memnun kalırsan goon alırım bendemolfixten soğudum
Deneyecen de pişik oluyor ya napacazHepimiz için deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?