2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Tek tek eleyeceğim şimdi biraz molfix artı baby turco ıslak mendil takılırım sonra difer ıslak mendili eklerim falan. Zaten baby turco 3 numara bezin boyu molfix 2 ile aynı olsa da cırtlar cok ust uste biniyor ve sızma yapma ihtimali var. Primada alkol ve parafin oldugu için surekli onu takmak onerilmiyor losyonsuz bezle karısık kullan deniyor ben biraz fazla karıstırdom

Canım o sadece nemlendirici değil mi nasıl iyi geldi şaşırdım. Ben de salıya aldım randevu geçme düzelme olmazsa gideceğim bakalım..
Inanki bende ilk duyduğumda inanmamistim ama o kadar çok yorum varki kremin altında bütün herkes pisikbkremi niyetine kullanmis cidden dedikleri kadar var geçirdi valla

Yok o kadar küçük bebeğe burun spreyi verilmez. Sf ile temizlemek onerilir. Burun açıcı spreyler erişkinlere bile zararlı. Recete edildiginde 10 günden fazla kullanma denir.
Okyanus suyu burun spreyinden çok farklı bir şey içeriği tuzlu okyanus veya deniz suyu bilginiz olsun

39+5 te doğum yaptım hiç yazamadım buraya.bebeğim 1aylık oldu.benim bebeğimde memede kıvranıyor aglıyor bazen tutmuyor. Kendini perişan ediyor. Gazını da çıkartıyorum anlayamaıypruö nesi var acaba
Gazını çıkartıyor olsanızda gaz mideden aşağı yinede inmiş olabilir
Sütünüz çok veya az geliyor olabilir
İstediği hızda çekemiyor olabilir
Memeniz büyük veya küçükse bununla ilgilide problem olabilir keza ben bunu yaşadım hala yaşıyorum emmeyi unutmuş gibi davranıyor bir süre 2 aylığız
En iyiside doktorunuza danışmanız

Kendince iyilik yapan bir kv yinee...

4 no bez hangi markayı almayı düşünüyorsunuz

Bende sarı hametan kullandım 2 güne geçirdi

4 no bez hangi markayı almayı düşünüyorsunuz
Baby turco 3 numara molfix 2 ile aynı boy demiştim ya, prima baby turco ve molfix karısık kullandım 2 gün. Bunlardan biri veya ıslak mendil pişik yaptı onu bulucam öncelikle. Prima kullanmayı düşünmüyorum çünkü içeriği içime sinmiyor. Baby turco 3 numaranın da lastikleri uzunmuş cırtlar ust uste bindi ve gece sızdırma yaptı (diğer bagladıklarımda sorun yoktu belki ben baglayamadım). Henüz yeni molfixi denemedim ve digerlerini goon da alıp içlerinden birini seçeceğim. Becerebilirsem molfixin eski paketini bulmak istiyorum şimdilik.

Ben yeni molfix aldım. Aldığımdan beri sürekli kıyafet değiştiriyorum. Her şeyi sızdırıyor.Ben de acaba bağlayamıyor muyum diye düşünüyorum.
baby turcodan da 3 numara var umarım boşa gitmez.Boyutunun küçük olması üzüyor. Bitsin bir daha almayacağım.

Şimdi buna bir kıyaslama daha ekliyorum, dayanamadım gittim goon 2 numara aldım sarı paket olandsn, goon premium soft yani. İçi eski molfixten daha yumuşak, arkada molfix kadsr buyuk ve belirgin olmasa da lastiği var, molfixin lg aralığı 4-8 2 numarada, prima gibi yani ama ağ boyutu bu ikisinden yarım cm daha geniş. Ben boyutundan emin olamayıp şimdş yine 2 numara eski molfix aldım paket bitince ya da iyice sıkmaya başladığında goona geçerim denemek için.
Ebebek ve migrosta molfixin tanesi 2.38 ama goon ebebekte 3.80e geliyor 46lı pakette ama tyde 2.40a gelen paketleri falan var. Ebebek için kıyaslarsak fiyat olarak prima, goon, molfix, baby turco, bebeland şeklindr sıralanıyorlar sanırım.
Yeni molfix için hep bu yorum var. Pişik ve sızma diyorlar hatta molfixin kendi instagram hesabının altı bu yorumla dolu. Ben dün karışık denedim turco prima ve molfixi biri hafif pişik yaptı bunlar ya da ıslak mendil, hangisi olduğunu bulayım bir de goon deneyeyim tekrar yazacağım.

Ay evet bezde bir gariplik var. Çişi bile sızdırıyor. Bez de çok ince geldi bana bilmiyorum. Kilo aralığı geniş olmadı bir iki haftaya bunu tekrar kullanırım artık. Bez konusunda deneyimlerinizi dikkate alacağım

Kızlar mustela stelatopia vücut losyonu kullanan var mı? Bu durulanıyormuş ya ben durulamadım yavrumu ya bir şey olmaz inş. Üstünü okumak aklıma geç geldi ☹☹

Beklemedeyim memnun kalırsan goon alırım bende molfixten soğudum

Kızlar ya ben gündüzleri bebeği hiç oyalayamıyorum 2 ay olmak üzere etrafa bakınmaya başladı ana kucağında 15 dk duruyo başlıyo ağlamaya kucak istiyo
Gündüz uyutmak desen ayrı sorun uyutuyorum dalıp dalıp kendini uyandırıyo bi yandan esniyo bş yandan ağlıyo yatamadığı için napcam böyle bilmiyorum
3 ay bol bol kucağınıza alın temas isterler deniyo ama kucağımı alıştı yatıramıyorum sürekli ağlıyo yani anlamadım ben 3 gündür ekstra bi zorluyo
Gündüz oyalayamıyorum yani

Kizlar selamlar

Dikkatimi cekti cogunuz pisik problemi yasiyorsunuz, ipucu birakmaya geldim.

Pisik kakadaki ve idrardaki seker & asit dengesizligi yuzunden olusabilir. Yediginiz sekerli gidalari azaltirsaniz bebisleriniz de rahatlayabilir.

Ben seker ve paketli gida tuketmemeye calisirim yani gebelikle lohusalikla emzirmeyle alakasi yok, genel bi yeme icme tercihi sadece ve cocuklarimda onceki sayfalarda da paylastigim uzere pisik yasamadim hic.

Kronik pisikli anneler deneyip sonucu da paylasirsa yeni bir bilgi edinmis oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…