- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
Hamileliğimi 27 kiloyla kapattım ve şimdi ne yiyorsun diye sor bir sabah bir akşam yiyorum ne varsa kalkıyorum hiç yiyesim gelmiyo yaptığımız elimizde değil ama yanlışBilgiler için çok teşekkür ederim
birkaç gündür düşündüğüm şeyi sen söyledin şu an çok üzgünüm. Bebeğim ilk 1 ay 1kg aldı. Burada da yazmıştım sütüm iyi diye ama bende çok ciddi iştahsızlık var. Yıllardır böyle bu ve bebeğim bu ay tartıdan kendi ölçtüğüm kadarıyla 600-700 gr gibi bir şey aldı. Bunun sorumlusu benim neredeyse hiç yemek yememem ve gittikçe zayıflıyorum. Burada şunu yedim bunu yedim dendiği zaman kendime bakıyorum hiçbir şey yememişim. Bu da tabiki sütün kalitesini etkiledi
Ben baya hırpalayarak seviyorum yoruluyor yöntemim bu olduBnmde yatıyodu şimdi 45 dk yatıp uyandırıyo kendini yatmayıncada oyalamak çok zor ya
Günü gününü qsla tutmuyo dün tüm gün uyudu bugun 30 dkden fazla dalamadı. Ki hep böyle oluyoKızlar bebişler gündüz kaç saat yatıyo ya sizin bi seferde ne kdr uyuyo en fazla
Gündüzleri uyutmak gittikçe zorlaştı ya sanırsın 1 yaşında bebek
Benim kızım 23 eylul dogumlu, 42 haftalıkken dogdu (bunun önemi var mı bilmiyorum ama) 3005 gram doğdu hastaneden 2850 olarak çıktı 1 ay kontrolünde 3700 ölçtüler.Kızlar selam, biliyorsunuz biz grubun en aceleci prematüre bebeğiyiz. Size bir sorum olacaktı. Bebişleriniz 1 ay kontrollerinde kaçar kiloydu acaba? Biz düzeltilmiş21 Eylül doğumluyuz. Şu an için eylülde doğanları yakalamış mıyız onu anlamak istiyorum da
Bugün bölük pörçük toplasan 1 1.5 saat uyudu ve aşırı huysuzKızlar bebişler gündüz kaç saat yatıyo ya sizin bi seferde ne kdr uyuyo en fazla
Gündüzleri uyutmak gittikçe zorlaştı ya sanırsın 1 yaşında bebek
Canım benimli tombik doğdu.. 4100 doğmuştu, hastaneden 3700le çıktık. 1. Ayda 4800dü.. 700 gram almış yani.nKızlar selam, biliyorsunuz biz grubun en aceleci prematüre bebeğiyiz. Size bir sorum olacaktı. Bebişleriniz 1 ay kontrollerinde kaçar kiloydu acaba? Biz düzeltilmiş21 Eylül doğumluyuz. Şu an için eylülde doğanları yakalamış mıyız onu anlamak istiyorum da
Kendini uzme lutfen hemen bugun bebegin icin birseyler ye.. illa dolu dolu olmak zorunda degil 3 dilim kasar yemekle baslaBilgiler için çok teşekkür ederim
birkaç gündür düşündüğüm şeyi sen söyledin şu an çok üzgünüm. Bebeğim ilk 1 ay 1kg aldı. Burada da yazmıştım sütüm iyi diye ama bende çok ciddi iştahsızlık var. Yıllardır böyle bu ve bebeğim bu ay tartıdan kendi ölçtüğüm kadarıyla 600-700 gr gibi bir şey aldı. Bunun sorumlusu benim neredeyse hiç yemek yememem ve gittikçe zayıflıyorum. Burada şunu yedim bunu yedim dendiği zaman kendime bakıyorum hiçbir şey yememişim. Bu da tabiki sütün kalitesini etkiledi
Günü gününü qsla tutmuyo dün tüm gün uyudu bugun 30 dkden fazla dalamadı. Ki hep böyle oluyo
Benim kızım 23 eylul dogumlu, 42 haftalıkken dogdu (bunun önemi var mı bilmiyorum ama) 3005 gram doğdu hastaneden 2850 olarak çıktı 1 ay kontrolünde 3700 ölçtüler.
Bizim bugünkü kontrolde 3900 çıktı kilomuz 39 günlüğüz. Hemen hemen yakalamış oluyoruz sanırım değil miCanım benimli tombik doğdu.. 4100 doğmuştu, hastaneden 3700le çıktık. 1. Ayda 4800dü.. 700 gram almış yani.n
Sayfamızın en minik bebeğiydiBizim bugünkü kontrolde 3900 çıktı kilomuz 39 günlüğüz. Hemen hemen yakalamış oluyoruz sanırım değil mi
Benimkine kıyafet dayanmıyor kusuyor yada emip ıslatıyor kışta geliyo nasıl kurutucaz elbise işi sıkıntıEee kızlar Kasım geliyor. Kasım indirimlerinden neler alıyoruz
Benim de iki aydır bir elim yağda bir elim baldaydı.İyi akşamlar kızlar okuyorum grubu hep ama yazmaya fırsat bulamıyordum bir türlü
Bu bebelerin günleri günlerine tutmuyor bir gün çok iyiyiz bir gün çok kötü
Bu zamana kadar hep annem vardı yükümü hafifletiyordu saolsun ben sadece bebeğime bakıyordum bir kaç gün sonra tek kalacağız bakalım nasıl olacak
Bebişe tek bakan anneler yemek temizlik bulaşık çamaşır vs nasıl yetişiyor bu işler
Benim bebeğim 8 Eylül doğumlu canım (40+0)Kızlar selam, biliyorsunuz biz grubun en aceleci prematüre bebeğiyiz. Size bir sorum olacaktı. Bebişleriniz 1 ay kontrollerinde kaçar kiloydu acaba? Biz düzeltilmiş21 Eylül doğumluyuz. Şu an için eylülde doğanları yakalamış mıyız onu anlamak istiyorum da
İyi akşamlar kızlar okuyorum grubu hep ama yazmaya fırsat bulamıyordum bir türlü
Bu zamana kadar hep annem vardı yükümü hafifletiyordu saolsun ben sadece bebeğime bakıyordum bir kaç gün sonra tek kalacağız bakalım nasıl olacak
Bebişe tek bakan anneler yemek temizlik bulaşık çamaşır vs nasıl yetişiyor bu işler
Sabah eşim işe giderken ikimize kahvaltı hazırlıyor, o ise gidiyor ben tek kalıyorum. Çoğunlukla bebeğimle.ilgileniyorum evi bosveriyorum. Ama uyursa hemen yatak toplama, mutfağı toplama, salonu toplama işini yapıyorum. Akşam eşim gelince önceki gün yaptığım yemeği yiyoruz. Sonra bebeği eşime verip çamaşır varsa yıkıyorum, süpürme varsa yapmaya çalışıyorum (2 haftada bir falan) ve ertesi günün yemeğini yapıp dolaba kaldırıyorum.İyi akşamlar kızlar okuyorum grubu hep ama yazmaya fırsat bulamıyordum bir türlü
Biri gruba yazmıştı gaz içim çok iyi orijinalini bulursanı gece de uyutuyor gibi bir şey demişti ama kullanan var mı bilmiyorum.Doktorum doğal içerikli diye mommys bilis gece damlasını vermişti,içinde pasiflora varmış,tereddütte kaldım kullanıp kullanmamakta..
kullanan var mı aranızda
Bence gayet güzel canım çok şükür yetişmiş daha ne olsun ❤❤Bizim bugünkü kontrolde 3900 çıktı kilomuz 39 günlüğüz. Hemen hemen yakalamış oluyoruz sanırım değil mi
Kurutma makinesi almak istiyorsun anladımBenimkine kıyafet dayanmıyor kusuyor yada emip ıslatıyor kışta geliyo nasıl kurutucaz elbise işi sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?