2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

Ya biz birşeyleri kaçırıyoruz ya da bazı doktorlar çok biliyor hdjdj birde şeye çok kuruluyorum soğuk bebekte gaz yapmaz. Eee tamda sarıp sarmalayınca rahatlıyor sıcak rahatlatıyor bebeği napayım şimdi enzimderi 21-22 de daha iyi çalışıyor diye sarmayıp gazdan mı kendimizi imha edelim.
Evet geçen gün gördüm rossmanda var.

Onu yüzüne kullanan varmış, denesem mi; kızımın poposundan önce yüzümde deneyebilirim

Ben burdaki herkesi çok merak ediyorum ve herkesi az çok tahmin edebiliyorum sanki. Mesela Salon Kadini 'ı Nazlı Altaç gibi düşünüyorum iki kız annesi bilinçli bilgili
Benim kimse hakkında bir fikrim yok. İnsanları tanıyamam da çoğu zaman nicklere bile bakmıyorum vallahi

Silmedin kız okuduk :) ama nazenin büyük bizimkilerden inşallah onlarda oturcak zamanla. Biz 10 gün önce 2 dak tutamıyorduk
İşte benimki bir ay önce de usluydu ama bilmiyorum tabi inşallah Allah herkese benimki gibi akıllı uslu bir çocuk nasip etsin diğer türlüsü zor ben burada okudukça fenalık geçiriyorum.

Canım sen sirkeli sularla yıkan ve yıka bebeğini
Ben kapının önüne sirkeli su döküyorum inanıyorum öyle şeye. Mesela kayınvalidem söyleme kimseye uslu olduğunu diyordu çok korkar nazardan telefonla arıyorlar işte çocuk durmuyor gazı var falan diyordu millet bir geliyor ziyarete bebek görmeye çocuk uslu diyordu ki siz gelmeden önce susturamadık yeri göğü inletti bütün gece uyumadı ondan şimdi uyuyor falan

İşte benimki bir ay önce de usluydu ama bilmiyorum tabi inşallah Allah herkese benimki gibi akıllı uslu bir çocuk nasip etsin diğer türlüsü zor ben burada okudukça fenalık geçiriyorum.
Kıız tamam nazar değmesin dedikçe uzatma zorla değdirtçenn kızın uslu anladık

Ahaha ben kızım ilk bir hafta nasıl usluydu annem herkese çok yaramaz sabaha kadar uyumuyor diyordu çok gazli ah vah diyordu, 8. Gün kızım aynı annemin dediği gibi bir bebek oldu Abartmasa mıydık annecim dedim

O kadar haklı ki kayınvaliden haklı kayınvalide de ilk defa görüyorum desem yeridir

Ahaha ben kızım ilk bir hafta nasıl usluydu annem herkese çok yaramaz sabaha kadar uyumuyor diyordu çok gazli ah vah diyordu, 8. Gün kızım aynı annemin dediği gibi bir bebek oldu Abartmasa mıydık annecim dedim

Jdkdkdk ay aynısı bizde de oldu. Bu hikayenin de yananı ben oldum tabii. Ama akıllı yavrum biricik Bulutum önden fragmanları vermiş meğersem. Birden annesini ürkütmek istememiş.

Kıız tamam nazar değmesin dedikçe uzatma zorla değdirtçenn kızın uslu anladık
Ağlasa sızlansa size de dert yanamayacağım artık anlaştık dimi em uslu benimki ay şey gibi mi oldum ben sidik yarıştıran anne valla niyetim öyle bir şey değil. Şey demem lazım hiç durmuyor bütün gün kucakta hep ilgileniyorum en zor çocuk benim

Anneannesinin yüzünü kara çıkartmayan koca yürekli bebek

O kadar haklı ki kayınvaliden haklı kayınvalide de ilk defa görüyorum desem yeridir
En büyük nazar buna değer aslında ama benim kayınvalidem de çok iyidir
Kızlar şey gibi miyim gözünüzde melike hayali bir karakter kv iyi bebeği uslu siz yorgunluktan uykusuzluktan halüsinasyon görüyorsunuz

Herşeye inanırım da bir kayınvalidenin iyi olduğuna inanmam zamanı gelmemiştir sadece. Allahım nazarlardan korusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…