- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.557
- 798
Dun kahve yani bardagiyla kola ictim, ilay kafayi yedi gazdan. Osman Gonulal gelsin benim kizin gazini atsin ajdjsjsjs, seviyoruz kendisini neyse.
Su penaten krem var ya tam bir mucizedir, getirtebiliyorsaniz bir suru getirtin. Bi ara rossman satti emin değilim gerci.
Onu yüzüne kullanan varmış, denesem mi; kızımın poposundan önce yüzümde deneyebilirimDun kahve yani bardagiyla kola ictim, ilay kafayi yedi gazdan. Osman Gonulal gelsin benim kizin gazini atsin ajdjsjsjs, seviyoruz kendisini neyse.
Su penaten krem var ya tam bir mucizedir, getirtebiliyorsaniz bir suru getirtin. Bi ara rossman satti emin değilim gerci.
Benim kimse hakkında bir fikrim yok. İnsanları tanıyamam da çoğu zaman nicklere bile bakmıyorum vallahiBen burdaki herkesi çok merak ediyorum ve herkesi az çok tahmin edebiliyorum sanki. MeselaSalon Kadini 'ı Nazlı Altaç gibi düşünüyorum iki kız annesi bilinçli bilgili
Silmedin kız okuduk :) ama nazenin büyük bizimkilerden inşallah onlarda oturcak zamanla. Biz 10 gün önce 2 dak tutamıyordukYazdım sildim vallahi nazar değmesin diyeAllah yardımcınız olsun inşallah
Ben doğumdan sonra katıldım aranıza çoğu kişiyi tanıdım, saçma bir hafızam vardır gerekli gereksiz hiç bir şeyi unutmuyorum yaBenim kimse hakkında bir fikrim yok. İnsanları tanıyamam da çoğu zaman nicklere bile bakmıyorum vallahi
İşte benimki bir ay önce de usluyduSilmedin kız okuduk :) ama nazenin büyük bizimkilerden inşallah onlarda oturcak zamanla. Biz 10 gün önce 2 dak tutamıyorduk
İşte benimki bir ay önce de usluyduama bilmiyorum tabi inşallah Allah herkese benimki gibi akıllı uslu bir çocuk nasip etsin diğer türlüsü zor ben burada okudukça fenalık geçiriyorum.
Ben kapının önüne sirkeli su döküyorum inanıyorum öyle şeye. Mesela kayınvalidem söyleme kimseye uslu olduğunu diyordu çok korkar nazardan telefonla arıyorlar işte çocuk durmuyor gazı var falan diyordu millet bir geliyor ziyarete bebek görmeye çocuk uslu diyordu ki siz gelmeden önce susturamadık yeri göğü inletti bütün gece uyumadı ondan şimdi uyuyor falanCanım sen sirkeli sularla yıkan ve yıka bebeğini
Kıız tamam nazar değmesin dedikçe uzatmaİşte benimki bir ay önce de usluyduama bilmiyorum tabi inşallah Allah herkese benimki gibi akıllı uslu bir çocuk nasip etsin diğer türlüsü zor ben burada okudukça fenalık geçiriyorum.
Ahaha ben kızım ilk bir hafta nasıl usluydu annem herkese çok yaramaz sabaha kadar uyumuyor diyordu çok gazli ah vah diyordu, 8. Gün kızım aynı annemin dediği gibi bir bebek olduBen kapının önüne sirkeli su döküyorum inanıyorum öyle şeye. Mesela kayınvalidem söyleme kimseye uslu olduğunu diyordu çok korkar nazardan telefonla arıyorlar işte çocuk durmuyor gazı var falan diyordu millet bir geliyor ziyarete bebek görmeye çocuk uslu diyordu ki siz gelmeden önce susturamadık yeri göğü inletti bütün gece uyumadı ondan şimdi uyuyor falan
Ben kapının önüne sirkeli su döküyorum inanıyorum öyle şeye. Mesela kayınvalidem söyleme kimseye uslu olduğunu diyordu çok korkar nazardan telefonla arıyorlar işte çocuk durmuyor gazı var falan diyordu millet bir geliyor ziyarete bebek görmeye çocuk uslu diyordu ki siz gelmeden önce susturamadık yeri göğü inletti bütün gece uyumadı ondan şimdi uyuyor falan
Ahaha ben kızım ilk bir hafta nasıl usluydu annem herkese çok yaramaz sabaha kadar uyumuyor diyordu çok gazli ah vah diyordu, 8. Gün kızım aynı annemin dediği gibi bir bebek olduAbartmasa mıydık annecim dedim
Ağlasa sızlansa size de dert yanamayacağım artıkKıız tamam nazar değmesin dedikçe uzatmazorla değdirtçenn kızın uslu anladık
Anneannesinin yüzünü kara çıkartmayan koca yürekli bebekAhaha ben kızım ilk bir hafta nasıl usluydu annem herkese çok yaramaz sabaha kadar uyumuyor diyordu çok gazli ah vah diyordu, 8. Gün kızım aynı annemin dediği gibi bir bebek olduAbartmasa mıydık annecim dedim
En büyük nazar buna değer aslında ama benim kayınvalidem de çok iyidirO kadar haklı ki kayınvalidenhaklı kayınvalide de ilk defa görüyorum desem yeridir
Neden bırakmayı düşündün canım. Dr bize de ikisini verdi sap simplexi çok gazlı olduğu günlerde kullan her gün verme dedi sadeceBiogala sap simplex iyi gelmedi mi valla bir kaç gündür kullanıyorum ama bırakıcam sanırım
11 Ağustos doğumlu işte 2buçuk aylık 3 olcak az kaldı.
En büyük nazar buna değer aslında ama benim kayınvalidem de çok iyidir
Kızlar şey gibi miyim gözünüzde melike hayali bir karakter kv iyi bebeği uslusiz yorgunluktan uykusuzluktan halüsinasyon görüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?