2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ama nasıl oluyor? Ben ilk zamanlar bulgur yediğimde Bulutta etkileniyordu böyle şeyleri bende görüyorum aslında mantıklı olan bu ama reelde bir değişim de görülüyor bebeklerde.
Ayrıca çoğu çocuk doktorları bunu bilmiyor mu çoğu hepimizi uyardı şunu yeme bunu yeme diye
.

İyi de neden seviniyorsun? Regl olmak istemeyen bir ben miyim ya :)
Hahshshs evlilikten once ben de hic sevmezdim regl olmayi.

Neden seviniyorum, cunku gerginligim azaliyor, regl olmadikca anlayacaksin insani cok geriyor surecin uzamasi. :) netliği severim ben.

Karniyarik mi ben annemin yapip buzluga koydugu yemekleri zor isitiyorum.. kusma, kustugu icin sinir krzi gecirme tekrar emme dongusu izin vermiyor ha bide arada kaka cis var

Karniyarik mi ben annemin yapip buzluga koydugu yemekleri zor isitiyorum.. kusma, kustugu icin sinir krzi gecirme tekrar emme dongusu izin vermiyor ha bide arada kaka cis var
Aa benim eşim boğazına çok düşkün ben de ertesi gün yanına pilav cacık yaptim. Hatta salatalık bana gaz yapar diye kendime semiz otundan eşime salatalıktan cacık yaptım eşim nöbete gidiyor 24 saat tek oluyorum o zaman ertesi günüm yemeğini yapıyorum rahat oluyor. Ama maşallah diyim benim kızım çok uslu. Hep söylüyorum allah dağına göre kar veriyor nazenin in katılarak ağladığı bir elin beş parmağını geçmemiştir o yüzden siz beni diğer annelerden ayrı tutun ben fındık fıstık annesiyim

Yaa bi tek benim oğlum entel sanıyordum demekki sizinde bebeleriniz tabloları inceliyor

Dün başladım yapmayı patlıcanları airfrey de kızarttım çok daha pratik oldu amaaaaa yemeği tamamlayamadan benimki başladı mızmızlanmaya o sırada da babası geldi yetişti

Biz de bayağıdır böyleyiz ya o eski iştahı yok gibi hissediyorum zorda kalmadıkça emmek istemiyor hatta emziğini veriyorum anlık bir iki onu emiyor hemen çıkarıp memeyi veriyorum öyle aldı ikidir (akşamları yapıyor) inşallah gelip geçici bi süreçtir
Göz takibi arttı, hikaye okurken gözümün içine bakıp emziği varsa çıkarıyor ve o da konuşmaya çalışıyor
Yaaa benim oğluş da öyle yukarılarda hep gözü dolap kulpları avizeler
Yaa bi tek benim oğlum entel sanıyordum demekki sizinde bebeleriniz tabloları inceliyor
Aaa lütfen sanattan anlıyor yavrucuklar benimki de bayılıyor tablo incelemeye hele mandala tarzı bi tablo var bayılıyor ona bakmaya

Son düzenleme:
Hahshshs evlilikten once ben de hic sevmezdim regl olmayi.

Neden seviniyorum, cunku gerginligim azaliyor, regl olmadikca anlayacaksin insani cok geriyor surecin uzamasi. :) netliği severim ben.
Ben istemiyorum ya biraz rahat olayım. Bir de bende amh düşüklüğü var. Geç olayım da yumurtalarım biraz daha benimle dursun

Kızlar Almanya'dan böyle bir pişik kremi geldi, daha önce goren, kullanan vs var mı?Eki Görüntüle 3326668
Kardesim kizi icin premium care kullaniyordu, bez degisiminden pisik oldu ve yara seklindeydi bircok krem denedi ama gecmedi son care almanyadan bunu getirtmistik ve cozum olmustu. Yanlis hatirlamiyorsam 3 gunde falan gecirmisti

Kuzum seninki bir tık büyğk bizden onunda etkisi vqrdır belkş bizde 15 güne öyle oluruz inş. Yani benim ki anakucağında asla yarım saat durmuyor uyanıkken. 10 dakika dursa onda da ben karşısında konuşup oyalamam lazım ee o zaman da yemek yapılmıyor :) o uyurken ne yapabilirsem onda da wn ufak çıtta uyanıyor. Dünden beri temiz bulaşık makinesini boşaltamadık düşün

Kızlar bebişlerin kafa şekli için birşey yapıyor musunuz? Tek tarafa yatmamasına dikkat etmek dışında birşeyler yapanınız var mı?

Kardesim kizi icin premium care kullaniyordu, bez degisiminden pisik oldu ve yara seklindeydi bircok krem denedi ama gecmedi son care almanyadan bunu getirtmistik ve cozum olmustu. Yanlis hatirlamiyorsam 3 gunde falan gecirmisti
Çok iyimis, çok şükür pişik sorunumuz olmadı, o zaman bunu şimdi kullanmayayim

Yazdım sildim vallahi nazar değmesin diye Allah yardımcınız olsun inşallah

Kızlar bebişlerin kafa şekli için birşey yapıyor musunuz? Tek tarafa yatmamasına dikkat etmek dışında birşeyler yapanınız var mı?
Valla bir o yana bir bu yana yatıra yatıra uzaylı gibi oldu kafası şimdi de düz asla durmuyor bende düz kafa yastığı kullanıyorum öyle en azından arada düz tutabiliyor kafasını

Ama nasıl oluyor? Ben ilk zamanlar bulgur yediğimde Bulutta etkileniyordu böyle şeyleri bende görüyorum aslında mantıklı olan bu ama reelde bir değişim de görülüyor bebeklerde.
Dun kahve yani bardagiyla kola ictim, ilay kafayi yedi gazdan. Osman Gonulal gelsin benim kizin gazini atsin ajdjsjsjs, seviyoruz kendisini neyse.

Su penaten krem var ya tam bir mucizedir, getirtebiliyorsaniz bir suru getirtin. Bi ara rossman satti emin değilim gerci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…