İyi de neden seviniyorsun? Regl olmak istemeyen bir ben miyim ya :)Regl oldumnasil mutluyum anlatamam.
Gecenlerde yazmistim regl oncesi yumurtlama yasadiniz mi diye, yumurtladigimdan suphelenmistim zira. Evet yumurtlamisim, aklinizda olsun once yumurtlama akintisi geliyor.
Kızlar yediklerimiz bebeğe gaz yapmıyormuş be :)
Ayrıca çoğu çocuk doktorları bunu bilmiyor mu çoğu hepimizi uyardı şunu yeme bunu yeme diyeAma nasıl oluyor? Ben ilk zamanlar bulgur yediğimde Bulutta etkileniyorduböyle şeyleri bende görüyorum aslında mantıklı olan bu ama reelde bir değişim de görülüyor bebeklerde.
Hahshshs evlilikten once ben de hic sevmezdim regl olmayi.İyi de neden seviniyorsun? Regl olmak istemeyen bir ben miyim ya :)
Karniyarik miBenim de iki aydır bir elim yağda bir elim baldaydı.mesela karnıyarık yaptım diyelim patlıcanı kızartıyorum bir saat sonra kıymayı kavuruyorum iki saat sonra içini dolduruyorum gece çamaşır yıkıyorum temizliğe kadın alıyorum öyle
Aa benim eşim boğazına çok düşkün ben de ertesi gün yanına pilav cacık yaptim. Hatta salatalık bana gaz yapar diye kendime semiz otundan eşime salatalıktan cacık yaptımKarniyarik miben annemin yapip buzluga koydugu yemekleri zor isitiyorum.. kusma, kustugu icin sinir krzi gecirme tekrar emme dongusu izin vermiyor ha bide arada kaka cis var
Aynı şekilde ellerini yumruk yapıp cuk cuk emiyor dün emzirirken bir elinin parmaklarıyla göhsümü deliyordu
Duvarda tablom var aynalı kelebek tablom ona bakıyor gülüyor konuşmaya çalışıyor bide avizeye bakıp gülüyor konuşuyor muhtemelen parlak yansıma yaptığı için dikkatini çekiyor
Minik minik değişiklikler olsada her anı farklı özel gülmesi emerken gözlerini dikip seninle göz teması kurması kokusu dünyaya bedel Allah'ım isteyen herkese nasip etsin
Bu arada kızlar abisi 13 yaşında iki aydır bebeğe yaklaşmıyor biraz kıskanıyor gibi haller içindeydi yeni yeni kucağına alıp öpüp sevmeye başladı oda içimi rahatlattı üzülmesine razı gelemiyor bebeği rahat rahat sevemiyordum şimdide kucağından düşürmüyor dün bi ara gizlice odaya girip kontrol ettim canım kardeşim diye ayaklarının altını öpüyordu gözlerim doldu
Yaa bi tek benim oğlum entel sanıyordum demekki sizinde bebeleriniz tabloları inceliyorYaa çok sevindim canım benim.. abi de ergen olunca kıskanmıştır onun da durumu kolay değil ergenlik dertleri ayrıdırama alışmış bak artık düzene girer her şey..
Avizelerde yansımadan herhalde benimki de hep bakıyor :) ve duvardaki resimlereçok tatlılar ya insanın içi bir gülüşle eriyor
Dün başladım yapmayı patlıcanları airfrey de kızarttım çok daha pratik oldu amaaaaa yemeği tamamlayamadan benimki başladı mızmızlanmaya o sırada da babası geldi yetiştiKarniyarik miben annemin yapip buzluga koydugu yemekleri zor isitiyorum.. kusma, kustugu icin sinir krzi gecirme tekrar emme dongusu izin vermiyor ha bide arada kaka cis var
Ay ben de gördüm bugun 10 kase falan mercimek corbası içicemKızlar yediklerimiz bebeğe gaz yapmıyormuş be :)
Biz de bayağıdır böyleyiz ya o eski iştahı yok gibi hissediyorumYa kızlar meme reddi mi oluyor qcaba korkuyorum.. bu akşam yine huzursuz memeyi biraz emiyor başlıyor ağlamaya kavga ediyor memeyle... sonra sakinlesin diye emzik veriyoruz onunla sakinliyor uyuz oluyorum.. eskiden memede sakinleyen çocuk şuan coşuyor emziği verince susuyor
Göz takibi arttı, hikaye okurken gözümün içine bakıp emziği varsa çıkarıyor ve o da konuşmaya çalışıyorKızlar bebeklerimize yeni güncellemeler geldi mımesela yeni neler yapabiliyorlar gülmeye çoktan başladılar. Ama bizden büyük olan yada aynı zamanlarda olanları merak ediyorum. Mesela birisi elini yumruk yapıp ağzına götürüyo demişti. Bugün bizimki de yaptı
Yaaa benim oğluş da öyle yukarılarda hep gözü dolap kulpları avizelerBenimkininde yumruk hep ağzında artık yatmak istemiyor kucağa alınca da sürekli bir etrafı inceleme halinde tavanlar dolap üstleri çok ilgisini çekiyor, agular, auu şeklinde ulumalar havada uçuşuyor bayılıyor biri onunla konuşunca. Birde demin aynayı keşfetti çok komikti serçe parmağıyla dokunuyor temkinli temkinli inceliyor falan bittim o hallerine
Aaa lütfen sanattan anlıyor yavrucuklar benimki de bayılıyor tablo incelemeye hele mandala tarzı bi tablo var bayılıyor ona bakmayaYaa bi tek benim oğlum entel sanıyordum demekki sizinde bebeleriniz tabloları inceliyor
Ben istemiyorum ya biraz rahat olayım. Bir de bende amh düşüklüğü var. Geç olayım da yumurtalarım biraz daha benimle dursunHahshshs evlilikten once ben de hic sevmezdim regl olmayi.
Neden seviniyorum, cunku gerginligim azaliyor, regl olmadikca anlayacaksin insani cok geriyor surecin uzamasi. :) netliği severim ben.
Sen yine de 1 tane ile başlaAy ben de gördüm bugun 10 kase falan mercimek corbası içicem
Kardesim kizi icin premium care kullaniyordu, bez degisiminden pisik oldu ve yara seklindeydi bircok krem denedi ama gecmedi son care almanyadan bunu getirtmistik ve cozum olmustu. Yanlis hatirlamiyorsam 3 gunde falan gecirmistiKızlar Almanya'dan böyle bir pişik kremi geldi, daha önce goren, kullanan vs var mı?Eki Görüntüle 3326668
Kuzum seninki bir tık büyğk bizden onunda etkisi vqrdır belkş bizde 15 güne öyle oluruz inş. Yani benim ki anakucağında asla yarım saat durmuyor uyanıkken. 10 dakika dursa onda da ben karşısında konuşup oyalamam lazım ee o zaman da yemek yapılmıyor :) o uyurken ne yapabilirsem onda da wn ufak çıtta uyanıyor. Dünden beri temiz bulaşık makinesini boşaltamadık düşünAa benim eşim boğazına çok düşkün ben de ertesi gün yanına pilav cacık yaptim. Hatta salatalık bana gaz yapar diye kendime semiz otundan eşime salatalıktan cacık yaptımeşim nöbete gidiyor 24 saat tek oluyorum o zaman ertesi günüm yemeğini yapıyorum rahat oluyor. Ama maşallah diyim benim kızım çok uslu. Hep söylüyorum allah dağına göre kar veriyor nazenin in katılarak ağladığı bir elin beş parmağını geçmemiştir o yüzden siz beni diğer annelerden ayrı tutun ben fındık fıstık annesiyim
Çok iyimis, çok şükür pişik sorunumuz olmadı, o zaman bunu şimdi kullanmayayimKardesim kizi icin premium care kullaniyordu, bez degisiminden pisik oldu ve yara seklindeydi bircok krem denedi ama gecmedi son care almanyadan bunu getirtmistik ve cozum olmustu. Yanlis hatirlamiyorsam 3 gunde falan gecirmisti
Hiç bir şey yapmadım ben, sırtüstü yatırıp yastığın yönünü değiştiriyorum, zaten başını bir sağa bir sola çevirmiş oluyorKızlar bebişlerin kafa şekli için birşey yapıyor musunuz? Tek tarafa yatmamasına dikkat etmek dışında birşeyler yapanınız var mı?
Yazdım sildim vallahi nazar değmesin diyeKuzum seninki bir tık büyğk bizden onunda etkisi vqrdır belkş bizde 15 güne öyle oluruz inş. Yani benim ki anakucağında asla yarım saat durmuyor uyanıkken. 10 dakika dursa onda da ben karşısında konuşup oyalamam lazım ee o zaman da yemek yapılmıyor :) o uyurken ne yapabilirsem onda da wn ufak çıtta uyanıyor. Dünden beri temiz bulaşık makinesini boşaltamadık düşün
Valla bir o yana bir bu yana yatıra yatıra uzaylı gibi oldu kafasıKızlar bebişlerin kafa şekli için birşey yapıyor musunuz? Tek tarafa yatmamasına dikkat etmek dışında birşeyler yapanınız var mı?
Dun kahve yani bardagiyla kola ictim, ilay kafayi yedi gazdan. Osman Gonulal gelsin benim kizin gazini atsin ajdjsjsjs, seviyoruz kendisini neyse.Ama nasıl oluyor? Ben ilk zamanlar bulgur yediğimde Bulutta etkileniyorduböyle şeyleri bende görüyorum aslında mantıklı olan bu ama reelde bir değişim de görülüyor bebeklerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?