- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.557
- 798
11 Ağustos doğumlu işte 2buçuk aylık 3 olcak az kaldı.
Evet prematüre doğdu benim kızım. 1 Eylül gözüküyordu muhtemelen ağustos sonu demişti doktor ama ben buradaki insanları sevdiğim için bu grupta kaldım. Ben 40ım çıkınca gönüllü olarak başka şehre kv yanına gittim saltanatımı sürdüm bebeğe baktılar çamaşır bulaşık yok yemek derdi yok her şey önümde mis gibiydi. 2 saatte bir emzirip kv veriyordum gece geliyordu kaldırıyordu beni kızım acıktı diye sabah erken kalkıyor hep 6 da verirdim uyurdum 2 3 saat. Şimdi mecbur ben bakıyorum evime geldimAaa sende aslında ağustos annesiymişsinn
Ahh darısı başımaRegl oldumnasil mutluyum anlatamam.
Gecenlerde yazmistim regl oncesi yumurtlama yasadiniz mi diye, yumurtladigimdan suphelenmistim zira. Evet yumurtlamisim, aklinizda olsun once yumurtlama akintisi geliyor.
Kıyamam ya kaç yaşındaydı ablası oda küçükse zaman alır kabullenmesiKurban olurum ya yavrum benimbenim buyuge ne zaman gelecek bu ablalik ic guduleri merak ediyorum. Kiz cocuklari daha gec ve zor kabul ediyormus hele ki diger bir kizi... bizimki de habire abladan dayak yesin dursun garibim, minigim.
Benim miniğimde uslu çok şükür sadece gazdan dolayı akşamları huzursuz onuda idare ediyorum onun dışında beni üzmüyor meleğimŞey birde sormak istiyorum mesela maşallah 41 kere uslu bebekle bir gün nasıl geçiyor? Biz devamlı bir uğraş içerisindeyiz acaba sakin bir bebek olsa nasıl olurdu hep bunu düşünüyorum kriz anlarında
Mesela sabah kalkıyor 6bucuk 7 gibi. Okadar tatlı oluyor ki beşikten almasam da sesi çıkmıyor ama gülüyor bir sesler falan kıyamıyorum alıyorum yanıma yatakta biraz öpülüp koklaşıyoruz zıplatıyorum kakasını yapıyor emip uyuyor bir iki saat kalkıyor emziriyorum bu döngü sürekli uyuyor emiyor altını alıyorum dışarı çıkıyoruz her gün yarım saat. Babası varsa avm ye gidiyoruz sürekli böyle kucağına alma diyorlar alıyorum bu günleri bir daha yaşamayacağım ayağa alıştırma diyorlar benim içime sinmiyor bebeğimi bırakmak saygı duyuyorum bırakana ben yapamıyorum. Bazen uyku saati kaçınca mızıklanıyor mesela memede uyuyor öyle olunca tok olsa bile. Geçenlerde iki gün gündüz hiç uyumadı mesela kendime dert etmedim ataktır elbet uyuyacak dedim nitekim de geçti şuan uyuyor mesela ayağımda bırakıp iş de yapabilirim ama bırakmıyorumŞey birde sormak istiyorum mesela maşallah 41 kere uslu bebekle bir gün nasıl geçiyor? Biz devamlı bir uğraş içerisindeyiz acaba sakin bir bebek olsa nasıl olurdu hep bunu düşünüyorum kriz anlarında
Bende bulgur yedim bir gün çocuk çatladı gaz sancısındanAma nasıl oluyor? Ben ilk zamanlar bulgur yediğimde Bulutta etkileniyorduböyle şeyleri bende görüyorum aslında mantıklı olan bu ama reelde bir değişim de görülüyor bebeklerde.
Bende bulgur yedim bir gün çocuk çatladı gaz sancısından
Geçende misafirliğe gittim çorba mercimek çorbası ama unuttum yedim bi güzel bide diyorum ki ne kadar güzel olmuş bu çorba böyle yemekten kalkınca eyvah bebeğe gaz yapacak dedim korktum ama çok şükür sorunsuz atlattık bende arada yapıcam artık çok özlemişimAy ben de gördüm bugun 10 kase falan mercimek corbası içicem
Aha cok sevindim bak bu bilgiye.Ya biz birşeyleri kaçırıyoruz ya da bazı doktorlar çok biliyor hdjdj birde şeye çok kuruluyorum soğuk bebekte gaz yapmaz. Eee tamda sarıp sarmalayınca rahatlıyor sıcak rahatlatıyor bebeği napayım şimdi enzimderi 21-22 de daha iyi çalışıyor diye sarmayıp gazdan mı kendimizi imha edelim.
Evet geçen gün gördüm rossmanda var.
Onu yüzüne kullanan varmış, denesem mi; kızımın poposundan önce yüzümde deneyebilirim
Google---> Nazli Altac kimdir?--> enter.Ben burdaki herkesi çok merak ediyorum ve herkesi az çok tahmin edebiliyorum sanki. MeselaSalon Kadini 'ı Nazlı Altaç gibi düşünüyorum iki kız annesi bilinçli bilgili
hshshshs ben hepinizi biliyorum, evdeki yogunluktan kafayı yemek uzereyim ama sizi hep biliyorum, fil hafizasi var bende.Benim kimse hakkında bir fikrim yok. İnsanları tanıyamam da çoğu zaman nicklere bile bakmıyorum vallahi
Festi ve rituelleri, yirin :*Canım sen sirkeli sularla yıkan ve yıka bebeğini
Mesela sabah kalkıyor 6bucuk 7 gibi. Okadar tatlı oluyor ki beşikten almasam da sesi çıkmıyor ama gülüyor bir sesler falan kıyamıyorum alıyorum yanıma yatakta biraz öpülüp koklaşıyoruz zıplatıyorum kakasını yapıyor emip uyuyor bir iki saat kalkıyor emziriyorum bu döngü sürekli uyuyor emiyor altını alıyorum dışarı çıkıyoruz her gün yarım saat. Babası varsa avm ye gidiyoruz sürekli böyle kucağına alma diyorlar alıyorum bu günleri bir daha yaşamayacağım ayağa alıştırma diyorlar benim içime sinmiyor bebeğimi bırakmak saygı duyuyorum bırakana ben yapamıyorum. Bazen uyku saati kaçınca mızıklanıyor mesela memede uyuyor öyle olunca tok olsa bile. Geçenlerde iki gün gündüz hiç uyumadı mesela kendime dert etmedim ataktır elbet uyuyacak dedim nitekim de geçti şuan uyuyor mesela ayağımda bırakıp iş de yapabilirim ama bırakmıyorum
Amh kaç çıktı kuuzm çok geçe kalma madem çünkü git gide kalitesiz olmaya başlıyorBen istemiyorum ya biraz rahat olayım. Bir de bende amh düşüklüğü var. Geç olayım da yumurtalarım biraz daha benimle dursun
Benimki doğduğundan beri arka kısmı sivri yumurta gibi doktora sordum gece bir sağa bir sola yatır gündüzde gözünün önünde kontrollu bir şekilde sırt üstü yatır dedi hafif sivrilik düzeldi ama daha varKızlar bebişlerin kafa şekli için birşey yapıyor musunuz? Tek tarafa yatmamasına dikkat etmek dışında birşeyler yapanınız var mı?
25 aylik olcak yarin.Kıyamam ya kaç yaşındaydı ablası oda küçükse zaman alır kabullenmesi
Ben kimseyi eleştirmiyorum mesela bir fikrim de yok adının destekli uyku olduğunu bile şimdi sizden öğrendimNe güzel
Ben destekli uykular konusunda kafayı yemiş bir insanım. Desteğe alışırsa uyku döngülerini tamamlayamaz uykusu çok bölünür ve uykusuzluk gelişimini etkiler diye kendimi yiyorum. Sen yine maşallah gayet rahatsın ben nereyi kaçırıyorum acaba ya
Benimki de öyle canım arkası sivri ya sağa ya sola yatıyor kafasının üstüne yatması için sağa sola destek koymak gerekiyor onda da gözümden kaçar kusar boğulur diye korkuyorumBenimki doğduğundan beri arka kısmı sivri yumurta gibi doktora sordum gece bir sağa bir sola yatır gündüzde gözünün önünde kontrollu bir şekilde sırt üstü yatır dedi hafif sivrilik düzeldi ama daha var
Ben kimseyi eleştirmiyorum mesela bir fikrim de yok adının destekli uyku olduğunu bile şimdi sizden öğrendimçocuk bakmakla ilgili bir fikrim de yoktu açıkçası bu kadar meşakkatli bir şey olduğunu bilsem yapar mıydım bilmiyorum inanın. Hayat kalitem inanılmaz düştü. Ama içimde bir çiçek açtı şükürler olsun Allahım bana nasip etti tamamiyle iç güdülerimle bakmaya çalışıyorum. Uykusu bölünürse yine uyur gibi bakıyorum ben olaya ama dediğim gibi tamamiyle bu konuyla ilgili cahilliğimden
Hahahah yok sen gel dert yan hakkındır dinleriz hep sen bizi dinliyorsun çünküAğlasa sızlansa size de dert yanamayacağım artıkanlaştık dimi em uslu benimki ay şey gibi mi oldum ben sidik yarıştıran anne valla niyetim öyle bir şey değil. Şey demem lazım hiç durmuyor bütün gün kucakta hep ilgileniyorum en zor çocuk benim
Ben istemiyorum ya biraz rahat olayım. Bir de bende amh düşüklüğü var. Geç olayım da yumurtalarım biraz daha benimle dursun
Ay bu arada Nazli Altac guzel kadinmis. Ben kendisinin anlik olarak 20 kg sisman haliyim sanirim ahshshhs.Amh kaç çıktı kuuzm çok geçe kalma madem çünkü git gide kalitesiz olmaya başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?