2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Şey birde sormak istiyorum mesela maşallah 41 kere uslu bebekle bir gün nasıl geçiyor? Biz devamlı bir uğraş içerisindeyiz acaba sakin bir bebek olsa nasıl olurdu hep bunu düşünüyorum kriz anlarında

Aaa sende aslında ağustos annesiymişsinn
Evet prematüre doğdu benim kızım. 1 Eylül gözüküyordu muhtemelen ağustos sonu demişti doktor ama ben buradaki insanları sevdiğim için bu grupta kaldım. Ben 40ım çıkınca gönüllü olarak başka şehre kv yanına gittim saltanatımı sürdüm bebeğe baktılar çamaşır bulaşık yok yemek derdi yok her şey önümde mis gibiydi. 2 saatte bir emzirip kv veriyordum gece geliyordu kaldırıyordu beni kızım acıktı diye sabah erken kalkıyor hep 6 da verirdim uyurdum 2 3 saat. Şimdi mecbur ben bakıyorum evime geldim

Kurban olurum ya yavrum benim benim buyuge ne zaman gelecek bu ablalik ic guduleri merak ediyorum. Kiz cocuklari daha gec ve zor kabul ediyormus hele ki diger bir kizi... bizimki de habire abladan dayak yesin dursun garibim, minigim.
Kıyamam ya kaç yaşındaydı ablası oda küçükse zaman alır kabullenmesi

Şey birde sormak istiyorum mesela maşallah 41 kere uslu bebekle bir gün nasıl geçiyor? Biz devamlı bir uğraş içerisindeyiz acaba sakin bir bebek olsa nasıl olurdu hep bunu düşünüyorum kriz anlarında
Benim miniğimde uslu çok şükür sadece gazdan dolayı akşamları huzursuz onuda idare ediyorum onun dışında beni üzmüyor meleğim
Sürekli ağlayan bebekle zor oluyor oğlumdan biliyorum oturup onunla ağlardım bende

Mesela sabah kalkıyor 6bucuk 7 gibi. Okadar tatlı oluyor ki beşikten almasam da sesi çıkmıyor ama gülüyor bir sesler falan kıyamıyorum alıyorum yanıma yatakta biraz öpülüp koklaşıyoruz zıplatıyorum kakasını yapıyor emip uyuyor bir iki saat kalkıyor emziriyorum bu döngü sürekli uyuyor emiyor altını alıyorum dışarı çıkıyoruz her gün yarım saat. Babası varsa avm ye gidiyoruz sürekli böyle kucağına alma diyorlar alıyorum bu günleri bir daha yaşamayacağım ayağa alıştırma diyorlar benim içime sinmiyor bebeğimi bırakmak saygı duyuyorum bırakana ben yapamıyorum. Bazen uyku saati kaçınca mızıklanıyor mesela memede uyuyor öyle olunca tok olsa bile. Geçenlerde iki gün gündüz hiç uyumadı mesela kendime dert etmedim ataktır elbet uyuyacak dedim nitekim de geçti şuan uyuyor mesela ayağımda bırakıp iş de yapabilirim ama bırakmıyorum

Ay ben de gördüm bugun 10 kase falan mercimek corbası içicem
Geçende misafirliğe gittim çorba mercimek çorbası ama unuttum yedim bi güzel bide diyorum ki ne kadar güzel olmuş bu çorba böyle yemekten kalkınca eyvah bebeğe gaz yapacak dedim korktum ama çok şükür sorunsuz atlattık bende arada yapıcam artık çok özlemişim

Aha cok sevindim bak bu bilgiye.

Ayrica kundak ve sicaklik ikilisi bebekleri rahatlatiyor ben de buna katiliyorum.
Onu yüzüne kullanan varmış, denesem mi; kızımın poposundan önce yüzümde deneyebilirim

Şşş Bulgaristan'dan geliyordu bize de sacma bi sekilde herseye bu kremi kullaniyordu bizim akrabaciklar. Tee 20 yil falan onceden biliyorum ben bunu. Bak digeri de sudocream.
Ben burdaki herkesi çok merak ediyorum ve herkesi az çok tahmin edebiliyorum sanki. Mesela Salon Kadini 'ı Nazlı Altaç gibi düşünüyorum iki kız annesi bilinçli bilgili
Google---> Nazli Altac kimdir?--> enter.

Benim kimse hakkında bir fikrim yok. İnsanları tanıyamam da çoğu zaman nicklere bile bakmıyorum vallahi
hshshshs ben hepinizi biliyorum, evdeki yogunluktan kafayı yemek uzereyim ama sizi hep biliyorum, fil hafizasi var bende.
Canım sen sirkeli sularla yıkan ve yıka bebeğini
Festi ve rituelleri, yirin :*

Ne güzel

Ben destekli uykular konusunda kafayı yemiş bir insanım. Desteğe alışırsa uyku döngülerini tamamlayamaz uykusu çok bölünür ve uykusuzluk gelişimini etkiler diye kendimi yiyorum. Sen yine maşallah gayet rahatsın ben nereyi kaçırıyorum acaba ya

Kızlar bebişlerin kafa şekli için birşey yapıyor musunuz? Tek tarafa yatmamasına dikkat etmek dışında birşeyler yapanınız var mı?
Benimki doğduğundan beri arka kısmı sivri yumurta gibi doktora sordum gece bir sağa bir sola yatır gündüzde gözünün önünde kontrollu bir şekilde sırt üstü yatır dedi hafif sivrilik düzeldi ama daha var

Kıyamam ya kaç yaşındaydı ablası oda küçükse zaman alır kabullenmesi
25 aylik olcak yarin.
Ilay, ablasi tarafindan gun icinde minimum 3 kere hirpalanmadan gunu tamamlayamiyor yavrum, hayir cocugu sevmeye korkar oldum, sinsice kapali kapilar ardinda kokluyorum yavrumu

Son düzenleme:
Ben kimseyi eleştirmiyorum mesela bir fikrim de yok adının destekli uyku olduğunu bile şimdi sizden öğrendim çocuk bakmakla ilgili bir fikrim de yoktu açıkçası bu kadar meşakkatli bir şey olduğunu bilsem yapar mıydım bilmiyorum inanın. Hayat kalitem inanılmaz düştü. Ama içimde bir çiçek açtı şükürler olsun Allahım bana nasip etti tamamiyle iç güdülerimle bakmaya çalışıyorum. Uykusu bölünürse yine uyur gibi bakıyorum ben olaya ama dediğim gibi tamamiyle bu konuyla ilgili cahilliğimden

Benimki de öyle canım arkası sivri ya sağa ya sola yatıyor kafasının üstüne yatması için sağa sola destek koymak gerekiyor onda da gözümden kaçar kusar boğulur diye korkuyorum

Zaten bence eleştirmek, kınamak, istenmediği halde fikir beyan etmek gibi gibi şeyler insani davranışlar değil. Başka birisinin yaptığını tercih etmeyebiliriz ama bu doğru ya da yanlış olduğu için değil bize uyup uymamasıyla ilgili bir durum. Bu konuda çok katılıyorum size.

Ay bende salıcam artık ya. Hamileyken sevgim yeter diyodum ama bu 1-2 gündür keyfim kaçık bu konularda birde regli oldum sanırım hormonlarım mı duygularım mı bilmiyorum birşeylerim tavan yaptı kdjdjd

Hahahah yok sen gel dert yan hakkındır dinleriz hep sen bizi dinliyorsun çünkü dilini ısır kı*ını kaşı nazar değmesin. Seni düşündüğümüze değil nazenin için

Ben istemiyorum ya biraz rahat olayım. Bir de bende amh düşüklüğü var. Geç olayım da yumurtalarım biraz daha benimle dursun

Ay bak en cahil oldugum konu bu yumurtlama olaylarinin tibbi yani. Asilama ne, tup bebek ne mesela hic ayirt edemiyorum.

amh dusuklugu yumurtlama kalitesi mi sayisi mi?
Amh kaç çıktı kuuzm çok geçe kalma madem çünkü git gide kalitesiz olmaya başlıyor
Ay bu arada Nazli Altac guzel kadinmis. Ben kendisinin anlik olarak 20 kg sisman haliyim sanirim ahshshhs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…