Yani benim gündüz uyuma alışkanlığım yok ama bazen bayılıyorum benceİnsan güzel şeylere çabuk alışıyoranneme kalsa daha kalmak istiyor ama alışmam lazım artık
Mantıklı her fırsatta bir iş yapılacak bir de bebe uyuyunca uyu diyorlar nasıl uyuyalım
Çok güzel bir sistem kurmuşsunuz canım bakalım bizde bir düzen kurmaya çalışacağız artıkSabah eşim işe giderken ikimize kahvaltı hazırlıyor, o ise gidiyor ben tek kalıyorum. Çoğunlukla bebeğimle.ilgileniyorum evi bosveriyorum. Ama uyursa hemen yatak toplama, mutfağı toplama, salonu toplama işini yapıyorum. Akşam eşim gelince önceki gün yaptığım yemeği yiyoruz. Sonra bebeği eşime verip çamaşır varsa yıkıyorum, süpürme varsa yapmaya çalışıyorum (2 haftada bir falan) ve ertesi günün yemeğini yapıp dolaba
Etkisi var mı bilmiyorum kullandığımdan beri sanki daha rahat gaz çıkarıyor bir kaç gündür kullanıyorumBiri gruba yazmıştı gaz içim çok iyi orijinalini bulursanı gece de uyutuyor gibi bir şey demişti ama kullanan var mı bilmiyorum.
Ailenin yakın olması büyük avantaj benimkiler hep uzak gelenin mecbur kalması lazımİşin aslı yetişmiyorannemlerle aynı sokakta oturuyoruz bebeği banyo yaptırmaya vs gelince o çocuğu oyalarken ben yemek koyuyorum ya da arayıp hal hatır soran hangi aile bireyim varsa gel azıcık seversin diyip eve çağırıp ben yemek hazırlıyorum. Biraz fazla hazırlayıp 2 gün yiyoruz çoğu zamanda makarna kurtarıcım oluyor yalan yok. Temizlik çamaşır falan hep iki arada bir derede gündüz sadece kucağımda uzun uyumaya başladı yatağa yatırıncs 10, 15 dakikada kalkıyor o arada çamaşırı ya da temizliği halletmeye çalışıyorum. Kısacası eskisi gibi yetişmiyor bunun için sıkma kendini olduğu kadar
Gündüz bende asla uyuysmazdım artık bayılıyorum sanırımYani benim gündüz uyuma alışkanlığım yok ama bazen bayılıyorum benceama bi uyuduğunda iş yapıyorsam diğerinde kendime vakit ayırıyorum. Büyüdükçe gece uyuma süreleri artıyor zaten benim kızım gece 1 yada 2 kere kalkıyor artık günde 5 saat uyku yetiyor bana. Bugün 6 buçukta kalktı ama bir tur daha uyusaydı mutlu olurdum olsun
tek olunca vallahi daha iyi diğer türlü birileri olunca daha çok iş. Yaparsınız. Ben eskisi gibi olmaya çalışmıyorum aman ortalık toplu olsun aman 3 çeşit yemek falan. Altını alıyorum alt açma bezi 2 saat yerde kalıyor napayımana kucağı elim ayağım ona koyunca yarım saat duruyor daha çok durur ama sıkılır diye kıyamıyorum alıyorum kucağıma
Zor zamanları atlattık bence yada alışıyoruz bilmiyorum
Biogala sap simplex iyi gelmedi mi valla bir kaç gündür kullanıyorum ama bırakıcam sanırımBana da al dedi yorumları okuyunq almadım . Ondan önce biogaia ve samp simplex kullanmıştım. Onları kes bunu al dedi yapmadım:)
Benim qbqjur ışığı da loş sayılır yaa odada ama. Bez alırken normal ışığı açıyorum bezini alıp burnunu temizleyip geri kapatıyorum .emzirmeyi Los isikta yapıyorum .kucakta uyuyor genelde emerken geri yerine koyuyorum . Hem altı temizken daha verimli emiyorBende lambaderi loş bi şekilde kullanıyorum, karanlıkta bırakmak içime sinmiyor gece çok sık uyanıp kontrol ediyorum zaten
Ama Melike’nin dediğinde mantıklı uzaktaki ışığı açık bırakayım bakayım oğluşumu görebilecem mi
Oy maşallah ya ne güzel giydir süsle bandanalar takBen okadar çok kıyafet aldım ki beşiğin altı yanında üç çekmecesi 5li komodin 3 kapılı dolap dolu. Gece pijama giydiriyorum her gün değiştiriyorum üstünü. Babası nöbetten gelcek diye elbise giydirdim bugün kürklü yeleğinigiyinip süslenip evde oturuyoruz kilotlu çorap iyi değil diye haftada birkaç kez elbise giydiriyorum bir iki saat seviyorum annemlere resim gönderip çıkartıyorum. Kız bebek ne güzel şey ya
Canım tabi akşam hallet yemeği, ben bir ara sadece kuruyemiş ve biskuvi bile besleniyordumÇok güzel bir sistem kurmuşsunuz canım bakalım bizde bir düzen kurmaya çalışacağız artık
Sonraki günün yemeğini yapmak çok mantıklıymış en azından yapılabilecek şeyler yapılabilir önceden
O dert bende de var silikon ucu bıraktıramsdım o yüzden hep emerken az da olsa ıslanıyor ağız mendili koysam da kayıyorBenimkine kıyafet dayanmıyor kusuyor yada emip ıslatıyor kışta geliyo nasıl kurutucaz elbise işi sıkıntı
Aynı ben aileler uzaktaCanım tabi akşam hallet yemeği, ben bir ara sadece kuruyemiş ve biskuvi bile besleniyordumBöyle olmayacak bir el atmam lazım dedim. Ertesi güne ısıtıp tuketilebilecek şeylerden yaptım pratik bir şekilde hep. Bı de düzen kurmak zorundaydım çünkü yaşadığım şehirde hiç kimsem yok
Bizim kendi depolarımız da bitecek bu gidişle dikkat etmemiz lazım ama evet iştah olmayınca çok zor oluyorHamileliğimi 27 kiloyla kapattım ve şimdi ne yiyorsun diye sor bir sabah bir akşam yiyorum ne varsa kalkıyorum hiç yiyesim gelmiyo yaptığımız elimizde değil ama yanlış
Evet ilk ay çok dikkat ettim sonra ne olduysa sanırım yorgunluk arttıkça özen göstermedim. Tekrar başladım ama dikkat etmeye bütün güne yayılmış şekilde azar azar artık. çok teşekkür ederim desteğiniz içinnKendini uzme lutfen hemen bugun bebegin icin birseyler ye.. illa dolu dolu olmak zorunda degil 3 dilim kasar yemekle basla2 kasik tahin pekmez, 1 tutam dereotu, 1 bardak elma suyu.. doktor emziren bir anne 750 kalori fazla almali demisti tabi saglikli gidalardan… ben hala 2 ogun yapiyorum ama bugun aralarda atistirdim tahin pekmez falan yedim.. mama vermek istemiyorum
Aynı şekilde ellerini yumruk yapıp cuk cuk emiyor dün emzirirken bir elinin parmaklarıyla göhsümü deliyorduYa benimki de çığlık atıyor 2 gündür bayılıyorum bildiğin kız ya çok tatlı.. gülüyorum filan ya bir daha çığlık atıyor kendi de gülüyor:) melikenin dediklerine ek ellerşni önünde birleştiriyor. Kendş parmaklarıyla oynuyor :)
(bunu eskiden yapamıyormul osman gönülal videosunda bilmem kaçıncı haftada yapıyorlar deyince dikkatimi çekmişti)
Yumruğu ağzına sokuyor o da komik oluyor.
Yok onlar hafiflettiyse geçirmedi. Siz mommys bliss 'i kullanıyorsunuz? İşe yaradı mı? İyi uyuyor muBiogala sap simplex iyi gelmedi mi valla bir kaç gündür kullanıyorum ama bırakıcam sanırım
Yaa çok sevindim canım benim.. abi de ergen olunca kıskanmıştır onun da durumu kolay değil ergenlik dertleri ayrıdırAynı şekilde ellerini yumruk yapıp cuk cuk emiyor dün emzirirken bir elinin parmaklarıyla göhsümü deliyordu
Duvarda tablom var aynalı kelebek tablom ona bakıyor gülüyor konuşmaya çalışıyor bide avizeye bakıp gülüyor konuşuyor muhtemelen parlak yansıma yaptığı için dikkatini çekiyor
Minik minik değişiklikler olsada her anı farklı özel gülmesi emerken gözlerini dikip seninle göz teması kurması kokusu dünyaya bedel Allah'ım isteyen herkese nasip etsin
Bu arada kızlar abisi 13 yaşında iki aydır bebeğe yaklaşmıyor biraz kıskanıyor gibi haller içindeydi yeni yeni kucağına alıp öpüp sevmeye başladı oda içimi rahatlattı üzülmesine razı gelemiyor bebeği rahat rahat sevemiyordum şimdide kucağından düşürmüyor dün bi ara gizlice odaya girip kontrol ettim canım kardeşim diye ayaklarının altını öpüyordu gözlerim doldu
Kurban olurum ya yavrum benimAynı şekilde ellerini yumruk yapıp cuk cuk emiyor dün emzirirken bir elinin parmaklarıyla göhsümü deliyordu
Duvarda tablom var aynalı kelebek tablom ona bakıyor gülüyor konuşmaya çalışıyor bide avizeye bakıp gülüyor konuşuyor muhtemelen parlak yansıma yaptığı için dikkatini çekiyor
Minik minik değişiklikler olsada her anı farklı özel gülmesi emerken gözlerini dikip seninle göz teması kurması kokusu dünyaya bedel Allah'ım isteyen herkese nasip etsin
Bu arada kızlar abisi 13 yaşında iki aydır bebeğe yaklaşmıyor biraz kıskanıyor gibi haller içindeydi yeni yeni kucağına alıp öpüp sevmeye başladı oda içimi rahatlattı üzülmesine razı gelemiyor bebeği rahat rahat sevemiyordum şimdide kucağından düşürmüyor dün bi ara gizlice odaya girip kontrol ettim canım kardeşim diye ayaklarının altını öpüyordu gözlerim doldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?