2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İnsan güzel şeylere çabuk alışıyor anneme kalsa daha kalmak istiyor ama alışmam lazım artık
Mantıklı her fırsatta bir iş yapılacak bir de bebe uyuyunca uyu diyorlar nasıl uyuyalım
Yani benim gündüz uyuma alışkanlığım yok ama bazen bayılıyorum bence ama bi uyuduğunda iş yapıyorsam diğerinde kendime vakit ayırıyorum. Büyüdükçe gece uyuma süreleri artıyor zaten benim kızım gece 1 yada 2 kere kalkıyor artık günde 5 saat uyku yetiyor bana. Bugün 6 buçukta kalktı ama bir tur daha uyusaydı mutlu olurdum olsun
tek olunca vallahi daha iyi diğer türlü birileri olunca daha çok iş. Yaparsınız. Ben eskisi gibi olmaya çalışmıyorum aman ortalık toplu olsun aman 3 çeşit yemek falan. Altını alıyorum alt açma bezi 2 saat yerde kalıyor napayım ana kucağı elim ayağım ona koyunca yarım saat duruyor daha çok durur ama sıkılır diye kıyamıyorum alıyorum kucağıma
Zor zamanları atlattık bence yada alışıyoruz bilmiyorum

Çok güzel bir sistem kurmuşsunuz canım bakalım bizde bir düzen kurmaya çalışacağız artık
Sonraki günün yemeğini yapmak çok mantıklıymış en azından yapılabilecek şeyler yapılabilir önceden

Ailenin yakın olması büyük avantaj benimkiler hep uzak gelenin mecbur kalması lazım
Şimdiye kadar annem vardı diye hep o halletti işleri bi şekilde olduğu kadar yapacaz artık

Gündüz bende asla uyuysmazdım artık bayılıyorum sanırım bizim şuan 3 saatte bir kalkıyor ama bazı geceler geri uykuya döndürmek zor oluyor sabah olmuş gibi dikiyor gözleri
Sizlerin bebeler büyüdü bizim daha kırkımız çıkmadı
Annemlerin evine geldik hem ablamın taşınma işleri vardı Hemde kırkını orda çıkaralım dedik ama o kdr kendi evimi düzenimi özledim ki bebeyle annenin evi de olsa rahat olmuyor

Benim qbqjur ışığı da loş sayılır yaa odada ama. Bez alırken normal ışığı açıyorum bezini alıp burnunu temizleyip geri kapatıyorum .emzirmeyi Los isikta yapıyorum .kucakta uyuyor genelde emerken geri yerine koyuyorum . Hem altı temizken daha verimli emiyor

Oy maşallah ya ne güzel giydir süsle bandanalar tak gerçekten kız bebe lütuf bence evlere
Bizim oğluşa da ne bulursam giydiriyorum
Öyle sinirli ki bizim sıpa gülücükler atacak mı ilerde bilmiyorum hep alnı çatık bakıyor sanki naptık ona

Canım tabi akşam hallet yemeği, ben bir ara sadece kuruyemiş ve biskuvi bile besleniyordum Böyle olmayacak bir el atmam lazım dedim. Ertesi güne ısıtıp tuketilebilecek şeylerden yaptım pratik bir şekilde hep. Bı de düzen kurmak zorundaydım çünkü yaşadığım şehirde hiç kimsem yok

Benimkine kıyafet dayanmıyor kusuyor yada emip ıslatıyor kışta geliyo nasıl kurutucaz elbise işi sıkıntı
O dert bende de var silikon ucu bıraktıramsdım o yüzden hep emerken az da olsa ıslanıyor ağız mendili koysam da kayıyor
Ve çişi taşıyor komple kıyafet değiştiriyorum
Kurutma makinası almak şart oldu

Aynı ben aileler uzakta
Git gide pratikleşirim bende normalde mutfakta elim çok yavaştır ama hızlancaz mecbur

Evet ilk ay çok dikkat ettim sonra ne olduysa sanırım yorgunluk arttıkça özen göstermedim. Tekrar başladım ama dikkat etmeye bütün güne yayılmış şekilde azar azar artık. çok teşekkür ederim desteğiniz içinn

Aynı şekilde ellerini yumruk yapıp cuk cuk emiyor dün emzirirken bir elinin parmaklarıyla göhsümü deliyordu
Duvarda tablom var aynalı kelebek tablom ona bakıyor gülüyor konuşmaya çalışıyor bide avizeye bakıp gülüyor konuşuyor muhtemelen parlak yansıma yaptığı için dikkatini çekiyor
Minik minik değişiklikler olsada her anı farklı özel gülmesi emerken gözlerini dikip seninle göz teması kurması kokusu dünyaya bedel Allah'ım isteyen herkese nasip etsin
Bu arada kızlar abisi 13 yaşında iki aydır bebeğe yaklaşmıyor biraz kıskanıyor gibi haller içindeydi yeni yeni kucağına alıp öpüp sevmeye başladı oda içimi rahatlattı üzülmesine razı gelemiyor bebeği rahat rahat sevemiyordum şimdide kucağından düşürmüyor dün bi ara gizlice odaya girip kontrol ettim canım kardeşim diye ayaklarının altını öpüyordu gözlerim doldu

Yaa çok sevindim canım benim.. abi de ergen olunca kıskanmıştır onun da durumu kolay değil ergenlik dertleri ayrıdır ama alışmış bak artık düzene girer her şey..

Avizelerde yansımadan herhalde benimki de hep bakıyor :) ve duvardaki resimlere çok tatlılar ya insanın içi bir gülüşle eriyor

Kurban olurum ya yavrum benim benim buyuge ne zaman gelecek bu ablalik ic guduleri merak ediyorum. Kiz cocuklari daha gec ve zor kabul ediyormus hele ki diger bir kizi... bizimki de habire abladan dayak yesin dursun garibim, minigim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…