0.98 çıktı aynı ay kızıma hamile kaldığımı öğrendimAmh kaç çıktı kuuzm çok geçe kalma madem çünkü git gide kalitesiz olmaya başlıyor
Amh yumurta sayısını gösteriyor kuzum. 1in altına düşünce azalmış demek. Ama kimde ne kadar zamanda biter yumurta bilinmiyor. 5 yılda olabilir 15teAy bak en cahil oldugum konu bu yumurtlama olaylarinin tibbi yani. Asilama ne, tup bebek ne mesela hic ayirt edemiyorum.
amh dusuklugu yumurtlama kalitesi mi sayisi mi?
Ay bu arada Nazli Altac guzel kadinmis. Ben kendisinin anlik olarak 20 kg sisman haliyim sanirim ahshshhs.
Benim bebeğim bırak güncüzü gecede aynı şekilde uyuyor , yani uyumuyor desek daha doğru 1 saat bile uyumuyor , sürekli sallamam gerekiyor uyuması içinBu bebelerin gündüz yqrım saat, 45 dak , 1 saat yatması normal mi? Yoksa gece gibi bi uyuyup 2 3 saat uyuması mı lazım. Benim ki hiç yapmıyor da
Benim bebeğim bırak güncüzü gecede aynı şekilde uyuyor , yani uyumuyor desek daha doğru 1 saat bile uyumuyor , sürekli sallamam gerekiyor uyuması için oda belki uyur sallarsamBu bebelerin gündüz yqrım saat, 45 dak , 1 saat yatması normal mi? Yoksa gece gibi bi uyuyup 2 3 saat uyuması mı lazım. Benim ki hiç yapmıyor da
Aa ben şok. Yani bir sabah uyanip yumurtamiz bitmis olabilir mi?Amh yumurta sayısını gösteriyor kuzum. 1in altına düşünce azalmış demek. Ama kimde ne kadar zamanda biter yumurta bilinmiyor. 5 yılda olabilir 15te
Normal canim, her bebek kendine ozeldir, seninki gunduz uykusunu pek sevmiyor olabilir. Mesela benimkinin de sabah ilk emmeden sonra 1.5 saat 2.emmeden sonra uyanamadigi 3.5 saatlik uykusu var bu iki uykudan sonra 25 dk bi uyur, 45 dk bi uyur. Oyle oyle geceyi buluruz. Sonra gece 4 saat uyur kesintisiz iki emme arasında.Bu bebelerin gündüz yqrım saat, 45 dak , 1 saat yatması normal mi? Yoksa gece gibi bi uyuyup 2 3 saat uyuması mı lazım. Benim ki hiç yapmıyor da
Isilik geciriyorsunuz kibris, oralar cok mu sicak ya da sen gergin bir surecte misin?Merhaba kızlar umarım herkes iyidir benim bebeğim çok ağlıyor hiç topiğe giremiyorum , zombi gibi oldum , sizden bişey sorudan , bebeğimin cildinde sivilceler çıktı Dr götüreyim anlamıyorlar , bebeği böyle olan varmı yada duyan varmı etrafından
Kadının enerjisine hayranım, çok da güzel bir anne. İki kızı var nedense aklıma siz geliyosunuzAy bak en cahil oldugum konu bu yumurtlama olaylarinin tibbi yani. Asilama ne, tup bebek ne mesela hic ayirt edemiyorum.
Ay bu arada Nazli Altac guzel kadinmis. Ben kendisinin anlik olarak 20 kg sisman haliyim sanirim ahshshhs.
Amh yumurta sayısı ama yaş ilerlemesi yenilen içilen de kalitesini etkiliyorAy bak en cahil oldugum konu bu yumurtlama olaylarinin tibbi yani. Asilama ne, tup bebek ne mesela hic ayirt edemiyorum.
Ah kuzum benim kıyamam ya, insallah en kısa zamanda geçer canımMerhaba kızlar umarım herkes iyidir benim bebeğim çok ağlıyor hiç topiğe giremiyorum , zombi gibi oldum , sizden bişey sorudan , bebeğimin cildinde sivilceler çıktı Dr götüreyim anlamıyorlar , bebeği böyle olan varmı yada duyan varmı etrafından
Fazla arayı açmadan eğerki düşünüyorsan bir bebiş daha yap annesi her ay regl ile gidiyor yumurtalar malesef benimde hamile kalmadan üç ay önce 2.3 tü şimdi 2 nin altına düşmüştür0.98 çıktı aynı ay kızıma hamile kaldığımı öğrendimvazgeçmezsem eğer 2.ye kalsın yumurtalar. O yüzden ne kadar geç regl o kadar iyi bana
Kıbrıs eşim enfektif gözükmüyor fucudin bir işe yaramaz ateşi var mı diye soruyorMerhaba kızlar umarım herkes iyidir benim bebeğim çok ağlıyor hiç topiğe giremiyorum , zombi gibi oldum , sizden bişey sorudan , bebeğimin cildinde sivilceler çıktı Dr götüreyim anlamıyorlar , bebeği böyle olan varmı yada duyan varmı etrafından
Neeee gündüz 2 3 uykusu muuBu bebelerin gündüz yqrım saat, 45 dak , 1 saat yatması normal mi? Yoksa gece gibi bi uyuyup 2 3 saat uyuması mı lazım. Benim ki hiç yapmıyor da
Ahh canımmm kıyamammMerhaba kızlar umarım herkes iyidir benim bebeğim çok ağlıyor hiç topiğe giremiyorum , zombi gibi oldum , sizden bişey sorudan , bebeğimin cildinde sivilceler çıktı Dr götüreyim anlamıyorlar , bebeği böyle olan varmı yada duyan varmı etrafından
Ayy yaşa yaa benim oğlan da öyle genelde sinirli kaşlar çatıkOy maşallah ya ne güzel giydir süsle bandanalar takgerçekten kız bebe lütuf bence evlere
Bizim oğluşa da ne bulursam giydiriyorum
Öyle sinirli ki bizim sıpa gülücükler atacak mı ilerde bilmiyorum hep alnı çatık bakıyor sanki naptık ona
67 olsam hayır yapar çocuk sevindiririm üzülme canım ben doğuma girdiğim kilodayım 75Kızlar tartıya çıktım çıkmaz olaydım doğumdan 66 ile çıktım şimdi 67 olmuşum millet kilo verir ben almışım
Sanırım gebelik te diyabetten dolayı diyetteydim şimdi bıraktığım için tekrar kilo alıyorum çok üzgünüm emzirdiğim için bişeyde kısmak istemiyorum
Sizler ne durumdasınız?
Ne zaman diyete başlayalım ?
Tablo inceleme silsilesine ben de katılıyorumBiz de bayağıdır böyleyiz ya o eski iştahı yok gibi hissediyorumzorda kalmadıkça emmek istemiyor hatta emziğini veriyorum anlık bir iki onu emiyor hemen çıkarıp memeyi veriyorum öyle aldı ikidir (akşamları yapıyor) inşallah gelip geçici bi süreçtir
Göz takibi arttı, hikaye okurken gözümün içine bakıp emziği varsa çıkarıyor ve o da konuşmaya çalışıyor
Yaaa benim oğluş da öyle yukarılarda hep gözü dolap kulpları avizeler
Aaa lütfen sanattan anlıyor yavrucuklar benimki de bayılıyor tablo incelemeye hele mandala tarzı bi tablo var bayılıyor ona bakmaya
Oiiiyy kıyamam ben onaMerhaba kızlar umarım herkes iyidir benim bebeğim çok ağlıyor hiç topiğe giremiyorum , zombi gibi oldum , sizden bişey sorudan , bebeğimin cildinde sivilceler çıktı Dr götüreyim anlamıyorlar , bebeği böyle olan varmı yada duyan varmı etrafından
Kuzum seninki bir tık büyğk bizden onunda etkisi vqrdır belkş bizde 15 güne öyle oluruz inş. Yani benim ki anakucağında asla yarım saat durmuyor uyanıkken. 10 dakika dursa onda da ben karşısında konuşup oyalamam lazım ee o zaman da yemek yapılmıyor :) o uyurken ne yapabilirsem onda da wn ufak çıtta uyanıyor. Dünden beri temiz bulaşık makinesini boşaltamadık düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?