2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Amh yumurta sayısını gösteriyor kuzum. 1in altına düşünce azalmış demek. Ama kimde ne kadar zamanda biter yumurta bilinmiyor. 5 yılda olabilir 15te

Merhaba kızlar umarım herkes iyidir benim bebeğim çok ağlıyor hiç topiğe giremiyorum , zombi gibi oldum , sizden bişey sorudan , bebeğimin cildinde sivilceler çıktı Dr götüreyim anlamıyorlar , bebeği böyle olan varmı yada duyan varmı etrafından

Eklentiler

• IMG_4633.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 83
P
Bu bebelerin gündüz yqrım saat, 45 dak , 1 saat yatması normal mi? Yoksa gece gibi bi uyuyup 2 3 saat uyuması mı lazım. Benim ki hiç yapmıyor da
Benim bebeğim bırak güncüzü gecede aynı şekilde uyuyor , yani uyumuyor desek daha doğru 1 saat bile uyumuyor , sürekli sallamam gerekiyor uyuması için

P
Bu bebelerin gündüz yqrım saat, 45 dak , 1 saat yatması normal mi? Yoksa gece gibi bi uyuyup 2 3 saat uyuması mı lazım. Benim ki hiç yapmıyor da
Benim bebeğim bırak güncüzü gecede aynı şekilde uyuyor , yani uyumuyor desek daha doğru 1 saat bile uyumuyor , sürekli sallamam gerekiyor uyuması için oda belki uyur sallarsam

Amh yumurta sayısını gösteriyor kuzum. 1in altına düşünce azalmış demek. Ama kimde ne kadar zamanda biter yumurta bilinmiyor. 5 yılda olabilir 15te
Aa ben şok. Yani bir sabah uyanip yumurtamiz bitmis olabilir mi?
Normal canim, her bebek kendine ozeldir, seninki gunduz uykusunu pek sevmiyor olabilir. Mesela benimkinin de sabah ilk emmeden sonra 1.5 saat 2.emmeden sonra uyanamadigi 3.5 saatlik uykusu var bu iki uykudan sonra 25 dk bi uyur, 45 dk bi uyur. Oyle oyle geceyi buluruz. Sonra gece 4 saat uyur kesintisiz iki emme arasında.
Isilik geciriyorsunuz kibris, oralar cok mu sicak ya da sen gergin bir surecte misin?

Fucidin krem onerilmisti biz bunu yasadigimizda gecen sene. Ama o zaman buyuk kizim 9 aylik falandi. 3 aylik bebege onerilir mi bilemedim.

Ay yavrum kiyamam ates de eslik ediyordur o kadar sivilceye. Allah'im tez vakitte sifa versin kuzuma.

Kadının enerjisine hayranım, çok da güzel bir anne. İki kızı var nedense aklıma siz geliyosunuz

Amh yumurta sayısı ama yaş ilerlemesi yenilen içilen de kalitesini etkiliyor

Ah kuzum benim kıyamam ya, insallah en kısa zamanda geçer canım

0.98 çıktı aynı ay kızıma hamile kaldığımı öğrendim vazgeçmezsem eğer 2.ye kalsın yumurtalar. O yüzden ne kadar geç regl o kadar iyi bana
Fazla arayı açmadan eğerki düşünüyorsan bir bebiş daha yap annesi her ay regl ile gidiyor yumurtalar malesef benimde hamile kalmadan üç ay önce 2.3 tü şimdi 2 nin altına düşmüştür

Kızlar tartıya çıktım çıkmaz olaydım doğumdan 66 ile çıktım şimdi 67 olmuşum millet kilo verir ben almışım
Sanırım gebelik te diyabetten dolayı diyetteydim şimdi bıraktığım için tekrar kilo alıyorum çok üzgünüm emzirdiğim için bişeyde kısmak istemiyorum
Sizler ne durumdasınız?
Ne zaman diyete başlayalım ?

Kıbrıs eşim enfektif gözükmüyor fucudin bir işe yaramaz ateşi var mı diye soruyor

Ahh canımmm kıyamamm bu ciddi bi alerji durumu , nasıl dr anlamıyor ya ?? Hayretler içerisindeyim Kıbrısta insanlar nasıl yaşıyor emziriyorsun sanırım bence beslenmenden domates fındık kakao süt ve süt ürünlerini kesmelisin

Ayy yaşa yaa benim oğlan da öyle genelde sinirli kaşlar çatık gülümseyincce hemen telefonu elime alıyorum yakalıyım o anı diye

67 olsam hayır yapar çocuk sevindiririm üzülme canım ben doğuma girdiğim kilodayım 75

Tablo inceleme silsilesine ben de katılıyorum eşimle kopuyoruz öyle bir dikkatli inceliyor ki bir de sanırsın picasso

Oiiiyy kıyamam ben ona alerjiye benziyor canım ne yorum yapsam bilemedim doktorlar nasıl anlamaz ya? Allah tez zamanda şifa versin

Bende aynı durumdayım ana kucağında 15 dk oyalarsam koştura koştura ne yapabilirsem yapıyorum
Gündüz uyutunca yapıyodum bişeyler 1 haftadır gündüz uyutmakta ayrı bi zorlaştı tık olsa uyanıyo
Gazı saymıyorum bile geceden beri kaka yapmadı onun gerginliğiyle memede bile kavga ediyo
Bizede o sakinlik güncellemesi gelir inş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…