Kızım 1 haftalıkken fucidin kullanmıştık biz daha erken süreçte de kullanılıyor yaniAa ben şok. Yani bir sabah uyanip yumurtamiz bitmis olabilir mi?
Normal canim, her bebek kendine ozeldir, seninki gunduz uykusunu pek sevmiyor olabilir. Mesela benimkinin de sabah ilk emmeden sonra 1.5 saat 2.emmeden sonra uyanamadigi 3.5 saatlik uykusu var bu iki uykudan sonra 25 dk bi uyur, 45 dk bi uyur. Oyle oyle geceyi buluruz. Sonra gece 4 saat uyur kesintisiz iki emme arasında.
Isilik geciriyorsunuz kibris, oralar cok mu sicak ya da sen gergin bir surecte misin?
Fucidin krem onerilmisti biz bunu yasadigimizda gecen sene. Ama o zaman buyuk kizim 9 aylik falandi. 3 aylik bebege onerilir mi bilemedim.
Ay yavrum kiyamam ates de eslik ediyordur o kadar sivilceye. Allah'im tez vakitte sifa versin kuzuma.
Artık yaşını bekliycez desene diyet için67 olsam hayır yapar çocuk sevindiririm üzülme canım ben doğuma girdiğim kilodayım 75
Ha iyi öğrendiğimiz iyi oldu bunu.Kızım 1 haftalıkken fucidin kullanmıştık biz daha erken süreçte de kullanılıyor yani
Ne güzel
Ben destekli uykular konusunda kafayı yemiş bir insanım. Desteğe alışırsa uyku döngülerini tamamlayamaz uykusu çok bölünür ve uykusuzluk gelişimini etkiler diye kendimi yiyorum. Sen yine maşallah gayet rahatsın ben nereyi kaçırıyorum acaba ya
Canım ben ayrıldım izne, dilekçeyi yazdım, PDF ye donusturup şefe gönderdim o hallettiDoğum izni bitip ücretsiz izne çıkan annişler, ücretsiz izne çıkmak için bizzat gittiniz mi imza vs için? Yani ben şehir dışındayım da gelmeniz gerekiyor imza için derler mi?
Çok teşekkür ederimCanım ben ayrıldım izne, dilekçeyi yazdım, PDF ye donusturup şefe gönderdim o halletti
Benimkinde aynı kuzum hiç yorma kendini kabullen öyle daha rahat olıyor kafamız yoksa günler geçmiyor.Bende aynı durumdayım ana kucağında 15 dk oyalarsam koştura koştura ne yapabilirsem yapıyorum
Gündüz uyutunca yapıyodum bişeyler 1 haftadır gündüz uyutmakta ayrı bi zorlaştı tık olsa uyanıyo
Gazı saymıyorum bile geceden beri kaka yapmadı onun gerginliğiyle memede bile kavga ediyo
Bizede o sakinlik güncellemesi gelir inş ya
Bırakıcam dediğim mommys bilss canım diğerleri değilNeden bırakmayı düşündün canım. Dr bize de ikisini verdi sap simplexi çok gazlı olduğu günlerde kullan her gün verme dedi sadece
Evet bir haftadır kullanıyorum akşamları 1 ölçek iyi uyuyor gazını da çıkarıyor ama içinde pasiflora var alışkanlık yapabilirmiş o yüzden bırakmayı düşünüyorumYok onlar hafiflettiyse geçirmedi. Siz mommys bliss 'i kullanıyorsunuz? İşe yaradı mı? İyi uyuyor mu
Evet kuzu ona menapoz diyoruz işte:) ama genelde kanama azalıyor filan yavaş yavaş.. aman boşver daha var o günlere inş.Aa ben şok. Yani bir sabah uyanip yumurtamiz bitmis olabilir mi?
Normal canim, her bebek kendine ozeldir, seninki gunduz uykusunu pek sevmiyor olabilir. Mesela benimkinin de sabah ilk emmeden sonra 1.5 saat 2.emmeden sonra uyanamadigi 3.5 saatlik uykusu var bu iki uykudan sonra 25 dk bi uyur, 45 dk bi uyur. Oyle oyle geceyi buluruz. Sonra gece 4 saat uyur kesintisiz iki emme arasında.
Isilik geciriyorsunuz kibris, oralar cok mu sicak ya da sen gergin bir surecte misin?
Fucidin krem onerilmisti biz bunu yasadigimizda gecen sene. Ama o zaman buyuk kizim 9 aylik falandi. 3 aylik bebege onerilir mi bilemedim.
Ay yavrum kiyamam ates de eslik ediyordur o kadar sivilceye. Allah'im tez vakitte sifa versin kuzuma.
Hahshsh peki sen sunu yazana dek benim aklima menapozun gelmemesi? Ahhshs Allah'im analik kafa beyin birakmadi bende.Evet kuzu ona menapoz diyoruz işte:) ama genelde kanama azalıyor filan yavaş yavaş.. aman boşver daha var o günlere inş.
Bu mesajdan sonra kucağımda 3 saat uyudu bu arada. Uyusun dçye bırakmadım ben bırakmadıkça o uyuduşükür uyudu ama yine işler kaldı
Ben bulamadim o sayfayi? Niye ki?Kızlar Instagram'da clinicked diye bir sayfa var ve onun gaz için bir rolonu var onu aldım bugün kullanıyorum 2 oldu Onu yaptıktan sonrq yarım saat içinde hep kakasını yaptı bebek denk mi geldi O mu işe yarıyor bilmiyorum bilginize
Çünkü cahil ben yanlış yazmışımBen bulamadim o sayfayi? Niye ki?
Benim doktorum 2 ay dolunca diyete başlamanı isticem dediArtık yaşını bekliycez desene diyet için
Bu günler geldi mi yaaaDoğum izni bitip ücretsiz izne çıkan annişler, ücretsiz izne çıkmak için bizzat gittiniz mi imza vs için? Yani ben şehir dışındayım da gelmeniz gerekiyor imza için derler mi?
Ek olaral tummy time.Kızlar bebişlerin kafa şekli için birşey yapıyor musunuz? Tek tarafa yatmamasına dikkat etmek dışında birşeyler yapanınız var mı?
İnstagramda basarannisa var onun profiline bakabilirsinKızlar 2 aylık bebek yapabilir onlarla ne gibi oyunlar oynanır gibilerden Instagram'da post video bulan varsa bana atar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?