2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızım 1 haftalıkken fucidin kullanmıştık biz daha erken süreçte de kullanılıyor yani

Doğum izni bitip ücretsiz izne çıkan annişler, ücretsiz izne çıkmak için bizzat gittiniz mi imza vs için? Yani ben şehir dışındayım da gelmeniz gerekiyor imza için derler mi?

Bende uyku konusuna aşırı takmış durumdayım beşiğinde desteksiz yatsın istiyorum
Bırak desteksiz yatmayı kaç gündür gündüz yatıramıyorum bile
Sallamadan uyucak kucağa alışmıcak dedik slingte uyuyo gazdanda yatamıyo 4.ay gelsinde alışkanlık kaznsın diyorum hep

Doğum izni bitip ücretsiz izne çıkan annişler, ücretsiz izne çıkmak için bizzat gittiniz mi imza vs için? Yani ben şehir dışındayım da gelmeniz gerekiyor imza için derler mi?
Canım ben ayrıldım izne, dilekçeyi yazdım, PDF ye donusturup şefe gönderdim o halletti

Benimkinde aynı kuzum hiç yorma kendini kabullen öyle daha rahat olıyor kafamız yoksa günler geçmiyor.

Kızlar 2 aylık bebek yapabilir onlarla ne gibi oyunlar oynanır gibilerden Instagram'da post video bulan varsa bana atar mı

Yok onlar hafiflettiyse geçirmedi. Siz mommys bliss 'i kullanıyorsunuz? İşe yaradı mı? İyi uyuyor mu
Evet bir haftadır kullanıyorum akşamları 1 ölçek iyi uyuyor gazını da çıkarıyor ama içinde pasiflora var alışkanlık yapabilirmiş o yüzden bırakmayı düşünüyorum

Sabah bebeği emzirirken sağ kulağının arkasında bir şişlik farkettim.. lenf bezi şişkinliği gibi hemen burda bi doktora götürdüm ultrasonu temiz çıktı şükür
Kan tahlili bakıldı enfeksiyon var dedi antibiyotik verdi.. kan değerimiz 7.2 ciddi düşük 2 ay tekrar bakalım bu kdr düşüklük istemeyiz dedi..

Kendi doktoruma gösterdi eşim sonuçları antibiyotiği kullanmasın şişkinlik çok önemli değil bol bol emzirsin ama kanı bende anlamadım neden bu kdr düşük,getirin ben bakayım demiş.. yarın eşim nöbetçi perşembe sabahı götürcez kendi doktoruna
Çok canım sıkıldı ya..
Ve doktorların bir dediği diğerini tutmuyor

Evet kuzu ona menapoz diyoruz işte:) ama genelde kanama azalıyor filan yavaş yavaş.. aman boşver daha var o günlere inş.

Bu mesajdan sonra kucağımda 3 saat uyudu bu arada. Uyusun dçye bırakmadım ben bırakmadıkça o uyudu şükür uyudu ama yine işler kaldı

Kızlar Instagram'da clinicked diye bir sayfa var ve onun gaz için bir rolonu var onu aldım bugün kullanıyorum 2 oldu Onu yaptıktan sonrq yarım saat içinde hep kakasını yaptı bebek denk mi geldi O mu işe yarıyor bilmiyorum bilginize

Hahshsh peki sen sunu yazana dek benim aklima menapozun gelmemesi? Ahhshs Allah'im analik kafa beyin birakmadi bende.

Ben bulamadim o sayfayi? Niye ki?

Artık yaşını bekliycez desene diyet için
Benim doktorum 2 ay dolunca diyete başlamanı isticem dedi 4 kilo kaldı aslında hamilelik öncesi kiloma ama ben biraz idealimin üzerinde hamile kalmıştım. Hatta doktorun bi cümlesi çok hoşuma gitti, emzirmek diyet için en güzel zamandır düşünsene göğsünden yağ atıyorsun dedi. Bol yeşillik ve bol su sütün için yeterli istersen diyetisyen desteği de alabilirsin ama karbonhidratı azaltsan yeter zaten dedi. Çok mantıklı geldi. Boğazımı tutabilirsem deneyeceğim not: 2 ayımızın dolmasına son 9 gün

Kızlar bebişlerin kafa şekli için birşey yapıyor musunuz? Tek tarafa yatmamasına dikkat etmek dışında birşeyler yapanınız var mı?
Ek olaral tummy time.
Kızlar 2 aylık bebek yapabilir onlarla ne gibi oyunlar oynanır gibilerden Instagram'da post video bulan varsa bana atar mı
İnstagramda basarannisa var onun profiline bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…