- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
Arada kv gelmiyor 2 çocukla tek kalıyorum bulaşığı temizliği geç karnımızı zor doyuruyoruz :) ve haftaya tamamen tek kalcaz ev Allaha emanet artık :) tek çocukla uyuyunca en azından süpürge tutarsın ya da bulaşığı toplarsın. Ben birini uyutunca biri kalkıyor.birini doyurunca diğeri acıkıyor.çamaşırları katlamadan dolaba atıyorum yıkandığına dua ediyorumİyi akşamlar kızlar okuyorum grubu hep ama yazmaya fırsat bulamıyordum bir türlü
Bu bebelerin günleri günlerine tutmuyor bir gün çok iyiyiz bir gün çok kötü
Bu zamana kadar hep annem vardı yükümü hafifletiyordu saolsun ben sadece bebeğime bakıyordum bir kaç gün sonra tek kalacağız bakalım nasıl olacak
Bebişe tek bakan anneler yemek temizlik bulaşık çamaşır vs nasıl yetişiyor bu işler
Bugun kucak harici asla uyumadı sırtım kopuyor kakasınıda yapmadı sabahtan beri ve 3 bucuk yaşında bir cocugum daha varBenimkinde aynı kuzum hiç yorma kendini kabullen öyle daha rahat olıyor kafamız yoksa günler geçmiyor.
Cok zor aynı durumdayız ben yardımcı birini buldum ama hiç memnun değilim maalesefArada kv gelmiyor 2 çocukla tek kalıyorum bulaşığı temizliği geç karnımızı zor doyuruyoruz :) ve haftaya tamamen tek kalcaz ev Allaha emanet artık :) tek çocukla uyuyunca en azından süpürge tutarsın ya da bulaşığı toplarsın. Ben birini uyutunca biri kalkıyor.birini doyurunca diğeri acıkıyor.çamaşırları katlamadan dolaba atıyorum yıkandığına dua ediyorumeşim gelince mutfağı toplayıp yemek yapıp çamaşırları seriyorum.haftada bir temizlik eşim evdeyken yapabiliyorum dört dörtlük olmuyor ama olduğu kadar artık.
Her gün 2 3 kere çamaşır makinesini açıyorum bitmiyor..
Okurken tüm sahneler gözümün önünde canlandı, diğer çocuğunuz kaç yaşında ?Arada kv gelmiyor 2 çocukla tek kalıyorum bulaşığı temizliği geç karnımızı zor doyuruyoruz :) ve haftaya tamamen tek kalcaz ev Allaha emanet artık :) tek çocukla uyuyunca en azından süpürge tutarsın ya da bulaşığı toplarsın. Ben birini uyutunca biri kalkıyor.birini doyurunca diğeri acıkıyor.çamaşırları katlamadan dolaba atıyorum yıkandığına dua ediyorumeşim gelince mutfağı toplayıp yemek yapıp çamaşırları seriyorum.haftada bir temizlik eşim evdeyken yapabiliyorum dört dörtlük olmuyor ama olduğu kadar artık.
İki çocukla cidden zor, yemek bulaşık temizlik yanı sıra benimki ilgi delisi sürekli bir oyun istiyordu. Okula döndü az nefes alırım dedim hemen hasta olduArada kv gelmiyor 2 çocukla tek kalıyorum bulaşığı temizliği geç karnımızı zor doyuruyoruz :) ve haftaya tamamen tek kalcaz ev Allaha emanet artık :) tek çocukla uyuyunca en azından süpürge tutarsın ya da bulaşığı toplarsın. Ben birini uyutunca biri kalkıyor.birini doyurunca diğeri acıkıyor.çamaşırları katlamadan dolaba atıyorum yıkandığına dua ediyorumeşim gelince mutfağı toplayıp yemek yapıp çamaşırları seriyorum.haftada bir temizlik eşim evdeyken yapabiliyorum dört dörtlük olmuyor ama olduğu kadar artık.
Hoşgeldin canım unutma bizi arada yaz bizde bebişle uğraşıyoruz günümüz gecemiz bebişler olduSelam kızlar nasılsınızgrubu unutan ben yoğunluktan giremiyoooom sürekli emziriyorum mööö nasılsınız canlar bebisler nasıl en son kim doğurdu
Okula vermedim sırf bu sebeplerden dolayı daha bebeğin yeni kırkı çıkıyor ikinci döneme kadar sabretmek istiyorum en azından 4 aylık falan olsun diyeBizim kızda gündüz uyumuyor. Gece uykusuna geçişte ilk uykusu 2 3 saat yatağında duruyor sonra asla yatmıyor yanıma alıp emzirerek uyutuyorum arkamı dönüp uyuyorum yanlara yastık koyarak. Gündüz kanguruda önümde takılı uyuyor öyle yemek temizlik yapıyorum. Büyük kızımla sorun yaşıyorum geçen hafta anaokuluna dönmüştü 3 gün gitti hasta oldu bebegede bulasti antibiyotik başlandı büyük kızıma, bugüne kadar dinlendirdim okula gitmek istemiyor. Daha doğrusu sen bırak babamla gitmem diyor oda baya imkansız eşim ise gec kalır birde bebek sabahlari çok huysuz oluyor babasında durmuyor. İkidir eve geri dönüyorlar yoldan ben sonra tekrar götürüyorum. Yarın için söz verdi babamla giderim diye ama pek sanmıyorum. Servise ikna etmeye çalışacağım
Evet benimkide aynen böyle hadi oynayalım diyor sürekli bebegi bırak emzirme demeye başladı bazen cok bunalıp sesimi yükseltiyorum cok üzülüyorum onunla hiç ilgilenmiyorum kendimi hep suçlu hissediyorumİki çocukla cidden zor, yemek bulaşık temizlik yanı sıra benimki ilgi delisi sürekli bir oyun istiyordu. Okula döndü az nefes alırım dedim hemen hasta oldu
Maalesef ya o kadar kısa kiBu günler geldi mi yaaa
Bizimki yaklaşık 2 yıldır aynı okula gidiyor arkadaşları ile aynı sinifta kalması için sözleşme yapmam gerekiyordu parayı verip çocuğu göndermemekte acayip olacaktıOkula vermedim sırf bu sebeplerden dolayı daha bebeğin yeni kırkı çıkıyor ikinci döneme kadar sabretmek istiyorum en azından 4 aylık falan olsun diye
657 yada 399 a tabi iseniz yarım çalışma yapmanız halinde oda eklenebiliyorMaalesef ya o kadar kısa ki
Ücretsiz izin maksimum ne kadar alınabiliyor 2 yıl mı? 2 yıl bittikten sonra da tekrar alınabilir mi
Ben eşimi ikna edemedim yoksa gitmesini istiyordum hasta olacak gibi olursa yollamayız diyordumBizimki yaklaşık 2 yıldır aynı okula gidiyor arkadaşları ile aynı sinifta kalması için sözleşme yapmam gerekiyordu parayı verip çocuğu göndermemekte acayip olacaktı
Gündüz mü kullanıyorsunuz işe yarıyor öuMommys bliss gripe water gündüz versiyonunda pasiflora yok ben onu kullanıyorum yazan ml den daha az olarak
Max 2 yıl canım, sonra asla alamiyoruzMaalesef ya o kadar kısa ki
Ücretsiz izin maksimum ne kadar alınabiliyor 2 yıl mı? 2 yıl bittikten sonra da tekrar alınabilir mi
Gece en son mama 8 gibi veriyorum günde 3 kez mama sonrası kullanıyorum az ml vermeme rağmen farkediyor ufak hareketle kendisi çıkarıyor çoğu zaman gazını, gece yatmadan tamany wind salbe krem ile gaz masajıda yapıyorumGündüz mü kullanıyorsunuz işe yarıyor öu
Canım bende ona çok denk geldim almayı çok düşündüm ama emin olamadım. İçeriği nasıl? Uzun süreli kullanımda gerçekten etki ederse beni de bilgilendirir misin?Kızlar Instagram'da clinicked diye bir sayfa var ve onun gaz için bir rolonu var onu aldım bugün kullanıyorum 2 oldu Onu yaptıktan sonrq yarım saat içinde hep kakasını yaptı bebek denk mi geldi O mu işe yarıyor bilmiyorum bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?