2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım ilk 3 ayda antibiyotik önermiyorlar verilecekse de damardan verilir demişti bizim drumuz, çok geçmiş olsun

Karbonhidrat

Maalesef ya o kadar kısa ki

Ücretsiz izin maksimum ne kadar alınabiliyor 2 yıl mı? 2 yıl bittikten sonra da tekrar alınabilir mi
Max 2 yıl canım, sonra asla alamiyoruz
2 yıl mı?? Sizler devlet memurusunuz sanırım kızlar, ben bankada çalışıyorum max 6 ay ücretsiz kullanabiliyorum. Sonrasında part time çalışma hakkı var sadece çocuk 4,5 yaşına gelene kadar.

Tek çocukla zor iki ve daha fazla çocukla düşünemiyorum bile çok daha zordur. Ama aynen olduğu kadar ne yapalım yapacak bir şey yok

Nurse harvey damla kullanan var mı günde bir verıyordum kakasını yapmadı bugun cok huysuz uyumadı uyumayacak gibi duruyor ıkı kez verdim bugun damla dr 4 kere verebilirsin dedi ama sanki daha kötü gibi

2 yıl mı?? Sizler devlet memurusunuz sanırım kızlar, ben bankada çalışıyorum max 6 ay ücretsiz kullanabiliyorum. Sonrasında part time çalışma hakkı var sadece çocuk 4,5 yaşına gelene kadar.
Ben tam olarak memur değilim maalesef taşeron olarak geçiyorum. O yüzden benim haklarım hangine uyacak merak ediyorum inşallah 2 yıl olanadır. 2 yıldan sonra asla alınmıyormuş. Oysa ben 4-5 yaşına kadar çalışmak istemiyordum

Kızlar selam çok giremiyorum buraya vakitsizlikten. Öncelikle gazlı bebeği olan arkadaşlar ben metsil damla bana çok iyi geldi günde bazen iki bazen üç kez 5 er damla veriyorum uykuya geçişi de kolaylaştırdı sanki. Ayrıca benim lohusa süreci uzadı:) ben inanmıyorum kırk gün sürdüğüne :) sizlere sorum şu süreçte eşinizle olan ilişkiniz biraz zarar görüyor mu ben sürekli eşime çemkirme halindeyim. Onun uyuması filan batıyor yani bana:)

Canım bende ona çok denk geldim almayı çok düşündüm ama emin olamadım. İçeriği nasıl? Uzun süreli kullanımda gerçekten etki ederse beni de bilgilendirir misin?
Bende emin olamaya olamaya aldım hala kullansam mı bilemiyorum hatta. İçeriği okuyunca iyi ama doğru yazmışlardır umarım..

Kızlar ek gıdaya geçince bebişe özel tencere lazım mı? Minik alsak mı? Kasım indirimindrn neler almalı diye bakıyorum da. Melikeben senin planın vardır

Evet ben sepete ekledim bekliyorum buhar pişirisi alacağım philips in var yada yoyko. Yoğurt makinası alacağım bi de bukadar planım. Az önce ablamla konuştum doktordan yemek listesi alcak sizle de paylaşırım cam rende lazım bi de galiba evde vardı sanırım bakmak lazım. Başka da bir şey yok
Şimdi 15 gün yıllık izin yazdıracağım 30 gün rapor hakkım var onları kullanacağım yeni yıl geliyor sonra yeni yıllık izin ve rapor haklarıyla 3 ay daha maaş alacağım gibi Allah affetsin param olursa ıvır zıvır almaya devam ederim

Son düzenleme:
İnşallah 2 yıl olandır canım ben de istemiyorum hiç başlamak.. hatta eşimle biraz fikir ayrılığı yaşıyoruz bu konuda. Ücretsizi kullanınca şubemin değişme ihtimali var. Senin için daha zor olacak bence hazır eve yakınken dön işe diyor, bense mutlaka kullanacağım ücretsizi. Nolursa olsunnn. Miniciğimi nasıl bırakırım bu kadar küçükken

Hangisini aldın yoyko mu philips mi? Philips iyi düştü ama yoykonun da daha çok özelliği var. 2sine de karar veremedim yoyko çok düşmedi zaten trendyolda da 2100e kaç gündür favorimde. Yoğury mak. hangi marka?

Sağol canım yok ateşi yok ama çok huzursuz ediyor , bi Dr sorup denerim canım teşekkür ederim

Ben diyetisyene gidicem kilo veremiyorum bide kısınca yemekten sütüm azalıyor

Kıbrıs eşim enfektif gözükmüyor fucudin bir işe yaramaz ateşi var mı diye soruyor
Yok canım ateşi yok sadece sivilceler var bide heralde kaşınıyor çünkü slilex jel kullandım kaşıntı kremi yavrum hemen uyudu , uyuyamıyordu

Süt ve süt ürünlerini çoktan kullanmıyorum kolik olduğu için , kakao çikolata tarzi hatta kahve bile kullanmıyorum , bu günden itibaren domateside katim artık

Oiiiyy kıyamam ben ona alerjiye benziyor canım ne yorum yapsam bilemedim doktorlar nasıl anlamaz ya? Allah tez zamanda şifa versin
Amin inşallah , valla krem verdiler sürüyorum ama hiç etki etmiyor ya , sönmüyor bi türlü

Amin inşallah , valla krem verdiler sürüyorum ama hiç etki etmiyor ya , sönmüyor bi türlü
Canim kizlar hakli alerjiye de benziyor, fucidin diye onerdigim krem ayni zamanda alerji icinde kullanilir.

Sen bu sivilceler ciktiginda ne yedin bi hatirla not al gun gun, 6aylik oldugunda alerji doktoruna (kibris'ta cildiye bolumu icinde olabilir) baktir mutlaka.

Yumurta alerjisine, domates, cilek, balik, pullu balik bunlar dokuntu yaptığını bildigim alerjiler. Ha birde temasla dokuntu yapanlar var, domates, cilek, kayisi, seftali gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…