Canım ilk 3 ayda antibiyotik önermiyorlar verilecekse de damardan verilir demişti bizim drumuz, çok geçmiş olsunSabah bebeği emzirirken sağ kulağının arkasında bir şişlik farkettim.. lenf bezi şişkinliği gibi hemen burda bi doktora götürdüm ultrasonu temiz çıktı şükür
Kan tahlili bakıldı enfeksiyon var dedi antibiyotik verdi.. kan değerimiz 7.2 ciddi düşük 2 ay tekrar bakalım bu kdr düşüklük istemeyiz dedi..
Kendi doktoruma gösterdi eşim sonuçları antibiyotiği kullanmasın şişkinlik çok önemli değil bol bol emzirsin ama kanı bende anlamadım neden bu kdr düşük,getirin ben bakayım demiş.. yarın eşim nöbetçi perşembe sabahı götürcez kendi doktoruna
Çok canım sıkıldı ya..
Ve doktorların bir dediği diğerini tutmuyor
KarbonhidratBenim doktorum 2 ay dolunca diyete başlamanı isticem dedi4 kilo kaldı aslında hamilelik öncesi kiloma ama ben biraz idealimin üzerinde hamile kalmıştım. Hatta doktorun bi cümlesi çok hoşuma gitti, emzirmek diyet için en güzel zamandır düşünsene göğsünden yağ atıyorsun dedi. Bol yeşillik ve bol su sütün için yeterli istersen diyetisyen desteği de alabilirsin ama karbonhidratı azaltsan yeter zaten dedi. Çok mantıklı geldi. Boğazımı tutabilirsem deneyeceğim not: 2 ayımızın dolmasına son 9 gün
Saol canım yok vermedim ben de içime sinmedi hiçCanım ilk 3 ayda antibiyotik önermiyorlar verilecekse de damardan verilir demişti bizim drumuz, çok geçmiş olsun
Maalesef ya o kadar kısa ki
Ücretsiz izin maksimum ne kadar alınabiliyor 2 yıl mı? 2 yıl bittikten sonra da tekrar alınabilir mi
2 yıl mı?? Sizler devlet memurusunuz sanırım kızlar, ben bankada çalışıyorum max 6 ay ücretsiz kullanabiliyorum. Sonrasında part time çalışma hakkı var sadece çocuk 4,5 yaşına gelene kadar.Max 2 yıl canım, sonra asla alamiyoruz
Tek çocukla zor iki ve daha fazla çocukla düşünemiyorum bile çok daha zordur. Ama aynen olduğu kadar ne yapalım yapacak bir şey yokArada kv gelmiyor 2 çocukla tek kalıyorum bulaşığı temizliği geç karnımızı zor doyuruyoruz :) ve haftaya tamamen tek kalcaz ev Allaha emanet artık :) tek çocukla uyuyunca en azından süpürge tutarsın ya da bulaşığı toplarsın. Ben birini uyutunca biri kalkıyor.birini doyurunca diğeri acıkıyor.çamaşırları katlamadan dolaba atıyorum yıkandığına dua ediyorumeşim gelince mutfağı toplayıp yemek yapıp çamaşırları seriyorum.haftada bir temizlik eşim evdeyken yapabiliyorum dört dörtlük olmuyor ama olduğu kadar artık.
Her gün 2 3 kere çamaşır makinesini açıyorum bitmiyor..
Ben tam olarak memur değilim maalesef taşeron olarak geçiyorum. O yüzden benim haklarım hangine uyacak merak ediyorum inşallah 2 yıl olanadır. 2 yıldan sonra asla alınmıyormuş. Oysa ben 4-5 yaşına kadar çalışmak istemiyordum2 yıl mı?? Sizler devlet memurusunuz sanırım kızlar, ben bankada çalışıyorum max 6 ay ücretsiz kullanabiliyorum. Sonrasında part time çalışma hakkı var sadece çocuk 4,5 yaşına gelene kadar.
Bende emin olamaya olamaya aldım hala kullansam mı bilemiyorum hatta. İçeriği okuyunca iyi ama doğru yazmışlardır umarım..Canım bende ona çok denk geldim almayı çok düşündüm ama emin olamadım. İçeriği nasıl? Uzun süreli kullanımda gerçekten etki ederse beni de bilgilendirir misin?
İnşallah 2 yıl olandır canımBen tam olarak memur değilim maalesef taşeron olarak geçiyorum. O yüzden benim haklarım hangine uyacak merak ediyorum inşallah 2 yıl olanadır. 2 yıldan sonra asla alınmıyormuş. Oysa ben 4-5 yaşına kadar çalışmak istemiyordum
Pardon ben yanlış okudum demek kiBırakıcam dediğim mommys bilss canım diğerleri değil
Hangisini aldın yoyko mu philips mi? Philips iyi düştü ama yoykonun da daha çok özelliği var. 2sine de karar veremedimKızlar ek gıdaya geçince bebişe özel tencere lazım mı? Minik alsak mı? Kasım indirimindrn neler almalı diye bakıyorum da.Melikeben senin planın vardır
Evet ben sepete ekledim bekliyorum buhar pişirisi alacağım philips in var yada yoyko. Yoğurt makinası alacağım bi de bukadar planım. Az önce ablamla konuştum doktordan yemek listesi alcak sizle de paylaşırım cam rende lazım bi de galiba evde vardı sanırım bakmak lazım. Başka da bir şey yok
Şimdi 15 gün yıllık izin yazdıracağım 30 gün rapor hakkım var onları kullanacağım yeni yıl geliyor sonra yeni yıllık izin ve rapor haklarıyla 3 ay daha maaş alacağım gibi Allah affetsinparam olursa ıvır zıvır almaya devam ederim
Sağol canım yok ateşi yok ama çok huzursuz ediyor , bi Dr sorup denerim canım teşekkür ederimAa ben şok. Yani bir sabah uyanip yumurtamiz bitmis olabilir mi?
Normal canim, her bebek kendine ozeldir, seninki gunduz uykusunu pek sevmiyor olabilir. Mesela benimkinin de sabah ilk emmeden sonra 1.5 saat 2.emmeden sonra uyanamadigi 3.5 saatlik uykusu var bu iki uykudan sonra 25 dk bi uyur, 45 dk bi uyur. Oyle oyle geceyi buluruz. Sonra gece 4 saat uyur kesintisiz iki emme arasında.
Isilik geciriyorsunuz kibris, oralar cok mu sicak ya da sen gergin bir surecte misin?
Fucidin krem onerilmisti biz bunu yasadigimizda gecen sene. Ama o zaman buyuk kizim 9 aylik falandi. 3 aylik bebege onerilir mi bilemedim.
Ay yavrum kiyamam ates de eslik ediyordur o kadar sivilceye. Allah'im tez vakitte sifa versin kuzuma.
Çok teşekkür ederim inşallahAh kuzum benim kıyamam ya, insallah en kısa zamanda geçer canım
Ben diyetisyene gidicem kilo veremiyorum bide kısınca yemekten sütüm azalıyorKızlar tartıya çıktım çıkmaz olaydım doğumdan 66 ile çıktım şimdi 67 olmuşum millet kilo verir ben almışım
Sanırım gebelik te diyabetten dolayı diyetteydim şimdi bıraktığım için tekrar kilo alıyorum çok üzgünüm emzirdiğim için bişeyde kısmak istemiyorum
Sizler ne durumdasınız?
Ne zaman diyete başlayalım ?
Yok canım ateşi yok sadece sivilceler varKıbrıs eşim enfektif gözükmüyor fucudin bir işe yaramaz ateşi var mı diye soruyor
Süt ve süt ürünlerini çoktan kullanmıyorum kolik olduğu için , kakao çikolata tarzi hatta kahve bile kullanmıyorum , bu günden itibaren domateside katim artıkAhh canımmm kıyamammbu ciddi bi alerji durumu , nasıl dr anlamıyor ya ?? Hayretler içerisindeyim Kıbrısta insanlar nasıl yaşıyor emziriyorsun sanırım bence beslenmenden domates fındık kakao süt ve süt ürünlerini kesmelisin
Amin inşallah , valla krem verdiler sürüyorum ama hiç etki etmiyor ya , sönmüyor bi türlüOiiiyy kıyamam ben onaalerjiye benziyor canım ne yorum yapsam bilemedim doktorlar nasıl anlamaz ya? Allah tez zamanda şifa versin
Canim kizlar hakli alerjiye de benziyor, fucidin diye onerdigim krem ayni zamanda alerji icinde kullanilir.Amin inşallah , valla krem verdiler sürüyorum ama hiç etki etmiyor ya , sönmüyor bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?