Daha tam bakmadım karar vermedim gülüm yazarım burdan. Salıncak alcam bi de fiyat aralığı da çok geniş onu da araştırmam lazım annemlere gidicem yarın birkaç gün kalıcam orda nazenin e bakacak çok kafam rahat olur bulurum yazarım burdan da .Hangisini aldın yoyko mu philips mi? Philips iyi düştü ama yoykonun da daha çok özelliği var. 2sine de karar veremedimyoyko çok düşmedi zaten trendyolda da 2100e kaç gündür favorimde. Yoğury mak. hangi marka?
Anladım gülüm geçmiş olsun çok Allahım şifasını versinYok canım ateşi yok sadece sivilceler varbide heralde kaşınıyor çünkü slilex jel kullandım kaşıntı kremi yavrum hemen uyudu , uyuyamıyordu
Mommys damla benim oğluşu cidden bayıltıyormuş sanırım onu kullanırken baya uzun iyi uyuyorduPardon ben yanlış okudum demek ki
Lohusa süreci gel gitler le dolu bence başladı bitti olayı yok gibiKızlar selam çok giremiyorum buraya vakitsizlikten. Öncelikle gazlı bebeği olan arkadaşlar ben metsil damla bana çok iyi geldi günde bazen iki bazen üç kez 5 er damla veriyorum uykuya geçişi de kolaylaştırdı sanki. Ayrıca benim lohusa süreci uzadı:) ben inanmıyorum kırk gün sürdüğüne :) sizlere sorum şu süreçte eşinizle olan ilişkiniz biraz zarar görüyor mu ben sürekli eşime çemkirme halindeyim. Onun uyuması filan batıyor yani bana:)
Rossmann da var canım güzel krem sudokrem gibi yapısı kullanılırKızlar Almanya'dan böyle bir pişik kremi geldi, daha önce goren, kullanan vs var mı?Eki Görüntüle 3326668
Canım benimde aynı. Ya iki gündür. Üzülüyorum nedenseKızlar selam, buraya yazıyordum göğüslerim bir saat emzirmediysem akmaya basliyordu ağrıyordu, bebek birini emerken diğerinden şıp şıp akıyordu diye. Dün öğlene kadar boyleydikDün kızımla dışarı çıktık gezdik tozduk eve geldik 2.5 saat sonra emzirmek istedim baktım yumusaciklar, ikisini de emzirdim ama hala ağlıyor durmadan, bir şekilde oyaladim. Aradan 3-4 saat geçti yine yumuşak ama bebeğin yutkunma sesleri geliyor. Gece annem baktı, 4-5 saat sonra emzirmek için verdi yine yumuşacık goguslerim. Normalde göğüslerim dolu ilen her birinden ortalama 110 CC geliyordu. Şuan o kadar geldiğini düşünmüyorum. 54 günlüğüz. Şu terbiye dedikleri olayı mı yasiyorum sizce ? Özellikle Salon Kadini 50. Günden sonra düzene girdigini yazmistiniz süt uretiminin, yumuşama = terbiye anlamına geliyor Hayatımda bir değişiklik de olmadı, yemeğim, modum her şey aynı
Canım kaç gün oldu doğum yapalı, sert olunca dolu olduğunu anlıyordum ben, şuan anlayamıyorum doğru düzgünCanım benimde aynı. Ya iki gündür. Üzülüyorum nedense
Evet bu yasadigin goguslerin terbiye olmasi. Benim de mesela ilk kizimi emzirmeyi birakmadan ikinciyi emzirmeye basladigim halde ilk kizi emzirmeyi birakinca 2-3 gun davul gibi sisme yasadim sonra zamanla eskisine dondu. Ama emzirilmeyen gogusten sut akmasi bende hala bitmedi.Kızlar selam, buraya yazıyordum göğüslerim bir saat emzirmediysem akmaya basliyordu ağrıyordu, bebek birini emerken diğerinden şıp şıp akıyordu diye. Dün öğlene kadar boyleydikDün kızımla dışarı çıktık gezdik tozduk eve geldik 2.5 saat sonra emzirmek istedim baktım yumusaciklar, ikisini de emzirdim ama hala ağlıyor durmadan, bir şekilde oyaladim. Aradan 3-4 saat geçti yine yumuşak ama bebeğin yutkunma sesleri geliyor. Gece annem baktı, 4-5 saat sonra emzirmek için verdi yine yumuşacık goguslerim. Normalde göğüslerim dolu ilen her birinden ortalama 110 CC geliyordu. Şuan o kadar geldiğini düşünmüyorum. 54 günlüğüz. Şu terbiye dedikleri olayı mı yasiyorum sizce ? Özellikle Salon Kadini 50. Günden sonra düzene girdigini yazmistiniz süt uretiminin, yumuşama = terbiye anlamına geliyor Hayatımda bir değişiklik de olmadı, yemeğim, modum her şey aynı
Canım 62 gün oldu. Ama bende 30. Gündede bı kaç gün böyle oldu. Sonra eski haline döndü. Bakalım bu sefer nasıl olucakCanım kaç gün oldu doğum yapalı, sert olunca dolu olduğunu anlıyordum ben, şuan anlayamıyorum doğru düzgün
Cok cok ekstrem bisey olmadikca sutunuz kesilmez, o oyle kolay bisey degil. Siz yaslilarin aman sunu yapma sutun kesilir falan dediklerine bakmayin.Canım 62 gün oldu. Ama bende 30. Gündede bı kaç gün böyle oldu. Sonra eski haline döndü. Bakalım bu sefer nasıl olucak
Göğüslerim terbiyesiz iken daha iyilermişEvet bu yasadigin goguslerin terbiye olmasi. Benim de mesela ilk kizimi emzirmeyi birakmadan ikinciyi emzirmeye basladigim halde ilk kizi emzirmeyi birakinca 2-3 gun davul gibi sisme yasadim sonra zamanla eskisine dondu. Ama emzirilmeyen gogusten sut akmasi bende hala bitmedi.
50.gun dediysem de onu asagi yukari 50 gun diye düzeltelim, sonra 3.ayinda hala gogusleri ritmine oturmamis anneler gelir bana kizarlar :)
Ahhshshs kesinlikle katiliyorum, benim de cok kafam karisiyor boyle. Ilk bebekte cok korkmustum aha sut gitti diyeGöğüslerim terbiyesiz iken daha iyilermişDoğduğundan emin oluyordum en azından, bu hallerini kabullenmem biraz zaman alcak gibi
Cok gecmis olsun alerji gibi sanki dus alinca degisilik oluyor mu? Kabartilarda azalma falan? Birde kullandiginiz ilac var mi bebege ya da size? Doktora gidin bence belki hastane degil de ozel muayene olabileceginiz iyi bir yereMerhaba kızlar umarım herkes iyidir benim bebeğim çok ağlıyor hiç topiğe giremiyorum , zombi gibi oldum , sizden bişey sorudan , bebeğimin cildinde sivilceler çıktı Dr götüreyim anlamıyorlar , bebeği böyle olan varmı yada duyan varmı etrafından
Ya çok sağolun, diyorum ki dün ne yaptım da bu sütüm gitti, annem de "dışarda 2.5 saat bir şey yemedin azalmıştır sütun" diye yapıştırdı cevabıCok cok ekstrem bisey olmadikca sutunuz kesilmez, o oyle kolay bisey degil. Siz yaslilarin aman sunu yapma sutun kesilir falan dediklerine bakmayin.
Ben 5 aylik anneyken esimi kanser suphesiyle hastaneye yatirdilar, dogumumdan beri oksuruyor diye zorla hastaneye goturmustum. Ölüyordum korkudan, bebegimin gozlerine bakamiyordum 1 ay surunduk hastanelerde yine de sutum kesilmedi. (Esim kanser degil baska bir kronik rahatsizligi var ama amannn yani herkesin hastaligi var diye bakiyoruz artık)
Bikac kere daha boyle buyuk krizlerimiz oldu hic sutum kesilmedi, azaldigi oldu ama kesilmedi.
Anne istemedigi surece sut arzı pek kesilen bisey degil, ama yine de kendimizi uzmememiz gerekiyor, sut yapıci yiyeceklerden vazgecmememiz gerekiyor ve en onemlisi sut vermek kemik erimesine sebep olabilir bu sebeple kalsiyum takviyesi icin peynir ve yogurt tuketmeliyiz.
Bebekleri sut alerjisi tasiyanlar, kalsiyum destegi talep etsin doktorlarindan.
Yine uzun yazdim ama sutum kesilecek diye korkmayin istiyorum. Yumusamalar cok normal :)
Ya esfaturullah ve iyi dileklerin icin de tesekkur ederim ailem adina.Ya çok sağolun, diyorum ki dün ne yaptım da bu sütüm gitti, annem de "dışarda 2.5 saat bir şey yemedin azalmıştır sütun" diye yapıştırdı cevabıEve geldim hemen bir dut çayı, bol su, komposto içtim baktım aynilar, bilse bilse Salon Kadini hanım bilir dedim Eşinize çok geçmiş olsun, Allah'ım şifa versin inşallah
Hayır benim ilk göz ağrım dahaYa esfaturullah ve iyi dileklerin icin de tesekkur ederim ailem adina.
seninde 2.cocugun degil miydi ben mi karistiriyorum, abi yok muydu bitane?
Aynen canım iki gün önce annemle çok büyük kagvga ettikCok cok ekstrem bisey olmadikca sutunuz kesilmez, o oyle kolay bisey degil. Siz yaslilarin aman sunu yapma sutun kesilir falan dediklerine bakmayin.
Ben 5 aylik anneyken esimi kanser suphesiyle hastaneye yatirdilar, dogumumdan beri oksuruyor diye zorla hastaneye goturmustum. Ölüyordum korkudan, bebegimin gozlerine bakamiyordum 1 ay surunduk hastanelerde yine de sutum kesilmedi. (Esim kanser degil baska bir kronik rahatsizligi var ama amannn yani herkesin hastaligi var diye bakiyoruz artık)
Bikac kere daha boyle buyuk krizlerimiz oldu hic sutum kesilmedi, azaldigi oldu ama kesilmedi.
Anne istemedigi surece sut arzı pek kesilen bisey degil, ama yine de kendimizi uzmememiz gerekiyor, sut yapıci yiyeceklerden vazgecmememiz gerekiyor ve en onemlisi sut vermek kemik erimesine sebep olabilir bu sebeple kalsiyum takviyesi icin peynir ve yogurt tuketmeliyiz.
Bebekleri sut alerjisi tasiyanlar, kalsiyum destegi talep etsin doktorlarindan.
Yine uzun yazdim ama sutum kesilecek diye korkmayin istiyorum. Yumusamalar cok normal :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?