2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canınız acıdı mi

İndirimler başlamışken oto koltuğu tavsiyesi almaya geldim. En fazla 5-6 bine kadar bütçe ayırdık. Gönlümde joie i spin 360 var şu an indirimde ama yine de fazla gelecek bize. Kraft safe spin diğer seçeneğimiz kullanan var mı aranızda? Ya da başka tavsiyeniz?

Ben diyetisyene gidicem kilo veremiyorum bide kısınca yemekten sütüm azalıyor
Öyle yap kuuzm bende idare edicem yaşına kadar en azından ek gıdaya geçene kadar sonrada diyete başlamam lazım ben veemekten ziyade alıyorum hızla
Bu arada bebişin nasıl oldu kuzum inşallah bian önce toparlar
böyle döküntülü biriyle bir araya geldinizmi neden oldu acaba

Bize doktorumuz pedia-d verdi onu kullanıyoruz

Kızlar burun temizleme için şırıngayla serum fizyolojik uyguluyordum ama şırınganın ucundan korkuyordum canı acıyacak diye. Bi kısmı dışarı gidiyordu o yüzden tam temizleyemiyordum. Bende böyle birşey aldım 2 gündür kullanıyorum çok memnun kaldım. Her şırıngayada uyumlu, sıcak suda bekletincede dezenfekte oluyormuş tavsiye ederim

Eklentiler

• Screenshot_20231101_121807_Trendyol.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 74
Benimde yumuşadı azaldı sanki bide bebe eskisi kadar uzun emmiyor sizinde öylemi

Yorumları hep öyleydi onun ya bende ondan almadım insana uyuması iyi geliyor da korkuyor yinede

Kapalı kutu meyve suları gaz yapar mı? Bende de bebekte de dün akşamdan beri çok gaz var. Farklı olarak meyve suyu içtim kapalı kutu almış eşim karışık meyve suyu

Kaç aşı aldın toplam? Doktorlar kabul ediyor mu? Kaç bin :)
Benim İzmir’deki doktorum hayim bey kabul ediyor onlar aracılığı ile çok uyguna geldi. Ablam da sağlıkçı benim özel labaratuvarda çalışıyor aynı apartmandalar o yüzden baya uyguna aldım bana gönderdiği kağıdı koyuyorum buraya. 9 aşı rota neden 3 tane onu anlamadım 9 aşı b grubu falan bir şeyler dedi ablam pek anlamadım.

Eklentiler

• 91b0c7e1-9c0f-4653-92d6-c797e3eccd76.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 75
Hayır benim ilk göz ağrım daha
Oyy daha en guzel ve telasli zamanlar demek :)

Aynen canım iki gün önce annemle çok büyük kagvga ettik
O günden beri barız bı şekilde. Sütum azaldı anlıyorum. Benimde ikinci çocuğum. Böyle şeye inanamazdim ama gerçekten stres etki etti

Ya biliyor musun senin annen ozelinde söylemiyorum ben de annemle cok sık kavga ederim halen, ben bu sureclerde en cok kendi annelerimize kiziyorum.

Ne kayin aile, ne gorumce ne eş, en cok kendi annemin kavgalari beni kiriyor. Hani diyorum kendi annelik yasadi, tecrubesi var, neler olabilir bi fikri var, ayrica karnimizdaki ya da kucagimizdaki oz torunlari ne bileyim, en cok kendi oz annelerimiz hassas davranmali gibi geliyor bana.

Yanlis anlasilmasin ev isi yapsin, evimi cekip cevirsin demiyorum ama kavga etmesin sadece. Ama olmuyor...

Senin büyük kac yasinda?

Kızlar nazeninin menenjit ve rota aşılarını aldım baya uyguna geldi zam gelicekmiş toplu alıp doktorunuzda bırakabilirseniz iyi olur
Nerden nasil topluca aldin, menenjitler hangi marka? O aşilarin saklanması cok sorunlu, asi dolabi varmiymis doktorunun? Ben de alayim.

Nerden nasil topluca aldin, menenjitler hangi marka? O aşilarin saklanması cok sorunlu, asi dolabi varmiymis doktorunun? Ben de alayim.
Benim ablam’da Sağlıkcı özel bir laboratuvarda çalışıyor onun vesilesiyle aldım pek anladığım bir konu değil aşılar doktorun tavsiyesiyle aldım .doktorun aşı dolabı var orada muhafaza edilecek kağıtta markaları yazıyor galiba

Menenjitte 2 grup var 3 3 toplam 6 aşı oluyor. ROtada 3 doz toplam 9 aşı. Fiyatları hiç bilmiyorum ama yazdığına göre sana iyi yapmış. Bizler alsak nerden alınır hiç bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…