- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 53
- 30
Canınız acıdı miSezeryan dikisinin basindaki sertligi soran ve ve ayni durumu yasayanlar olmustu, isimleri hatirlayamadimama bi guncelleme ile geldim.
40.gun kontrolu icin dr a gittigimde ben daha soylemeden fark etti ve son zamanlarda dikis teknigi degistigi icin bu duruma cok rastladiklarini soyledi. Bitise bir tane dikis atiliyormis ve bazen kaybolmayabiliyormus, benimki de parcanmis ama erimemis, kucuk bi mudahale ile temizledi tekrar bantladi 3-4 gun bantlari cikarma dedi, biraz kanarsa korkma dedi..
Sizlerde de boyle bir durum varsa temizletebirsiniz
Canım benimde öyle yumuşak 40 ondan beri doktora sormuştum panikle aç olsa durmaz anlarsın demiştiGöğüslerim terbiyesiz iken daha iyilermişDoğduğundan emin oluyordum en azından, bu hallerini kabullenmem biraz zaman alcak gibi
Öyle yap kuuzm bende idare edicem yaşına kadar en azından ek gıdaya geçene kadar sonrada diyete başlamam lazım ben veemekten ziyade alıyorum hızlaBen diyetisyene gidicem kilo veremiyorum bide kısınca yemekten sütüm azalıyor
Bize doktorumuz pedia-d verdi onu kullanıyoruzSelamlar herkese
D vitamini olarak ne kullanıyorsunuz acaba? Ben ilk kızıma ocean kullanmıştım ama içinde çok d vitamin olmadığını öğrendim. Yine devletin verdiği devit iyi diye duydum ama kararsız kaldım.
Tamam, teşekkür ederimBize doktorumuz pedia-d verdi onu kullanıyoruz
Benimde yumuşadı azaldı sanki bide bebe eskisi kadar uzun emmiyor sizinde öylemiKızlar selam, buraya yazıyordum göğüslerim bir saat emzirmediysem akmaya basliyordu ağrıyordu, bebek birini emerken diğerinden şıp şıp akıyordu diye. Dün öğlene kadar boyleydikDün kızımla dışarı çıktık gezdik tozduk eve geldik 2.5 saat sonra emzirmek istedim baktım yumusaciklar, ikisini de emzirdim ama hala ağlıyor durmadan, bir şekilde oyaladim. Aradan 3-4 saat geçti yine yumuşak ama bebeğin yutkunma sesleri geliyor. Gece annem baktı, 4-5 saat sonra emzirmek için verdi yine yumuşacık goguslerim. Normalde göğüslerim dolu ilen her birinden ortalama 110 CC geliyordu. Şuan o kadar geldiğini düşünmüyorum. 54 günlüğüz. Şu terbiye dedikleri olayı mı yasiyorum sizce ? Özellikle Salon Kadini 50. Günden sonra düzene girdigini yazmistiniz süt uretiminin, yumuşama = terbiye anlamına geliyor Hayatımda bir değişiklik de olmadı, yemeğim, modum her şey aynı
Yorumları hep öyleydi onun ya bende ondan almadım insana uyuması iyi geliyor da korkuyor yinedeMommys damla benim oğluşu cidden bayıltıyormuş sanırım onu kullanırken baya uzun iyi uyuyordu
Dün kullanmadık uykuya çok zor geçti uyandığında uykuya döndürmek zaman aldı
Olsun yine de kullanmayacağım gerek olmadıkça
Kaç aşı aldın toplam? Doktorlar kabul ediyor mu? Kaç bin :)Kızlar nazeninin menenjit ve rota aşılarını aldım baya uyguna geldi zam gelicekmiş toplu alıp doktorunuzda bırakabilirseniz iyi olur
Benim İzmir’deki doktorum hayim bey kabul ediyor onlar aracılığı ile çok uyguna geldi. Ablam da sağlıkçı benim özel labaratuvarda çalışıyor aynı apartmandalar o yüzden baya uyguna aldım bana gönderdiği kağıdı koyuyorum buraya. 9 aşı rota neden 3 tane onu anlamadım 9 aşı b grubu falan bir şeyler dedi ablam pek anlamadım.Kaç aşı aldın toplam? Doktorlar kabul ediyor mu? Kaç bin :)
Oyy daha en guzel ve telasli zamanlar demek :)Hayır benim ilk göz ağrım daha
Aynen canım iki gün önce annemle çok büyük kagvga ettik
O günden beri barız bı şekilde. Sütum azaldı anlıyorum. Benimde ikinci çocuğum. Böyle şeye inanamazdim ama gerçekten stres etki etti
Nerden nasil topluca aldin, menenjitler hangi marka? O aşilarin saklanması cok sorunlu, asi dolabi varmiymis doktorunun? Ben de alayim.Kızlar nazeninin menenjit ve rota aşılarını aldım baya uyguna geldi zam gelicekmiş toplu alıp doktorunuzda bırakabilirseniz iyi olur
Benim ablam’da Sağlıkcı özel bir laboratuvarda çalışıyor onun vesilesiyle aldım pek anladığım bir konu değil aşılar doktorun tavsiyesiyle aldım .doktorun aşı dolabı var orada muhafaza edilecek kağıtta markaları yazıyor galibaNerden nasil topluca aldin, menenjitler hangi marka? O aşilarin saklanması cok sorunlu, asi dolabi varmiymis doktorunun? Ben de alayim.
Menenjitte 2 grup var 3 3 toplam 6 aşı oluyor. ROtada 3 doz toplam 9 aşı. Fiyatları hiç bilmiyorum ama yazdığına göre sana iyi yapmış. Bizler alsak nerden alınır hiç bilgim yokBenim İzmir’deki doktorum hayim bey kabul ediyor onlar aracılığı ile çok uyguna geldi. Ablam da sağlıkçı benim özel labaratuvarda çalışıyor aynı apartmandalar o yüzden baya uyguna aldım bana gönderdiği kağıdı koyuyorum buraya. 9 aşı rota neden 3 tane onu anlamadım 9 aşı b grubu falan bir şeyler dedi ablam pek anlamadım.
biz hepsinin ilk dozunu ayırttık eczaneden 3 aşı 4500 tuttu.Menenjitte 2 grup var 3 3 toplam 6 aşı oluyor. ROtada 3 doz toplam 9 aşı. Fiyatları hiç bilmiyorum ama yazdığına göre sana iyi yapmış. Bizler alsak nerden alınır hiç bilgim yok
biz hepsinin ilk dozunu ayırttık eczaneden 3 aşı 4500 tuttu.Menenjitte 2 grup var 3 3 toplam 6 aşı oluyor. ROtada 3 doz toplam 9 aşı. Fiyatları hiç bilmiyorum ama yazdığına göre sana iyi yapmış. Bizler alsak nerden alınır hiç bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?