- 2 Temmuz 2023
- 12.198
- 36.695
- 528
Allah yardımcımız olsunCok zor aynı durumdayız ben yardımcı birini buldum ama hiç memnun değilim maalesef
Bu ay 2 olcakOkurken tüm sahneler gözümün önünde canlandı, diğer çocuğunuz kaç yaşında ?
Geçmiş olsun okulda hastalana hastalana bağışıklık kazanıyor çocuklar. İlerde biz de öyle olucaz kaçış yok.İki çocukla cidden zor, yemek bulaşık temizlik yanı sıra benimki ilgi delisi sürekli bir oyun istiyordu. Okula döndü az nefes alırım dedim hemen hasta oldu
Bence de yaş aralığı küçükse 2.düşünmemek en iyisiTek çocukla zor iki ve daha fazla çocukla düşünemiyorum bile çok daha zordur. Ama aynen olduğu kadar ne yapalım yapacak bir şey yok
Yapıyor diye biliyorum geçen ben de içtim ardına kimyonlu çay içtim sıkıntı olmadıKapalı kutu meyve suları gaz yapar mı? Bende de bebekte de dün akşamdan beri çok gaz var. Farklı olarak meyve suyu içtim kapalı kutu almış eşim karışık meyve suyu
Evet biraz daha az emiyorBenimde yumuşadı azaldı sanki bide bebe eskisi kadar uzun emmiyor sizinde öylemi
Ben sesli mesajla yazıyorum sürekli mikrofonu kullanarak İngilizce diye dili algılamadı o yüzden foto olarak paylaşmiştim ama senin için yazıyorum kumarbazcım
Banyoda ziril ziril ağlayan beybim spada milli yüzücü oldu, çok keyifli bir gün sizi bekliyor inanılmaz guzel bir deneyim benceKızlar ben bugün kızımı spaya götürüyorum
6 aydan önce önermiyorlar diye ben götürmeye korktum nazenin çok seviyor suyu hatta başına dökünce diliyle içiyor ağzını açıp diye hazır su kaynatıp öyle yıkıyorum 5 dakikalık banyo bana oluyor 45 dakikaBanyoda ziril ziril ağlayan beybim spada milli yüzücü oldu, çok keyifli bir gün sizi bekliyor inanılmaz guzel bir deneyim bence
Oo baya pahalanmislar.Ben sesli mesajla yazıyorum sürekli mikrofonu kullanarak İngilizce diye dili algılamadı o yüzden foto olarak paylaşmiştim ama senin için yazıyorum kumarbazcım
Mememjit b bexsero 3*1675
Nimeneix menenjit acyw 3*1330
Rotayeq 3*900
Normaş fiyatları bana hepsi 7800e geldi ama toplam 9 aşı.
Evet 3. Ayda başlayacağız rotayla ikisine doktor 11inden önce gel dedi. Bugün annemlere gidecektim ben ama arabanın yanını sürtmüşümOo baya pahalanmislar.
Iyi dusurmussun sevindim, ilk 1 yas icinde mi vurduracaksiniz, ne karar verdiniz?
Neden onermiyorlar, ben doktora sormuştum gaz sancısına iyi gelir 40 i çıkınca gidin demişti6 aydan önce önermiyorlar diye ben götürmeye korktum nazenin çok seviyor suyu hatta başına dökünce diliyle içiyor ağzını açıp diye hazır su kaynatıp öyle yıkıyorum 5 dakikalık banyo bana oluyor 45 dakika
Evet 3. Ayda başlayacağız rotayla ikisine doktor 11inden önce gel dedi. Bugün annemlere gidecektim ben ama arabanın yanını sürtmüşümeşim tamire götürdü dün boya yapmışlar yarın gideceğim annemlere yarın yada c.tesi yaptırıcaz aşıyı ya Allah başlıyoruz ateş yapıyormuş menenjit tek başıma halledemeyebilirim hiç soğuk kanlı değilim
Canım annem sağolsun geldiğinde ev işi de yapar hatta yapma etme dememe rağmen, yemekte yapar eli boş gelmez asla ama şu lohusa sürecinde her şeyi kendi yaşadıklarııyla kıyaslaması yok mu çıldırttı beni ki hala da devam ediyor, bebeği her attığımda bi eleştiri bi laf sokma olayına giriyor çok şaşırttı beni , annemin bu huyunu bu dönemde öğrendim ve bence hassas davranmadı, geçen görüntülü konuşunca da gene laf soktu bişeyler dedi bende dayanamadım kızdım artık , gören de anne değil kaynana sanır bunu da dedim onaOyy daha en guzel ve telasli zamanlar demek :)
Ya biliyor musun senin annen ozelinde söylemiyorum ben de annemle cok sık kavga ederim halen, ben bu sureclerde en cok kendi annelerimize kiziyorum.
Ne kayin aile, ne gorumce ne eş, en cok kendi annemin kavgalari beni kiriyor. Hani diyorum kendi annelik yasadi, tecrubesi var, neler olabilir bi fikri var, ayrica karnimizdaki ya da kucagimizdaki oz torunlari ne bileyim, en cok kendi oz annelerimiz hassas davranmali gibi geliyor bana.
Yanlis anlasilmasin ev isi yapsin, evimi cekip cevirsin demiyorum ama kavga etmesin sadece. Ama olmuyor...
Senin büyük kac yasinda?
Canım annem sağolsun geldiğinde ev işi de yapar hatta yapma etme dememe rağmen, yemekte yapar eli boş gelmez asla ama şu lohusa sürecinde her şeyi kendi yaşadıklarııyla kıyaslaması yok mu çıldırttı beni ki hala da devam ediyor, bebeği her attığımda bi eleştiri bi laf sokma olayına giriyor çok şaşırttı beni , annemin bu huyunu bu dönemde öğrendim ve bence hassas davranmadı, geçen görüntülü konuşunca da gene laf soktu bişeyler dedi bende dayanamadım kızdım artık , gören de anne değil kaynana sanır bunu da dedim ona
Ay cok asiri ozurdilerim ozguss, ben de astigmat var, profil fotonu lidyaninki gibi secti gozum, ondan onu etiketledim. Simdi o da gelip diyecek ki ben ne alaka ajdjsjjsjs.Sanırım beni etiketlemek istedinevet rota ve menenjit ilk dozlar
Melikeben baya uyguna gelmiş sizin
daha çok küçük enfeksiyona açık rota aşısı yok 6. Aydan önce ben önermiyorum dediNeden onermiyorlar, ben doktora sormuştum gaz sancısına iyi gelir 40 i çıkınca gidin demiştibiz banyoda eşimle, kizimi nasıl sakinlestirsek diye harap oluyoruz
Biz gittik, hem doktorumuza hem aile hekimligindeki ebemize. Bingildagimiz ablamiza gore buyuk bizim.Kızlar 2. Ay kontrolüne giden var mı? Ebe bıngıldağın biraz küçük olduğunu söyledi. Erken kapanabilir dedi. Kafa çevresi 40.5 şimdi. google baktım güzel şeyler söylemiyor. Bir fikri olan var mı?Salon Kadini Melikeben
Benim çalıştığım dr um gömlek cebine kadar unvan dahil adını yazdırmıştı gerisini sen düşünKızlar derdime gelin
Ben canım doktorum ve doğum sürecimde yanımda olan üniversiteden hocama kapı süsü yaptırdım. Ama başlarına prof ve doç unvanları koymayı unutmuşum sadece isimleri yazıyor
Sizce bu mesleki açıdan zedeleyici bişey mi ya fikir verin bana
Yenisini yaptırmam, aşırı hoşuma gitti modeller 3 hafta sürdü o kadar bekleyemem. Bana bı şey olmaz canım nolcak falan diyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?