2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Cok zor aynı durumdayız ben yardımcı birini buldum ama hiç memnun değilim maalesef
Allah yardımcımız olsun ben evde yabancı birini görmek istemediğimden hiç yardımcı almadım.şimdi de ev kredimiz var hiç alamam.inşallah gönlünüze göre birini bulursunuz bu zamanda işini iyi yapan pek yok
Okurken tüm sahneler gözümün önünde canlandı, diğer çocuğunuz kaç yaşında ?
Bu ay 2 olcak türkan şorayın bir filmi var benim de gözümde o canlanıyor.leğende çocuğu yıkıyor diğer yanda yıkanan başka çocuk üşüdüm diye ağlıyor.bir yandan komşu geliyor sinemaya gidelim hadi diyor
İki çocukla cidden zor, yemek bulaşık temizlik yanı sıra benimki ilgi delisi sürekli bir oyun istiyordu. Okula döndü az nefes alırım dedim hemen hasta oldu
Geçmiş olsun okulda hastalana hastalana bağışıklık kazanıyor çocuklar. İlerde biz de öyle olucaz kaçış yok.
kızımda ilgi delisiydi kardeşi olunca biraz azaldı yinede oyun kitap okuma kucak vakti yapıyorum yoksa gelip vurmaya bile kalkar. Kendime vakit yok o ayrı..
Tek çocukla zor iki ve daha fazla çocukla düşünemiyorum bile çok daha zordur. Ama aynen olduğu kadar ne yapalım yapacak bir şey yok
Bence de yaş aralığı küçükse 2.düşünmemek en iyisi hayır çocuklar bir yandan eşimde ilgi istiyor gülüyorum sadece
Kapalı kutu meyve suları gaz yapar mı? Bende de bebekte de dün akşamdan beri çok gaz var. Farklı olarak meyve suyu içtim kapalı kutu almış eşim karışık meyve suyu
Yapıyor diye biliyorum geçen ben de içtim ardına kimyonlu çay içtim sıkıntı olmadı

Melikeben kagit paylasmissin sanirim ben mi goremiyorum?

lidyadgn hepsinin ilk dozlari 4500 dedigin menenjitler mi? Rota arti menenjitlerin ilk dozu mu?
Ben sesli mesajla yazıyorum sürekli mikrofonu kullanarak İngilizce diye dili algılamadı o yüzden foto olarak paylaşmiştim ama senin için yazıyorum kumarbazcım
Mememjit b bexsero 3*1675
Nimeneix menenjit acyw 3*1330
Rotayeq 3*900
Normaş fiyatları bana hepsi 7800e geldi ama toplam 9 aşı.

Banyoda ziril ziril ağlayan beybim spada milli yüzücü oldu, çok keyifli bir gün sizi bekliyor inanılmaz guzel bir deneyim bence
6 aydan önce önermiyorlar diye ben götürmeye korktum nazenin çok seviyor suyu hatta başına dökünce diliyle içiyor ağzını açıp diye hazır su kaynatıp öyle yıkıyorum 5 dakikalık banyo bana oluyor 45 dakika

Oo baya pahalanmislar.

Iyi dusurmussun sevindim, ilk 1 yas icinde mi vurduracaksiniz, ne karar verdiniz?

Oo baya pahalanmislar.

Iyi dusurmussun sevindim, ilk 1 yas icinde mi vurduracaksiniz, ne karar verdiniz?
Evet 3. Ayda başlayacağız rotayla ikisine doktor 11inden önce gel dedi. Bugün annemlere gidecektim ben ama arabanın yanını sürtmüşüm eşim tamire götürdü dün boya yapmışlar yarın gideceğim annemlere yarın yada c.tesi yaptırıcaz aşıyı ya Allah başlıyoruz ateş yapıyormuş menenjit tek başıma halledemeyebilirim hiç soğuk kanlı değilim

Neden onermiyorlar, ben doktora sormuştum gaz sancısına iyi gelir 40 i çıkınca gidin demişti biz banyoda eşimle, kizimi nasıl sakinlestirsek diye harap oluyoruz

Nimenrix degilde bexsero bizi surundurmustu

Canım annem sağolsun geldiğinde ev işi de yapar hatta yapma etme dememe rağmen, yemekte yapar eli boş gelmez asla ama şu lohusa sürecinde her şeyi kendi yaşadıklarııyla kıyaslaması yok mu çıldırttı beni ki hala da devam ediyor, bebeği her attığımda bi eleştiri bi laf sokma olayına giriyor çok şaşırttı beni , annemin bu huyunu bu dönemde öğrendim ve bence hassas davranmadı, geçen görüntülü konuşunca da gene laf soktu bişeyler dedi bende dayanamadım kızdım artık , gören de anne değil kaynana sanır bunu da dedim ona

Ben de anneme diyorum ki, "iyi ki kaynanam degilsin"
Ayni sekilde benim annemde bize yakin oturuyorlar, bu yuzden haftanin 2 gunu bizde, babam yazliktan donmedi daha cani sıkılıyor diye bana sariyor galiba.

Ben ikinciye hamileyken annemle dev bi tartismamiz olmustu, o kadar korkmustum ki doktorumu aramistim aglayarak, ben hic iyi hissetmiyorum gelmeli miyim diye. Annem buyuk kizima cok asiri bagli, ona yan gozle baksam çıldırıyor ve cildirtiyor ajsjjsjs. Cani sagolsun o benim kirmizi cizgim ama beni sasirtiyor iste.

Bu arada ben yasayan tek cocugum (annemin 3 dogumu var tek sağ kalanim), prematureyim ve annem serklaj ameliyati oldugu icin hayata tutunabilmisim, o yuzden annem asiri hassas bana karsi. Dolayisiyla buyuk kizim da ilk goz agrisi.
Sanırım beni etiketlemek istedin evet rota ve menenjit ilk dozlar
Melikeben baya uyguna gelmiş sizin
Ay cok asiri ozurdilerim ozguss, ben de astigmat var, profil fotonu lidyaninki gibi secti gozum, ondan onu etiketledim. Simdi o da gelip diyecek ki ben ne alaka ajdjsjjsjs.

lidyadgn bacimsu yanlis etiketlemisim seetme olur mu? Kusuruma bakma.

Neden onermiyorlar, ben doktora sormuştum gaz sancısına iyi gelir 40 i çıkınca gidin demişti biz banyoda eşimle, kizimi nasıl sakinlestirsek diye harap oluyoruz
daha çok küçük enfeksiyona açık rota aşısı yok 6. Aydan önce ben önermiyorum dedi

Kızlar 2. Ay kontrolüne giden var mı? Ebe bıngıldağın biraz küçük olduğunu söyledi. Erken kapanabilir dedi. Kafa çevresi 40.5 şimdi. google baktım güzel şeyler söylemiyor. Bir fikri olan var mı? Salon Kadini Melikeben

Biz gittik, hem doktorumuza hem aile hekimligindeki ebemize. Bingildagimiz ablamiza gore buyuk bizim.

Sizin Bıngıldak kac cm imiş soyledi mi? Buyuk kizimin 4 cm bas parmak seklindeydi, once hizlica 3cm'e inmis sonra uzun sure o boyda kalmisti. 14 - 16 aylik falandi kapandiginda.

Kızlar derdime gelin
Ben canım doktorum ve doğum sürecimde yanımda olan üniversiteden hocama kapı süsü yaptırdım. Ama başlarına prof ve doç unvanları koymayı unutmuşum sadece isimleri yazıyor
Sizce bu mesleki açıdan zedeleyici bişey mi ya fikir verin bana
Yenisini yaptırmam, aşırı hoşuma gitti modeller 3 hafta sürdü o kadar bekleyemem. Bana bı şey olmaz canım nolcak falan diyin

Benim çalıştığım dr um gömlek cebine kadar unvan dahil adını yazdırmıştı gerisini sen düşün egoist biri değilse sorun etmez amaaaa bazı doktorlarımızzz ……. , birinin de literatüre giren katateri vardı ve kendi soyadını vermiş , biz dren diye bahsedince direk bizi düzelttip soyadını kullanıp bunun adı ‘ … ‘ kateteri derdi inşallah senin dr mütevazi bi dr dur canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…