- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 53
- 30
Çok tatlı bir doktorum vardı, ne düşünse haklıdır ama iki arada bir derede sipariş verince unutmuşum ofBenim çalıştığım dr um gömlek cebine kadar unvan dahil adını yazdırmıştı gerisini sen düşünegoist biri değilse sorun etmez amaaaa bazı doktorlarımızzz ……. , birinin de literatüre giren katateri vardı ve kendi soyadını vermiş , biz dren diye bahsedince direk bizi düzelttip soyadını kullanıp bunun adı ‘ … ‘ kateteri derdi inşallah senin dr mütevazi bi dr dur canımcım
Bize oturmaya geldi eşimin arkadaşı çocukçu asistan o baktı diye götürmedim ama 6, aya kadar her ay 12ye kadar 2 ayda bir sonra da senede bir şeklinde göstereceğim. Sağlık ocağında ölçtüler kafa çapını ama dikkat etmedim. Boy ve kilosuna odaklanmıştım. 1 sene içinde kapanıyor diye biliyorum bıngıldağı ama bazı ebeler çok bilmiş oluyor doktora söylemenizi tavsiye ederim. Totalde kaç cm büyümüş olması önemli. ne kadar doğmuştu?Kızlar 2. Ay kontrolüne giden var mı? Ebe bıngıldağın biraz küçük olduğunu söyledi. Erken kapanabilir dedi. Kafa çevresi 40.5 şimdi. google baktım güzel şeyler söylemiyor. Bir fikri olan var mı?Salon Kadini Melikeben
Ben yürütecini almıştım geldi çok güzel. Bir sürü oyuncağı var ama saf kızımım dünyadan haberi yok ya hemen büyüsünTrendyolda fisher price indirimi var eğitici köpekçik aldım 460 liraya ilgilenenler bakabilir
Kaç cm olduğunu söylemedi. Buraya yazdıktan sonra tekrar yazdım ona dayanamadım. Bıngıldak erken kapanabilir sorun olmaz dedi. Önemli olan baş çevresi büyümesi dedi ama Bıngıldak açıklığı erken kapanabilirmiş.Biz gittik, hem doktorumuza hem aile hekimligindeki ebemize. Bingildagimiz ablamiza gore buyuk bizim.
Sizin Bıngıldak kac cm imiş soyledi mi? Buyuk kizimin 4 cm bas parmak seklindeydi, once hizlica 3cm'e inmis sonra uzun sure o boyda kalmisti. 14 - 16 aylik falandi kapandiginda.
39+3 te doğduğunda 36 cmdi şimdi 40.5 olmuş. Ayda 2 cm büyüyor baş çevresi. Yok ben bir anormallik göremiyorum da o öyle söyleyince neden acaba diye bir baktım. Baş ağrısını araştırıp kanser çıkması gibi her şeyi abartıyo İnternet de yine de insana o kuşku düşüyorBize oturmaya geldi eşimin arkadaşı çocukçu asistan o baktı diye götürmedim ama 6, aya kadar her ay 12ye kadar 2 ayda bir sonra da senede bir şeklinde göstereceğim. Sağlık ocağında ölçtüler kafa çapını ama dikkat etmedim. Boy ve kilosuna odaklanmıştım. 1 sene içinde kapanıyor diye biliyorum bıngıldağı ama bazı ebeler çok bilmiş oluyor doktora söylemenizi tavsiye ederim. Totalde kaç cm büyümüş olması önemli. ne kadar doğmuştu?
33cm di nazenin in uyanınca ölçerim. Bi fikir olur.
Ayrıca internette yazan her şey olsa ohooo gülüm sen bakma onlara. Bakınca sana bir anormallik geliyor mu? Vücuduna göre biraz daha büyük olması gerek kafasının? Kafasının üstüne basınca elinizle dokunun siz de anlarsınız yumuşak mı?
Benim de önden aldığım o kadar çok şey var ki kitap indirimlerinden kütüphane kurdun resmenBen yürütecini almıştım geldi çok güzel. Bir sürü oyuncağı var ama saf kızımım dünyadan haberi yok ya hemen büyüsün
Yok bence canınızı sıkmayın ebenin iş güzarlığı39+3 te doğduğunda 36 cmdi şimdi 40.5 olmuş. Ayda 2 cm büyüyor baş çevresi. Yok ben bir anormallik göremiyorum da o öyle söyleyince neden acaba diye bir baktım. Baş ağrısını araştırıp kanser çıkması gibi her şeyi abartıyo İnternet de yine de insana o kuşku düşüyor
Varır yaa ne garezin olacak zatenÇok tatlı bir doktorum vardı, ne düşünse haklıdır ama iki arada bir derede sipariş verince unutmuşum of
İyi niyetimin farkına varır ins
16 gündür eşim yoktu görevden dolayı 2 gün geldi geri gitti kızımda herşeye ağlama durumu başladı bazen 5 dkdır ağlamadığını hatırlayıp ağlıyor bez bağlayana dek katıla katıla ağlamaya geçmiş oluyor bu hak mıdırrrAa benim eşim boğazına çok düşkün ben de ertesi gün yanına pilav cacık yaptim. Hatta salatalık bana gaz yapar diye kendime semiz otundan eşime salatalıktan cacık yaptımeşim nöbete gidiyor 24 saat tek oluyorum o zaman ertesi günüm yemeğini yapıyorum rahat oluyor. Ama maşallah diyim benim kızım çok uslu. Hep söylüyorum allah dağına göre kar veriyor nazenin in katılarak ağladığı bir elin beş parmağını geçmemiştir o yüzden siz beni diğer annelerden ayrı tutun ben fındık fıstık annesiyim
Biz bayadır öyleyiz kuş uykusu şeklinde akşamda 6-8 arası bayılıyor gece 3 kere kalkıyor sabahta yine akşam uyuduğu saatte güne başlıyorBu bebelerin gündüz yqrım saat, 45 dak , 1 saat yatması normal mi? Yoksa gece gibi bi uyuyup 2 3 saat uyuması mı lazım. Benim ki hiç yapmıyor da
Bahsi gecen unvanlardan biraz daha dusugune sahibim, tip dalinda degil.Kızlar derdime gelin
Ben canım doktorum ve doğum sürecimde yanımda olan üniversiteden hocama kapı süsü yaptırdım. Ama başlarına prof ve doç unvanları koymayı unutmuşum sadece isimleri yazıyor
Sizce bu mesleki açıdan zedeleyici bişey mi ya fikir verin bana
Yenisini yaptırmam, aşırı hoşuma gitti modeller 3 hafta sürdü o kadar bekleyemem. Bana bı şey olmaz canım nolcak falan diyin
Kaç cm olduğunu söylemedi. Buraya yazdıktan sonra tekrar yazdım ona dayanamadım. Bıngıldak erken kapanabilir sorun olmaz dedi. Önemli olan baş çevresi büyümesi dedi ama Bıngıldak açıklığı erken kapanabilirmiş.
Belki bizim de belli bir yerde durur zamanında kapanır. Baş çevreniz kaç çıktı bu ölçümde? Teşekkür ederim cevap için
Sürekli geçmiş konulardayım habire laf sokuyorum olur olmadık şeylere inanılmaz beni alttan alıyor ama içim şişmiş sanki bencede lohusalık 40 gün değilKızlar selam çok giremiyorum buraya vakitsizlikten. Öncelikle gazlı bebeği olan arkadaşlar ben metsil damla bana çok iyi geldi günde bazen iki bazen üç kez 5 er damla veriyorum uykuya geçişi de kolaylaştırdı sanki. Ayrıca benim lohusa süreci uzadı:) ben inanmıyorum kırk gün sürdüğüne :) sizlere sorum şu süreçte eşinizle olan ilişkiniz biraz zarar görüyor mu ben sürekli eşime çemkirme halindeyim. Onun uyuması filan batıyor yani bana:)
Benide korkuttu ondan bıraktımYorumları hep öyleydi onun ya bende ondan almadım insana uyuması iyi geliyor da korkuyor yinede
Ben ilk bebekte eşimin suratina bakmadim 6 ay. Kizginliktan falan degil, ilgim sadece bebekteydi, en ufak bisey soylese en iyi ihtimalle kotu kotu suratına bakiyordum. Valla sabirli adammış kendisi.Sürekli geçmiş konulardayım habire laf sokuyorum olur olmadık şeylere inanılmaz beni alttan alıyor ama içim şişmiş sanki bencede lohusalık 40 gün değil
Bi tık takılabilirler gibi gibiKızlar derdime gelin
Ben canım doktorum ve doğum sürecimde yanımda olan üniversiteden hocama kapı süsü yaptırdım. Ama başlarına prof ve doç unvanları koymayı unutmuşum sadece isimleri yazıyor
Sizce bu mesleki açıdan zedeleyici bişey mi ya fikir verin bana
Yenisini yaptırmam, aşırı hoşuma gitti modeller 3 hafta sürdü o kadar bekleyemem. Bana bı şey olmaz canım nolcak falan diyin
Hangi satıcı 600 küsürlerde şuanTrendyolda fisher price indirimi var eğitici köpekçik aldım 460 liraya ilgilenenler bakabilir
Benim durumum baya baya öfkeden hamilelikte bi ton olay oldu hepsini bastırdım bebeğime bişey olur korkusundan şimdi resmen fırsat kolluyorum canına okumak içinBen ilk bebekte eşimin suratina bakmadim 6 ay. Kizginliktan falan degil, ilgim sadece bebekteydi, en ufak bisey soylese en iyi ihtimalle kotu kotu suratına bakiyordum. Valla sabirli adammış kendisi.
Canım pişik olayın ne durumda gectimiKıız tamam nazar değmesin dedikçe uzatmazorla değdirtçenn kızın uslu anladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?