2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok tatlı bir doktorum vardı, ne düşünse haklıdır ama iki arada bir derede sipariş verince unutmuşum of
İyi niyetimin farkına varır ins

Bize oturmaya geldi eşimin arkadaşı çocukçu asistan o baktı diye götürmedim ama 6, aya kadar her ay 12ye kadar 2 ayda bir sonra da senede bir şeklinde göstereceğim. Sağlık ocağında ölçtüler kafa çapını ama dikkat etmedim. Boy ve kilosuna odaklanmıştım. 1 sene içinde kapanıyor diye biliyorum bıngıldağı ama bazı ebeler çok bilmiş oluyor doktora söylemenizi tavsiye ederim. Totalde kaç cm büyümüş olması önemli. ne kadar doğmuştu?
33cm di nazenin in uyanınca ölçerim. Bi fikir olur.
Ayrıca internette yazan her şey olsa ohooo gülüm sen bakma onlara. Bakınca sana bir anormallik geliyor mu? Vücuduna göre biraz daha büyük olması gerek kafasının? Kafasının üstüne basınca elinizle dokunun siz de anlarsınız yumuşak mı?

Kaç cm olduğunu söylemedi. Buraya yazdıktan sonra tekrar yazdım ona dayanamadım. Bıngıldak erken kapanabilir sorun olmaz dedi. Önemli olan baş çevresi büyümesi dedi ama Bıngıldak açıklığı erken kapanabilirmiş.
Belki bizim de belli bir yerde durur zamanında kapanır. Baş çevreniz kaç çıktı bu ölçümde? Teşekkür ederim cevap için

39+3 te doğduğunda 36 cmdi şimdi 40.5 olmuş. Ayda 2 cm büyüyor baş çevresi. Yok ben bir anormallik göremiyorum da o öyle söyleyince neden acaba diye bir baktım. Baş ağrısını araştırıp kanser çıkması gibi her şeyi abartıyo İnternet de yine de insana o kuşku düşüyor

Yok bence canınızı sıkmayın ebenin iş güzarlığı

Kızlar kızım şuan 4400 gram. Sleepy bionatural 2 numara kullanıyoruz. Bacaklarında hep lastik izi oluyor, ben sıkı bağladığım için mi oldu acaba diye düşündüm. Biraz gevşek bağladım yine aynı sorun devam ediyor. Youtubeda birkaç inceleme videosunda yan bariyer lastiklerin biraz sıkı olduğunu söylemişler. Benimle aynı problemi yaşayan var mı? Beden mi değiştirmem gerek yoksa komple farklı beze mi geçmem gerek?

16 gündür eşim yoktu görevden dolayı 2 gün geldi geri gitti kızımda herşeye ağlama durumu başladı bazen 5 dkdır ağlamadığını hatırlayıp ağlıyor bez bağlayana dek katıla katıla ağlamaya geçmiş oluyor bu hak mıdırrr

Bu bebelerin gündüz yqrım saat, 45 dak , 1 saat yatması normal mi? Yoksa gece gibi bi uyuyup 2 3 saat uyuması mı lazım. Benim ki hiç yapmıyor da
Biz bayadır öyleyiz kuş uykusu şeklinde akşamda 6-8 arası bayılıyor gece 3 kere kalkıyor sabahta yine akşam uyuduğu saatte güne başlıyor

Bahsi gecen unvanlardan biraz daha dusugune sahibim, tip dalinda degil.

Ben rahatsiz olurdum :)

Biz 33 cm dogduk 40 cm olmusuz, bana da biraz hizli buyumusuz gibi geldi ama baktim ablasida koca kafa dogup (36.5cm) ayni hafta yine 40 cm olmus.

Sürekli geçmiş konulardayım habire laf sokuyorum olur olmadık şeylere inanılmaz beni alttan alıyor ama içim şişmiş sanki bencede lohusalık 40 gün değil

Sürekli geçmiş konulardayım habire laf sokuyorum olur olmadık şeylere inanılmaz beni alttan alıyor ama içim şişmiş sanki bencede lohusalık 40 gün değil
Ben ilk bebekte eşimin suratina bakmadim 6 ay. Kizginliktan falan degil, ilgim sadece bebekteydi, en ufak bisey soylese en iyi ihtimalle kotu kotu suratına bakiyordum. Valla sabirli adammış kendisi.

Bi tık takılabilirler gibi gibi

Trendyolda fisher price indirimi var eğitici köpekçik aldım 460 liraya ilgilenenler bakabilir
Hangi satıcı 600 küsürlerde şuan

Ben ilk bebekte eşimin suratina bakmadim 6 ay. Kizginliktan falan degil, ilgim sadece bebekteydi, en ufak bisey soylese en iyi ihtimalle kotu kotu suratına bakiyordum. Valla sabirli adammış kendisi.
Benim durumum baya baya öfkeden hamilelikte bi ton olay oldu hepsini bastırdım bebeğime bişey olur korkusundan şimdi resmen fırsat kolluyorum canına okumak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…