Ben Oioi tabak kaşık suluk işlerini hamileyken halletmiştim :) tefal tava aldım 12cm. Buharlıyı hala alamadım karar veremedim ama yoyko alcam sanki. Eşime göstermedim bile :) oto koltuğuna ikna etmeye çalışıyorum:)Bi suluk kaldı benim alsam mı bilemedim ya suyunu çıkartım ben alışveriş için link alalım şekerim kocam boşarsa beni biriniz misafir edersiniz
Ek gıdayla ilgili her şeyi hallettim nazenin kullanana kadar ben kullancam galiba. Eşime buharlı pişiriciyi gösterdim buna bu parayı verdiysen gelince ben de kullancam diyobi de akıllı buna ne gerek var suyu kaynat süzgeçi içine koy öyle haşla biz yoykoyla büyümedik ama adam olduk diyor sus yağ ekmekle büyümüşsün konuşma dedim
Büyük olan erkek .Kucuk 8 haftalikmis (33.5 cm dogum baş cevresi, dogum haftasi 37+3 ve oldukca buyuk bi bingildagi var, hem tepede hem kafa arkasinda, arkadaki bingildak kapandi)
Buyuk 14 haftalikmis (36 cm dogum bas cevresi, bu 38+6'da dogdu, sadece tepesinde 4 cm bingildagi vardi)
bana doktorun söylediği dogum haftası dusuk olanlar arayi hizla kapatir sonra normale dönerler seklindeydi.
ablasinda bingildak baya hizli kapanir gibiydi, hatta yanlis hatirlamiyorsam 8 aylik falanken erken kapanacak diye korkuyorduk, sonra durdu aylarca aynı kaldi.
cinsiyetleri farkli mi? Birbirlerine alismalari kolay oldu mu?
Aynen kıyaslama kafana takma güzelce büyüyeceklerYa tabi hicbir bebek bir degil, bu iste ablasiyla kiyaslayinca bile bambaska ozelliklere sahip.
Doktor birsey demedi, ben sordum hatta, olagan bi durum demisti neyse. 3.ay randevumuzda tekrar darlayacagim doktorumuzu
Evet link istedim teşekkür ederim. ben yoğurt makinası da alacaktım iyi hatırlattınızLink istedin dimi yanlış anlamadım
Elim otomatik pembeye gidiyor ama aldıklarımı yeşil felan aldım 2. bebiş erkek olursa pembeye kurban gitmesin
Yoğurdunu peynirini ben kendim yapıcam, pişireceklerimide buharda pişirme aparatıyla pişiririm eşinin kafasındayım o yüzden belirtiyorum
Anladım canım yine bütün bilgileri özenle saklamışsın.Kucuk 8 haftalikmis (33.5 cm dogum baş cevresi, dogum haftasi 37+3 ve oldukca buyuk bi bingildagi var, hem tepede hem kafa arkasinda, arkadaki bingildak kapandi)
Buyuk 14 haftalikmis (36 cm dogum bas cevresi, bu 38+6'da dogdu, sadece tepesinde 4 cm bingildagi vardi)
bana doktorun söylediği dogum haftası dusuk olanlar arayi hizla kapatir sonra normale dönerler seklindeydi.
ablasinda bingildak baya hizli kapanir gibiydi, hatta yanlis hatirlamiyorsam 8 aylik falanken erken kapanacak diye korkuyorduk, sonra durdu aylarca aynı kaldi.
O zaman normal canım boşuna dert etmeyeyimnBizimde pzt kontrolde 40 çıktı seninle aynıyız
Şimdi al şubatta öde kampanyası var taksitede bölüyor belki ikna için yararlı olurBen Oioi tabak kaşık suluk işlerini hamileyken halletmiştim :) tefal tava aldım 12cm. Buharlıyı hala alamadım karar veremedim ama yoyko alcam sanki. Eşime göstermedim bile :) oto koltuğuna ikna etmeye çalışıyorum:)
https://www.hepsiburada.com/oioi-ve...bak-bardak-kasik-kapaklikase-p-HBCV000049GTNY
Bunu da aldım marka çok iyi bütün insta mom lar kullanıyor.
Ben de bundan alcaktım yengem ben alcam sen alma dedi sonra da bu markayı kendi kullanmış ama memnun kalmamış bundan hem iyi yapışmıyo hem de salça vs lekr bırakıyo ben simdi mısır falan veriyorum cocuklara dedi. O yüzden baska bi markadan hediye getirmiş bana beaba marka aklınızda bulunsunOioi vakumlu tabak, oioi önlük, munchkin kaşık, philips avent suluk aldım bu indirimden
Suluk olarak munchkin ve avent arasına çok gittim geldim ama pipetliyi sanki beceremez gibi geldi gerekirse sonra alacağım
Daha yeni çizdirdim arabayı sürekli çıkçağımı biliyor çocuğa en sağlamından al arabayı dedi. Bir iki arabayı sürtün bir yerlere korkar en iyisini alırBen Oioi tabak kaşık suluk işlerini hamileyken halletmiştim :) tefal tava aldım 12cm. Buharlıyı hala alamadım karar veremedim ama yoyko alcam sanki. Eşime göstermedim bile :) oto koltuğuna ikna etmeye çalışıyorum:)
Besafe indirimde bqk çok güzel düştü. Ben ikna edemedim henüz bari sen qlDaha yeni çizdirdim arabayı sürekli çıkçağımı biliyor çocuğa en sağlamından al arabayı dedi. Bir iki arabayı sürtün bir yerlere korkar en iyisini alır
Galiba arabasını çizdirdim diye küs bana kafamı dinliyorum bugün
Erken kapanınca noluyo kumarbazcım hiç anlamadığım bilmediğim bi konuKucuk 8 haftalikmis (33.5 cm dogum baş cevresi, dogum haftasi 37+3 ve oldukca buyuk bi bingildagi var, hem tepede hem kafa arkasinda, arkadaki bingildak kapandi)
Ne guzel, masallah seninkilere yahuBüyük olan erkek .
Alıştı ama bazen kıskançlık yapıyo. Küçüğün kendinden haberi Yok Zaten
En mantiklisi not almak zaten, ben de not alarak giderim hep, yoksa diger kontrole kadar kafayi yiyorum :)Aynen kıyaslama kafana takma güzelce büyüyecekler
Sana diyorum ama ben bu kontrolde 1 sayfa notla gittim unutuyorum diye saçma sapan herşeyi kafama taktığım için
Bebek+ adinda bir uygulama kullaniyorum, bilgileri koruyabilme sebebim bu uygulamadir. Tavsiye ederim.Anladım canım yine bütün bilgileri özenle saklamışsın.Boşuna dert aramayayım ben olur öyle diyip rutin kontrole devam
O zaman normal canım boşuna dert etmeyeyimn
Bingildak 18.ay gibi tamamen kapaniyor 1-2 ay erken olabilir, gec olabilir.Erken kapanınca noluyo kumarbazcım hiç anlamadığım bilmediğim bi konu
Yaa ben sizin ne iş yaptığınızı merak ettim şimdiBahsi gecen unvanlardan biraz daha dusugune sahibim, tip dalinda degil.
Ben rahatsiz olurdum :)
Yüksek lisans veya doktorayi bitirmiş ama hangi bölüm acepYaa ben sizin ne iş yaptığınızı merak ettim şimdigrubumuzun bilgesi
Baska ek bir belirti yoksa cok muhim degil, ama genelde hastalik belirtilerinden biridir. Ornegin yuksek atesle gotururseniz mutlaka bingildaga bakarlar.Kızımın bıngıldağı hafif içe çökük kızlar, olması gereken bu mu?
Yaa ben sizin ne iş yaptığınızı merak ettim şimdigrubumuzun bilgesi
Yüksek lisans veya doktorayi bitirmiş ama hangi bölüm acep
Canım bir kaç gün zaman ver kendine?Kızlar foşur foşur gelen sütümun neden azaldığını hissediyorum. Göğüsler yumusacik bomboş gibi, bunun terbiye dışında bir şey olduğunu düşünmeye başladım.
Olumsuza yönlendirmeyin hiç kendinizi. Hep sütünüzün yetip attığını düşünün. Bence biraz da dinlenmeye bağlı. Uyuyup uykunuzu aldığınızda da mı aynı?Kızlar foşur foşur gelen sütümun neden azaldığını hissediyorum. Göğüsler yumusacik bomboş gibi, bunun terbiye dışında bir şey olduğunu düşünmeye başladım.
Benimde öyle kuzuKızımın bıngıldağı hafif içe çökük kızlar, olması gereken bu mu?
İyi bari canım gecmesine sevindimÇok qz kaldı canım geçti yani..minik minik izler kaldı sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?