2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben Oioi tabak kaşık suluk işlerini hamileyken halletmiştim :) tefal tava aldım 12cm. Buharlıyı hala alamadım karar veremedim ama yoyko alcam sanki. Eşime göstermedim bile :) oto koltuğuna ikna etmeye çalışıyorum:)

Büyük olan erkek .

Alıştı ama bazen kıskançlık yapıyo. Küçüğün kendinden haberi Yok Zaten

Ya tabi hicbir bebek bir degil, bu iste ablasiyla kiyaslayinca bile bambaska ozelliklere sahip.

Doktor birsey demedi, ben sordum hatta, olagan bi durum demisti neyse. 3.ay randevumuzda tekrar darlayacagim doktorumuzu
Aynen kıyaslama kafana takma güzelce büyüyecekler

Sana diyorum ama ben bu kontrolde 1 sayfa notla gittim unutuyorum diye saçma sapan herşeyi kafama taktığım için

Evet link istedim teşekkür ederim. ben yoğurt makinası da alacaktım iyi hatırlattınız

Anladım canım yine bütün bilgileri özenle saklamışsın. Boşuna dert aramayayım ben olur öyle diyip rutin kontrole devam
Bizimde pzt kontrolde 40 çıktı seninle aynıyız
O zaman normal canım boşuna dert etmeyeyimn

Şimdi al şubatta öde kampanyası var taksitede bölüyor belki ikna için yararlı olur

Oioi vakumlu tabak, oioi önlük, munchkin kaşık, philips avent suluk aldım bu indirimden

Suluk olarak munchkin ve avent arasına çok gittim geldim ama pipetliyi sanki beceremez gibi geldi gerekirse sonra alacağım
Ben de bundan alcaktım yengem ben alcam sen alma dedi sonra da bu markayı kendi kullanmış ama memnun kalmamış bundan hem iyi yapışmıyo hem de salça vs lekr bırakıyo ben simdi mısır falan veriyorum cocuklara dedi. O yüzden baska bi markadan hediye getirmiş bana beaba marka aklınızda bulunsun

Daha yeni çizdirdim arabayı sürekli çıkçağımı biliyor çocuğa en sağlamından al arabayı dedi. Bir iki arabayı sürtün bir yerlere korkar en iyisini alır
Galiba arabasını çizdirdim diye küs bana kafamı dinliyorum bugün

Besafe indirimde bqk çok güzel düştü. Ben ikna edemedim henüz bari sen ql

Erken kapanınca noluyo kumarbazcım hiç anlamadığım bilmediğim bi konu

Büyük olan erkek .

Alıştı ama bazen kıskançlık yapıyo. Küçüğün kendinden haberi Yok Zaten
Ne guzel, masallah seninkilere yahu
Aynen kıyaslama kafana takma güzelce büyüyecekler

Sana diyorum ama ben bu kontrolde 1 sayfa notla gittim unutuyorum diye saçma sapan herşeyi kafama taktığım için
En mantiklisi not almak zaten, ben de not alarak giderim hep, yoksa diger kontrole kadar kafayi yiyorum :)
Anladım canım yine bütün bilgileri özenle saklamışsın. Boşuna dert aramayayım ben olur öyle diyip rutin kontrole devam

O zaman normal canım boşuna dert etmeyeyimn
Bebek+ adinda bir uygulama kullaniyorum, bilgileri koruyabilme sebebim bu uygulamadir. Tavsiye ederim.

Dert etmeyelim, ama yine de doktora danisalim bence, ben danisacagim. Ama olabilecek sorunlara baktim, onlarla ilgili hicbir belirti yasamamisiz biz Ilay'da. Icim rahatladi o yuzden.
Erken kapanınca noluyo kumarbazcım hiç anlamadığım bilmediğim bi konu
Bingildak 18.ay gibi tamamen kapaniyor 1-2 ay erken olabilir, gec olabilir.

Bu surede de aktif olarak beyin gelisimi devam ediyor. Yani o bildigimiz beyin dokusu buyuyebilsin diye bingildaklarimiz mumkun oldugunca acik kalmali. Beyin dokusunun buyumesi de tum yasamsal faaliyetlerin baslamasi, yerine oturmasi, gelismesinde en buyuk etken.

Kızımın bıngıldağı hafif içe çökük kızlar, olması gereken bu mu?
Baska ek bir belirti yoksa cok muhim degil, ama genelde hastalik belirtilerinden biridir. Ornegin yuksek atesle gotururseniz mutlaka bingildaga bakarlar.

Sanirim (emin degilim pek) bingildak aclik, susuzluk, seker dusuklugu gibi sebeplerle cokuyor.
Yaa ben sizin ne iş yaptığınızı merak ettim şimdi grubumuzun bilgesi

Yüksek lisans veya doktorayi bitirmiş ama hangi bölüm acep

:) su an tam zamanli anneyim sadece.

Kızlar foşur foşur gelen sütümun neden azaldığını hissediyorum. Göğüsler yumusacik bomboş gibi, bunun terbiye dışında bir şey olduğunu düşünmeye başladım.

Son düzenleme:
Kızlar foşur foşur gelen sütümun neden azaldığını hissediyorum. Göğüsler yumusacik bomboş gibi, bunun terbiye dışında bir şey olduğunu düşünmeye başladım.
Canım bir kaç gün zaman ver kendine?
Ne zamandır böyle?
Süt yapıcı şeyler ye. Ve bebeğini daha sık emzirmeye çalış
Benim öyle yapınca toparlanıyor

Olumsuza yönlendirmeyin hiç kendinizi. Hep sütünüzün yetip attığını düşünün. Bence biraz da dinlenmeye bağlı. Uyuyup uykunuzu aldığınızda da mı aynı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…