- 2 Temmuz 2023
- 12.201
- 36.715
- 528
Benim ilk hamileligim prenses gibi gecmisti, ikincide bosanmanin eşiğinden donduk, sahane kayinbiraderim yuzunden, o yuzden gebelik boyunca gergin ve sinirliydim.Benim durumum baya baya öfkeden hamilelikte bi ton olay oldu hepsini bastırdım bebeğime bişey olur korkusundan şimdi resmen fırsat kolluyorum canına okumak için
Trendyol kendisi satıyorduBi tık takılabilirler gibi gibi
Hangi satıcı 600 küsürlerde şuan
Göğüslerim terbiyesiz iken daha iyilermişDoğduğundan emin oluyordum en azından, bu hallerini kabullenmem biraz zaman alcak gibi
Ahhshshs kesinlikle katiliyorum, benim de cok kafam karisiyor boyle. Ilk bebekte cok korkmustum aha sut gitti diye
O gün instagramda gördüm bi emzirme danışmanı paylaşmış, yumuşayan göğüsler sütü hemen üretiyormus oyle olunca da süt homojen olduğundan ön süt arka süt derdi olmuyormuş.Benimde yumuşadı azaldı sanki bide bebe eskisi kadar uzun emmiyor sizinde öylemi
Bez denince de benKızlar kızım şuan 4400 gram. Sleepy bionatural 2 numara kullanıyoruz. Bacaklarında hep lastik izi oluyor, ben sıkı bağladığım için mi oldu acaba diye düşündüm. Biraz gevşek bağladım yine aynı sorun devam ediyor. Youtubeda birkaç inceleme videosunda yan bariyer lastiklerin biraz sıkı olduğunu söylemişler. Benimle aynı problemi yaşayan var mı? Beden mi değiştirmem gerek yoksa komple farklı beze mi geçmem gerek?
Bu da toplu linkTrendyol kendisi satıyordu
Fisher Price Fisher-Price® LnL Yaşa Göre Gelişim Eğitici Köpekçik (Türkçe) | FPN79 - Fiyatı, Yorumları
Fisher Price Fisher-Price® LnL Yaşa Göre Gelişim Eğitici Köpekçik (Türkçe) | FPN79 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu 40 cm kaçıncı haftaydı kumarbazBiz 33 cm dogduk 40 cm olmusuz, bana da biraz hizli buyumusuz gibi geldi ama baktim ablasida koca kafa dogup (36.5cm) ayni hafta yine 40 cm olmus.
Aynen canım Anneyle tartışmak insana daha çok koyuyo .Oyy daha en guzel ve telasli zamanlar demek :)
Ya biliyor musun senin annen ozelinde söylemiyorum ben de annemle cok sık kavga ederim halen, ben bu sureclerde en cok kendi annelerimize kiziyorum.
Ne kayin aile, ne gorumce ne eş, en cok kendi annemin kavgalari beni kiriyor. Hani diyorum kendi annelik yasadi, tecrubesi var, neler olabilir bi fikri var, ayrica karnimizdaki ya da kucagimizdaki oz torunlari ne bileyim, en cok kendi oz annelerimiz hassas davranmali gibi geliyor bana.
Yanlis anlasilmasin ev isi yapsin, evimi cekip cevirsin demiyorum ama kavga etmesin sadece. Ama olmuyor...
Senin büyük kac yasinda?
Eş tarafı hep sıkıntı veriyor...Benim ilk hamileligim prenses gibi gecmisti, ikincide bosanmanin eşiğinden donduk, sahane kayinbiraderim yuzunden, o yuzden gebelik boyunca gergin ve sinirliydim.
O gün instagramda gördüm bi emzirme danışmanı paylaşmış, yumuşayan göğüsler sütü hemen üretiyormus oyle olunca da süt homojen olduğundan ön süt arka süt derdi olmuyormuş.
Bez denince de bensleepy naturalin 2 numarasını yine taktım geçen, sızdırma yapmadı o an için ama lastik izi molfixe kıyasla cok daha belirgindi. Sleepylerin kalıbı küçük 1 ve 2 numaranın ağ genişliği aynı, 3 numarada belki biraz daha geniştir. Bez değişimi işi de cok zor yeni marka vs. Bence memnunsan bi üst numarayı al dene o da büyük gelip sızma yapabilir yalnız. Eger hafiflerse ve sızma yapmazsa o numaradan devam edersin olmazsa değiştirirsin bence
Bizimde pzt kontrolde 40 çıktı seninle aynıyızBu 40 cm kaçıncı haftaydı kumarbaz
Oioi vakumlu tabak, oioi önlük, munchkin kaşık, philips avent suluk aldım bu indirimdenhttps://www.hepsiburada.com/oioi-ve...bak-bardak-kasik-kapaklikase-p-HBCV000049GTNY
Bunu da aldım marka çok iyi bütün insta mom lar kullanıyor.
Bi suluk kaldı benim alsam mı bilemedim ya suyunu çıkartım ben alışveriş için link alalım şekerim kocam boşarsa beni biriniz misafir edersinizOioi vakumlu tabak, oioi önlük, munchkin kaşık, philips avent suluk aldım bu indirimden
Suluk olarak munchkin ve avent arasına çok gittim geldim ama pipetliyi sanki beceremez gibi geldi gerekirse sonra alacağım
Kucuk 8 haftalikmis (33.5 cm dogum baş cevresi, dogum haftasi 37+3 ve oldukca buyuk bi bingildagi var, hem tepede hem kafa arkasinda, arkadaki bingildak kapandi)Bu 40 cm kaçıncı haftaydı kumarbaz
cinsiyetleri farkli mi? Birbirlerine alismalari kolay oldu mu?Aynen canım Anneyle tartışmak insana daha çok koyuyo .
7 yaşında cnm
Dogumda kac cm idi peki?Bizimde pzt kontrolde 40 çıktı seninle aynıyız
36 cmDogumda kac cm idi peki?
Simdi kafama takildi benim kucugun kafasi hizli buyumus sanirsam.36 cm
1. Ayda da 37.5 cm
Link istedin dimi yanlış anlamadımBi suluk kaldı benim alsam mı bilemedim ya suyunu çıkartım ben alışveriş için link alalım şekerim kocam boşarsa beni biriniz misafir edersiniz
Ek gıdayla ilgili her şeyi hallettim nazenin kullanana kadar ben kullancam galiba. Eşime buharlı pişiriciyi gösterdim buna bu parayı verdiysen gelince ben de kullancam diyobi de akıllı buna ne gerek var suyu kaynat süzgeçi içine koy öyle haşla biz yoykoyla büyümedik ama adam olduk diyor sus yağ ekmekle büyümüşsün konuşma dedim
Ama benim bebişimin boyu kilosuyla seninki aynı değildir ki doktorun zaten uyarırdı farklı bir durum olsa?Simdi kafama takildi benim kucugun kafasi hizli buyumus sanirsam.
Ya tabi hicbir bebek bir degil, bu iste ablasiyla kiyaslayinca bile bambaska ozelliklere sahip.Ama benim bebişimin boyu kilosuyla seninki aynı değildir ki doktorun zaten uyarırdı farklı bir durum olsa?
Çok qz kaldı canım geçti yani..minik minik izler kaldı sadeceCanım pişik olayın ne durumda gectimi
.benim bebiş ikinciye pişik olmaya başladı hemen hametan a geri döndüm 2 güne geçti bugün 3 kutu daha yazdırdım doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?