2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim durumum baya baya öfkeden hamilelikte bi ton olay oldu hepsini bastırdım bebeğime bişey olur korkusundan şimdi resmen fırsat kolluyorum canına okumak için
Benim ilk hamileligim prenses gibi gecmisti, ikincide bosanmanin eşiğinden donduk, sahane kayinbiraderim yuzunden, o yuzden gebelik boyunca gergin ve sinirliydim.

Göğüslerim terbiyesiz iken daha iyilermiş Doğduğundan emin oluyordum en azından, bu hallerini kabullenmem biraz zaman alcak gibi

Ahhshshs kesinlikle katiliyorum, benim de cok kafam karisiyor boyle. Ilk bebekte cok korkmustum aha sut gitti diye

Benimde yumuşadı azaldı sanki bide bebe eskisi kadar uzun emmiyor sizinde öylemi
O gün instagramda gördüm bi emzirme danışmanı paylaşmış, yumuşayan göğüsler sütü hemen üretiyormus oyle olunca da süt homojen olduğundan ön süt arka süt derdi olmuyormuş.
Bez denince de ben sleepy naturalin 2 numarasını yine taktım geçen, sızdırma yapmadı o an için ama lastik izi molfixe kıyasla cok daha belirgindi. Sleepylerin kalıbı küçük 1 ve 2 numaranın ağ genişliği aynı, 3 numarada belki biraz daha geniştir. Bez değişimi işi de cok zor yeni marka vs. Bence memnunsan bi üst numarayı al dene o da büyük gelip sızma yapabilir yalnız. Eger hafiflerse ve sızma yapmazsa o numaradan devam edersin olmazsa değiştirirsin bence

Aynen canım Anneyle tartışmak insana daha çok koyuyo .
7 yaşında cnm

Aa emzirme danismaninin verdigi bilgi karsisinda soka girdim ve mutluyum.

Bizde bez konusunda ağ genisligi degilde boy uzunlugu sorun yasatiyor bu aylarda.

Oioi vakumlu tabak, oioi önlük, munchkin kaşık, philips avent suluk aldım bu indirimden

Suluk olarak munchkin ve avent arasına çok gittim geldim ama pipetliyi sanki beceremez gibi geldi gerekirse sonra alacağım
Bi suluk kaldı benim alsam mı bilemedim ya suyunu çıkartım ben alışveriş için link alalım şekerim kocam boşarsa beni biriniz misafir edersiniz

Ek gıdayla ilgili her şeyi hallettim nazenin kullanana kadar ben kullancam galiba. Eşime buharlı pişiriciyi gösterdim buna bu parayı verdiysen gelince ben de kullancam diyo bi de akıllı buna ne gerek var suyu kaynat süzgeçi içine koy öyle haşla biz yoykoyla büyümedik ama adam olduk diyor sus yağ ekmekle büyümüşsün konuşma dedim

Bu 40 cm kaçıncı haftaydı kumarbaz
Kucuk 8 haftalikmis (33.5 cm dogum baş cevresi, dogum haftasi 37+3 ve oldukca buyuk bi bingildagi var, hem tepede hem kafa arkasinda, arkadaki bingildak kapandi)
Buyuk 14 haftalikmis (36 cm dogum bas cevresi, bu 38+6'da dogdu, sadece tepesinde 4 cm bingildagi vardi)

bana doktorun söylediği dogum haftası dusuk olanlar arayi hizla kapatir sonra normale dönerler seklindeydi.
ablasinda bingildak baya hizli kapanir gibiydi, hatta yanlis hatirlamiyorsam 8 aylik falanken erken kapanacak diye korkuyorduk, sonra durdu aylarca aynı kaldi.
Aynen canım Anneyle tartışmak insana daha çok koyuyo .
7 yaşında cnm
cinsiyetleri farkli mi? Birbirlerine alismalari kolay oldu mu?

Link istedin dimi yanlış anlamadım

Elim otomatik pembeye gidiyor ama aldıklarımı yeşil felan aldım 2. bebiş erkek olursa pembeye kurban gitmesin

Yoğurdunu peynirini ben kendim yapıcam, pişireceklerimide buharda pişirme aparatıyla pişiririm eşinin kafasındayım o yüzden belirtiyorum

Ama benim bebişimin boyu kilosuyla seninki aynı değildir ki doktorun zaten uyarırdı farklı bir durum olsa?
Ya tabi hicbir bebek bir degil, bu iste ablasiyla kiyaslayinca bile bambaska ozelliklere sahip.

Doktor birsey demedi, ben sordum hatta, olagan bi durum demisti neyse. 3.ay randevumuzda tekrar darlayacagim doktorumuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…