2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Başka doktora da götürdüm canım

Kızlar 2 ay aşısına geldik dua edin bize bas cevresi ve bıngıldağı da soracağım
Bende demin geldim asm den baş çevresi doğduğunda 35 şuan iki aylık 38 çıktı doktor her ay iki cm büyümesini bekleriz dedi ama bizim toplam 3 cm büyümüş inşallah bi sıkıntı yoktur bıngıldakda baya açık dedi onun için bidahaki ay dvit 5 damlaya çıkarabilirz dedi

Geçen yazdığımda ertesi gün yaptı
Dünden önceki gün yine hiçte yapmamıştı bir gün öncesi yapmıştı dün yaptı sabah yine yaptı
Yapmayıpta bekledimi böyle bezde yer kalmıyo resmen birden yapıyo
Kakada yapsa gaz hala devam ama
Canım sizin kaka durumu nasıl oldu

Bizim de bir düzen oturmadi en son salı akşam yaptı dün yapmadı. Eskiden masaj yaptığımda sonrasında emzirirken yapıyordu hemen kakasını, artık o da tesir etmiyor. Sevdiğimin yolunu gözler gibi yolu gözlüyorum

Merak ettim; durum ne zaman ve nasıl netleşecek. Sürekli ölçüm yapılacak evet ama ne zamana kadar

Kızlar
Özel aşıları yaptıracak misiniz
Doktor2 ay dolunca gel rota aşısını yapalım dedi 2. Ve 4. Ayda ağızdan veriliyor Muş.asi başı 1400 TL fiyat aldım
Tüm aşıları yaptıracağım menenjit rota toplam dokuz aşı ben toplu aldım aşıları çok Uyguna geldi yarın rota ve menenjitin ilk dozunu olacağız

Tüm aşıları yaptıracağım menenjit rota toplam dokuz aşı ben toplu aldım aşıları çok Uyguna geldi yarın rota ve menenjitin ilk dozunu olacağız
Melike geçen gün paylaşmış mıydın hangi tür menenjit aşıları ve aylarını gösteren kağıdı profiline baktım kapalı olunca bir sorayım dedim. Osman gönülal menenjit 9. Ayda yapılırsa daha etkili ve az aşı yapılmış oluyor hem dedi ama bilemiyorum. Varsa tekrar paylaşır mısın?

Canım benimde 34 doğdu.
1 aylıkken 37 di.
Şimdi 38 çıktı.
Bu ay 1 cm büyümüş. Bıngıldağı da bana kapanıyor gibi gelmişti baktı. Yok açık dedi. Bı sıkıntı yok dedi. Bazı aylar 1 cm büyümesi normal canım.

Oyy bizimde yarın aşımız var ilk doğduğunda 34 tü baş çevresi, 1.ayda 35.5 cm olmuştu bakalım yarın kaç çıkacak ama ben farkediyorum bariz bi büyüme olmuş kaşıyla saçı arasında yarım cm anca vardı orası açılmış mesela

Tekrar paylaşayım ama orda ayları yazmıyordu aşının markası kaç tane olduğu ve ne kadar tuttuğu yazıyordu yarın doktora gideceğiz takvimi versin buradan paylaşırım. Ama bir link paylaşayım instgramdan ordan inceleyebilirsiniz

Eklentiler

• 91b0c7e1-9c0f-4653-92d6-c797e3eccd76.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…