- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
Ah inşallah kuzum netleşsin sağlıklı olduğu bir sürü şey adadımAllah'ım korktuguna ugratmasin kuzum, inşallah sadece hafif koca kafalı bir tosundur yavrun ki bence öyle
Başka doktora da götürdüm canımAcaba düzgün ölçtüler mi ya, 1. Ay kontrolünde 37.5 ölçüldü, ben de sizin bu muayeneyş ve kumarbazla olab konuşmanızı hatırlıyorum, dedim ki doğdugunda 32 idi, normal mi bu artış. Panik olup tekrar ölçtüler yine 37.5 cıktı. Sonra aradaki farkı alalım dediler mezuradaki, bu sefer 35.5 çıktı, böyle olunca daha güvendikleri bir mezura ile tekrar ölçtüler yine 35.5 cıktı sakinlştik hep beraber. Ultrason isteyeceklerdi aksi takdirde.
Arkadaşlar siz yine de sorun ama bence bıngıldağın hafif içeri çökük olması cok normal ddusunsenize sagında solunda önünde ve arkasında bir kemik var ama o kısım boş, elbette bir yükselti farkı olacaktır. Ki o birleştiği yerlerdeki kemikler oldukça kalın, elinize gelen fark bence bu kalınlık farkı.
benimki 5 ten sonra uyumaz geneldeSabah 6 da güne başlamak nedir ya bari 7 olsaydı
6 gibi uyndımı birdaha yatıramıyorum ya hatta sonrada oek yatıramıyorum gündüz ama
Bende demin geldim asm den baş çevresi doğduğunda 35 şuan iki aylık 38 çıktı doktor her ay iki cm büyümesini bekleriz dedi ama bizim toplam 3 cm büyümüş inşallah bi sıkıntı yoktur bıngıldakda baya açık dedi onun için bidahaki ay dvit 5 damlaya çıkarabilirz dediKızlar 2 ay aşısına geldik dua edin bize bas cevresi ve bıngıldağı da soracağım
Canım sizin kaka durumu nasıl oldu
benimki 5 ten sonra uyumaz genelde
Bizim de bir düzen oturmadi en son salı akşam yaptı dün yapmadı. Eskiden masaj yaptığımda sonrasında emzirirken yapıyordu hemen kakasını, artık o da tesir etmiyor. Sevdiğimin yolunu gözler gibiGeçen yazdığımda ertesi gün yaptı
Dünden önceki gün yine hiçte yapmamıştı bir gün öncesi yapmıştı dün yaptı sabah yine yaptı
Yapmayıpta bekledimi böyle bezde yer kalmıyo resmen birden yapıyo
Kakada yapsa gaz hala devam ama
Merak ettim; durum ne zaman ve nasıl netleşecek. Sürekli ölçüm yapılacak evet ama ne zamana kadarBaş çevresi konuşulmuş kızlar o konuda biz baya dertliyiz..
doğduğunda 35.5 cm di 10 günlükken gittiğimizde 37.2 dedi doktor çok hızlı büyümüş ultrason bakalım dedi çok şükür ultrasonda sıvı birikmesi vs görülmedi.
1 aylık kontrolümüzde 38.5 yine büyüme var.. doktor 2. Ayda tekrar ultrason bakalım dedi..
genetik te olabilir Allah korusun hidrosefaliye doğru gidiyor da olabilir dedi..
Rabbim evlatlarımızın sağlığıyla sınamasın hiç bir zaman. Durum netleşene kadar içim pır pır.. tedirginim hep.
Takdiri ilahi ama doktor yapabileceğiniz hiç bir şey yok bekleyip süreci göreceğiz dedi.
Canım bingildagi sorduğunda buraya mutlaka yazar mısınKızlar 2 ay aşısına geldik dua edin bize bas cevresi ve bıngıldağı da soracağım
Tüm aşıları yaptıracağım menenjit rota toplam dokuz aşı ben toplu aldım aşıları çok Uyguna geldi yarın rota ve menenjitin ilk dozunu olacağızKızlar
Özel aşıları yaptıracak misiniz
Doktor2 ay dolunca gel rota aşısını yapalım dedi 2. Ve 4. Ayda ağızdan veriliyor Muş.asi başı 1400 TL fiyat aldım
Bıngıldak kaç cm olması gerekiyor bir şey dedi mi canım ya da parmak hesabı mı alınıyor?Kızlar 2 ay aşısına geldik dua edin bize bas cevresi ve bıngıldağı da soracağım
Nerden aldınız toplu eczaneden miTüm aşıları yaptıracağım menenjit rota toplam dokuz aşı ben toplu aldım aşıları çok Uyguna geldi yarın rota ve menenjitin ilk dozunu olacağız
Melike geçen gün paylaşmış mıydın hangi tür menenjit aşıları ve aylarını gösteren kağıdıTüm aşıları yaptıracağım menenjit rota toplam dokuz aşı ben toplu aldım aşıları çok Uyguna geldi yarın rota ve menenjitin ilk dozunu olacağız
Canım benimde 34 doğdu.Bende demin geldim asm den baş çevresi doğduğunda 35 şuan iki aylık 38 çıktı doktor her ay iki cm büyümesini bekleriz dedi ama bizim toplam 3 cm büyümüş inşallah bi sıkıntı yoktur bıngıldakda baya açık dedi onun için bidahaki ay dvit 5 damlaya çıkarabilirz dedi
Bıngıldağı normal dedi kaç cm dedim. Cevap vermedi o an aşı paniğinden. UsteleyemedimBıngıldak kaç cm olması gerekiyor bir şey dedi mi canım ya da parmak hesabı mı alınıyor?
İnşallah ateş yapmaz miniklerimize sağlıkla büyüsünler inşallahBıngıldağı normal dedi kaç cm dedim. Cevap vermedi o an aşı paniğinden. Usteleyemedim
Ben izmirden direkt tedarikçisinden aldım. Doktorumun dolabında saklanacak toplam 7800 TL tuttu ama tanıdık diye bize neredeyse gelişine verdiNerden aldınız toplu eczaneden mi
Ne kadar tuttu toplam
Oyy bizimde yarın aşımız varBende demin geldim asm den baş çevresi doğduğunda 35 şuan iki aylık 38 çıktı doktor her ay iki cm büyümesini bekleriz dedi ama bizim toplam 3 cm büyümüş inşallah bi sıkıntı yoktur bıngıldakda baya açık dedi onun için bidahaki ay dvit 5 damlaya çıkarabilirz dedi
Tekrar paylaşayım ama orda ayları yazmıyordu aşının markası kaç tane olduğu ve ne kadar tuttuğu yazıyordu yarın doktora gideceğiz takvimi versin buradan paylaşırım. Ama bir link paylaşayım instgramdan ordan inceleyebilirsinizMelike geçen gün paylaşmış mıydın hangi tür menenjit aşıları ve aylarını gösteren kağıdıprofiline baktım kapalı olunca bir sorayım dedim. Osman gönülal menenjit 9. Ayda yapılırsa daha etkili ve az aşı yapılmış oluyor hem dedi ama bilemiyorum. Varsa tekrar paylaşır mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?