8 9 gibi uyur o da anca 1 saat bazen öğlene kadar, uyumazda bana mutfakta eşlik ediyor sonra gün içinde yine uzun uyumuyor taş çatlasın tek seferde anca 45 dk uyuyor , akşamda 9 gibi uyuyor artık arada kalksa da sabah 5 e kadar uyuyor minnoşumBirdaha kaçta yatıyo peki gündüz
9 gbi yatırdım ben ağlayıp duruyodu artık yarım saat yattı resmen uyanıyo aşırıda uykusu var ama yatmak istemiyor
Geçen yazdığımda ertesi gün yaptı
Dünden önceki gün yine hiçte yapmamıştı bir gün öncesi yapmıştı dün yaptı sabah yine yaptı
Yapmayıpta bekledimi böyle bezde yer kalmıyo resmen birden yapıyo
Kakada yapsa gaz hala devam ama
Kızlar pilates topunda oğlumla zıplıyoruz 3 gündür akşam 7 gibi huysuzluğu tutuyor gaz sancısı var belli ve zıplarken onu alaturka tuvalette oturur gibi tutuyorum , bu pozisyon etkiliymiş kaka yapmasında 3 gün üst üste bu hareket sonrası kakasını yaptı bilginiz olsun deneyin istersenizBizim de bir düzen oturmadi en son salı akşam yaptı dün yapmadı. Eskiden masaj yaptığımda sonrasında emzirirken yapıyordu hemen kakasını, artık o da tesir etmiyor. Sevdiğimin yolunu gözler gibiyolu gözlüyorum
Yarın beni etiketle kuzumOyy bizimde yarın aşımız varilk doğduğunda 34 tü baş çevresi, 1.ayda 35.5 cm olmuştu bakalım yarın kaç çıkacak ama ben farkediyorum bariz bi büyüme olmuş kaşıyla saçı arasında yarım cm anca vardı orası açılmış mesela
İnşallah canım.. benimki de kafa genişliğinde sadece 1 cm büyümüş bu ayİnşallah ateş yapmaz miniklerimize sağlıkla büyüsünler inşallah
Çok teşekkür ederim melikeTekrar paylaşayım ama orda ayları yazmıyordu aşının markası kaç tane olduğu ve ne kadar tuttuğu yazıyordu yarın doktora gideceğiz takvimi versin buradan paylaşırım. Ama bir link paylaşayım instgramdan ordan inceleyebilirsiniz
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Dalga geçtiğinisi düşünüyorumKızlar ya kafama takıldı normal mı acaba size danışayım?.
Bebeğim sanki bu ay az kilo almış gibi geldi bana.
Doğum kilosu: 2970
Tartı kaybı: 2800
1.ay kontrol: 4500
2. Ay kontrol: 5500
"Gecen aya"göre baya az almış gözüküyor
Sabahtan beri masaj yapıp, tuvalet pozisyonuna getirip tüm koridoru turladik sürekli, az önce yaptı çok şükürKızlar pilates topunda oğlumla zıplıyoruz 3 gündür akşam 7 gibi huysuzluğu tutuyor gaz sancısı var belli ve zıplarken onu alaturka tuvalette oturur gibi tutuyorum , bu pozisyon etkiliymiş kaka yapmasında 3 gün üst üste bu hareket sonrası kakasını yaptı bilginiz olsun deneyin isterseniz
Canım normal almıs, geçen ay çok fazla almış sadece. Benim bebiş geçen ay 1.6 kg aldı. Bu ay 1 kg almasını bekliyorum ki "sağlıklı olanın bu olduğunu söyledi doktor." Umarım sağlıklı ve normal kiloyu alır kızımKızlar ya kafama takıldı normal mı acaba size danışayım?.
Yarın doktora sorayım inan hiç aklıma gelmedi sormakMerak ettim; durum ne zaman ve nasıl netleşecek. Sürekli ölçüm yapılacak evet ama ne zamana kadar
Bence normal gayet doktoru nasıl yorumladıKızlar ya kafama takıldı normal mı acaba size danışayım?.
Doktorumuz gormedi. Normal olan 1 kilo diyorlar ama geçen aya göre kıyasladığım için az geldi. İlk 3 ay. Aynı hızda almaları gerekirmis diye biliyorum bendeBence normal gayet doktoru nasıl yorumladı
Menenjit yapılacağı her ay 2 doz olarak mı yapılıyor o kısmı ben anlayamadımTüm aşıları yaptıracağım menenjit rota toplam dokuz aşı ben toplu aldım aşıları çok Uyguna geldi yarın rota ve menenjitin ilk dozunu olacağız
CevaplamışsınTekrar paylaşayım ama orda ayları yazmıyordu aşının markası kaç tane olduğu ve ne kadar tuttuğu yazıyordu yarın doktora gideceğiz takvimi versin buradan paylaşırım. Ama bir link paylaşayım instgramdan ordan inceleyebilirsiniz
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Yd 36Kızlar iki aylıkken baş çevresi kaç cm arttı
Bizim de bir düzen oturmadi en son salı akşam yaptı dün yapmadı. Eskiden masaj yaptığımda sonrasında emzirirken yapıyordu hemen kakasını, artık o da tesir etmiyor. Sevdiğimin yolunu gözler gibiyolu gözlüyorum
8 9 gibi uyur o da anca 1 saat bazen öğlene kadar, uyumazda bana mutfakta eşlik ediyor sonra gün içinde yine uzun uyumuyor taş çatlasın tek seferde anca 45 dk uyuyor , akşamda 9 gibi uyuyor artık arada kalksa da sabah 5 e kadar uyuyor minnoşum
Kızlar pilates topunda oğlumla zıplıyoruz 3 gündür akşam 7 gibi huysuzluğu tutuyor gaz sancısı var belli ve zıplarken onu alaturka tuvalette oturur gibi tutuyorum , bu pozisyon etkiliymiş kaka yapmasında 3 gün üst üste bu hareket sonrası kakasını yaptı bilginiz olsun deneyin isterseniz
Biraz acidi ama dayanilamayacak birsey degil. Igne batmasi gibi bir his oldu.Canınız acıdı mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?