2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Birdaha kaçta yatıyo peki gündüz
9 gbi yatırdım ben ağlayıp duruyodu artık yarım saat yattı resmen uyanıyo aşırıda uykusu var ama yatmak istemiyor
8 9 gibi uyur o da anca 1 saat bazen öğlene kadar, uyumazda bana mutfakta eşlik ediyor sonra gün içinde yine uzun uyumuyor taş çatlasın tek seferde anca 45 dk uyuyor , akşamda 9 gibi uyuyor artık arada kalksa da sabah 5 e kadar uyuyor minnoşum

Kızlar pilates topunda oğlumla zıplıyoruz 3 gündür akşam 7 gibi huysuzluğu tutuyor gaz sancısı var belli ve zıplarken onu alaturka tuvalette oturur gibi tutuyorum , bu pozisyon etkiliymiş kaka yapmasında 3 gün üst üste bu hareket sonrası kakasını yaptı bilginiz olsun deneyin isterseniz

Yarın beni etiketle kuzum

Kızlar ya kafama takıldı normal mı acaba size danışayım?.

Bebeğim sanki bu ay az kilo almış gibi geldi bana.

Doğum kilosu: 2970
Tartı kaybı: 2800
1.ay kontrol: 4500
2. Ay kontrol: 5500

"Gecen aya"göre baya az almış gözüküyor

Çok teşekkür ederim melike

Dalga geçtiğinisi düşünüyorum

Sabahtan beri masaj yapıp, tuvalet pozisyonuna getirip tüm koridoru turladik sürekli, az önce yaptı çok şükür pilates topunu aksam sisisteyim eşime hem biraz tummy time yapalım hem de ziplayalim canım teşekkürler

Canım normal almıs, geçen ay çok fazla almış sadece. Benim bebiş geçen ay 1.6 kg aldı. Bu ay 1 kg almasını bekliyorum ki "sağlıklı olanın bu olduğunu söyledi doktor." Umarım sağlıklı ve normal kiloyu alır kızım

Bence normal gayet doktoru nasıl yorumladı

Tüm aşıları yaptıracağım menenjit rota toplam dokuz aşı ben toplu aldım aşıları çok Uyguna geldi yarın rota ve menenjitin ilk dozunu olacağız
Menenjit yapılacağı her ay 2 doz olarak mı yapılıyor o kısmı ben anlayamadım
3 rota
3 bexsero
3 nimenrix
Yarın kızın 3ünü olunca geriye 6 aşı kalacak öyle mi?
3, 5, 7. aylarda mı olacak ayrıca?

Cevaplamışsın

sorma dün yaptı bizden mutlusu yok gece bidaha yaptı şmdi yine hatta bu işin ortası yok

Bizimde böyle sabah 9 gbi bi uyudu 35 dk fln uyandı hemen
Sonra 11 gibi slinge koydum uyanmasın diyede çıkarmadım vala 2 saat uyudu öyle
Şimdi yine zorla uyutma peşindeyim uyumayıncada ağlıyo çünkü
Dün ana kucağına aldım mutfağa yanıma orda 1 saat kendi kendne uyudu
2 hafta evel fln 2 şer saat yatıyodu gündüz şmdi 1 saat yatıyo yatrsa 2 pek olmuyo akşm 8.30 9 gbi bende yatırıyorm 3 4 saat uyuyo 1 2 gbi uyanıyo bşdaha yatıyo işte 6 civarıda uyanık bidaha yatası gelmiyo bari 7 de kalk diyorum ama yok

Pilates topu yok bende ama denedim o şekilde tutmayıda hemen yapmadı ama gün içi yaptı belki etkili olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…