2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Pazara çarşıya inmiştim bebek arabasındaydi sebze seciyodum . Sonra bı döndüm arabala beraber çocuk yok sağa sola baktım bağırdım 3 dk falan gecti hala yok. İnsanlara soramiyorum sesim kısıldı gözüm karardı sonra baktım başka tazgahta 6 yaşlarında iki çocuk sürerek götürmüş guluyoladi . Onu görünce öyle elim ayağım boşaldı ve bayılmışım gözümü actigmda acildeyim eşim yanımda sorduğum soru Nisa nerde ? Annem de merak etme dedi hayatın da ilk kez bayıldım gercekten anne olmak çok zor o iki çocuğun ailesini bulmak istedim ama yabancı uyruklu falan dediler allah kimseye yaşatmasın ya çok zor

Çok geçmiş olsun. İnsanın aklı çıkar ya öyle bir durumda. İnsan yeri geliyor kendi dışında kimseye emanet etmek istemiyor bir bakıyorsun çocuk yok. Şükür bebeğe bir şey olmadan bulmuşsunuz.

İçim titredi okurken çok kötü bişey yaşamışsın ama rabbime şükür yavrunlasın
3 4 yaşlarındayken bende annem sandığım kızıl saçlı kadının ardından gitmiştim pazarda
Çok dikkat etmek lazım

Fazla bile almış canım

Hemen hemen aynı uyku düzenimiz bu srada slingle nasıl duruyorsun 2 saat, ben 5 dk içinde kan ter içinde kalıyorum kısa kollu giymeme rağmen

Kızlar bebegimi kaybettim bugün pazarda

Aklım çıktı okurken sizi düşünemiyorum bile , çok şükür bulunmuş hemen , 6 yaşında çocukta ne diye alır bebeği ya inanılır gibi değil çok dikkat edin hepimiz edelim, çok geçmiş olsun

Merhaba herkese bende Eylül annesiyim sizlere bir soru sormak istiyordum benim bebeğim 1.5 aylık sütüm yeterince gelmiyor ve bebeği ölmüş bir anne sağdığı sütleri bana vermek istiyor bu konuda tereddütlerim var sizlere fikir danışmak istedim sizce ne yapmalıyım ?

Yeterince derken ?

Mesela cisli bez sayısı kaç?. Kilo alımı nasıl ?.

Ben tavsiye etmiyorum ama siz bilirsiniz

Yeterince derken ?

Mesela cisli bez sayısı kaç?. Kilo alımı nasıl ?.

Ben tavsiye etmiyorum ama siz bilirsiniz
20 günün ardından mamaya geçtik maalesef oğlum sürekli kilo kaybetti kilo alamadı doktor mama destekli gitmeyi önerdi emzirmeye devam etmeye çalışıyorum süt sağıp veriyorum o yüzden şuanlık aynı zamanda sütümü arttırmaya çalışıyorum. Fikriniz için teşekkür ederim benimde tereddütlerim olduğu için sizlere danışmak istedim

Kızlar
Özel aşıları yaptıracak misiniz
Doktor2 ay dolunca gel rota aşısını yapalım dedi 2. Ve 4. Ayda ağızdan veriliyor Muş.asi başı 1400 TL fiyat aldım
Bizim rotarix 2 ve 4. Ay menenjit için pşanşsr 3 5 13. Ay. Ben de yaptıracağım farklı tanıdık eczanelere soracağızz yavaştan.

Çocuklar niye almış ne alaka ya, Allah göstermesin o çocuklara sabırlı davranamazdim hiç, çok çok geçmiş olsun şuan yavrunuz çok şükür ki sağlıklı, sizinle

Benimde sütüm yetmiyor mama destekli gidiyorum, süt vermek isteyen anneyi tanıyor musunuz ve güveniyor musunuz , cinsel yolla bulaşan hastalıklar dahil çoğu şey anne sütü yoluyla bebeğe geçiyor şayet tanımıyorsanız çok çok riskli ama tanıdığınız güvendiğiniz biriyse neden olmasın çokta güzel olur hem sütü veren anne de bir nebze rahatlar boşa gitmiyor diye

Olayın dini yönünü vs bilmiyorum ama ben duygusal açıdan bakıyorum. Sütü sağarken yavrusu aklına gelecek, belki ağlayacak; ben veremezdim sanırım..

Bende çok sıcaklıyorum ama o kadar yorucu olunca süreç biraz dinlenmek için güzel oluyo kesintisiz yattığı için
Hemen hemen aynı uyku düzenimiz bu srada slingle nasıl duruyorsun 2 saat, ben 5 dk içinde kan ter içinde kalıyorum kısa kollu giymeme rağmen

Merhaba ben yerinizde olsam emzirip peşine mama ile desteklemeye devam ederim o annenin sütlerinide nazikçe reddederim

Bizim 1.ay kontrolümüz vardı.kalça ultrasonu çektirdik iyi çıktı çok şükür pipi ucu dar ve derisi fazla dedi bir hareket gösterdi onu yapıcam.yoksa orası enfeksiyon kapabilirmiş.
Pişiği hiç geçmiyor dedim recream diye bir krem önerdi bilen var mı? Bez olarak da goon premium care dene dedi.baby turco bitsin bir de onu denicem.ıslak mendil ne alsam bilemedim

Benim bebeğin 37 cm kafa ile sahalara girişi peki doğduğunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…