2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İlk 3 ay sürekli bez değiştirmek iyi değilmiş
Pisik için mavi hametan deneyebilirsin her bezde geçene kadar
Islak mendilleri yıkayarak kullanabilirsin

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm o anı düşünmek bile istemiyorum saniyeler içinde insanın aklından herşey geçer
Normaldir bayılman kucağımızda süt boğazına kaçıyorda kendine gelene kadar bayılacak gibi oluyorum hissettiklerin çok doğal çok geçmiş olsun Rabbim bidaha yaşatmasın

Tanımıyorum bebeğim için hastaneye gittiğimde tanıştık erken doğan prematüre bebeği vardı o yüzden dediğiniz gibi riskli hiç o açıdan düşünmemiştim teşekkür ederim bilgilendirme içinde ayrıca

Islak mendil sleepy bio natural öneririm çok memnunum şuan hepsiburada indirimide var stok bitmediyse

Gecmeyen pisik var ise Islak mendil değil de pamuk ıslatıp kullanabilirsiniz

Ben ıslak mendilde baby turcodan mutluyum. Goon premium care baby turcodan sonra aşırı yumusak ve kaliteli hissettirir muhtemelen. Goondan bi tane bagladım o gun ben sızma tasma yapmadı, yan bantları molfixe gore daha orantılı. Ama bi yorum okumuştum ondan mı oyle hissettim bilmiyorum da ıslaklık gostergesinin oldugu bolge hafif nemli hissettirdi. Eger goon alacaksan ebebekte indirim var 12sine kadar. Kalıpları buyuk baya. 3 numara turco 2 numara molfixle aynı boy ve genişlikte, 2 numara goon bundan bi tık daha geniş

Sleepy natural bebek bezini hiç sevmedim 30lu almıştım bitsin bio naturale geçicem ama eksi molfixten bunlara geçince mutsuz oldum
Sleepy ve eski molfixe kıyaslarsak goon nasıl alıp denemeyi düşünüyorum

Kızlat bizim gazlar yetmiyor gibi atak haftamızda gümbür gümbür geçiyor. 10 dakka emip doyan bebek 40 dakka duruyor memede.. uyku zaten hak getire

Evde kanguru yada sling takan kızlar sorum vqr, bebeniz çok terlemiyor mu? Ben bugün kanguru taktım 1 saat filan bir çıkardım ikimizinde üstü ıslak resmen. Çözümü var mı?

1 saat mi 5 dk dayanamıyorum ben
Benimde bir ilk uyuyordu çünkü. Misafir gelcek evi toplamam lazım mecbur kaldım ilk defa koydum ve kanguruyu da ilk defa deneyebildim. Çünkü ilk aldığımda ağladı uyanıkken durmuyor ama ter içinde kalmış çocuk ya

Sleepy natural bebek bezini hiç sevmedim 30lu almıştım bitsin bio naturale geçicem ama eksi molfixten bunlara geçince mutsuz oldum
Bio natural, naturalden cok daha yumusak. Muhtemelen eski molfix bionaturalden dsha yumuşak (bionaturallr direkt kıyaslama fırsatım olmadı ama kullanmıştım tahmin ediyorum) goon eski molfixten yumuşak. Goon daha geniş, kilo aralıpı daha fazla bu ikisine göre. (Boyları hepsinin aynıdır belki sleepy daha kısadır, ama en olarak goon>molfix>sleepy, yumuşaklık olarak da aynı sıralama) goonda sadece ıslaklık göstergesi hizasında hafif nem kalıyor. Ben hala 2 numara eski molfix kullanıyorum, bi ara 3 numara baby turco deneyeceğim evde var ve pişiği kim yaptı net emin olmak için, sonra 2 numara goondan drvam etmeyi planlıyorım. Nemliliğe ragmen bence guzel bez, umarım kızım da sever. Arkası da eski molfix kadar belirgin olmamakla birlikte lastikli.

Ama burda bahsettiğim goon sarı paket olan premium care ve molfix dediğim mavi paket duz molfix. Goonda bir de mutlu bebek serisi var mavi paket onu denemedim. Yeni molfix serisinde ıslaklık gostergesi ve lastik yok, eski molfixin yumuşaklığı da yok o nedenle eğer o nemlilik beni cok germezse goondan ilerlemeyi düşünüyorum. (Yemi molfix 3 numara da aldım, biraz bağlarım ama taşma yaparsa goondan ilerlerim direkt)

Teşekkür ederim
Molfix ne güzel bezdi değişeceği zaman bizi buldu
1 paket alıp deneyeyim goon premiumu seversem devam edicem

Kanguru biraz daha havadar olabilir sanki ama sling daha fena, uzun süre nasıl kullanıyorlar bilmiyorum bu havalarda bile kan ter içinde bıraktı bizi

Cok gecmis olsun bebegine de sana da.. cok dikkatli olmak lazim allah korumus, insallah birdaha yasanmaz, tramva haline getirmeyin, kendinizi rahatlatin ilerisi icin..

Bez olarak prima premium care kullaniyorum en basindan beri ne pisik ne kizariklik hic bir sey olmadi. Pisik kremi olarak weleda kullaniyorum asiri memnunum. Islak mendil olarak da prima hassas kullaniyordum ama 1 haftadir rosmanin hassas olan mendiline gectim ondan da memnunum. Ama ben cogu zaman poposunu yikiyorum.. belki onun da etkisi olabilir.

Evde kanguru yada sling takan kızlar sorum vqr, bebeniz çok terlemiyor mu? Ben bugün kanguru taktım 1 saat filan bir çıkardım ikimizinde üstü ıslak resmen. Çözümü var mı?
kanguru yada slingle uzun vakit gecirceksem kendime yakasi acik atlet maya ya da sadece citcitli yarim kollu body ve corap giydiriyorum. Izmir hala sicak ev 25 derece bir de sling de durulmuyor gercekten. Reflusu oldugu icin kanguruda emziriyorum emerken de terliyordu ama ince giyinmek cozum oldu.

Çok çok geçmiş olsun haklısınız tabi ki o 3 dk çokk uzun gelmiştir size
Sakin ve tedbirli olmakta fayda var çok düşünüp üzmeyin bence kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…