- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
canım hep ıslatarak kullanıyorum ıslak mendilleri.mavi hametanı ben de duydum doktorumun dediği krem işe yaramazsa deniyim.ama her bezde krem kullanmak da zararlı pişik olsa da ilaç olduğu için günde 3 kere deniliyor(pişik koruyucular hariç)İlk 3 ay sürekli bez değiştirmek iyi değilmiş
Pisik için mavi hametan deneyebilirsin her bezde geçene kadar
Islak mendilleri yıkayarak kullanabilirsin
Sağol canım doktor izotonikli dene dedi.öyle bir şey varsa netten alayım indirimliIslak mendil sleepy bio natural öneririm çok memnunum şuan hepsiburada indirimide var stok bitmediyse
En son çare öyle yapıcam bakalım..Gecmeyen pisik var ise Islak mendil değil de pamuk ıslatıp kullanabilirsiniz
Bunu merak ediyordum tam da. Sağol canım bakayım e bebeğe.2 numara alırım.ıslak mendil de bakıcaz artıkBen ıslak mendilde baby turcodan mutluyum. Goon premium care baby turcodan sonra aşırı yumusak ve kaliteli hissettirir muhtemelen. Goondan bi tane bagladım o gun ben sızma tasma yapmadı, yan bantları molfixe gore daha orantılı. Ama bi yorum okumuştum ondan mı oyle hissettim bilmiyorum da ıslaklık gostergesinin oldugu bolge hafif nemli hissettirdi. Eger goon alacaksan ebebekte indirim var 12sine kadar. Kalıpları buyuk baya. 3 numara turco 2 numara molfixle aynı boy ve genişlikte, 2 numara goon bundan bi tık daha geniş
Gönül prima ister ama o kadar bütçe yokBez olarak prima premium care kullaniyorum en basindan beri ne pisik ne kizariklik hic bir sey olmadi. Pisik kremi olarak weleda kullaniyorum asiri memnunum. Islak mendil olarak da prima hassas kullaniyordum ama 1 haftadir rosmanin hassas olan mendiline gectim ondan da memnunum. Ama ben cogu zaman poposunu yikiyorum.. belki onun da etkisi olabilir.
Bana kalsa bende prima ile baslamazdim ama kardesim bebegi icin pisikten cok cekti daha uygun fiyatli bezleri gunde 10 kere degistirmektense primayi 5 kere degistirirsin kafan rahat olur diye baslatti bana.. bir kere pisik olunca tedavi olmasi cok uzun suruyormus.. 3 aydan sonra degistirecegim..Gönül prima ister ama o kadar bütçe yokyıkamak da etkilidir üşümüyor mu?
Doktoru 2 yaşına kadar takip edicez ama şu 6 ay önemli dedi az çok belli olurmuşMerak ettim; durum ne zaman ve nasıl netleşecek. Sürekli ölçüm yapılacak evet ama ne zamana kadar
Aynı yerde, aynı tartı ve aynı şartlarda yapılan ölçümler baz alınıyor kilo artışlarında. O an bezin doluluğu, bağırsakların dolu olup olmadığı her şeyi etkiliyor ölçümü.1 hafta önce özel hastanede tartıldı bebeğim(tartı yerinde oynuyordu), bir de bugün asm de tartıldı 500 gram daha fazla çıktı bugün
Böyle bir şey olabilir mi? Bu denli fark?
1 haftadır canımı sıkıyorum etlendi butlandı nasıl kilosu az olabilir diye ya
Ayni tarti ile takip edin bence birde nasil tartildigi da onemli kiyafetli/ciplak.. bence tarih ve tartilma seklini not edin 1 hafta sonra tekrar asm de ayni kosullarda tartin o zaman net olur.. bizim doktor acken tokken kaka cis yapmis yapmamis hali bile fark eder demisti..1 hafta önce özel hastanede tartıldı bebeğim(tartı yerinde oynuyordu), bir de bugün asm de tartıldı 500 gram daha fazla çıktı bugün
Bendün body üstü tulum vardı, öyle koydum ilk defa mahvolduk valla. Kısa kollu giydireyim bari. Ben de dün kanguruyu iade edeyim kullanmıyorum son bir deneyeyim diye taktım şansa çocukta durdu bu sefer. Arada kaldım:) kışın nerde kullancam bilemedim.kanguru yada slingle uzun vakit gecirceksem kendime yakasi acik atlet maya ya da sadece citcitli yarim kollu body ve corap giydiriyorum. Izmir hala sicak ev 25 derece bir de sling de durulmuyor gercekten. Reflusu oldugu icin kanguruda emziriyorum emerken de terliyordu ama ince giyinmek cozum oldu.
Aynı yerde, aynı tartı ve aynı şartlarda yapılan ölçümler baz alınıyor kilo artışlarında. O an bezin doluluğu, bağırsakların dolu olup olmadığı her şeyi etkiliyor ölçümü.
Ama bir haftada 500 Gr almış olabilir tabi ki, bebeğim 10 günde 1020 Gr alıp hepimizi şaşırtmıştı
Esim icin almistik slingde beli agriyormus pasaminBendün body üstü tulum vardı, öyle koydum ilk defa mahvolduk valla. Kısa kollu giydireyim bari. Ben de dün kanguruyu iade edeyim kullanmıyorum son bir deneyeyim diye taktım şansa çocukta durdu bu sefer. Arada kaldım:) kışın nerde kullancam bilemedim.
Aynı yerde, aynı tartı ve aynı şartlarda yapılan ölçümler baz alınıyor kilo artışlarında. O an bezin doluluğu, bağırsakların dolu olup olmadığı her şeyi etkiliyor ölçümü.
Ama bir haftada 500 Gr almış olabilir tabi ki, bebeğim 10 günde 1020 Gr alıp hepimizi şaşırtmıştı
Ayni tarti ile takip edin bence birde nasil tartildigi da onemli kiyafetli/ciplak.. bence tarih ve tartilma seklini not edin 1 hafta sonra tekrar asm de ayni kosullarda tartin o zaman net olur.. bizim doktor acken tokken kaka cis yapmis yapmamis hali bile fark eder demisti..
Ben onda emzirmeyi denemedim hiç. Ama önümüz kış nereye gitsek arabayla gideriz biz. Evin etrafında yürüyeceğim yer de yok. Bilemedim ya slingte var. Bende eşim için aldım aslında ama ilk taktı bebek ağladı takması zor bebişte sevmedi dedi daha yüzüne bakmıyoEsim icin almistik slingde beli agriyormus pasaminsonra kanguruda da agriyinca bende iade mi etsem dedim ama dun uyanikken kullandim ilk koydugumda mizmizlandi ama sonra baya sevdi ve butun gun sakin kaldi.. ten tene temas iyi geldi sanirim, emzik ya da el emme falan da yapmadi. Bende vazgectim iade etmekten artik gunduzleri daha sik koymayi dusunuyorum. Ve ozellikle yakasi acik seyler giyip kokumu almasini sagladim, emzirmekte asiri rahat, duz durdugu icin bogazina kacmiyor gazi kendi cikiyor ve goguslerim acimiyor
Canım mamadan dolayı bu kadar kilo almıştı, 29. Güne kadar mama + anne sütü verdim. Bir gittik 1.6 kg aldığını görünce doktorumuz bunun iyi olmadığını söyledi. Anne sütüne döndük sadece, o günden sonra 2 haftada 600 Gr almisti. Salı günü 2. Ay kontrolümüz var o zaman belki olacak sadece anne sütü ile ne kadar kg aldığı. Beslenme konusuna gelince, yediklerime malesef dikkat edemiyorum. Genelde kuruyemiş ve biskuvi ile günüm geçiyor. Bir de börülce salatasını çok yapmıştım o sütümü aşırı arttirmisti
Oynadığı için az çıkmış olabilir canım1 hafta önce özel hastanede tartıldı bebeğim(tartı yerinde oynuyordu), bir de bugün asm de tartıldı 500 gram daha fazla çıktı bugün
Bizim de hep 300 gr fark çıkıyor hastaneninkini baz alıyorum o yüzden1 hafta önce özel hastanede tartıldı bebeğim(tartı yerinde oynuyordu), bir de bugün asm de tartıldı 500 gram daha fazla çıktı bugün
Bence dursun ya en kötü büyüdüğünde satar ya da verirsin slingden daha pratik olabilir buyuk bebekte kanguru baglaması daha kolay gelebilir diye dusunuyorumBen onda emzirmeyi denemedim hiç. Ama önümüz kış nereye gitsek arabayla gideriz biz. Evin etrafında yürüyeceğim yer de yok. Bilemedim ya slingte var. Bende eşim için aldım aslında ama ilk taktı bebek ağladı takması zor bebişte sevmedi dedi daha yüzüne bakmıyo
Sağlıkla büyüsün miniğinSonbahardagel canım aşımızı olduk ,
24 günde 1 kilo almışız şükür yarabbi
boyu 57 cm ( doğumda 48 di )
Baş çevresi doğumda 34, 1.ayda 35.5, 71 günlüğüz şu an 38 çıktı, bılgıldağı da iyiymiş , ptesi dr kontrolümüz var yine sorarım
Merhaba bu kahverengi akıntıdan sonra nasıl gelişmeler oldu ve sonra doğum başladı mı? Ben de kahverengi koyu kıvamda akıntı oldu merak ediyorumYa benim de şöyle bir şey oldu emin olamadığım için kaç kere yazdım yazdım sildim ama düşündükçe sanki emin olmaya daha çok yaklaşıyor gibiyim. Cuma günü nst de 1 gün öncesinden sancı çıkmasından dolayı tekrar nstye alındım. Ve daha sonrasında doktorum alttan muayene etti rahim kanalımı. Hatta burada da belirtmiştim acı eşiğim yüksek olmasına rağmen çok ağrı hissettim diye. Neyse sonra eve geldim saatler geçti gece uyuyacağım zaman genital bölgemde sızlama ağrı karışık birşeyler hissettim tuvalete gittim ve idrarımı yaptığımda klozetin içibde kahverengi birşey gördüm akıntı gibi ama daha katı. Sonra ağrım da geçti nedir ne değildir anlayamadım hala emin olmadığım için doktora da birşey demedim eşime de . Ve youtube da bir doktorun açıklamasına denk gelmiştim nişan gelse bile doğum hemen başlayacak diye birşey yok normal hayatınıza dönebilirsiniz diye. Ben de şuan onu yapıyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?