- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Kızlar bana da göbeğin gitmesi için kullanıp memnun kaldığınız korseleri yazar mısınız. Ben hala korse kullanmadımKızlar korse aldınızmı önereceğiniz görselleri atarmısınız rica etsem düğün var elbise altına giycem
Kızlar korse aldınızmı önereceğiniz görselleri atarmısınız rica etsem düğün var elbise altına giycem
Dr bize bu şekilde önerdiKızlar doktorumuz özel aşılar için bize bu şekilde bi planlama yaptı. Siz ne zaman yaptıracaksınız bu aşıları?
Canim benim dr 2. Ayda verem aşısı ve +2 aşı daha olduğu için 3. Ayda rota yapalim dedi 3. Ayda aşı yokmus çünkü ağır gelir hepsi dedi zaten verem aşısı başlı başına çok sıkıntılı biraz ağır atlattık biz asiri huzursuz ve ateşi cikti uyumadı annemde duran kızım durmadı sadece beni istedi tüm gün nerdeyse meme de durdu o yuzden biz 3. Ay ve 5. Ay rotayı yaptiricaz aynı şekilde 3 doz da 3. Ay başlamalı menenjit aşısı konustukKızlar doktorumuz özel aşılar için bize bu şekilde bi planlama yaptı. Siz ne zaman yaptıracaksınız bu aşıları?
Gaz yapmaz mı kız bu
Canim ben ateşi çıkmasını beklemeden 4 saatte bir yarım ölçek calpol verdim aşı olduğu günün ertesi sabahı da ateşi cikmisti sen istersen bir yarım ölçek calpol ver ateşi düşmezse asiri kusmasi varsa meme emmek istemez istahi düştüyse dr a bi gozuk ben sormustum ne olursa geleyim diye bana bunları söylemişti eğer sadece anne sutu alıyorsa ishal gibi olması normal arada benimki de oluyor ama mama alıyorsan orasını bilemem ama kaka da ne olursa korkmaliyim diye de sormustum kan gorursen demisti probiyotik kullanıyorsan ishal pek olmuyormus bebisler aşıdan sonra bizde de oldu bugün 4. Gün yeni duzeldi hatta bende tık oluştu durup durup elimle kızımın ateşini kontrol ediyorum
Ne oldu sizde tam olarak ateş ve ishal mı canım.Canim ben ateşi çıkmasını beklemeden 4 saatte bir yarım ölçek calpol verdim aşı olduğu günün ertesi sabahı da ateşi cikmisti sen istersen bir yarım ölçek calpol ver ateşi düşmezse asiri kusmasi varsa meme emmek istemez istahi düştüyse dr a bi gozuk ben sormustum ne olursa geleyim diye bana bunları söylemişti eğer sadece anne sutu alıyorsa ishal gibi olması normal arada benimki de oluyor ama mama alıyorsan orasını bilemem ama kaka da ne olursa korkmaliyim diye de sormustum kan gorursen demisti probiyotik kullanıyorsan ishal pek olmuyormus bebisler aşıdan sonra bizde de oldu bugün 4. Gün yeni duzeldi
Benim ki de ateş yapar demisti hemşire yakınımız da aşıya gitmeden yarım saat önce calpol yarım ölçek daha sonra o gün 4 saatte bir ver demisti bizimki diğer sabah cikti surup vermemistim çünkü geceden sonra 37.6 olmustu ben ateşten korktuğum için beyin için sıkıntılı biliyorsunuz o yuzden yine calpol verdim sonra cikmadi ateşi diğer gün ishal tarzi sıvı hardal ve açık kahverengi rengi karışımı kaka yaptiNe oldu sizde tam olarak ateş ve ishal mı canım.
Hemşiremiz kesinlikle ateş yapmaz dedi bu aşilar için. Bide kaça kadar çıktı sizde ateş
Merhaba Bir hafta bekledik ve 2cm açılma ile aldılar sezaryenaMerhaba bu kahverengi akıntıdan sonra nasıl gelişmeler oldu ve sonra doğum başladı mı? Ben de kahverengi koyu kıvamda akıntı oldu merak ediyorum
Kızlar doktorumuz özel aşılar için bize bu şekilde bi planlama yaptı. Siz ne zaman yaptıracaksınız bu aşıları?
Bizimki de ozguss ile aynı 2 ve 4. Ay rotarix 3 5 13. Ay menenjitlerDr bize bu şekilde önerdi
Bizde bugün olduk bende şunu soracaktım bebelerimiz gaita çıkışı nasıl diye , bugün aşıdan sonra 2 defa bayağı kaka yaptı sanırım aşılarını ya etkisi
Canım benim kızımda takıp var. İlk doğduğu günden itibaren. Kisa kısa başladı simdi uzunca takip ediyor.Kızlar bebegime elimi takip ettirmeye çalışıyorum etmiyor normal mi? 2 ay 16 günlüğüz. Ama beni görüyor
Bu arada cinsiyeti ne ? Benim kızımın takibi çok iyi. Ama oğlum çok geç başlamıştı takiplereKızlar bebegime elimi takip ettirmeye çalışıyorum etmiyor normal mi? 2 ay 16 günlüğüz. Ama beni görüyor
Teşekkür ederim, geçmiş olsunMerhaba Bir hafta bekledik ve 2cm açılma ile aldılar sezaryena
Anladım canım yani büyük olasılıkla bizim de aşıdan oldu.Benim ki de ateş yapar demisti hemşire yakınımız da aşıya gitmeden yarım saat önce calpol yarım ölçek daha sonra o gün 4 saatte bir ver demisti bizimki diğer sabah cikti surup vermemistim çünkü geceden sonra 37.6 olmustu ben ateşten korktuğum için beyin için sıkıntılı biliyorsunuz o yuzden yine calpol verdim sonra cikmadi ateşi diğer gün ishal tarzi sıvı hardal ve açık kahverengi rengi karışımı kaka yapti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?