2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar korse aldınızmı önereceğiniz görselleri atarmısınız rica etsem düğün var elbise altına giycem

Kızlar doktorumuz özel aşılar için bize bu şekilde bi planlama yaptı. Siz ne zaman yaptıracaksınız bu aşıları?

Eklentiler

• Screenshot_20231103_155420_Gallery.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar korse aldınızmı önereceğiniz görselleri atarmısınız rica etsem düğün var elbise altına giycem
Ben bunu aldım güzel toparladı

Kızlar doktorumuz özel aşılar için bize bu şekilde bi planlama yaptı. Siz ne zaman yaptıracaksınız bu aşıları?
Canim benim dr 2. Ayda verem aşısı ve +2 aşı daha olduğu için 3. Ayda rota yapalim dedi 3. Ayda aşı yokmus çünkü ağır gelir hepsi dedi zaten verem aşısı başlı başına çok sıkıntılı biraz ağır atlattık biz asiri huzursuz ve ateşi cikti uyumadı annemde duran kızım durmadı sadece beni istedi tüm gün nerdeyse meme de durdu o yuzden biz 3. Ay ve 5. Ay rotayı yaptiricaz aynı şekilde 3 doz da 3. Ay başlamalı menenjit aşısı konustuk

Kızlar ya bebeğimin ateşi 37.5

Dün sabah saat 11 de 2.ay aşılarını olmuştu.
Dün ateş cikmadi. Bugün ikindiden sonra ya doğru çıktı. Sizce aşıdan mı yoksa başka bişey mı. İshal gibi iki gündür de zaten . Melikeben lidyadgn @kumarbaz

Canim ben ateşi çıkmasını beklemeden 4 saatte bir yarım ölçek calpol verdim aşı olduğu günün ertesi sabahı da ateşi cikmisti sen istersen bir yarım ölçek calpol ver ateşi düşmezse asiri kusmasi varsa meme emmek istemez istahi düştüyse dr a bi gozuk ben sormustum ne olursa geleyim diye bana bunları söylemişti eğer sadece anne sutu alıyorsa ishal gibi olması normal arada benimki de oluyor ama mama alıyorsan orasını bilemem ama kaka da ne olursa korkmaliyim diye de sormustum kan gorursen demisti probiyotik kullanıyorsan ishal pek olmuyormus bebisler aşıdan sonra bizde de oldu bugün 4. Gün yeni duzeldi hatta bende tık oluştu durup durup elimle kızımın ateşini kontrol ediyorum

Ne oldu sizde tam olarak ateş ve ishal mı canım.
Hemşiremiz kesinlikle ateş yapmaz dedi bu aşilar için. Bide kaça kadar çıktı sizde ateş

Ne oldu sizde tam olarak ateş ve ishal mı canım.
Hemşiremiz kesinlikle ateş yapmaz dedi bu aşilar için. Bide kaça kadar çıktı sizde ateş
Benim ki de ateş yapar demisti hemşire yakınımız da aşıya gitmeden yarım saat önce calpol yarım ölçek daha sonra o gün 4 saatte bir ver demisti bizimki diğer sabah cikti surup vermemistim çünkü geceden sonra 37.6 olmustu ben ateşten korktuğum için beyin için sıkıntılı biliyorsunuz o yuzden yine calpol verdim sonra cikmadi ateşi diğer gün ishal tarzi sıvı hardal ve açık kahverengi rengi karışımı kaka yapti

Kızlar bebegime elimi takip ettirmeye çalışıyorum etmiyor normal mi? 2 ay 16 günlüğüz. Ama beni görüyor

Bizde bugün olduk bende şunu soracaktım bebelerimiz gaita çıkışı nasıl diye , bugün aşıdan sonra 2 defa bayağı kaka yaptı sanırım aşılarını ya etkisi

37.5 beklenen ateş zaten bizde de şu an bişey yok hatta ben normal müslim takımını giydirdim üstüne de ince müslin örtü örttüm ateşlenmesin diye , sende ince giydirmeyi deneyebilirsin ve evet bizimki de çok huzursuz aksi gibi bende sebebini anlayamadığım bi şekilde hasta hissediyorum tüm vücudum ağrıyor iştahım yok dermansızım sanki aşıyo ben olmuşum

Kızlar bebegime elimi takip ettirmeye çalışıyorum etmiyor normal mi? 2 ay 16 günlüğüz. Ama beni görüyor
Canım benim kızımda takıp var. İlk doğduğu günden itibaren. Kisa kısa başladı simdi uzunca takip ediyor.
Ama normal olabilir ilgisini çekmiyor olabilir. Daha sesli ve renkli biseyle deneyebilirsin

Anladım canım yani büyük olasılıkla bizim de aşıdan oldu.
Toplam kaç kez ilaçla desteklemis oldun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…