- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
İlgisini çekmiyor olabilirKızlar bebegime elimi takip ettirmeye çalışıyorum etmiyor normal mi? 2 ay 16 günlüğüz. Ama beni görüyor
Bizde bugün aşı olduk. Aşıdan önce calpol verdim. Şuana kadar iyiyiz. Habire ölçüm yapıyorum gecede iyi geçer inşallah. Lidyanın deneyimlediği üzere yarında calpol veririz.Bizde bugün olduk bende şunu soracaktım bebelerimiz gaita çıkışı nasıl diye , bugün aşıdan sonra 2 defa bayağı kaka yaptı sanırım aşılarını ya etkisi
37.5 beklenen ateş zaten bizde de şu an bişey yok hatta ben normal müslim takımını giydirdim üstüne de ince müslin örtü örttüm ateşlenmesin diye , sende ince giydirmeyi deneyebilirsin ve evet bizimki de çok huzursuz aksi gibi bende sebebini anlayamadığım bi şekilde hasta hissediyorum tüm vücudum ağrıyor iştahım yok dermansızım sanki aşıyo ben olmuşum
Ben hiç vermedim ya ince giydirdim onun yerine yanakları buz gibi çocuğumun asdfhds ama tabi inşallah olmaz da olursa vericem mecburBizde bugün aşı olduk. Aşıdan önce calpol verdim. Şuana kadar iyiyiz. Habire ölçüm yapıyorum gecede iyi geçer inşallah. Lidyanın deneyimlediği üzere yarında calpol veririz.
Evet 2 gün boyunca etkisini görebilirsin 37.5 eşik mutlaka ilaç ver geç mi gördüm bilmiyorum ama geçmiş olsun ince giydir bu geceyi atlat yarına bir şey kalmaz..
O gun toplamda 4 kez verdim bir de sabah 1 kez o kadar onda agri kesici ozellik de olduğu için aşıdan kaynakli ağrıyı da aldı şurubu içince rahatladiAnladım canım yani büyük olasılıkla bizim de aşıdan oldu.
Toplam kaç kez ilaçla desteklemis oldun canım
Canım Nazenin tam ne kadarlık oldu ki benim doktorum da Rota yı 2.5 ayda yaptırmayı öneririm demişti ondan mı bahsetti acaba, sağlık ocağında da 3. Ay yaparız dediler bende annemlere geldim acaba burada yaptırsam mı 2 ay 15 gün olunca yoksa 3. Ayı beklesem mi bilemedimKızlar ben de nazenin i doktora götürdüm bugün aşıları için. Doktorum hayim baruh çok iyi ve güvendiğim bir doktor olduğu için aydından git gel yapacağım. Bugün 3 doz aşı oldu bir şeyler anlattı ama ben pek dinlemedim geç kaldığımı söyledi ama 3. Aydan sonra koruyuculuğu azalıyormuymuş ne o yüzden diğer ay bi aşı daha yapılacakmış tam anlamadım o kısmı nazenin ağlıyordu onla ilgileniyordum. Her şey yolunda ama. Menenjit ağır bir aşı normalde vucüt savaşsın isterim ateşle ama menenjit aşısında değil dedi 4 saatte bir toplam 3 kere 2cc calpol verdim gece de takip et çıkarsa yine ver dedi. Bilginiz olsun..
11 Ağustos doğumlu 3olacak birkaç gün sonra.Canım Nazenin tam ne kadarlık oldu ki benim doktorum da Rota yı 2.5 ayda yaptırmayı öneririm demişti ondan mı bahsetti acaba, sağlık ocağında da 3. Ay yaparız dediler bende annemlere geldim acaba burada yaptırsam mı 2 ay 15 gün olunca yoksa 3. Ayı beklesem mi bilemedim
Aynen canım biri 3 doz biri 2 doz Muş 2 dozluk olanı yaptır demişti bana sen belki 3 dozluk olandan aldın diye öyle demiştir11 Ağustos doğumlu 3olacak birkaç gün sonra.
Rota için mi dedi menenjit için mi bilmiyorum ama bence rota için dedi doktor çünkü aşdığım aşıdan başka marka yaptığını söyledi vakti geçmek üzere dedi. Yanlış yönlendirmeyeyim sizi ama kendi doktorunuzu dinleyin derim ben.
Erkek canımBu arada cinsiyeti ne ? Benim kızımın takibi çok iyi. Ama oğlum çok geç başlamıştı takiplere
Deneyeyim canımİlgisini çekmiyor olabilir
Çıngırak veya renkli kartlarla da denedin mi
Ceza bitmişMelikeben onu rota asisi icin demiştir vakti etkisi geciyor diye, cunku menenjit asisi 1 yas sonrasi ya da daha ileri yaslarda da yapilabiliyor.
Balım benim kız zaten çok gazlı ve nazlı, börülce arttiriyorsa farketmiyorum bileGaz yapmaz mı kız bu
Gazlı bebeğin var ve börülce yiyorsun sen mermiye kafa mı atıyon napıyon septembrmomBalım benim kız zaten çok gazlı ve nazlı, börülce arttiriyorsa farketmiyorum bile
Bı ay öncesine kadar kola falan da içiyordum onları bıraktım en azındanGazlı bebeğin var ve börülce yiyorsun sen mermiye kafa mı atıyon napıyon septembrmom
Uyuyabilir kuzum benim doktorum da öyle dedi, 8 saat bile uyuyabilir zaten acikirsa uyanır dedi. Keyfini çıkar nolur ne güzel uzun uzun uyusun hiç elleşmeKızlarcım bebeği gece 5 6 saat uyuyan var mı? Benimki uyuyor da ben uyandırmıyorum sorun yoktur inş. Osman hoca videoda uyuyabilirler diyordu da
UyuyorKızlarcım bebeği gece 5 6 saat uyuyan var mı? Benimki uyuyor da ben uyandırmıyorum sorun yoktur inş. Osman hoca videoda uyuyabilirler diyordu da
Canım ben iki saate alarm kurdum. Kalkıyorum kontrol ediyorum ama doktorum emzirme dedi uyuyorsa. Yoksa öyle alışır sürekli büyürse de iki saattte kalkar dedi. Gecen benimki de 5 saat uyudu. Kendisi kalkınca emdi.Kızlarcım bebeği gece 5 6 saat uyuyan var mı? Benimki uyuyor da ben uyandırmıyorum sorun yoktur inş. Osman hoca videoda uyuyabilirler diyordu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?