2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlarcım bebeği gece 5 6 saat uyuyan var mı? Benimki uyuyor da ben uyandırmıyorum sorun yoktur inş. Osman hoca videoda uyuyabilirler diyordu da
Nşada benimki de uyuyor arada bi partileyesi geliyor saat başı uyanıyor. 7. Hafta videosunu izledim daha da uzayacak korkmayın diyordu gece uykusu için, tabi sabahlar da kısalıyormuş. Tam da o haftanın başlangıcında tatlı tatlı uyuyan kızımın külkedisine dönüşüp 12den sonrq yatması dışında sorun yok

Canım bu çok normal.

Kızlarcım bebeği gece 5 6 saat uyuyan var mı? Benimki uyuyor da ben uyandırmıyorum sorun yoktur inş. Osman hoca videoda uyuyabilirler diyordu da
Benim bebe niye o kadar uyumuyor yaa
Bu zamana kadar en fazla 4 saat uyudu oda ilk yatmasinda sonraki seanslarda giderek düşüyor süresi

Benimki 4 saat uyuyor ama 5 saat açlık oluyor emzireli 1 saat oluyor gazıydı nazıydı anca uykuya dalınca; max 5 saat aç kalıyor. Belki emzirir emzirmez uyusa 5-6 saat uyur açlığına uyanıyor Çünkü. Bende Osman hocanın videosuna güvenerek rahatım

Ben gaz almıyorum önce altını temizliyorum sonra burnunu temizliyorum ondan sonra emzirip direk yatırıyorum o şekilde ilk seans 4 saat uyuyor .gaz alsamsa kolik benimki artık alıştı oda bu duruma kendisi yapıyor

Kızlar bugün bebeğimin davranislari değişti .
4 den sonra hiç uyumadı gündüzde 10 dk 20 dk uyuyor uyanıyor .aglak değil ama uykuya dalamiyor esniyor uykusu var belli ama uyumuyor.tok da olsa parmağını falan emiyor .dün dayanamadım kuru fasulye yedim birde onun etkisi var sanırım acayip kasılıyor çok gaz cikariyor ishal oldu sandım ama altı yaptığı ses kadar yok .kucağıma koyduğum yastığın üstünde uyuyor gibi .başka yere bırak hemen kalkıyor hala uyuyacak hiç bu kadar erken kalkmamisti da

Merhaba, benim kızımda bazı günler hiç ilgilenmiyor. Bana bakıyor ilgisini çekmeye çalıştığım şeylere yönelmiyor. Keyfi yerinde olduğu anları yakalayıp 2-3 dakika etkinlik yapabiliyorum, egzersiz vs sonra hemen ağlayarak hoşlanmadığını gösteriyor. Biraz daha zamanları var bence.

Bu kızımın normal hali. Emzirirken, kucakta uyutmaya çalışırken uyuyup beşiğe koyarsam uyanıyor. Gündüzleri hiç istemiyor kucak dışında olmayı. Buna + olarak 6 gündür gaz damlasına başladım katılarak ağlaması, huzursuzluğu bitti. Damla öncesi hiç uyuyamıyordu gündüzleri. Belki o sebeple bebeğin sorun yaşıyordur böyle yapıyordur.

Benim bebe niye o kadar uyumuyor yaa
Bu zamana kadar en fazla 4 saat uyudu oda ilk yatmasinda sonraki seanslarda giderek düşüyor süresi
Benimde öyle canım sadece tek uyku uzun. Yani ilk yattığı. Siz de gece 2 bucağa kadar uyutmayın bak nasıl 5 6 saat uyuyor görün bayılıyor yavrucak.. kendi tercihi tabi ben napayım akşam 9 oldu mu 2 ye kadar parti var evde. Ne yapsam da uyumasam partisi
+1
Gece ilk uykusu nispeten daha güzel. Mesela dün 23te uyudu 3te uyandı. Sonra 4.30 ve 6.30 da uyandı. Hiç 5saat uyumadı

Canım arkadaşlar genelde normal demiş ama bence sen doktorunla paylaş. Çünkü takip yapması lazım artık 2 aylık olunca. Ani olmayan seslere de bakıyor mu? Sen konuşurken vs. Sen seslenince bakması lazı

Bı ay öncesine kadar kola falan da içiyordum onları bıraktım en azından
Ben var ya gaz yapıyor diye meyve bile yemiyorum. Yediğim her şeyi internete bakıyorum gaz yapar mı diye ona göre yiyorum.. ama fark ettim ki şu günlere gaz azaldı gibi. Yada zaten atak haftası huysuzluğu yüzünden anlamıyorum

Gece uyku sorusundan sonra sizlere yeni soru, gece uyuyup arada emmek için uyandığında altını alıyor musunuz?? Ben normalde alıyorum ama arada ben uykumu anlamadıysam aman almayayım uykusu açılır diye korkup almadım :) zaten kaka yapmıyor geceleri. Yaparsa da mutlaka uyanıyor yapınca o zaman alıyorum.

Canım ben zaten pamuk ipliğine bağlı uykusunu açmamak adına kakanin kokusu alırsam ya da bez böyle elime dolu dolu gelirse alıyorum. Onun dışında almıyorum

Ses duyunca irkilmesi işitmenin var olduğunu gösteriyor, zaten testi de gecmistir. Sizin sesinize tepkisi nasıl? Annenin sesini tanir bebekler. Her bebek oyuncağa tepki vermeyebilir dikkatini cekmeyebilir bence rahat olun

Kızlar misafirime mercimek çorbası yaptım, ben de içeyim mi acil cvp 15 dk geliyorlar

Kızlar osman gönülalın annenin gazı bebeğe geçmez videosundan sonra aynı yorum yeni keşfettiğimiz mükemmel çocuk doktorumuzdanda geldi. Sen sadece ye iç emzir dedi. Bebeğe gaz yapar durumları tamamen hurafe dedi. Senin yediğin besinin gazı önce senin kanına ordan senin sütüne sütünden bebeğine geçemez böyle birşey mümkün değil dedi. Sadece terini kokutan (pastırma, çemen gibi) şeyler sütünüde kokutur bunlara dikkat et yeter dedi. Bana çok mantıklı geldi şahsen.
Ben artık yiyorum herşeyi bence sizde yiyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…