2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Son iki haftadır Kaka yapmadiysa ve bezde aşırı bı dolgunluk yoksa almıyorum cnm .

Genelde alıyorum ama gece ortası uyku öyle bir bastırıyor ki kaka yapmamışsa emzirip gazını alıp yatırıyorum
Sonrada vicdan yapıyorum ya pişik olursa diye kendimle kavga edip uyuyorum

Ben gece gündüz farketmez emmeden önce alt değişimi sonra emiş yapıyoruz emerken uyuyor zaten bu arada bu fena alışkanlık yaptı onda diyelim emdik gündüz 10 dk sonra altına yaptı torr torr ben altını değiştirdiğimde tekrar meme istiyor her alt değişimi sonrası ritueli oldu onun bugun dışarı çıktım anneme bıraktım mesela anneme sakın altını çıkarma yoksa hemen beni ister dedim keza annem dayanamamış 1 saat içinde çıkarmış kaka yaptı diye beni çağırdı susturamadi diye

Kendi besiginde yatirmadigim sürece ilk uykusu 4 saat oluyor .ben kendim yatana kadar hem kanepe üzerlerinde ana kucaginda falan uyutuyorum . Henüz gündüz uykusu düzenimiz yok .ama gece 2 ye kadar da uyutmadwn duramam

Her emzirme de altını alırım .uykusu açılmasın diye önce altını alir sonra emziririm .emerken uykuya dalıyor zaten .çişli bezde üşütme yapabilir.

Ben bu halini hiç sevmedim .yenidoğan hep uyur 3 dediler buna kandım benim çocuk niye uyumuyor anlamadım haz bizde hep var kolik bebek bizimkisi

İlk uyandığında temiz oluyor 3 gibi almıyorum ama ikinci seferde kaka yapmış oluyor alıyorum uyanmıyor diye.
Doktorlar da sadece çiş varsa ve uykusu hafifse almayın diyorlar.

Kızlar emzirme sonrası göğüs ucu sızlaması tahmini ne zaman son bulur ya .
Emzirme öncesi doluluktan ağrı oluyor emzirme sonrası da çok sizlamaya başlıyor .

İçtim kuzum valla mesajı görünce de oh be dedim

Annişler; gündüz emzirme düzeniniz nasıl? Ben her saat başı emziriyorum. Bu kadar sık acıkan var mı? Gece böyle değil çok şükür birkaç saat dayanıyor. Gündüz de eğer oyalarsam uyutursam 2 max 2,5 saat aç kalıyor ama düzenimiz hep saat başı emmek

Göğüslerim çok şiş olunca emziriyorum aglamasa bile, onun dışında acıkma ağlamasını tanıyorum artık 1.5-2 saatte bir acikiyor gündüz, o şekilde emziriyorum

Benimki sessiz kaka yapmadığından gece hep çişli oluyor; doluysa alıyorum değilse 5 saat kapalı kaldı diye açıp birkaç dakika havalandırıp tekrar bağlıyorum
Yaa bende tam tersi ağlayarak uyandığından önce karnını doyuruyorum; gazını çıkartmaya çalışırken nedense çok geç çıkıyor hep o sıra bezini alıyorum sonra gaz geliyor. Uykusu bazen açılabiliyor maalesef ama tekrar emzik pışpış yatış

Göğüslerim çok şiş olunca emziriyorum aglamasa bile, onun dışında acıkma ağlamasını tanıyorum artık 1.5-2 saatte bir acikiyor gündüz, o şekilde emziriyorum
Bir arkadaş yazmıştı göğüslerim artık dolunca sertleşmiyor diye. Bende şuan fark ettim aynı durumdayım hep yumuşak. Dolunca hafif ağır oluyor ama o eski rahatsız edici durum yok. Normaldir inşallah ya. Sizinde doluluktan kastınız sertleşmesi mi yoksa aynı benimki gibi hafif ağırlaşması mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…