Aynısını yapıyorum canımCanım ben zaten pamuk ipliğine bağlı uykusunu açmamak adına kakanin kokusu alırsam ya da bez böyle elime dolu dolu gelirse alıyorum. Onun dışında almıyorum
Son iki haftadır Kaka yapmadiysa ve bezde aşırı bı dolgunluk yoksa almıyorum cnm .Gece uyku sorusundan sonra sizlere yeni soru, gece uyuyup arada emmek için uyandığında altını alıyor musunuz?? Ben normalde alıyorum ama arada ben uykumu anlamadıysam aman almayayım uykusu açılır diye korkup almadım :) zaten kaka yapmıyor geceleri. Yaparsa da mutlaka uyanıyor yapınca o zaman alıyorum.
Ye ye geçende bende yedimKızlar misafirime mercimek çorbası yaptım, ben de içeyim mi acil cvp 15 dk geliyorlar
Genelde alıyorum ama gece ortası uyku öyle bir bastırıyor ki kaka yapmamışsa emzirip gazını alıp yatırıyorumGece uyku sorusundan sonra sizlere yeni soru, gece uyuyup arada emmek için uyandığında altını alıyor musunuz?? Ben normalde alıyorum ama arada ben uykumu anlamadıysam aman almayayım uykusu açılır diye korkup almadım :) zaten kaka yapmıyor geceleri. Yaparsa da mutlaka uyanıyor yapınca o zaman alıyorum.
50 cm doğmuştu 2. Ay kont 54 cm cikti ama kız erkek farkeder kuzumKizlar bende bı soru sorayım özellikle 2.ay kontrolune gidenler. Bebeklerin boyu kaç cm çıktı?Melikeben lidyadgn Sonbahardagel dikloron Salon Kadini ve diğerleri
Ben gece gündüz farketmez emmeden önce alt değişimi sonra emiş yapıyoruz emerken uyuyor zaten bu arada bu fena alışkanlık yaptı onda diyelim emdik gündüz 10 dk sonra altına yaptı torr torr ben altını değiştirdiğimde tekrar meme istiyor her alt değişimi sonrası ritueli oldu onunGece uyku sorusundan sonra sizlere yeni soru, gece uyuyup arada emmek için uyandığında altını alıyor musunuz?? Ben normalde alıyorum ama arada ben uykumu anlamadıysam aman almayayım uykusu açılır diye korkup almadım :) zaten kaka yapmıyor geceleri. Yaparsa da mutlaka uyanıyor yapınca o zaman alıyorum.
Kendi besiginde yatirmadigim sürece ilk uykusu 4 saat oluyor .ben kendim yatana kadar hem kanepe üzerlerinde ana kucaginda falan uyutuyorum . Henüz gündüz uykusu düzenimiz yok .ama gece 2 ye kadar da uyutmadwn duramamBenimde öyle canım sadece tek uyku uzun. Yani ilk yattığı. Siz de gece 2 bucağa kadar uyutmayın bak nasıl 5 6 saat uyuyor görünbayılıyor yavrucak.. kendi tercihi tabi ben napayım akşam 9 oldu mu 2 ye kadar parti var evde. Ne yapsam da uyumasam partisi
Her emzirme de altını alırım .uykusu açılmasın diye önce altını alir sonra emziririm .emerken uykuya dalıyor zaten .çişli bezde üşütme yapabilir.Gece uyku sorusundan sonra sizlere yeni soru, gece uyuyup arada emmek için uyandığında altını alıyor musunuz?? Ben normalde alıyorum ama arada ben uykumu anlamadıysam aman almayayım uykusu açılır diye korkup almadım :) zaten kaka yapmıyor geceleri. Yaparsa da mutlaka uyanıyor yapınca o zaman alıyorum.
Ben bu halini hiç sevmedim .yenidoğan hep uyur 3 dediler buna kandım benim çocuk niye uyumuyor anlamadımBu kızımın normal hali. Emzirirken, kucakta uyutmaya çalışırken uyuyup beşiğe koyarsam uyanıyor. Gündüzleri hiç istemiyor kucak dışında olmayı. Buna + olarak 6 gündür gaz damlasına başladım katılarak ağlaması, huzursuzluğu bitti. Damla öncesi hiç uyuyamıyordu gündüzleri. Belki o sebeple bebeğin sorun yaşıyordur böyle yapıyordur.
Ben not alıyorum ama evde değilim annemlerdeyim haftaya bakabilirim. 48cm doğmuştu 11 inde 3 aylık olcak tam dün ölçtü doktor 60cm olmuş.Kizlar bende bı soru sorayım özellikle 2.ay kontrolune gidenler. Bebeklerin boyu kaç cm çıktı?Melikeben lidyadgn Sonbahardagel dikloron Salon Kadini ve diğerleri
İlk uyandığında temiz oluyor 3 gibi almıyorum ama ikinci seferde kaka yapmış oluyor alıyorum uyanmıyor diye.Gece uyku sorusundan sonra sizlere yeni soru, gece uyuyup arada emmek için uyandığında altını alıyor musunuz?? Ben normalde alıyorum ama arada ben uykumu anlamadıysam aman almayayım uykusu açılır diye korkup almadım :) zaten kaka yapmıyor geceleri. Yaparsa da mutlaka uyanıyor yapınca o zaman alıyorum.
Afiyet olsun balım ben de içtim vallaYe ye geçende bende yedim
İçtim kuzum valla mesajı görünce de oh be dedimKızlar osman gönülalın annenin gazı bebeğe geçmez videosundan sonra aynı yorum yeni keşfettiğimiz mükemmel çocuk doktorumuzdanda geldi. Sen sadece ye iç emzir dedi. Bebeğe gaz yapar durumları tamamen hurafe dedi. Senin yediğin besinin gazı önce senin kanına ordan senin sütüne sütünden bebeğine geçemez böyle birşey mümkün değil dedi. Sadece terini kokutan (pastırma, çemen gibi) şeyler sütünüde kokutur bunlara dikkat et yeter dedi. Bana çok mantıklı geldi şahsen.
Ben artık yiyorum herşeyi bence sizde yiyin
56 cm boyKizlar bende bı soru sorayım özellikle 2.ay kontrolune gidenler. Bebeklerin boyu kaç cm çıktı?Melikeben lidyadgn Sonbahardagel dikloron Salon Kadini ve diğerleri
Göğüslerim çok şiş olunca emziriyorum aglamasa bile, onun dışında acıkma ağlamasını tanıyorum artık 1.5-2 saatte bir acikiyor gündüz, o şekilde emziriyorumAnnişler; gündüz emzirme düzeniniz nasıl? Ben her saat başı emziriyorum. Bu kadar sık acıkan var mı? Gece böyle değil çok şükür birkaç saat dayanıyor. Gündüz de eğer oyalarsam uyutursam 2 max 2,5 saat aç kalıyor ama düzenimiz hep saat başı emmek
Benimki sessiz kaka yapmadığından gece hep çişli oluyor; doluysa alıyorum değilse 5 saat kapalı kaldı diye açıp birkaç dakika havalandırıp tekrar bağlıyorumGece uyku sorusundan sonra sizlere yeni soru, gece uyuyup arada emmek için uyandığında altını alıyor musunuz?? Ben normalde alıyorum ama arada ben uykumu anlamadıysam aman almayayım uykusu açılır diye korkup almadım :) zaten kaka yapmıyor geceleri. Yaparsa da mutlaka uyanıyor yapınca o zaman alıyorum.
Yaa bende tam tersi ağlayarak uyandığından önce karnını doyuruyorum; gazını çıkartmaya çalışırken nedense çok geç çıkıyor hep o sıra bezini alıyorum sonra gaz geliyor. Uykusu bazen açılabiliyor maalesef ama tekrar emzik pışpış yatışBen gece gündüz farketmez emmeden önce alt değişimi sonra emiş yapıyoruz emerken uyuyor zaten bu arada bu fena alışkanlık yaptı onda diyelim emdik gündüz 10 dk sonra altına yaptı torr torr ben altını değiştirdiğimde tekrar meme istiyor her alt değişimi sonrası ritueli oldu onunbugun dışarı çıktım anneme bıraktım mesela anneme sakın altını çıkarma yoksa hemen beni ister dedim keza annem dayanamamış 1 saat içinde çıkarmış kaka yaptı diye beni çağırdı susturamadi diye
Bir arkadaş yazmıştı göğüslerim artık dolunca sertleşmiyor diye. Bende şuan fark ettim aynı durumdayım hep yumuşak. Dolunca hafif ağır oluyor ama o eski rahatsız edici durum yok. Normaldir inşallah ya. Sizinde doluluktan kastınız sertleşmesi mi yoksa aynı benimki gibi hafif ağırlaşması mıGöğüslerim çok şiş olunca emziriyorum aglamasa bile, onun dışında acıkma ağlamasını tanıyorum artık 1.5-2 saatte bir acikiyor gündüz, o şekilde emziriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?