2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar iyi geceler :) birkaç gün önce bebeğimin bu ay az kilo aldığını yazmıştım. Doktor günde 2 ölçek 3-4 kere mama ver dedi. Ben iki gün 2 kere sonra günde 1 kere verdim. Bebeğim 3 gündür kaka yapamıyor. Ne zamana kadar beklemeliyim?

Ben 3 no bionatural cırtlı bezi hepsiburadadan sleepy satıcısından almıştım canım

Salon Kadini kendi internet sitesinde şu an var gözüküyor fiyatları nasıl bilmiyorum ama indirim var gözüküyor.
Molfix kullananlar içinde migrosta yine 2. %50 indirim var. Yeni molfixten mi gönderecekler bilmiyorum ama ben kampanyayı görünce 2 tane daha aldım her zaman evime teslimat yapan şubede ürün olmuyor çünkü

Biz doğduğu günden beri kızıma sleepy bionatural kullanıyoruz. Çiş göstergeside var. Dokusu falan çok güzel, elimde prima aktif bebek vardı birkaç kere kullandım ama dokusu çok naylonumsu geldi bana bionaturalden sonra. Kızım başlarda birkaç kere pişik oldu ama o dönem çok fazla ve sık kaka yapıyordu bence normaldi pişik olması. Tek sorunum bionaturalin bacak kısmındaki lastikler kızımın bacaklarında biraz iz yapıyor. Şuan 2 numara kullanıyoruz, 3 kullanırsamda bol gelecek gibi. Elimdeki bezler bittiğinde şansımı goon markasında denemeyi düşünüyorum.

esdia grubumuzun bez gurmesi olarak goon ile ilgili ne düşünüyorsun? En son onu kullanacaktın diye hatırlıyorum

Bize doktorumuz bebeklerin günde 8-10 defa kaka yapması da normal, 8-10 günde bir kere kaka yapmasıda normal demişti canım. Bence birkaç gün daha bekleyebilirsin gibi

Ben 3 no bionatural cırtlı bezi hepsiburadadan sleepy satıcısından almıştım canım

Iki sayfaya da baktim 3 noyu halledebiliyoruz her sekilde de, niyeyse bir kulot bez sorunu mevcut, onu ayrica arayacagim artik. Sleepy'nin yolladiginiz sayfasi orjinal ise ecologic piyasadan kalkmis galiba, o hic yok. Bionaturalden ziyade tercihim ecologic ama yok cok uzulurum urun kaldirildiysa.

Canim senin doğumda ve aylık kontrolde kaç çıktı ki baş çevresi

Bize doktorumuz bebeklerin günde 8-10 defa kaka yapması da normal, 8-10 günde bir kere kaka yapmasıda normal demişti canım. Bence birkaç gün daha bekleyebilirsin gibi
Marka nedir?
Yenidoganda 1 hafta - 10 gun kadar kabizliga doktorlar normal diyor, sonra gidiyorsunuz, gliserin kanzuk pediyatrik fitil (tam olarak pakette böyle yaziyor yanlis yazmadim) yazip gonderiyorlar :)

Ben de uyuyakalmisim çünkü ağlayıp uyandiran bir bebis benimkisi ondan alarm kurmam ama saati gorunce şok oldum ama uykumu almisim mis gibi

Çok teşekkür ediyorumm sanırım bende sleepy bionaturelde karar kıldım
Ayy o da doğru ön taraf şişince anlaşılıyor ama ben o göstergenin kolaylığını ararım
Anladımm çok teşekkür ediyorum. Bi deneyelim o halde

Goonu aldım ama sadece 1 tane bağlayabildim, bence güzel bez sızma yapmadı, yan lastikler molfixten daha kucuk ama ben sevdim cunku molfixte hala ust uste biniyo nerdeyse, goonda daha duzgun baglandı gibi hissettim. Arkada lastik var, eni daha geniş boyu aynı sanırım. Ama ıslaklık göstergesi kısmı nem bırakıyor dışarı. Sırılsıklam değil de allah allah nemli mi ya fakan gibi bir his.

Şimdilik biraz daha molfix eski seriden gidiyorum muhtemelen kızım daha 4 kiloyu biraz geçti (24 ekimde 3700dü) goonun aralığı 4-8 o yüzden molfix 3-6dan devam ediyorum 1 paket aldım bitirdim 1 paket daha aldım sonra goon. Elimde baby turco 3 numara vardı, annemlerdeyiz biraz getirmiştim buraya araya onlardan da atıp deneyeceğim pişik yapan bu mu diye. Ama baby turconun 3 numarası molfix 2den kucuk. Goon 2 molfix 2den büyük. Cinnet yani bunun bi standardı olması lazım bi ara fotograflarını atayım içini boyutunu size.
Sleepy bionaturale karar vermişsin ama bence sarı paket goonu dene. Bu arada primadan geçerken pişik olabilir, 1 prima 1 yeni bez seklinde gecmeyi öneriyorlar. Sleepynin kalıbı primadan kucuk baya numarayı ayarlamak zor olabilir. Goon 2 numara prima aktif bebek 2 numaradan muhtemelen bi tık daha geniş.
Bu numaraya göre değişiyor bence, mesela bizim migrosta 2 numara eski seri 3 numara yeni seri. Hipoalerjenik yazmıyosa yenidir.

Kizlar bundan aldim gelmesi için heyecanliyim cubku bizim kız sudan çıkmış balık gibi surekli cirpiniyor keyfi yerindeyken ayaklar surekli bi ileri bi geri umarım beğenir
Bende pembesi var sever bence bizimki de elleme 45 dakika yatıyor bunda. tek dezavantajı altındaki sünger ince ben battaniye seriyorum.

Bende pembesi var sever bence bizimki de elleme 45 dakika yatıyor bunda. tek dezavantajı altındaki sünger ince ben battaniye seriyorum.
Ben belki kalindir diye bu markayı aldim ama ince olması su an hayal kirikligina uğrattı beni neyse ben de battaniye sererim altına artik zeka kartlarını her sabah uyandığında keyifli oluyor gösteriyorum bakıyor kartlara anlatiyorum denizde yaşar karada yaşar bu sesi çıkarır bakıp bakıp gülüyor anlıyor gibi bi de bi rituel oluşturmaya çalışıyorum belki alisir dus aldirirken ona" ellerim tombik tombik"şarkısını acıyorum ses bombasından banyoda soyleye soyleye yıkıyorum ( annem de bana ben küçükken yangını var yangını var ben yaniyorum şarkısını söylerdi ben hiç unutmadım o anları leğende yıkanırken sobanın kenarında kıyafetler ısınsın diye sobaya asılmış)

Kızlar bu nebülizatörün olayı ne ben anlamadım almalı mıyız?
Merhabaaa evet almalısın bunun olayı ne biliyormusun diyelimli bebisin öksurüyor hıriltısı var.icine fizyolojik serum koyuyorsun doktoruna sorarak ventolin koyuyorsun sonra o bebişin rahatlıyor buhar veriyor. Nezle grip alerji gibi durumlarda nefesi acilsin diye sadece fizyolojikte verebilirsin

Kizlar bundan aldim gelmesi için heyecanliyim cubku bizim kız sudan çıkmış balık gibi surekli cirpiniyor keyfi yerindeyken ayaklar surekli bi ileri bi geri umarım beğenir
Ben de bu indirimlerde aldım oğlum çok sevdi. 2 aylık kendi kendinr birazda olsa oyalanıyor. ben de kahvaltımı yapabiliyorum en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…