Ben 3 no bionatural cırtlı bezi hepsiburadadan sleepy satıcısından almıştım canımKonu sleepy ve bionatural madem ben de sorayim.
4 numara bionatural kulot bez ve hatta ecologic olan 4 no kulot bezi de bulamiyorum. Gittiginiz magazalarda dikkatinizi cekerse her ikisi icinde sizlerden bilgilendirme mesaji talep ediyorum.
Ayrica 3 no bionatural cirtli bez de bulamiyorum, o konuda da bilgilendirme istiyorum.
Trendyol'da vs linkte kulot bez yazarken icerikte hep cirtli bez cikiyor, bir de acikcasi netten bez almak guvenilir gelmiyor bana, ama guvendiginiz sanal magaza varsa o konuda da bilgilendirilmeye açığım:)
Biz doğduğu günden beri kızıma sleepy bionatural kullanıyoruz. Çiş göstergeside var. Dokusu falan çok güzel, elimde prima aktif bebek vardı birkaç kere kullandım ama dokusu çok naylonumsu geldi bana bionaturalden sonra. Kızım başlarda birkaç kere pişik oldu ama o dönem çok fazla ve sık kaka yapıyordu bence normaldi pişik olması. Tek sorunum bionaturalin bacak kısmındaki lastikler kızımın bacaklarında biraz iz yapıyor. Şuan 2 numara kullanıyoruz, 3 kullanırsamda bol gelecek gibi. Elimdeki bezler bittiğinde şansımı goon markasında denemeyi düşünüyorum.Güzel annişler biz bezi prima kullanıyoruz da malum boykot markası. Bitince almak istemiyoruz. Alternatif pişik yapmayacak boykot markası olmayan bez önerilerinize açığım. Sleepy ve molfix gördüm ama birinde gösterge yokmuş falan. O gösterge bence çok önemli o olsun önerilerinizde lütfen
Bize doktorumuz bebeklerin günde 8-10 defa kaka yapması da normal, 8-10 günde bir kere kaka yapmasıda normal demişti canım. Bence birkaç gün daha bekleyebilirsin gibiKızlar iyi geceler :) birkaç gün önce bebeğimin bu ay az kilo aldığını yazmıştım. Doktor günde 2 ölçek 3-4 kere mama ver dedi. Ben iki gün 2 kere sonra günde 1 kere verdim. Bebeğim 3 gündür kaka yapamıyor. Ne zamana kadar beklemeliyim?
Ben 3 no bionatural cırtlı bezi hepsiburadadan sleepy satıcısından almıştım canım
Salon Kadini kendi internet sitesinde şu an var gözüküyor fiyatları nasıl bilmiyorum ama indirim var gözüküyor.
Molfix kullananlar içinde migrosta yine 2. %50 indirim var. Yeni molfixten mi gönderecekler bilmiyorum ama ben kampanyayı görünce 2 tane daha aldım her zaman evime teslimat yapan şubede ürün olmuyor çünkü
Salon Kadini kendi internet sitesinde şu an var gözüküyor fiyatları nasıl bilmiyorum ama indirim var gözüküyor.
Molfix kullananlar içinde migrosta yine 2. %50 indirim var. Yeni molfixten mi gönderecekler bilmiyorum ama ben kampanyayı görünce 2 tane daha aldım her zaman evime teslimat yapan şubede ürün olmuyor çünkü
Canim senin doğumda ve aylık kontrolde kaç çıktı ki baş çevresiçok şükür canım hiç canını sıkma doktorlar en ufak ihtimali bile söylüyorlar. İnşallah bizim de sorunsuz ilerler yüreğim pır pir her kontrole yüreğim ağzımda gidiyorum..
nöbetle ilgili bir şey demedi ama ilk aylar önemli bizim için dedi
Yalovadayım ben canım
Marka nedir?Bize doktorumuz bebeklerin günde 8-10 defa kaka yapması da normal, 8-10 günde bir kere kaka yapmasıda normal demişti canım. Bence birkaç gün daha bekleyebilirsin gibi
Ben de uyuyakalmisim çünkü ağlayıp uyandiran bir bebis benimkisi ondan alarm kurmam ama saati gorunce şok oldum ama uykumu almisim mis gibicanım bugün dr a sordum gece uykusu nasıl olmalı diye , 4 saatten uzun uyumasın daha 2,5 aylık küçük dedi, bilmiyorum bebeklerin kilo durumuna göre de değişir mi bu durum benim oğlum zayıf biraz, sende dr una sor istersen ama ben yine de o kadar saat dayanamaz uyandırırdımtek temennim umarım sende onunla birlikte uyumuşsundur ohh miss
Tesekkurler canim ben korkmuştum uzun uyudu bi sorun mu var diyeOsman gönülal daha uzun uyuyabilirler fiyor 7. Haftadan itibaren, acaba bahsettiği ne kadar uzun?
Pinterestte söyle bir görsel var, normal buna gore
Çok teşekkür ediyorumm sanırım bende sleepy bionaturelde karar kıldımSleepy natural kullanıyorum ben. Gösterge var canım onda. Ama ben de bionaturale geçmeyi düşünüyorum sanırım o bi tık daha iyiymiş. Molfix hiç kullanmadık. Ama primadan geçen biri olarak söylüyorum sleepy içerik olarak iyi gibi. Pişikte yapmadı..Tek sorun bez numarası, Primaya göre aynı kiloda bir beden büyük tercih etmelisin bence. Primada 2 numara kullanırken sleepyde 3 numara daha iyi oluyor. Ama natural için söylüyorum bunları, sanırım bionatural bi tık daha büyük ebatlarda eğer onu tercih edersen
Ayy o da doğru ön taraf şişince anlaşılıyor ama ben o göstergenin kolaylığını ararımMolfix kullanıyorum canım en baştan beri, sarı paket pure and soft. Hiç pişik durumu olmadı çok memnunum. Çiş göstergesi yok ama benim elim çiş göstergesi gibi; çiş var mı yok mu ne kadar yapmış kıyafetinin dışından beze dokununca anlıyorumo yüzden eksikliğini hiç hissetmedim onun
Anladımm çok teşekkür ediyorum. Bi deneyelim o haldeBiz doğduğu günden beri kızıma sleepy bionatural kullanıyoruz. Çiş göstergeside var. Dokusu falan çok güzel, elimde prima aktif bebek vardı birkaç kere kullandım ama dokusu çok naylonumsu geldi bana bionaturalden sonra. Kızım başlarda birkaç kere pişik oldu ama o dönem çok fazla ve sık kaka yapıyordu bence normaldi pişik olması. Tek sorunum bionaturalin bacak kısmındaki lastikler kızımın bacaklarında biraz iz yapıyor. Şuan 2 numara kullanıyoruz, 3 kullanırsamda bol gelecek gibi. Elimdeki bezler bittiğinde şansımı goon markasında denemeyi düşünüyorum.
esdia grubumuzun bez gurmesi olarak goon ile ilgili ne düşünüyorsun? En son onu kullanacaktın diye hatırlıyorum
Goonu aldım ama sadece 1 tane bağlayabildim, bence güzel bez sızma yapmadı, yan lastikler molfixten daha kucuk ama ben sevdim cunku molfixte hala ust uste biniyo nerdeyse, goonda daha duzgun baglandı gibi hissettim. Arkada lastik var, eni daha geniş boyu aynı sanırım. Ama ıslaklık göstergesi kısmı nem bırakıyor dışarı. Sırılsıklam değil de allah allah nemli mi ya fakan gibi bir his.Biz doğduğu günden beri kızıma sleepy bionatural kullanıyoruz. Çiş göstergeside var. Dokusu falan çok güzel, elimde prima aktif bebek vardı birkaç kere kullandım ama dokusu çok naylonumsu geldi bana bionaturalden sonra. Kızım başlarda birkaç kere pişik oldu ama o dönem çok fazla ve sık kaka yapıyordu bence normaldi pişik olması. Tek sorunum bionaturalin bacak kısmındaki lastikler kızımın bacaklarında biraz iz yapıyor. Şuan 2 numara kullanıyoruz, 3 kullanırsamda bol gelecek gibi. Elimdeki bezler bittiğinde şansımı goon markasında denemeyi düşünüyorum.
esdia grubumuzun bez gurmesi olarak goon ile ilgili ne düşünüyorsun? En son onu kullanacaktın diye hatırlıyorum
Sleepy bionaturale karar vermişsin ama bence sarı paket goonu dene. Bu arada primadan geçerken pişik olabilir, 1 prima 1 yeni bez seklinde gecmeyi öneriyorlar. Sleepynin kalıbı primadan kucuk baya numarayı ayarlamak zor olabilir. Goon 2 numara prima aktif bebek 2 numaradan muhtemelen bi tık daha geniş.Güzel annişler biz bezi prima kullanıyoruz da malum boykot markası. Bitince almak istemiyoruz. Alternatif pişik yapmayacak boykot markası olmayan bez önerilerinize açığım. Sleepy ve molfix gördüm ama birinde gösterge yokmuş falan. O gösterge bence çok önemli o olsun önerilerinizde lütfen
Bu numaraya göre değişiyor bence, mesela bizim migrosta 2 numara eski seri 3 numara yeni seri. Hipoalerjenik yazmıyosa yenidir.Salon Kadini kendi internet sitesinde şu an var gözüküyor fiyatları nasıl bilmiyorum ama indirim var gözüküyor.
Bende pembesi var sever bence bizimki de elleme 45 dakika yatıyor bunda. tek dezavantajı altındaki sünger ince ben battaniye seriyorum.Kizlar bundan aldim gelmesi için heyecanliyim cubku bizim kız sudan çıkmış balık gibi surekli cirpiniyor keyfi yerindeyken ayaklar surekli bi ileri bi geri umarım beğenir
Ben belki kalindir diye bu markayı aldim ama ince olması su an hayal kirikligina uğrattı beni neyse ben de battaniye sererim altına artik zeka kartlarını her sabah uyandığında keyifli oluyor gösteriyorum bakıyor kartlara anlatiyorum denizde yaşar karada yaşarBende pembesi var sever bence bizimki de elleme 45 dakika yatıyor bunda. tek dezavantajı altındaki sünger ince ben battaniye seriyorum.
Merhabaaa evet almalısınKızlar bu nebülizatörün olayı ne ben anlamadım almalı mıyız?
Ben de bu indirimlerde aldım oğlum çok sevdi. 2 aylık kendi kendinr birazda olsa oyalanıyor. ben de kahvaltımı yapabiliyorum en azındanKizlar bundan aldim gelmesi için heyecanliyim cubku bizim kız sudan çıkmış balık gibi surekli cirpiniyor keyfi yerindeyken ayaklar surekli bi ileri bi geri umarım beğenir
Doğduğunda 35.5Canim senin doğumda ve aylık kontrolde kaç çıktı ki baş çevresi
Ay bana da yaptırma diyenler varda ne kdr erken yaptırsak o kdr iyiFiyat ne kadar
Bana da hep yaptırma diyorlar çevre büyükler falan
Ben yaptırıp kurtulmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?