- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 53
- 30
Çok sevindim maşallahKızlar 2. Ay kontrolünden çıktık ve kızım aşılarıni oldu
1 aya kadar anne sütü + mama
1. Aydan sonra sadece anne sütü ile beslendi
Doğum kilosu 3430
1. Ay kilosu 5065
2. Ay kilosu 6065
Doğum boyu 50 cm
1. Ay 57 cm
2. Ay 60 cm
Baş çevresi doğum 35 cm
1. Ay 37, 8 cm
2. Ay 38, 4 cm
Bıngıldak hafif içe çökük demiştim size, baktı hiç bir sıkıntı yok dedi.
Artık süt hariç her şeyi yiyebilirsin dedi.
Artık donmelere başlayabilir yalnız bırakmamaya çalış dedi
Bol bol açık havada gezdir dedi
Yok canım doktor 3 ve 5. Aylarda yapılmasını istedi. Boş aylar, o yüzden o aylarda yapalım dedi. Menenjiti ise 7 ve 13. Aylarda istedi.Çok sevindim maşallah
Rota aşısını da yaptırdın mı? Rotanın tam 2. Ayın dolduğu gün olması şart mı bilgin var mı? Birkaç gün önce yada sonra yapılabilir mi acaba
Teşekkürler canım.Yok canım doktor 3 ve 5. Aylarda yapılmasını istedi. Boş aylar, o yüzden o aylarda yapalım dedi. Menenjiti ise 7 ve 13. Aylarda istedi.
Evet bexero canımTeşekkürler canım.
Bize bexeroyu 5 7 15. Ay
Nimenrix 6 12 ay
Rotayı 2 ve 4. Ayda önerdi
Sizin 7 ve 13te bexero mu olacak?
Yok kuzum hiç panik yapma. Yavaşlıyo büyüme zaten 2.aydan itibarenBence de normal ama doktorlar görmediğim bir şey görüyorlar demek kiöyle kızıyorum ki doktorlara pat pat söylüyorlar her şeyi minicik bir ihtimal belki de ama bi buçuk aydır paronayak oldum
1 ayda tam 1 kilo aldırmayı nasıl basardin gramı gramınaKızlar 2. Ay kontrolünden çıktık ve kızım aşılarıni oldu
Doğum kilosu 3430
1. Ay kilosu 5065
2. Ay kilosu 6065
Doğum boyu 50 cm
1. Ay 57 cm
2. Ay 60 cm
Baş çevresi doğum 35 cm
1. Ay 37, 8 cm
2. Ay 38, 4 cm
Artık süt hariç her şeyi yiyebilirsin,
Artık donmelere başlayabilir yalnız bırakmamaya çalış,
Ve bol bol açık havada gezdir dedi
Bir damla daha süt versem olmazmış1 ayda tam 1 kilo aldırmayı nasıl basardin gramı gramına
Aslında böyle bilgi yazsak birbirimize de faydalı olur. Hoşuma gitti Kız bende yazayımKızlar 2. Ay kontrolünden çıktık ve kızım aşılarıni oldu
Doğum kilosu 3430
1. Ay kilosu 5065
2. Ay kilosu 6065
Doğum boyu 50 cm
1. Ay 57 cm
2. Ay 60 cm
Baş çevresi doğum 35 cm
1. Ay 37, 8 cm
2. Ay 38, 4 cm
Oyssss maşallah ne güzel kilo aldirmissin annesiAslında böyle bilgi yazsak birbirimize de faydalı olur. Hoşuma gitti Kız bende yazayım
Doğum kilosu: 2970
1.ay kilosu: 4500
2.ay Kilosu 5500
Doğum boyu: 50 cm
1.ay : 54 cm.
2. Ay: 58 cm.
Baş çevresi
Doğum: 34
1.ay : 37
2. Ay : 38.5
Canım ne güzel bilgilendirme yapmışsınKızlar 2. Ay kontrolünden çıktık ve kızım aşılarıni oldu
Doğum kilosu 3430
1. Ay kilosu 5065
2. Ay kilosu 6065
Doğum boyu 50 cm
1. Ay 57 cm
2. Ay 60 cm
Baş çevresi doğum 35 cm
1. Ay 37, 8 cm
2. Ay 38, 4 cm
Yaa çok şükür canım bak sağlığa kavuştunuz bir şeye gerek kalmaduKızlar 3 hafta önce kızımda Kalça ultrasonu sonucu iyi çıkmamıştı kalça çıkığı vardı Tip 2 a ...
Bugün kontrole geldik Oturmuş çok şükürRahatladık
Sende öyle canım. Bizim sanki senle aynı gidiyor bebisler hemen hemenOyssss maşallah ne güzel kilo aldirmissin annesi
Hqhahahq güldürdün beni bu kızlar çok cadı vallaYa bir de doktor takip defterine Cadı diye not düştü, öyle bir ağlıyor ki tartidan dusurcekti kendini az kalsınbir de bayil istersen Feriha
Canım, ben hemen muslin kiyafetleri giydirdim karnını doyurdum altını temizledim ateşini ölçtüm, gece uykumu da aldım hazırım her şeyeCanım ne güzel bilgilendirme yapmışsınbebişine de aynen böyle sağlıklı büyümeler diliyorum..
Özel aşılar için bir şey dedi mi?
benim de yarın doktor kontrolüm. Hem doktor hem hastane değiştircem inş olumlu sonuçlarınır. Bir de aşı sonrası süreçte beni de etiketlersin. Perşembe aşı benim cumada annemlere şehir dışına gideceğiz bakalım
Bak uyku konusunda iyi dedin ya yarın akşam Ben niye uykumu almam lazım bunu hiç düşünmemiştim.. ya bizim iki tane Müslüm takımımız var İkisi de küçük geliyor ya birinin kolu sıkıyor birinin beli sıkıyor yeni kıyafet mi alsam hemen bugünCanım, ben hemen muslin kiyafetleri giydirdim karnını doyurdum altını temizledim ateşini ölçtüm, gece uykumu da aldım hazırım her şeyeSeni etiketlerim bir durum gelişirse inşallah çok huzursuzlanmadan atlatırlar bu süreci
Kanguruyla hemen hemen her gün çıkıyoruz canım, benimki geçen haftaya kadar hiç emzik tutan bir bebek değildi bu hafta tutmaya başladı. Valla hep pışpış yaparak kulağına sakin sesle fısıldayarak uyuttum. Poposuna da hafif hafif vurup sakinleştirdim, şuan kanguruda da hiç emzik vermem kendi kendine uyur. Hafif ziplarim, sağa sola sallanirim pışpış yapıp sakince konuşunca sakinlesiyorlar. Hareketsiz kalmamaya çalışKızlar bebekle dışarıya kanguru da çıktığınızda veya pusetle gezerken emziksiz nasıl ağlamadan tutuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?