2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canımm inşallah korktuğumuza uğratmasın Rabbim
Sende içini ferah tut lütfen ihtimal dahili bile olsa doktorlar söylerdi emin ol

Sen nöbet deyince bugün daha bir dikkat ettim kucağımdayken başını geri atıyor göğsüme vuruyor bide başını tutabiliyor sen nasıl yenidoğansın diye şaşırıyorduk hatta
Nöbet böyle bir şey değildir dimi

Bi yorum görmüştüm çok doğum sancısı çekeyim de mastit acısını çekmiyim diye, öyle bir acı
yine başladı benim de ağrılar çok saçma bi yerde düğüm oluşmuş bu sefer , elimle masaj yapıp emzirirken açmaya çalışıyorum ve acısı dediğin gibi anlatılmaz bi acı , aynı memenin meme ucu da asla iyileşmiyor üstüne bir de oğlumun hunhanca emmesi başladı sürekli memeyi çekiştiriyor acı üstüne acı yani inşallah geçer çabucak artık ne diyim

Evet kuzu sorun degil ben yarın kiz kardesimle konusayim 10 kasımda geliyorlar Lefkoşa da 11:00 da iniş yapiyorlar
Canm çok teşekkür ederim dün eczacıların bi kaçı kalmıştı onlardan çıktım sormaya bi tanesi bi Dr önerdi , onun önerdi Dr gittim oda bi karışım verdi inşallah etki eder bu gün sürdüm bakalım nasıl olacak

Ah canım çok zor ya geçmiş olsun , benimde bi kere düğüm düşmüştü süt sağıyordum ama süt gelmiyordu içinde düğüm gibiydi ama emzirirken dediğin gibi masaj yaptım öyle geçti

Tamam canim cok geçmiş olsun umarım hemen düzelir

O kadar doğru bir yorum ki acısı çok fena benimde aynı göğüsteki yaram iyileşmiyor bir türlü. İnşallah iyileşiriz bir an evvel yoksa psikolojim bozulacak. Şansıma atak haftası mıdır nedir bebeğim de çok huysuz çocuğumla bile ilgilenmek istemiyorum çöktüm şu birkaç günde

Kızlar bebekleriniz agu yapıyor mu? Bir de yukarıdan sarkan oyuncaklara falan ne zaman uzanmaya başlıyorlar 3 dolunca mı

Bize doktorumuz bebeklerin günde 8-10 defa kaka yapması da normal, 8-10 günde bir kere kaka yapmasıda normal demişti canım. Bence birkaç gün daha bekleyebilirsin gibi

Marka nedir?
Yenidoganda 1 hafta - 10 gun kadar kabizliga doktorlar normal diyor, sonra gidiyorsunuz, gliserin kanzuk pediyatrik fitil (tam olarak pakette böyle yaziyor yanlis yazmadim) yazip gonderiyorlar :)
Normalde hiç böyle bir sıkıntımız olmamıştı mamaya geçince ki o da çok az verdim. Kabızlık yapınca ne kadar bekleyeyim dedim. Anne sütünde sıkıntı yok ama mama işin içine girince farklı olur belki diye. Teşekkür ederim kızlar

5 kg ve üstüne goon premiumun kaç nosu olur? 2ye küçük 1 no gibi yazmışlar bilemedim

Hayir hayir kesinlikle degil, bunlar normal baş tutmayi ogrenme çabaları.
Bizim kizda aynisini yapiyor merak etme.

Nobet ani kasilma, titreme, agizdan kopukler sacma, gozlerin yukari dogru kaymasi gibi seyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…